On her way to my place

Nu sitter Höje på bussen. På väg till mig. Hiihi så roligt detta skall bli. Fatta att jag inte har träffat henne på sex veckor? SHIT det är helt sick. Vi har träffats nästan varje dag sen jag va 4? Eller träffat och träffats men jo fan nästan.. Hmm sex veckor är en lång tid, väldigt lång sådan.. Men endå, nu är hon iaf på väg till mig! Woho imorgon runt åtta ska jag ner och möta henne. Tyvärr måste jag lämna henne här hemma i typ 7 timmar för att gå och jobba. Men äh hon får klara sig. Är ju faktist ledig sen varje dag honär here. Gottinamii


I hunt my shadow but it's to fast


VI HAR DOM!

Vi har våra biljetter nu. Det är så overkligt så jag har verkligen inte fattat än. Jag har inte fattat än. Allt är som vanligt och när Challe sa det så satt jag bara och flina lite. Haha ah vi har dom :) yey. HALLÅ REAKTION FELICIA? DU HAR DIN BILJETT! Jag ska se Tokio Hotel igen. WOOOOOOW fan vad ball. Men hallå vakna till liv känsla? Ja den kommer väll snart och då lär ni få veta det.. Men nu vet ni iaf JAG HAR MIN BILJETT OCH JAG SKA FAN I MIG SE TOKIO HOTEL IGEN, PÅ RIKTIGT! OHOOOOOO

Dagens plan

Jobba 9-16. Går upp kvart i åtta, fixar mig och beger mig till jobbet. Är lite nervös nu när vi ställt om klockan och är inte riktigt 100 på att kl verkligen är det den säger att den är. Kommer till jobbet och möts av en glad Peter. Står och pratar ett tag tills han börjar se lite fundersam ut.. "Men vad gör du här?" Jo jag ska jobba säger ja. Nej du jobbar stägning idag. Nejnej jag jobbar öppning idag, stägning imon och öppning på onsdag svarar jag glatt, jag är ju säker på det. Nej säger Peter, jag skulle jobba stägning med dig idag men jag och Vanessa bytte pass. Du jobbar stägning idag och imorgon. Hahaha skrattar jag men tror inte riktigt på vad han säger, klart jag jobbar kl nio idag. Vi går in och kollar på schemat och ja visst. Felicia jobbar stägning både idag och imorgon. Så gapskrattande får jag bege mig hemåt. Fuck. Jag har gått upp kvart i åtta när jag börjar kl fyra. Jag hade kunnat sova hur länge jag velat. Även fast inte det är så jätte bra. Menmen nu är jag iaf uppe och kl är tio över nio. Dock släpptes biljetterna till Tokio Hotel för tio min sen. Men Charlotte har satt Carro på att boka till oss. Men jag vågar inte gå in till Challe för att följa vad som händer. JAG VILL HA BILJETTERNA NU! Fan vilken bra dag detta hade blivit då. Då spelar det helt plötsligt ingen roll att jag gick upp som jag gjorde. Nej för då har jag hela dagen till att sitta i min egna värld och älska min baby och hans polers. Nej om jag kanske skulle väcka henne ändå.. Jag vill veta!!


Nu drar vi, snart!


Jammi

Igår brände jag sönder min arm. Det gjorde ont som fan och nu är det brunt för skinnet är så jälva bränt. Fuck vad jag ser ut nu. Mina händer/armar är förstörda. Stackars mig.
Och jag som skulle sova hela dagen idag, nope. Kom hem kl fyra igår och satt uppe vid datorn en stund för jag var rätt pigg. Så imorse vid 12 får jag sms av Vanessa angående jobb om typ två veckor. Lönt, efter det kunde jag inte somna om. Ahja lika bra att vara upe. Och jag är så jälva hungrig men jag pallar inte resa mig ur min säng. Inte än. Har rätt mycket att göra idag men jag vill inte resa mig ur min säng. Sa jag att jag vill spendera hea dagen här i min säng? Nej men allvar jag måste städa och duscha sen måste vi tvätta också.. Jag pallar inte städa, det måste vara det tråkigaste som finns. När jag och Bill gifter oss eller ah först när jag och Strify bor ihop (vi är endast vänner för mitt hjärta slår för Bill) så ska vi ha städhjälp. Laga mat kan jag göra för det tycker jag är kul. Men vi ska ha en diskmaskin och jag tänker INTE vara den som tömmer den. Jag tänker inte tvätta eller något som har med det att göra. Och absolut inte städa och sånt. Fan vad det är tråkigt. Fast sen vill jag ju inte att någon random ska pilla runt i mina grejer så jag ska övervaka dom men jag tänker inte göra något själv. Nej jag ska bli en riktigt satmara till hushållerska mina hjälpare kommer vilja springa bort fort som fan. Men jag är smart och fått dom till att skriva på ett kontrakt fast dom inte vet det. Du vet som dom gör i lilla jönssonligan? Byter ut dokumenten, så ska jag göra med dom. Så de kan inte säga upp sig utan bara jag som kan sparka dom. För om de inte är bra så får de ju inte vara kvar. Ja men iaf, skulle man kunna bo tre så? Asså med sin man och sin kompis fast fan vi kommer ju bli fyra eller kanske fem. Hmm nej nu måste jag sluta och planera min framtid lite..
Och ja, jag fyller 19 om ca en vecka!


