28 februari

Hej bloggen!
Usch jag har bara några dagar kvar på mitt fasta vikariat. Känns jätte tråkigt! Kommer sakna de små barnen..
Börjar bli lite orolig ang jobb.. Att jag inte får så mycket lön och jag behöver verkligen pengar! Så håller på att söka lite andra jobb, till kvällar & helger. Får hoppas att någon nappar. Behöver spara pengar då vi redan nu har två resor till sverige inplanerat. En i april till Göteborg för att träffa mina bästa finaste vänner + familj. Sen i maj åker vi till Sthlm för jeffs bror ska gifta sig. ALLTSÅ FATTAR HUR MYCKET JAG LÄNGTAR TILL ATT GÅ PÅ BRÖLLOP. Ååååh måste hitta en fin klänning. Sen träffa Sandra, och du jag har en liten plan! Men det kan vi ta och prata om en gång. Om jag flyttar tillbaka till Sthlm så ska vi göra en sak tillsammans! Minns du att vi pratade om att du typ skulle starta städföretag och jag jobba för dig, du jag har en bättre idé!!
Sen är det ju sommaren också, vill vara ledig en del och behöver så klart massa pengar då! Så måste jag gå ner massa i vikt! Har slutat äta ljust bröd, äter knäckebröd till frukost & lunch på jobbet! Sen ska jag dra ner på vit pasta & ris. Försöka äta mycket mer sallad, fast det gör jag redan varje dag men ska fortsätta på det. Sen måste vi komma iväg till gymmet! Sen ska jag börja gå promenixer också. Idag gick jag av en massa hållplatser innan och promenerade hem i nästan en halvtimme! Hade gärna gjort mer men höll på att kissa på mig + att jag var så hungrig.. Fan vad jag bara bablar på om massa olika saker.. Haha nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon jobbar jag 7.45- 14.25 på dagiset och sen 16-21 på donken. Men sen är jag också ledig på torsdag. Känns skönt att köra två pass på en dag så kan man vara ledig en dag! Ha dem

Men hallo handsome!

Jag har hittat min dröm man! Tråkigt att bildern är tagna 10 år innan jag föddes & att han idag är överopererad i ansiktet, tror att han är typ 20 med blonderat hår, bara datar tjejer med 50kg tuttar & att han är äldre än min pappa..
Men vi låtsas att vi lever i början på 80-talet. Mmm Brett Michaels <3









Här får ni BÄSTA låten! Åh kärlek till den, har lyssnat på den sådär 1000 gånger redan idag!

Aaah jag måste bara tilläga.. Kolla på den första bilden.. Alltså HALLÅ!? Detta är ju övernaturligt snyggt. Fan jag smäller av kolla på karln!!

The day

Hejhej!
Sicken dag.. Jag har spenderat den i soffan, mestadels. Jag har dock städat, vardagsrum, hall, badrum & lite smått i sovrummet. Borde tagit köket också men jag orkade fan inte.. Får diska upp det sista och fixa lite smått när jag snart ska laga mat. Ska göra pasta med laxsås, hmm spännande får se hur detta blir. Hoppas att det blir gott. sen ska jag göra en feting sallad! Mmm fan vad jag har börjat göra sallader, så gött med massa balsamvinäger!
Ååh satan måste hänga min tvätt också, det är ju verkligen sjukt tråkigt att hänga tvätt!

Sen var jag ute en sväng, handlade lite smink! Min fondation var slut så köpte en ny. Sen har jag kommit fram till att jag inte har något läppglans sp jag köpte mig ett. Var 30% så tänkte att jag skulle passa på. Sjuk nice deal ändå! Kanske ska gå tillbaka och köpa lite mer smink imorgon? Äh måste spara pengar.
Alltså jag har så sjukt ont i ryggen. Ryggslutet, alltså mensverk. Fast jag har ingen mens.. Men den kommer la om några dagar, härligt endå att den "varnar" men den kunde ju kanske tänka sig att göra det lite snällare? Alltså fan det är så sjukt orättvist det där med mensverk! Jag har sån extrem så jag typ kräker för det gör så ont. Sen blir jag sånt mensmonster också.. Det finns ju vissa som inte har alls ont, verför är inte jag en av dem? Varför ska jag vara en av de som har EXTREM smärta!? Jaja supertabletter & choklad gör iaf min lingonvecka lite bättre, absolut inte bra absolut inte genom lidbar men ändå lite lite bättre.. Åååh kan man ta en tablett fast man inte ens fått den? Ha dem




Åh nu fick jag sms av min pojkvän också :) Han är på väg hem så dax att fixa käket, såå hungrig!!

