Suck

Imorgon är det nyår och jag tycker inte om det. Eller jo egentligen gör jag det, jätte mycket! För jag hoppas verkligen att 2010 skall bli ett bra år. Jag fyller 20 (även om det är i slutet) och förhoppningsvis blir vår dröm sann, att vi flyttar till Berlin. Men all glädje är bortblåst, spårlöst försvunnen. Eller där ljög jag den är inte spårlöst försvunnen för jag jag vet vart den tog vägen.. Idag försvann den. Fyfan denna dag. Det har gått rätt bra hittills men det lär ju bli värre och imorgon kommer väll kanske smällen komma. Då jag verkligen fattar att han har flyttat på riktigt, att han inte kommer tillbaka. Men så tänkte jag precis på detta. Antingen kan det bli världens sämsta nyår, om jag tänker på detta så kommer det förstöras. Klart jag är ledsen, jag är jätte ledsen. Men inte imorgon. Nej jag ska koppla bort detta och verkligen ha kul. Jag har min Charlotte som jag som de senaste 2 årsen spenderar min nyår med. Jag vill alltid avsluta det gamla året med henne, men framför allt börja det nya med henne. Och denna nyår är speciell. Dels för det som varit men framför allt för det året som skall komma. Vi ska ha det bästa året! Visst första halvan kommer suga här i Åle men vi får göra det bästa av det. Jobba och tjäna pengar för den senare delen av 2010. Och vi har våran tripp ner till Götet och vårt kära Tokio Hotel att se fram emot. Ååh ännu en konsert för oss.
Jag måste vara glad för detta! Och det är jag. Sen våra nyfunna snälla snälla vänner, jag vill inte vara ledsen och förstöra deras kväll. Eller framför allt inte förstöra min egen. Så jag hoppas på en riktigt bra nyår ändå! Visst hade den kunnat vara så mycket bättre om det hade varit som planerat menmen nu är det som det är och den ska bli bra! Hej då 2009 och hej 2010. Jag vill verkligen att det ska bli mitt år! Jag vill lyckas. Gott nytt år


I think you are my soulmate, honey

Panik

Jag börjar få lite smått panik. Känns fortfarande som att det är länge tills jag ska åka, men det är imon..
Jag har inte börjat packa. Jag måste tvätta massa kläder som jag ska ha med mig. Det betyder att jag inte kommer kunna paka klart fören typ imon. Jag har inte köpt en enda julklapp. Den till Charlotte räknas inte eftersom hon inte ska vara med. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag är hemma.. Ååh sen är jag rädd för att flyga också. Men allt ska nog gå bra. Det värsta är att jag ska vara hos tandläkaren kl 07.30 på tisdag. Va fan är det för tid? Allvar?


I have a announcement to make

Mamma jag måste erkänna en sak..

Hej jag heter Felicia och är en shopaholic. Jag tror (eller det är mer jag vet, men känns bättre att använda sig av t-ordet, ja jag förnekar det nästan, eller försöker) jag är beroende av shopping. Jag kan på allvar inte gå in i en affär utan att komma ut med något, det är nästan omöjligt.
Ex Charlotte ska gå till apoteket för att köpa koffeinpiller. Felicia rabblar upp de hon ska ha med sig och Charlotte invänder, men ditt kort då? Felicia svarar då; men jag behöver väll inte det? Jag ska inte handla något där ändå.. Charlotte: Det vet man aldrig vad man hittar där.. Smart tänker Felicia och tar med sitt kort. Väl på apoteket tar hon sig en runda och letar efter något. Och tro det eller ej, hon finner en kräm. Äh den kostar bara 50:-, den luktar gott och jag behöver den. Saningen är att Felicia har ganska många krämer hemma men tog med sig kortet iaf hon hittade något. Kunde ju inte låta kortet ligga där orört i fickan i en affär när det fanns något som behövdes/ville has. Sen var det ju pump på den också och det har Felicia länge velat ha en kräm med. Men lugn, den används flitigt!

Sen har jag kommit på varför affärerna lägger tuggummin/piller vid kassan. För man ska bli sugen och köpa. Japp och det blir man. Jag har lyckats fått med mig något sådant varje gång jag varit inne i en mataffär..
Sen kläder, ja det ska vi inte ens gå in på. Men lugn det är jätte fina kläder! Och jag är värd det, jag har inget annat nöje här än kläderna. Problemet är bara att nu får det snart inte plats mer. Eller platsen tog slut för ett tag sen men jag har fått fixa lite. Och snart går det inte mer.. Frågan är om det kommer stoppa mig? NEJ!