Om någon lyckats missa det så gillar jag tyska androgyna män. Nu vet ni.
Här är mina två. Jammi


Nooo

Fan vad jobbigt. Har varit lite rädd för denna dag, haha. Vaknade av mig själv runt elva men tvingade mig själv att somna om. Vaknade runt tolv men tvingade mig själv att somna om. Så höll jag på några gånger till klockan var två och jag lät mig gå upp. Dumt dumt dumt, nu sitter jag här men världens huvudvärk som jag får när jag sover för många timmar. Aj den är rejäl.. Men jag ska snart bege mig till mitt första jobb. Eller om någon timme sådär. 16-24 sen 24-04.30? Ååh jag har panik hur kommer jag palla? Jag kommer inte få sitta ner något alls idag.. Och sen så ska jag jobba själv på Metz, eller inte själv men utan Charlotte. Ah men roligt, nej? Blää.. Och imorgon måste jag städa mitt rum.. Byebye

UNDERBART

FUCK JAG ÄR SÅ LYCKLIG VA! SHIT SHIT SHIT SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!
5:E 5:E 5:E MARS! DÅ ÄR JAG I GÖTEBORG. MEN NI DÄR HEMMA, TRO FAN INTE JAG KOMMER FÖR ERAN SKULL. HAHAH NEJ ALDRIG! FÖR JAG SKA SE TOKIO HOTEL! TOKIO HOTEL I GÖTEBORG. OH MY LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD. DE KOMMER TILL MIN STAD OCH JAG KOMMER VARA DÄR! VILL NI TRÄFFA MIG SÅ FINNER NI MIG CAMPANDES UTANFÖR SCANDINAVIUM FRÅNDEN 2:E. OCH OLIVIA, VI KOMMER LÅNA DIN DUSCH FÖR DU BOR NÄRMAST. OCH MAMMA DU FÅR KOMMA NER MED MAT. JAG VILL HA HJULPASTASALLAD!

FATTA JAG SKA ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN FÅ SE MITT TOKIO HOTEL IGEN! HERRE VAD JAG ÄR GLAD. SHIT SHIT SHIT. LEDIGHETSANSÖKAN REDAN IMORGON. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!


MY LOVE!

(Fuck jag är helt galen. jag är helt kokooo. Fan jag kan inte fatta det. Jag springer runt i lägenheten och skriker. Slänger mig på golvet, skriker lite till. Till och med Charlotte undrar vad det är med mig. Men det ska jag berätta för er. JAG SKA SE TOKIO HOTEL! NI KAN INTE FATTA. FAN JAG KAN INTE FATTA! NEJ NU MÅSTE JAG SLUTA. MSTE IN TILL CHARLOTTE OCH SKRIKA LITE TILL.)

Etta tvåa trea

Har precis dratt en disk. Städat lite ute i köket och ska strax börja laga mat. Sambon min är en aning lat eller kanske mer som en man, maten skall stå på bordet när hon kommer hem från jobbet. Ja har väll inget annat val för annars blir det smisk.
För övrigt går dagarna så jälva fort men jag fattar inte vad jag gör. Eller jag gör ju inget alls, hur fan kan de bara springa iväg? Gick upp kvart över sju imorse, började halv nio och gick hem vid halv fem. Stod i köket och vägrade gå därifrån.. Det är det dåliga med att ställa mig i köket. Jag njuter för mycket av det och vägrar gå därifrån..
När jag stod och diska tänkte jag på vad jag har för något till liv. Jag jobbar oftast mitt 9-16 & Charlotte 16-20. Hon kommer förbi mitt jobb innan hon börjar och jag förbi hennes när jag slutar. Sen går jag hem, sätter mig med datorn i knät tills Charlotte slutar. Då ser dagarna exakt likadana ut, alla. Här får ni en konversation ur våran vardag.

Charlotte: Vad ska vi göra idag?
Felicia: Ska vi gå till lille?
Charlotte: Ja kan vi väll göra..
Felicia: Eller?
Charlotte: Jo kanske asså fan vi hänger där varje dag och hoppas att några prinsar ska komma in på sina vita springare och göra vårt liv till en saga..
Felicia: Jo men det händer ju fan aldrig.. Men kanske en dag? Kanske om vi hoppas lite mer!?
Charlotte: Felicia vad har jag sagt om det där pratat? Du vet själv att de inte kommer komma. Kanske en ful man på en brun häst.
Felicia: Men jag vill ju ha prinsen..
Charlotte: Men han kommer inte, vi är för fula och feta.
Felicia: Ska vi gå en promenad då? Eller ta berget?!
Charlotte: Nej jag orkar inte.
Felicia: Men vi måste! Annars kommer inte prinsen & den vita hästen ju!
Charlotte: Men de kommer börja regna & hagla och då är han ändå inne i stallet..
Felicia: Jaha..
Charlotte: Ska vi kolla på en film?
Felicia: JA HOFFA ELLER KENNY!
Charlotte: Eller någon annan?
Felicia: Jag har ingen annan..
Charlotte: Nehe.. Ska vi kolla på roast på berns då?
Felicia: Nää det är torsdag och vi har sett alla avsnitt ca 10 gånger.. Vi kan de utantill, framlänges, baklänges, uppochner eller raktstående i sömnen..
Charlotte: Egentligeeeen..?
Felicia: Nej. Vi kan sätta oss ute i vardagsrummet och prata! :)
Charlotte: Jaha du tycker inte vi har pratat igenom den enda saken vi prata om tillräckligt?
Felicia: Nej, tycker du?
Charlotte: Nej kanske inte. Men det kan vi ta lite senare, vi gör något annat. Något kul..
Felicia: Som vadå?
Charlotte: Vi kan lägga oss brevid varandra på mitt golv med varsin dator och värma magen? Vi lär ju kanske prata om den där enda saken vi pratar om då..
Felicia: Nej du har dålig mottagning och jag får ont i magen.
Charlotte: Hepp
Felicia: Jag går in till mig nu.