Home part 2





Här har ni en liten sneak pink på mitt kök, hall & badrum. Och Yes alla rum är så små som de ser ut.. Hallen är inte ens ett rum utan bara en litenliten yta. Får knappt plats med ens skor & jackor.. Tänk då vi (jag) som har extremt mycket av detta. Ja ni ser ju även badrummet, haha extremt mycket där med! Köket är ju lite större än det som syns på bilderna, men resten är ingen idé att visa då ni vet vad som finns. En spis, en diskho, ett diskställ, en yta för tillredning & en kyl. Kylen står på bänken, alltså även den är liten haha det kanske ni skulle få sett egentligen ser sjukt kul ut men det får bli en annan gång. Pallar inte springa och fota det igen..
Sovrummet får ni tyvärr inte se ännu. Ska som sagt fixa till en del där innan ni får se det! Men yes så intressant hade jag det hemma. Ha dem

HJÄLP!?

Härom dagen beställde jag vita tunna gardiner från Ellos rea. Har ju letat ett bra tag men inte hittat några. Men min kära mamma hittade på Ellos rea så jag passade på att klicka hem dom, hoppas bara att det är sånna som jag vill ha! Är så otroligt kräsen.. När jag väl var inne på ellos hittade jag ett par ljuslycktor på rean. Vi har köpt en hylla som ska målas vit & sen upp i sovrummet. dessa ljuslycktor skulle passa perfekt där!
Men nu kommer jag till själva "problemet" jag har sett dessa fast så klart liknande av något "märke" typ kosta boda eller liknande och ÄLSKAR dom! Jag måste ha dom sedan när vi skaffar ett riktigt hem. Men jag hittar dom verkligen ingenstans! Vet någon vart de kommer ifrån? Eller var det typ limetid edition och jag kan inte få tag på dom? Liksom som sagt dessa fast mycket finare och mer guldiga! HJÄLP!?


Vart kan jag hitta dessa "äckta"?

20 februari

Åh här sitter jag och är ledig. Fasen vad göttans. Två dagar i rad haha det var ett tag sedan. Fast egentligen är det fett tråkigt att vara ledig. Igår när jag hade sett klart på alla serier som jag vill se så hade jag sjukt tråkigt. Tänkte dra ut på en promenad men det snöade satan så jag bangade det. Idag har jag absolut inget att titta på så jag tänkte kanske städa och tvätta lite. Fasen vad kul! Njää men det är ju sånt som behövs. Sen måste jag gå och handla.. Jag skulle behöva köpa en större salladsskål också + nya tallrikar. Jag vet inte vad som hänt med mig jag har aldrig gjort sönder något alls.. Men sedan vi flyttat hit har jag smällt saker var annan vecka, våra skåp börjar eka tomma..
Dock har jag absolut ingen lust att storstäda hela lägenheten är ju sjukt tråkigt.. Eller egentligen inte det jobbiga är att bara börja. Det är som med träning.. Det är sjukt jobbigt & svårt att ta sig dit men väl där går det ju av bara farten. På tal om träningen går det åt helvete. Fan att Leffe jobbar typ 13 timmar varje dag så han orkar ju inte träna när han kommer hem kl 9 på kvällen.. Och jag orkar absolut inte åka buss dit, eller ta med min tränings sakerna och träna efter jobbet. Shit ad jag är lat! Måste kanske bara göra det! Jag måste ju verkligen gå ner i vikt..