Dagens inköp blev för övrigt en väldigt fin kofta. Och koftor behöver jag. Denna var tunn och i leopardmönster, vit/svart. Underbart fin! Har dåligt med vinterkläder så det behövdes!!

Lycka


Hodepine

Jag har sån huvudvärk att jag tror jag smäller av. Det var riktigt längesedan jag hade detta. Typ i sommras, men nu är det tillbaka. Fuck, jag är så sliten. Har ont i hela min kropp. Bena är inte nådiga.. Fredags blev bara ett enda stort kaos.. Det som såg rätt lovande ut, tills vi kom tillbaka till Hoffman.. Det började där för min och Charlotte, hade trevligt med Kribba i baren och lilla Markus jobbade :) Haha snutten.. Sen gick vi till Christines killes kompis eller något där de hade förspel :P vi kom dit kollade gick in på toan. De hade världens jacuzzi där jag la mig en stund. Sen gick vi, inte riktigt våra typ av pojkar men kul att träffa Christine, synd att det inte blev som planerat senare.. Vi gick till Metz där vi mötte upp Jeffsan och Simon och det var nog här allt började gå utför. Haha vi begav oss tillbaka till Hoffman och gjorde ett litet vad. Charlotte höll sitt till Simon men jag fick tydligen inte det för Jeff utan han skulle fixa allt själv. Eller egentligen spelar det ingen roll vem som pröjsa utan det hade gått som det gick ändå.. Haha resten av kvällen var bara kaos och spenderades på en bänk pratandes, sicka jälva saker man fick veta. HAHA ASSÅ DET FINNS INTE! Egentligen är det inte roligt utan helt sjukt hur fuckade vissa människor är, men hela saken är så komisk.. Nu ska vi dra igång och städa här jag och Plottinami sen ska vi dra igång en rulle och sedan kommer väll NTN och Kribba hit innan vi drar till Smutten.. Haha jag kan se oss fyra där om sådär 35 år. Varje kväll på smutten. Charlotte i lila hår och jag i sönder blekt, vi tror nämligen vi är svin snygga med våra urringade tröjor, 3/4byxor med stövlar, massa smink (blått & glitter gärna)och våra öl. Kribba utan en enda tand kvar, nästan inget hår. Anton med världens skägg sådär som tomten, inga tänder han heller. Helt röda i ansiktet av alla dessa år på smutten. HAHAHA fan asså. Mardrömmen nummer 1? Nej så allvaligt är det inte men det hade varit något..

Ur det dåliga..

kommer ju nästan alltid något bra sägs det? Glömde skriva detta i förra kom jag på nu efteråt.. Jag får faktist en säng, en mikro och en kaffebryggare. Och kanske en TV och ett soffbord också. Skönt det ska bli med en riktig säng!! Äntligen, och en mikro + kaffebryggare YES! Soffbordet är så otroligt fult men vi funderar på att kanske lägga över en duk, men frågan är hur det blir med soffan då bordet är rätt högt.. Och vår soffa är rätt låg tror jag, kommer nog se dumt ut? Tv är egentligen inte deras men han som äger den vill nog inte ha den ändå så J skulle kolla om vi kunde få/låna den :) Då ska jag ta med mitt playstation hit och så ska jag spela!!
Även om detta inte väger upp det dåliga så är det ju lite skönt att få lite saker.. Sängen "längtar" jag mest efter! För jag längtar ju inte tills han flyttar men en säng är ju skönt att ha..

I falling deeper and deeper

Jag förstår inte vad jag har gjort i mitt tidigare liv. Det måste vara något otroligt elakt. Kan jag ha varit Goebbels? Någon rent av genomond människa måste jag vara. Varför skulle Han annars straffa mig så nu? Ska jag aldrig få någonting bra? Jag orkar inte längre. När det väll börjar gå bra så faller allt igen. Varför kan min lycka aldrig få hålla i sig? Okej jag visste att detta skulle ske från början. Men inte såhär tidigt. Jag skulle få tre månader till, det var vad jag trodde. Men så är det inte längre. Nu är det lite mer än en månad. Ska jag må bra i en månad till och sen ska allt falla? Jag kommer aldrig orka det. Detta var ungefär det enda som gjorde Ålusund ens lite okej. Fuck it! Jag orkar inte med detta. Det är första gången som jag känner såhär på år. När jag är med honom mår jag så bra. Jag glömmer allt dåligt runt och mår bra, jätte bra. Så igår, BRAK, jag åker redan i januari. Jahopp men det var ju trevligt.. Tack för denna tiden vi ses aldrig mer igen.
Så om inte detta var nog så får jag veta imorse att hon är tillbaka. Jo men jag tackar för det, du kunde inte pricka in det bättre va? Fast han vet ju det men ändå.. Och en annan skitsak med detta är att personer som tidigare varit trevliga mot oss, fast nu stör jag mig mest på hur de håller på mot Charlotte eftersom vi inte mötts öga mot öga än. Haha fan jag undrar vilken mördarblick jag kommer få. Shit tänk om hon hoppar på mig? Att personer, eller framför allt en, tittar snett på Charlotte för något jag gjort. Som om det vore hennes fel? Som om det ens vore mitt fel? Nej asså jag blir så arg på dethär. Men ja nu vet jag ju iaf att hon vet om mig.. Ååh jag orkar inte mer med drama.. Fan hur kommer denna tiden att bli? Jag vill inte!