Fem min senare på msn
Charlotte: Ska vi gå ut?
Felicia: Vi var ute för 20 min sen?
Charlotte: Nej 23 faktist!
Felicia: Ah men..
Charlotte: Har vi något annat att göra?
Felicia: Nej
Charlotte: Då så!

Ja ungefär så går det till här hemma.. Fast idag vet vi vad vi ska göra. Det är inte torsdag utan tisdag och det betyder att det var måndag igår. Det betyder roast på berns vilket betyder att det finns uppe nu och vi ska titta! YES! Men inte nog med det. Idag ska vi nämligen slå på stort. Vi ska kolla på 100% Tokio Hotel. Snacka om äkta kärlek!! Fan vad underbart. Nej nu måste jag laga mat, mina sambo skicka sms och hon är på väg hem.. Lagar jag inte mat kommer hon äta kakor i min nybytta säng och det vill jag inte.. ;)

Mina kommande två veckor

Måndag: Jobbade från klockan nio, personen som skulle komma in kl 14.30 kom inte så jag fick inte min rast. Det blev kaos under skiftbytet eftersom hon inte var där och jag fick stanna kvar. Vi fick veta att vi kanske skulle bli utslängda från lägenheten om mina pengar inte kommit in på kontot. Men när vi kom hem hade vi fått brev om att pengarna var insatta.
Tisdag: Börjar 8.30 istället eftersom hon inte kom idag. Måste därför börja tidigare för att städa det hon inte gjorde idag. Kul, nej verkligen inte. Jag orkar inte gå upp 7.30 för att hon inte behagade komma.. Men vad gör man inte för sitt jobb? Våran lägenhet blir därimot verkligen våran. Jag har alltså en lägenhet på riktigt! Jag måste till Metz för att hämta min tips och prata med Roger om nästa helg.
Onsdag: Jobba 16-24. Får äntligen sova ut men kan inte göra det för länge. Borde ta en promenix innan jobbet!
Torsdag: Börjar kl 9. Roligt att jag måste sova med en gång jag kommer hem på onsdag för att kunna komma upp och därför får jag inte sova för länge för då kan jag inte somna när jag kommer hem..
Fredag: Nu får jag sova. Nu måste jag sova ut! Börjar kl 16-24 på donken. Stänger dock kl 23 så blir väll klar med städningen runt halv tolv kanske.. Kl tolv börjar jag nämligen jobba på metz. Charlotte jobbar inte så jag måste klara mig där själv, läskigt! Kommer vara sjukt trött och måste knapra mycket koffeinpiller.. Så lär väll vara hemma runt halv sex på morgonen kanske.. Fuck jag kommer vara död! Men goa pengar den 7/8 om mitt personnummer vill bli klart.
Lördag: SOVA! Får se om det blir någon utgång. Ska försöka få mig en promenix också.
Söndag: Sova, promenera + antagligen måste jag hjälpa Challe i butiken.. Joker enda söndagsöppna butiken = allt folk i hela Ålesund = kaos?! 
Måndag: Jobba 9-16
Tisdag: Jobba 16-24
Onsdag: MIN HÖJE KOMMER TILL MIG KL 8! Så blir att hoppa upp ur sängen runt sju för att käka frulle & fixa mig. Springa ner och möta henne. Kanske gråta en skvätt och kramkalas. Springa hem och lämna henne för att sedan jobba 9-16. Klarar mig ikkje på två dagar på en vecka så jag är illa tvungen. Sorry Höje.
Torsdag-lördag/söndag: MIN HÖJE ÄR HÄR OCH JAG KOMMER HA DET UNDERBART!