Sen har jag ju börjat jobba mindre timmar + att jag får mindre betalt på nya jobbet så min lön kommer ju vara åt helvete.. Sen får jag typ ett pass i veckan på donken nu och det går inte! Så tänkte försöka övertala Tommy att jag får hans pass på onsdag, fem timmar 16-21 så kan jag bara jobba efter dagiset. Hade ju faktiskt fungerat! Jag slutar typ 15.10 så kan jag bara hoppa på bussen till MOA och jobba lite till. Jobbar ju bara 6 timmar på dagiset så blir nog inte för jobbigt. Sen tänkte jag att jag kunde jobba natt typ varannan helg kanske. Men börjar ju ofta tidigt på lördagen så får se om jag kan lösa det på något sätt.. Annars får jag la bara jobba varannan lördag. Ska försöka kolla lite på det. Behöver verkligen spara en jävla massa pengar om vi ska göra sanning av de planerna jag har för sommaren! Nej nu måste jag hälla i mig lite kaffe och sen sätta igång och städa.. Ha dem


Cut it off

Jag har tänkt på det ett bra tag. Att jag måste göra något med mitt hår. Att färga det konstant, eftersom jag får sån extrem utväxt med det röda, sliter så sjukt på håret. Måste färga det 3gånger på 2 månader ungefär för att det inte ska se allt för illa ut.
Jag har bestämt vad jag vill ha för färg på det. Det ska vara ljusbrunt/mörkblont, vill komma nära min egen så jag slipper färga så ofta. Sen ska jag göra ljusare toppar. Tycker det är sjukt snyggt!
Låter kanske lite tacky på beskrivning men är sjukt snyggt om man får till rätt nyanser på dem båda!
Eftersom mitt hår är sjukt slitet så kommer jag behöva klippa det en bit. Även om jag älskar mitt långa hår är det sjukt tråkigt & fult nu när det liksom bara är. Jag vill absolut inte klippa kort men jag vill ha det i en längd som känns fräscht! Så tänkte att jag skulle färga mitt hår till helgen kanske om jag har tid/ork. Kommer ju klart ta ett tag att få till den rätta nyansen på "grundhåret" så det ljusa topparna får vänta tills jag klippt mig. Detta tänkte jag göra när jag kommer till Sverige då det är sjukt dyrt här. Så i april mina vänner får det bli. Längtar så mycket! Nu måste jag bara övertala min kära pojke att jag får klippa av en bit.. Vi har ju en deal att om han raar av sig så klipper jag av mitt hår och tvärt om.. Men det ska ju inte dirrekt bli så kort så det ska nog gå bra! Ha dem


Här har ni mina två inspirationskällor när det kommer till frisyr/längd. Tänkte nog klippa till en liten lugg jag med! Det är ju faktiskt bara hår så det växer ju ut..

Sick, again

Ååh jag mår så jävla dåligt! Ska inte gå in på vad som är fel på mig för det tror jag inte ni vill höra.. Men måste bara säga att det är sjukt synd om mig!
SWka strax åka till jobbet och jobba min sista söndags stängning! Lite tråkigt att "skiljas" från Daniel men jag känner att jag behöver vara ledig ibland. I och med att jag jobbar på förskolan 80% nu så blir ju det på vardagar. Så söndag kändes som en bra dag att vara ledig på. Ja eller får se om jag lyckas slutföra denna dagen eller inte.. Skulle kanske sjuk anmält mig för jag kan inte äta (det håller sig inte i magen) och har inte fått i mig något sedan lunch igår.. Men eftersom jag var sjuk förra veckan käns det som att jag inte kan sjukanmäla mig idag igen + att jag verkligen inte kan vara ledig fler dagar! Need the money.. Så får bara bita ihop.. Har tryckt i mig lite tabletter och hoppas att det ska hjälpa.. Nu måste jag börja fixa mig.. Ha dem