If you lose me now I lose myself



Jag är så kär. Jag älskar denna låten! Jag är fast och jag vill bara lägga mig ner, gråta, lyssna på denna låt & önska att jag hade Strify brevid mig! Jag skulle vilja ligga så föralltid! Sa jag att jag var kär?

Gårdagen

Jag tror jag hade en del att berätta om men jag har glömt det..

Igår var i alla fall en bra dag. Fast det kändes som fredag, jag trode verkligen att det var fredag hela dagen. Detta beror på att vi alltid är ute på fredagar men inte var det nu. Så lördagen blev en fredag.. Och idag blir en lördag för vi ska ut idag igen. Eller vi ska på branchfest på Metz..
Jo men tillbaka till igår, det var roligt. Först var vi på Hoffman, där var det skittråkigt! Så vi gick till lille, var egentligen 50:- i cover & då fick man en tomteluva. Men jag stod på "listan" jag svär att det var en liten lapp där det stod Felicia + 1. Men det var iaf gulligt av som att jag skulle slippa betala 50 kr. Jag har nämligen flörtat in mig hos ägarna när dom är och äter på mitt jobb. Haha så nu fick jag lite tillbaka. Det var snällt tycker jag! Sen sprang vi runt i våra tomteluvor hela kvällen.. Först tillbaka till Hoffman och sen till Metz. Där hittade vi också Rinkeby, Markus, Jonas & Simon. Så dansade vi till all ful musik dom har där.. Sen skulle vi tillbaka till Lille, jag gick baklänges ungefär 2/3 av vägen och lekte stirrleken med Rinkeby. Det slutade med att han skalla mig på näsan och jag gick och grät.. Haha men ja sen var vi på lille ett tag och dansade lite. Sen gick vi hem. Men vi hade lyckats väcka mr Jeffrey Star så jag fick snällt ligga vaken och prata i telefon i ca 30 min innan jag fick sova.. Haha nu ska jag kolla alla the hills & the city som jag har missat.. :) Skönt

En till

Okej jag hitta en till. Måste bara skriva upp den här med så jag minns den!!!


LG KU990i Viewty
Dock har den en jätte ful "utåtstående" kamera på baksidan.. Inte fint men tål att tittas på!!

The phone

Jag ska ha en ny mobil i juklapp. Måste ju ha en Svensk och en Norsk. Och båda mina extratelefoner jag hade med mig har lagt av.. Ingen vill ladda :S Så nu ska jag skaffa mig en till :)
Nu är problemet bara vilken? Jag ska ha en timm Samsung för de är de jag gillar bäst! Här är de två (tre) jag väljer mellan..


S5230
Har touch. Frågan är då bara svart eller rosa? Älskar ju rosa. Min mobil jag har nu är rosa + min kamera. Men då är frågan, det kanske räcker? Jag ska ju ha den ett tag så kanske är bäst med en svart? Men det bestämmer jag nog när jag ser dem.. Men lutar åt den svarte fast jag tycker mer om den rosa egentligen..


B7330
Jag tycker det är så snyggt med dessa som har ett tangentbord! Känns så proffsigt :) Och det är lättare? Sen är den lite lik en blackberry.. :) Haha

Men de kostar samma på ON OFF. Även om det är ett av det dyraste ställerna. På Siba kosta den övre bara 1500 ungefär.. Men det blir att kolla närmare på dessa två!! (skriver ut namnen bara för att jag själv ska veta!) Och jag vill nog hellst ha den sista tror jag, hade jag fått en nu så hade jag nog tagit den sista. Eller fan jag vet inte.. Drömmen är ju dock LG Prada!!!