Oförlåtligt



Chris Brown - So Cold
Låten är ju otroligt fin. Men nej! Ja man vet ju vad låten handlar om men asså allvaligt glöm det. Jag fattar inte att han ens har mage att göra låten. Fast han måste väll det för att få tillbaka förtroende. Finns väll inte många som hade accepterat en "vanlig"låt nu som första singel efter detta, men glöm det. Det han gjorde är oförlåtligt och inget i världen kan göra det okej, ALDRIG. Men till och med jag blir lite ledsen för honom och tycker synd om honom när man hör låten. Fan den är ju underbart fin. Men sen när man tänker efter så skyll dig själv och det är fan synd om dig. Fan trode aldrig detta om honom. Fast egentligen var det först gången eller om det pågått länge så är det ju skillnad. Eller nej det inte det. En gång så alltid så. Jag hatar det och det har förstört så jälva mycket för mitt hjärta. Jag sköms nästan för att tycka om låten ibland men jag kan inte sluta. Får lådsas att det är om något annat, att han kanske varit otrogen? Fast det har han säkert det med.. Nej nu ska jag ropa in min Plottinjanja och kolla på roast på berns. Fan vad jag älskar det programmet, så jälva bra. Har inte sett rostningen av Felix än så nu blir det det. Är ju måndag så det kommer väll upp ett nytt imorgon? Undra vem det är med..

Felicias zimmer













I LOVE IT!
Dock är det inte helt 100% klart. Kommer komma till lite småsaker men de mesta är på sin plats. Dock sitter det en liten ängel i O:et som inte sitter där nu utan hon sitter i fönstret över min säng.. Ja vad ska man säga det är jälvigt jag och såååå fint! Men någon hylla på väggen med lite foton på och någon växt så är jag snart i hamn.
Ah på nästsista bilden ser att snett ut men så är inte fallet. Det är rakt, är la möjligt jag som är sne ;) haha.


En går en kommer

Snart åker min mamma hem. Det är både hemskt men skönt. Blev lite som ett barn igen men henne här. Känner lite samma känsla nu när hon åker hem som när jag flyttade. Att jag inte längre är beroende av mina föräldrar. Usch det är hemskt. Det är liksom en tid ur mitt liv, barndommen, som är gone nu. Jag kommer aldrig mer vara liten och jag kommer aldrig mer vara beroende av några andra på samma sätt. Nu har jag bara mig själv och jag bestämmer helt över mig själv. På ett sätt är det jätte skönt men på ett sätt får jag panik.
Jag och Charlotte har byggt upp vår vardag nu, våra liv så på ett sätt är det skönt att komma tillbaka till det. Vi kan göra vad vi vill, ha det hur vi vill och lägga våra saker var vi vill. Nu har jag mitt eget liv och jag tycer om det. Dock gillar jag kanske inte riktigt hur det ser ut. Jag vill ha ett annat jobb! Jag orkar inte jobb där men det får jag ta tag i nu snart.

Men det bästa av allt är kanske att min Höje kommer hit. Nu har jag sett fram emot att mamma ska komma oh när hon åker hem så behöver jag inte bara se något negativt av det. Utan nu har jag ca 1.5 vecka och sen får jag besök igen. YES! Fan vad kul vi ska ha, eller försöka iaf haha. Fan jag måste kolla upp så jag får någon lön nu annars vettefan hur jag kommer överleva. Nej nu ska jag socialisera mig det sista con mi madre, sen blir det nog en tripp ner till Schlott.

Färdig

Jag är klar i mitt rum! Det är så jälva fint! Blev inte den byrån jag hade tänkt för den var slut och det var ju tur det. Detta blev så himla bra. Den jag fick med mig hem är dubbelt så lång, men den förra var fem lådor över varandra. Men denna är tre över varandra men två raddor, så fick en låda till. Det är så jälva fint här på mitt rum, JAG ÄLSKAR DET! Det blev nästan finare än jag kunde tro. Ska försöka fota det imorgon! :)

Ska inte jobba ikväll men ska med Charlotte en stund ändå. Men däremot ska jag jobba nästa fredag. Kul.. Hmm 16-24 på donken och sedan 24 till jag är färdig så vid runt fem/sex på morgonen är jag klar. ROLIGT. Jag kommer vara helt jälva död. Fuck vad jag måste knapra koffeinpiller mellan passen.. Haha men det är ju goa money.

