PANIK

Jasså, ändring. Jag lämnar Åle för gått på fredag. Blir inget åka tillbaka. Jeff tar en bil till Sthlm redan imorgon med alla sakerna, kommer tillbaka och sen kör vi, eller nej flyger. FAN PANIK. Måste li klar med allt idag, jag får inte två dagar att säga hej då till Charlotte.. Jag får säga hej då till åle nu, för sanningen är den jag kommer sakna det. Trots all hat jag har mot det så kommer jag att sakna detta, på något konstigt vänster.. haha fuck, men på ett sätt känns det rätt bra. Jag menar nu ommer vi dit på fredag och har ingen begränsad tid där. Det betyder att det kanske blir en tripp till götet lite tidigare än tänkt, kanske bara.. lär ju ha en del att göra.. Jao sen är det ett problem till, lägenhet. Frågan är om vi ska ta en lägenhet för 8000 i månaden, som vi kan få redan imon. Eller på i jeffsans mosters till den 29onde och hoppas på att hitta en annan. Gaah så mkt att göra, så lite tid. Nej nu ska vi laga mat och sen är det sätta igång.. Ha dem

Start

Jahopp nu ska jag sätta igång och börja rensa och packa inför fredag. Asså det är fan mindre än en vecka kvar.
Nu vet jag inte längre om jag vill.. Jag kommer sakna Charlotte. Jag kommer sitta ensam i en lägenhet som är alldeles för dyr. Jag kommer antagligen få fortsätta jobba på Mc Donalds. Mitt liv kommer antagligen bli sämre än det jag har här. För där har jag ingen. Jo Jeff, men han kommer man nog inte få se mycket av. Men jag får skylla mig själv som gick med på detta. Dumma fanskap som tog beslut utan att tänka på konsekvenserna. När drömmarna är viktigare än verkligheten. Haha det är ju hemskt hur knäpp jag är..

8e augusti

3 månader idag, lycka. Kommer vi ses något idag? Nej. Men jag är glad ändå. Fan jag vet ju att han finns här. Han är fin.
Ska snart till jobbet. Min 9onde sista dag.. Haha nu närmar det sig verkligen. Fuck jag börjar bli nervös. Jag tror alltid att allt ska bli så bra. Men efter ett tag när jag suttit och planerat så kommer jag på att så kommer det aldrig bli.
Jag har däremot ett mål. Jag ska gå ner i vikt. Mycket. Något av det första jag ska göra är att öppna mitt gymkort igen. Sen ska jag lägga om min kost. Blir lite lättare när man inte jobbar på donken. Sen blir det hej hå nyttigt på.

Fuck va mycket klockan blev. Måste springa. Tar mer en anna dag! Ha dem

6 Augusti

Jaha.. Igår jobbade jag mitt sista pass på lipp. Det va rätt skönt. Visst det har väll varit kul, finns en del bra människor där. Dom är rätt roliga!
Men ska dit idag och nästa torsdag så får säga hej då igen.. Ja om 2 veckor är jag i Stockholm. Spännande. Börjar få rejäl ångest.. Inget jobb, ingenstans att bo, inga vänner. Jaja det fixar sig. Ska bli klar med mitt cv senast måndag och skicka iväg lite måndag/tisdag. Men ja jeffsanas syster har bra kontakter så jag kan få på cafén och resturager med hjälp av henne. Men servitör vill jag inte vara så får la bli barista ;) haha
Ja ska som sagt ut ikväll. harlotte har besök av min gudfar/hennes pappa och bror + att hon jobba så henne ser man inget av ikväll.. Så blir en sväng ut med jeffsan, tommy & rain. Men martin skulle ut också så blir att möta upp honom. Sen kommer la kennie, vet ej om de andra grabsen är med eller om de jobbar. Sen kommer ida ut efter hon slutat så ja jag klarar mig nog :) haha.

Idag har jag haft sån jävla huvudvärk så jag trode huvudet skulle sprängas och att jag skulle kröka mig själv ut och in.. Begav mig upp ur sängen kl 1 då begav jag mig till soffan där jag har legat fram tills för ca en halvtimme sen och kollat på DH. Sen gick jag till storsentret, skiten som fan har inte orkat ställa mig i duschen, och köpte strumpbyxor + dricka.. Nu är jag tillbaka i soffan och ska kolla ännu mera frustrerte fruar som det heter på norska. Dom är fan dumma dom hära normännen..
Ah inget mer vättigt att tillägga tror jag.. Ha dem

RSS 2.0