Fick följa med mig hem


Dessa två snyggingarna fick följa med mig hem! Skulle gått på 400:- men jag fick det för 280! Som hittat :)
En Kisströja har jag velat ha sen limited editiontröjan kom ut med nitat märke. Men en sådan fick jag ju inte tag i tyvärr. Sedan dess har inte de andra jag funnit kunnat komma upp i samma klass och jag varit sur för att jag inte fick den jag ville ha. Så fann jag denna för någon månad sen eller mer och hade tänkt att köpa den men jag gjorde det aldrig. Så idag slog jag till, nu finns det bara tre kvar så det var ju tur! Hade jag inte fått denna så hade jag gått runt och surat ännu mera.. Nu ska jag bara införskaffa mig en Motley Crue tisha och kanske en Guns N roses sen tror jag nog jag är nöjd. Eller nej jag ska ha en HC SS också som jag ska sy om lite..
Den gråa tunikan sticker ut lite från min garderob, inget rockigt med den överhuvudtaget. Men jag kommer matcha den så :) Rock N sweet, jammi!!
Imon skall vi tillbaka dit, är tydligen imon med, för Charlotte får sin lön imon :). Jag måste kolla lite julklappar med tror jag..
Nu ska jag tjata hål i huvet på totten att vi ska se tredje pirats filmen :) Såg andra i går, hon har aldrig sett någon innan!!??

Förstört mys

Efter att ha städat hela lägenheten (nästan) så bestämde jag mig för att mysa lite för mig själv. Charlotte var borta och kollade på Rosies nya lägenhet. Så jag tänker lite ljus i mitt nystädade rum, sätter på Hardcore Superstar och läser lite bloggar. Saknades bara thet för att få det där ultimata myset (men drack precis kaffe så hoppade det). Jag sitter och myser sönder i mitt mys för mig själv och vad tar det? Två minuter.. Sen ringer den där dumma kossan och förstör allt! Nej då var hon klar och ville att jag skulle möta upp henne NU! Jaha så jag fick blåsa ut mina ljus, stänga ner bloggarna och hoppa in i duschen. Nu ska jag bara sminka mig och sedan bär det av till jobbet för att hämta biljetten. Sen blir det kanske en sväng till Lille innan shoppingen. Känner att jag är på otroligt myshumör just nu! Hoppas de har något julthe, det hade varit mysigt!! Nej nu må jag skynda mig..


Ungefär såhär såg mitt mysfönser ut nyss. Skillanderna är dock att blomman inte längre ser lika vit ut, den börjar bli mer brun än vit nu.. Och det är svart utanför fönstret. Men det andra tillför ju bara mys!!


Specialshopping

Ledig idag och jag sover för länge.. Men det är väll det lediga dagar är tillför? Kanske att sova ut lite och inte hela dagen.. Men jag fattar inte ens varför jag tjatar om hur mycket jag vänt mitt dygn? För det är inte intressant och jag tycker det är rätt okej, jag menar jag skadas ju inte av det just nu..

Nu ska jag snart dra ett varv med damsugaren här hemma, det behövs! Kanske diska lite också. Ikväll har storsentret special öppet för oss som arbetar där. Efter åtta håller de öppet för endast oss med en massa rabatt! Goe, så jag och Charlotte ska dra oss dit. Dumt att de har det såhär ett par dagar innan lönen kommer. Men jag får väll drömma lite.. Skulle behöva ett par byxor och någon kofta dock! Annars får det vänta en vecka tills lönen kommer. Men hade varit skönt att få ett lägre pris på det! Och är det verkligen jätte mycket rabatt så har ag en slant så kommer nog bli något med mig hem.

Igår hade jag världens dag på jobbet! Roffe var där och skulle kontrolldera oss. Jag var ute i matsalen i tre timmar. Vi har inget folk så det finns inget att göra där. Jag tror jag skurade rena bord tre eller fyra varv.. Sopa golvet fast det inte fanns något att soppa. Sen började jag putsa kopparlister. Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv.. Varje list tog ca 10-15 min. Observera att de är ca 20-30 cm långa och 10 cm höga.. De gick inte att få rena. Jag använde en halv sån stor rulle med papper och en hel flaska medel och ändå ser de smutsiga ut ännu? Inte lika mycket som innan men ändå. Jag höll på i en timma med det och blev ändå bara klar med hälften av listerna. Sen fick jag städa där nere och där var jag också i ca en timma.. Där hade de inte städat på hur länge såm hellst så jag skrapade och höll på som en galning. Och när roffe väl kommer så klagar han bara. Jag var så arg så ag höll på att gråta. Jag hade ont i hela kroppen och tillslut gick han hem! Resten av kvällen spenderade jag och peter sittandes bak i köket.
Det värsta är att han ska vara där hela veckan ut.. FAN! Fick sms av peter som fråga om jag ville jobba för honom för han orkar inte med roffe. HAHA GLÖM DET! Jag ska ha honom torsdag & fredag. + igår det räcker. Aldrig att jag skulle jobba idag! Nej nu ska jag gå och göra brunch!


RSS 2.0