BFF - Sandra



Sandra Isabelle Nathalie Magnusson. Jag tror jag borde tacka Gud varje dag för dig. Även om vi haft vårat upprått så har jag faktist räknat dig som en av mina närmaste hela tiden. Jag vet att om det verkligen hade varit något så hade du funnits där och tvärt om.
För det är ju faktist tack vare Gud som du finns i mitt liv. Skulle aldrig kunna tro att jag genom att gå och lära mig om Herren skulle träffa den underbaraste människan någonsin! Men det kanske var det Han ville. Att det var menat att vi skulle träffas Han visste kanske bara inte riktigt hur innan.. Eller så var det bara en slump men jag tycker det låter bättre att det var Han som ville det! Jag började läsa med en annan kompis men hittade mig ganska snabt en kille där och det gjorde ju du med. Att de två var kompisar gjorde ju saken bara bättre. Vi blev de två paren och hittade väll kanska snabbt varandra. Har dock inte så många minnen av dig det där första lägret, allt handlade bara om Danne.. Och jag minns faktist inte heler hur det kom sig att vi började umgås men det spelar fan ingen roll egentligen. För det viktiga är att vi gjorde det! Och om vi gjorde. Konstigt alltså att vi inte växte fast på riktigt för det var bara du som fanns för mig. Och om vi har haft det underbart tillsammans. Jag kommer bara på saker efter saker nu. Jag var typ alltid på Kålltorpskolan för att träffa dig jag minns inte riktigt vad vi gjorde men vi hängde typ bara där.. Vi var typ över allt i kålltorp/bagaregården. Ena stunden ho sin mamma, andra hos mig, tredje ute för att avsluta det hos din pappa. Ah jag vet inte vad vi gjorde men kul var det. Sommaren 2006 måste varit min bästa. Vi var unga, fjortisar & det fanns bara vi två i våran värld. Din mamma fick inte ens med dig själv ut en enda kväll utan skulle du någonstans så var jag med. Skulle jag någonstan så var du med. Vi var så perfekta tillsammans. Jag minns att våra föräldrar tvingat oss att vara med dom några timmar men av en ren slump så stötte vi ihop. Haha, det var när du var på väg att bli blond och vi hanmade utanför tygaffären vid dig med våra föräldrar i kanske en halvtimma. Haha fan vad ful du var i håret :P det gick ju fan bara inte att få dig blond. Men kanske lika bra det för vi var blondie + brunett.
Jag vet fan inte vad som hände egentligen där då vi började på gymnasiet det bara funkade inte längre. Vi hittade väll olika vägar och det gick åt olika håll. Men det blev ju någon gång ibland, något samtal då och då. Vi visste alltid vad den andra gjorde bara att vi inte var så insatta. Vi visste allt som hände på ytan men så förstod vi väll tillslut att vi behövde varandra. Vi träffades väll några gånger men sen den där dagen för 13 månadersen. Fan vad bra att det med din och Niklas råkade hända den dagen också så vi vet när vi blev vi igen! Att bara ha dig där betyder så mycket för mig. Jag vet att vad det än gäller, när det än gäller så finns du där. Jag förtår inte att vi var ifrån varandra i två år. Det är sjukt. Något som är ännu sjukare är att det är över fem årsen vi träffades. Fan vad tiden går fort. Fast ändå känns det som om det altid varit vi. Det var väll något där ibörjan som skedde för det är/var som om det alltid varit vi två. Det måste vara Guds vilja men vi bara inte hade stött ihop innan så Han var tvungen att göra något åt det. Fan vad jag skanar att bara komma över till dig en fredakväll, kolla på film och feta oss. Eller bara sitta ute och röka och tjöta om allt i timmar. Åh vad jag saknar dig mitt hjärta! Du är bäst och jag kommer ALRDIG någonsin lämna dig sida igen. Och du måste lova att aldrig lämna min för jag behöver verkligen dig! Det finns nog ingen som kan läsa mig så bra som du kan. Jag älskar dig sjukt mycket min Sunnie.

The two of us

Kom hem från jobbet och hittade min kära sambo liggandes med sin dator på golvet (har golvvärme). Jag la mig i hennes säng och socialiserade mig lite, hann även med lite annat skoj här på gölvet.. ;)
Men efter en stund kom jag på den sköna idén att hämta mig egen lappis. Så nu ligger vi här på vårt varma golv brevid varandra. Vi säger inte mycket till varandra. "Fan vad han är snygg" eller "asså fan han är verkligen helt dum i huvet, jag HATAR honom!" är ungefär så mycket som kommer ur oss. Men detta är vårat sätt att umgås. Jag tycker om det. Fan vad jag älskar sambolivet. Och framför allt min sambo!

Besök

På torsdag kommer min mammi hit. Saknar henne. Så ska jag få möbler. Och så får vi fläskbullar av farmor det är gott. Jätte gotti. Haha Rita (challes mamma) har tjatat hur länge som hellst om att vi måste till Lille på fredag. Fredagar = vinkvällar på Lille. Visste säger jag och Charlotte lite av en tradition från vår sida men klart det blir ju inte samma sak när våra mammor är med.. Om de bara skulle veta hur vanliga fredagar gick till så skulle de aldrig ens komma på tanken att sätta sin fot där igen. Skulle nog inte vi heller eftersom vi hade fått åka med dom hem.. Hahha nej nu överdriver jag en del, allt för att min mamma ska skälla lite mer eller bli ännu lite oroligare ;). Nej jag lovar vi är skötsamma tjejer, speciellt på fredagar på lille *host*. Sen på lördag jobbar vi natten och ska ta med våra gamla mammor till Metz. Okej kommer dom få en chock här uppe så är det på Metz. Där är gamlingarna kanske 20 gånger värra än vi ungdomar är på fredagar. Det är ganska sjukt hur gamla människor beter sig. Det sägs ju att man inte uppskattar det på samma sätt när man blir gamal. Men ni som säger det HAHA ni har aldrig varit på nedervåningen på Metz en lörda kväll det kan jag lova. Kul som fan är det att jobba dock. Vet inte hur många gånger jag är nära att brista ut i världens gapflabbsattack när jag jobbar där. Min mamma kommer få en chock och där kan jag lova kommer hon aldrig mer sätta en fot.. Men bli inte rädd nu mamma du ska dit! Men var berädd på att du kommer ha ett och annat att säga och var berädd på att jag vet exakt vad du kommer säga!

Nu ska jag knalla ner till Plotten och panta flaskor.. Två stora fyllda påsar. Götti men kan ju säga som så att Charlotte nog aldrig pantat en flaska så länge hon bott i denna lägenheten.