My home







Så bättre sent än aldrig! Här har ni mitt vardagsrum, något mer får ni inte se idag. Tyvärr. Detta är det rum som är mest klart! Det är en liten del som inte syns på bilderna där det nu står ett bord med massa skit på.. Där vill jag ha några typ av hyllor. Antingen ett par på väggen & någon fin stor vas nedanför eller så en typ "stegbokhylla" som är tjock där nere så smalnar den liksom av uppåt. Sjukt snygg är den men det tycker tyvärr inte min kärlek så får se hur mycket han går med på.. Vill ha lite böcker, små prylar och typ små blommor.. Gardinerna vill jag byta ut till tunna vita (Jeff vill dock beålla dessa men det vill inte jag! De satt på när vi fick lägenheten och jag har inte hittat några bättre så därför är de kvar).
Den underbara mattan köpte vi idag! Har äntligen hittat en sjukt snygg matta som passar här! Fan vad jag älskar den! Och vd mycket det gör med en matta här hemma! Den höga smala byrån är ny och det ska på lite mer saker på/ändras om och jag skulle gärna vilja ha någon snygg tavla över tvn.

Köter är nästan klart, saknar gardiner och lite små prylar. Det som står inne i köket ska flyttas in i sovrummet (en Maria staty + jordglob) när vi hittar en hytta att sätta över sängen. Vill även hitta några riktigt tjocka bruna gardiner att ha inne i sovrummet. Där har jag tänkt att ha lite typ "Jesus"stil med min fina ikon (tack Charlotte) och ett grymt fint kors + Marian! Kan tänka mig att det skulle bli sjukt snyggt. Vill även fixa en sängbord av något fint tyg men har tyvärr inte hittat något än, så svårt! Ska försöka bli klar med de andra rummen så fort som möjligt. Måste bara hitta oss tid att komma iväg och köpa allt + sedan sätt upp det.. Men ja det var allt så länge. Ha dem



Nu när jag kollar in bilderna efteråt ser dom jävligt plottriga ut. Som att det är för mycket saker men så ser det verkligen inte ut irl! Bara så att ni vet!!

Deardear

Jag är hemma och är sjuk. Fan lördagen var en mardröm på jobbet, mådde som faen. På kvällen var det jobbfest som jag så klart inte kunde gå på. Sög stjärt och jag hade verkligen velat gå men jaja nu är det som det är. Var hemma från jobbet igår & är hemma idag. Härliga pengar som bara försvinner. Visst är det lite skönt att vara hemma och göra absolut inget alls utan att känna att man borde göra något.. Men det känns ju verkligen när man är hemma två dagar, känns som man förlorar fett mycket pengar!
Imorgon börjar jag arbeta 80% "fast" på två avdelningar. Har ett vikariat på fyra veckor då jag ska vara på två småbarnsavdelningar. Känns skönt att vara mer fast så att jag faktiskt lär mig med. Problemet är ju bara med bussarna.. Går en gång i timmen och ja passar inte direkt in så ja lär ju få gå upp halv sex och sedan sitta på jobbet i ca 50 min och vänta. Fyfan säger jag bara.. Jaja får la köpa en cykel när det blir lite varamare och ställa vid MOA så får jag cykla sista biten..

Jag har inte tränat på två veckor heller. Fan både jag och Jeff har sjukt mycket jobb nu så vi har bara inte orkat träna. Men känner att när jag blir frisk så är vi bara illa tvugna att träna! Jag vill fan inte vara fet längre! Det finns så mycket fina kläder till våren/sommaren som jag vill kunna ha på mig. Så nu gäller det bara att faktiskt sluta vara lat och bara kämpa gärnet av mig på gymmet. Jag är ju faktiskt riktigt taggad och får man bara in en rutin så ska det väl inte vara några problem?!
Annars händer det inte ett skit här, som vanligt.. Men jag har bara en söndags stängning kvar sen ska jag faktiskt börja gå ut mer! Haha känns rätt skönt att jag faktiskt tagit mig i kragen och gett mig själv detta. Fast sen är det ju planerat att jag ska jobba resren av veckans dagar.. Men jag ska iaf börja gå ut på lördagar med Jeff och på så vis kanske få ett lite mer socialt liv och faktiskt lära känna folk. Hade ju varit skönt så jag slipper känna mig helt ensam.. Men nej nu ska jag sätta på Gossip Girl eller något annat tjejigt och gosa ner mig i soffan. Ha dem

RSS 2.0