För övrigt så har kanske den bästa saken på länge hänt. Min Höje & Olivia kommer antagligen upp v. 44! YES! Åh vad jag sakar er två. Det finns inte ord för hur glad jag är. Problemet är ju bara att ni måste åka hem sen igen. Det vill jag inte. Men ni lär ju få hinna se allt som Ålesund har att erbjuda ;). Hahah en dag skulle väll det ta, om ens det..


BFF - Juni



Juni Fredrika Hasseläng, eller Hasselängel som hon också heter. För hon är verkligen min ängel. She is the one. Det är henne jag ska ha vid min sida genom hela mitt liv. Det är hon som ska stå där brevid mig på min bröllposdag, hon som skall hålla min förstfödde när den döps och hon som skall finns där vid min sida genom alla speciella dagar i mitt liv. Eller även de dagarna som inte är speciella.

Jag kan minnas än idag när vi va små. Du fick inte vara med oss "gänget" på gatan för vi tyckte inte om dig. Du var konstig och sprang naken på gatan i regnet. Du hade sönder mina saker och var bara allmät jobbig och dum i huvet. Du hade konstiga kläder, röda lackstövlar i typ nollan? Hallå något stod ju inte rätt till i flickans lilla huvud. Det gör det nog kanske inte än idag men det hade inte varit du annars. Du är ju den du är men det är den jag älskar mest av allt. De konstiga sakerna efter de ännu konstigare och ändå kan jag inte sluta förundras av all den kärlek som växer till dig. Det kommer nog aldrig ta stopp. Vi har väll alltid varit vänner men det var inte fören när du börja i sexan på min skola som det verkligen blev vi två. Jag kan tänka tillbaka på tiden och jag kommer inte på en enda egentligen dålig sak med oss. Visst klart vi haft uppgångar och nergångar men för varje uppgång vi har så tycker jag bara mer och mer om dig. Du har varit vid min sida genom alla mina svåraste men också bästa tider. Jag kan inte tänka mig vad jag hade gjort utan dig och jag tror inte jag hade klarat mig så bra om det inte vore för dig. Du har allt och kanske lite till. Även om jag vissa dagar vill skjuta dig i huvet eller sparka på dig tills du ligger ner slutar det ändå med att det är just dig jag vill ha där brevid mig. Dig jag vill krama om och säga att det alltid ska vara du och jag. Om man har en första och stora vännerkärlek i sitt liv så måste det nog vara du som är min. När någon säger ordet bästa vän så är det du som kommer upp. Du är verkligen min bästa vän och jag älskar dig otroligt mycket. Jag förstår inte att det snart gått en månad utan dig, jag vill inte tänka på det. Jag förstår inte hur jag skall klara av att leva utan dig. Det är inte lätt, det är jätte svårt. Och även om jag har alla våra minnen så vill jag ha en nutid med dig, här hos mig eller jag hos dig. Det är jätte svårt att inte bara kunna gå ut på trappan och där är du, du finns inte längre vägg i vägg. Du är flera timmar ifrån mig. Usch.

Det första verkliga minnet jag har ihop med dig är att vi sitter på mitt rum och hela golvet är täckt med barbie, det var väll så vi trvides bäst antar jag. Vi satt och lekte när min mamma kommer upp och säger att de skall in och prata med granntanten. Vi visste att hon hade ett badkar med sånna guldigalejontassar och ville följa med in och kolla på dem. Men det fick vi inte. Jag minns att iaf jag va så jälva arg. Jag minns också en gång när vi skulle upp till delsjön med din mamma i eran gamla röda bil som vi alltid lekte i och jag började spruta näseblod. Haha och ni hade en pappersrulle i bilen, jag minns att jag tyckte det va lite konstigt.. Och att ni aldrig låste bilarna så vi lekte alltid i dem fast vi egentligen inte fick. Sen när vi fick för oss att rensa eran rabatt och det blev så sent att min mamma var tvungen att nästan släpa in mig. Jo jag skulle nog aldrig kunna ha så roligt med någon att jag vill rensa en rabatt förutom med dig. Blvd, Sthlm och Italien med dig måste varit något av det bästa. Var är Olof? Jävla Lahle. Nej jag har så många minnen med dig att jag aldrig kommer kunna skriva ner dem här. Ingen kommer någonsin orka läsa igenom det.

Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vill bara vara med dig nu nu nu! Älskar dig så otroligt mycket Höje. Även om du är så långt borta skall du veta att du är den närmaste, du är min bästa.

Hälsan själv

Var nere på joker och handlade lite. Blev en jälva massa nyttigheter. Knäckebröd, skorpor, graipfruit (stavas det så?), kiwi, morötter och lite youghurt. Blev dock ett par onyttigheter med.. Men jag är såå otroligt sugen och vi har hållt oss så himla bra så vi får faktist. Vi äter jätte bra och när våra mammor åkt så ska vi bli nyttigheterna själva, eller snäppet högre än vi redan är.
Igår blev en rätt misslyckad kväll. Eller nej egentligen inte. Vi hade rätt kul om man tänker efter. Men var inte speciellt som hände så var väll därför man tänker den som tråkig. Men blev skrämd som jag vet inte vad när vi går fram till en som Chrlotte känner som sitter med en kille och han frågar om min mamma kommit än. Jag har berättat det för en person och det var inte han. Och de två känner inte varandra så jag bara what the fuck? Jag stod som i chock och fråga vad han sa. Han säger det igen, har mor din kommit? Jag bara nej hon kommer på torsdag men vem fan är du och hur vet du? Hahha då går det upp ett ljus för mig. Hahha det är jyskkillen som jag fråga om pälspläden om. Fanns en kvar och jag ville veta om de skulle få in mera. Varför köper du den inte med en gång frågar han då. Så svara jag att nej jag ska köpa den när min mamma kommer för då ska vi hit och shoppa. Han tyckte det va jätte kul att jag skulle köpa pälspläden för jag hade på mig min pälsväst. Men haha om han tycker det va kul ska ha se mina andra pälsplagg..

Ska snart laga lite pasta/tonfisksallad till mig och min sambo. Hon slutar om en timma och maten skall väll vara klar när hon kommer hem. Mmm så namsigt jag är jätte sugen på det! Sen ska vi se Slumdog millionaire fan vad jag älskar bajsscenen. Hahahah den är så jälva skön. Helt klockren. Är ju en fin och mysig film så ska bli kul och se den igen. Otroligt egentligen att det finns så mycket fördommar..



Jävlas med mig

Någon eller något hade fått för sig att spela mig ett spratt igår. Direkt efter att jag skrev inlägget om att allt fuckat upp sig så blev bloggen normal igen. Så nu var det bara sätta sig och pilla igen. Blev kanske inte världens roligaste, ser ut ungefär som innan. Satt dock ca 1 timme, om inte mer, igår med min andra blogg och gjorde om hela designen. And I love it! Blev så himla snyggt.

Idag har vi varit ute på skatteverket och jag har äntligen lämnat in mitt papper om dnummer. Men nej då jag ska få ett norskt personnummer med en gång! Gött för mig, haha. Ja snart blir jag både Norska och Svenska. Eller måste jag hålla på och säga upp något i Sverige och greja? Hoppas jag verkligen inte, har ju inte tänkt att stanna här så länge. Men det var iaf gött för då kan vi äntligen lämna in depositionen och kräva tillbaka nyckeln. Lite smått jobbigt att bara ha en på två. Men det har ju fungerat i en månad snart så två veckor till skall nog också fungera. Sen kan jag äntligen lämna in så att jag kan få min lön. Så ska bli gött att äntligen få in lite pengar. Eller jag har ju varit jätte duktig nu, jag har spenderat 2000 kronor bara. Visst sen har jag gjort av med ca 12 000 men det är ju bara nyttigheter. Som hyra, kylskåp, soffa, mat, internet och lite annat sånt som jag inte minns nu. Jo min säng och de andra möblerna från jysk ju! Idag är jag ledig vilket är skönt ska dock jobba imorgon, sent pass. De fråga om jag kunde jobba på Metz imorgon också. Men att jobba från 16-24 och sedan springa bort till Metz för att jobba från 24 där. Att vara ensam rydd med och därför ha 2-4 barer att städa istället för 1-2 som på lördagar då vi är två lockade inte så mycket. Hade ju självklart varit goa pengar men att komma hem kl 6 på morgonen och då alltså jobbat 14 timmar i sträck klarar jag bara inte, tyvärr. Nu måste jag springa ner till Plotten med tabletter. Love

Något är fel

Det är något jälvigt fel med min blogg. Hmm jag fattar inget alls. Har försökt fixa det men lyckas inte. Att designen ser ut som ja den ser ut, ful och inte fixad, beror på krånglet. Men om ni rullar ner ser den "normal" ut. Ska fixa någon annan dag pallar inte just nu..

För en gångs skull är jag bra på något

Kl halv ett i natt klippte Charlotte av ca 1 dm från mitt hår. Hahah rolig inpuls grej. Ska nog ta lite till nu snart. Köpte en typ firsörskam idag så nu kommer vi nog pilla tills jag inte har något hår alls kvar. Nej men jag funderar på att klippa mig kort igen. Fast jag ångrar mig ju alltid. Men om ett år har jag ju lika långt igen. Fast nej jag vet inte. Usch vad jobbigt.. Hatar denna mellan längd den är så ful. Så tråkig fast får väll kanske ha den nu ett tag. Eller i alla fall någon timme till ;).

Jag & Charlotte är jätte duktiga. Vi är ute och går mycket. Söndag och måndag och det har kommit världens hagelstorm båda gångerna. Det är inte jätte roligt för det gör så otroligt ont om bena. Idag råkade jag somna så vi ska ut och gå imorgon innan vi börjar jobba. Båda börjar kl 16 fast Plott den sköningen jobbar till åtta medan jag sluta kl 24. Gött, nej verkligen inte. Det gör jag även på fredag. Det dummaste ever. Jag vill inte jobba så då. Palla göra det. Skulle egentligen göra det helgen efter också men då kommer ju modern min så sa till Vanessa det. Så hon skulle försöka fixa bort den åt mig.
För övrigt älskar typ ägaren mig. Han vill att alla ska bli som mig och att jag ska smitta ner alla andra. jag är tydligen otroligt grym med gästerna. Sen när jag inte hade något att göra (har jag dock aldrig) så ställde jag ig och presse typ 5 dagars kartong hög så kom Vanessa och titta på mig som om jag var dum i huvet. Så sa jag bara att jag inte bara kunde stå och glo, då tyckte hon jag var dum i huvet på riktigt. Men hon gillade och sa att alla där bode vara som jag. Jag tycker om att vara omtyckt på mitt jobb. Nu vill jag jobba på MOA så jag har något att göra!

Snart borta!

Imorgon ryker håret. Eller en del av det. Klipper rätt av, någon dm eller mer. Oj hur ska jag må efter? Mitt älskade hår. Men det växer ut igen och det kan inte vara såhär. Det är inte rättvist mot det. Eller nej, vi gör det nu! Jag kommer gråta mig till sömns. Nu ska här klippas.

Värt?

Ibland känner jag bara för att lägga ner bloggarna. För just nu känner jag verkligen inte för det. Jag har inget roligt att skriva om och den andra känns så meningslös. Jag gör bara det för mig själv känns det som. Nödvändigt? Nej ibland inte. Och denna? Ah men det händer ju såååååååå mkt här uppe i Ålesund och så många vill ju veta.
Men ibland kan det vara kul fast jag vet inte. Just nu är jag inte jätte pepp på detta. Jag har min Plott här och det är allt jag behöver just nu. Även om det hade varit kul med lite annat också. Men vi får se vad som händer jag förstår mig inte på något annat folk än henne här. Människor är kompliserade och jag orkar inte bry mig just nu. Tack för idag, någon dag kanske jag har något vättigt att säga.

Jo nu ska vi göra te och äta en morot. Och en annan sak, jag börjar gillat TH igen. Jag mådde riktigt dåligt ett tag. När vi prata om att vi ska banga Tyskland. Fan aldrig!

För första gången tror jag på oss själva, på riktigt!

Jag vill inte gå till jobbet imorgon. Jag tycker verkligen inte om det! Jag vill inte stå där i sju timmar. FUCK it SUCKS! Jag måste verkligen leta ett nytt jobb och det är snart! Kanske ska springa runt lite imorgon, men va fan har Ålesudn att erbjuda mig? Jag har högre inträllning än detta. Men nu är det som det är så får göra det bästa av situationen där av en sväng på jobbsöknings jakt! Med start imon?!

Jag ocg Charlotte kommer bli stora, promenad idag. Eller små. Fast stora alltså kända. Och ni som inte tror på oss så ändra er fort. För det kommer gå vägen. Ja för fan att det kommer. Det roliga är att för första gången tror jag verkligen seriöst på oss själva. Att våran idé kommer att funka. Eller vi har kanske inte haft några riktiga idéer innan. Så egentligen är ju detta den första. Men nu börjar jag bli lite mer säker på att vi kommer få det så som vi vill. Eller har vetat det hela tiden men nu vet vi hur vi ska uppnå det! Visst det finns en del (otroligt många) problem på vägen kvar men vi kommer att lösa dom, yes we gonna..

Humanoid

Jag hatar mig själv en del. En väldigt stor sådan. Fuck.
Jag bode vara jätte glad, lycklig ja allt. Jag bode hoppa runt och klättra på väggarna.
Men det gör jag inte. Jag är besviken. JÄTTE besviken. Vad det detta vi väntade på? Allvaligt!?
Det är dåligt. Förlåt mig själv för att jag skriver detta men jag är så ledsen. 2 år väntan på detta. Nej.
Nej det får inte vara detta vi får. Det går inte. Jag får väll lyssna till jag älskar det. För det kommer jag att göra. Det vet jag. Men första intrycket ska vara WOW! Det var inget WOW. Det måste komma, snart! Snälla.

Första dagen

Då har jag jobbat första dagen på donken. Vet inte vad jag ska säga om det, det var bra. Lite att göra som fan, tråkigt i längden. Vi var två som jobbade. TVÅ. Tror jag serverade ca 10 menyer och kanske 1000 chees. Men det va kul. Skönt att börja jobba igen. De har inte ens en pommesmaskin. Ahja glad att jag ska jobba på MOA också. Behöver mer att göra. Dock fick jag inga byxor eller skor så har sprungit runt i leggings och converse. Tur som fan att jag bytte skor från uggsen till conversen imorse. Vette fasen vad jag gjort annars.. Ska iaf tillbaka och jobba imon. Sen Metz på lördag natt. Skönt att ha något att göra.
Och imorgon är det fredag.. YES. Var 150% säker på att det va onsdag idag men fick mig en glad överraskning när jag upptäckte att det var torsdag. FAN DET ÄR FREDAG IMON! YES.
Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl, ofta Dan och Georgina. Igen. Seriöst. What? Och jag älskar Blair och Chuck. De får mig att vilja ha pojke.

I'm begging, please Lord no.


I'm in love with the look. Snyggaste ever!


I'm in love with the look and personality.
Sååå skön & så sexig jag älskar riktigt androgyna män. Jammi

RSS 2.0