2011

Ja då var detta året slut. & det har egentligen inte varit ett bra år. Eller bra och bra det har liksom bara varit. Har inte hänt något speciellt utan bara ett mellan år där jag försöker komma igång med mitt liv men inte riktigt lyckats. Jag har jobbat, jobbat & jobbat fast utan att få ut någonting för det. Jag har inte sparat ihop mycket pengar och jag har egentligen inte slösat mycket heller. Men det är ju så det är i Sverige. Du jobbar sönder dig själv för att få ihop till att precis kunna leva ch kanske unna dig något. Jag har haft ett just sådant år. Jag har köpt det jag velat, ätit ute när jag velat, unnat oss god mat och fina saker. Sen har pengarna varit slut. Just därför bestämde vi oss för att flytta tillbaka till Ålesund. Ihopp om att det skulle ändras. De månaderna här har mest gått ut på att köpa saker till hemmet. Nästa år ska vi sätta igång och spara. Fast först skall jag få igång ett bättre liv. Fast det r ungefär det jag tänkt hela detta året som varit. Jag har trott att jag skulle kunna få ett bra liv bara sådär. Men jag har lärt mig att det inte fungerar så. Utan du måste jobba för det. Och det tänker jag göra nästa år. Nästa år ska jag göra allt det jag inte gjorde detta året.
Jag måste komma på vad jag vill med mig själv och börja den resan. Och det gäller att arbeta för det. Jag ska inte säga att 2012 ska bli det bästa året för det vet jag att det inte kommer. Men det ska bli ett bättre år och jag skall börja ta hand om mig själv och uppmuntra mig själv. Jag ska försöka bli en människa som jag vill fortsätta att arbeta med.

2011 har varit et sjukt lat år. Jag har bara jobbat förutom en vecka i början av året då vi faktiskt var och åkte skidor Sen har jag inte haft någon semester. Några dagar innan vi flyttade hit fast det räknas inte. Nästa år ska jag unna mig semester. Minst tre resor utomlands och sen skall jag spendera minst två veckor i sverige i sommar. En i götet & gå på bruce & en vecka i Sthlm.
Jag ska lägga upp en budget, börja spara och inte köpa en massa onödig skit. Jag ska börja med att rensa ut allt här hemma och få klart lägenheten. Jag vill ha en mysig och avslappnad miljö runt mig. Sen skall jag skaffa mig en hobby, helst en förutom träningen men om träning skulle bli min hobby är det okej. Jag ska sluta vara en jävla tant som bara sitter hemma och leva mitt liv. Jag vill lära känna folk, skaffa en vänskapskrets men förhoppningsvis kommer detta att lösa sig om saker och ting blir som jag hoppas. (mer om detta om det blir aktuellt). Sen ska jag börja ta hand om mitt yttre lite mer. Jag vill lära mig mer om smink och skönhet.

Jag skulle kunna babbla på i all evighet om detta. Men egentligen handlar det bara om att jag själv måste ändra inställning till mig själv och livet. Jag måste sluta tro att allt skall komma till mig och faktiskt börja arbeta för det jag vill! Och detta skall bli mitt nyårslöfte. Lära mig att tro på mig själv!
Nej om man skulle ta och börja fixa sig för att säga hej då till 2011 och välkommna 2012. Ha dem

Nytt år, riktiga tag

Jag vet att jag absolut inte är ensam om att tänka detta. Men detta året då jävlar ska jag bli fitt! Jag tänker inte säga smal för det vill jag inte bli. Jag vill få bort mycket ben, mage + kärlekshantag & mina armar. Jag vill fortfarande ha lite kvar men jag vill att det ska se bra ut. Jag vill kunna gå i shorts & linne! Jag vill kunna ha på mig vad jag vill.
Jag har varit så sjukt lat men det ska det bli ändring på. Det är där problemet ligger för mig. Min lathet är min största fiende & jag måste förstöra den (gäller på fler plan än bara träning).
Gymkort skall inhandlas och det ska bli att träna före jobbet om jag börjar sent eller efter jobbet om jag slutar någelunda tidigt. Sen när det blir varmare/bättre väder så ska börja promenera igen. Bor precis under berget som har både trappor upp och en hälrig promenad stig. Kan kanske ta 45min från att jag går hemifrån till jag är tillbaka Frågan är bara vilket hålla man kör. Men det går ju att variera.

Jag behöver något som motiverar mig och förutom mina snygga skor ska jag köpa lite snygga kläder! Sen är ju motivationen så klart att man blir snygg men det tar ju ett tag tills dess. Sen att man känner sig piggar efter ett tag är ju ingen hemlighet. Och sanningen är att jag älskar att vara på gymmet. Att köra ben tycker jag är sjukt kul!
Ett annat stort problem för mig är mitt jobb. Att äta på donken varje dag är illa. Men det får bli att försöka ta med sig så mycket mat som möjligt. Det är inte alltid jag har tid eller ork att fixa det innan men nu måste jag verkligen komma på något nytt system för dethär fungerar inte! I alla fall så längtar jag verkligen efter att börja träna igen men det som tar emot är faktiskt att åka dit. Att komma iväg är det största problemet för mig, men det är bara att göra! 2012 ska bli ett sjukt härligt år och min farmtid hänger på detta! Jag vill inte vara en tjockis hela mitt liv. Ha dem


Några snygga träningskläder, från H&M. Älskar fleecen i mönstrat, hur snyggt hade inte det varit på en promenad? Jammi



Update
Jag kom precis på den bästa motivationen ever. Om jag gå ner en viss del, får den kroppen jag vill ha. Då ska jag fan köpa katten!

När 2 blir 3

Nej jag är inte gravid. Däremot har vi börjat prata seriöst om att faktiskt utöka våran lilla familj. Inte med än mänsklig bäbis utan en liten kisse. Jag är ju extremt allergisk mot typ alla pälsdjur men nu har jag kanske hittat en lösning. Har läst på lite om denna lilla sötnosen och på vissa ställen står det att det går andra säger att det inte gör det. Jag hoppas verkligen på det första för jag vill så gärna ha ett djur. En hund är för mycket jobb men just denna kattrasen skall tydligen vara "lite som en hund" & världens mest kärvänligaste katt. Det låter ju grymt bra. Jag har aldrig haft ett djur och ja jag vet vikten av att faktiskt skaffa ett annat liv, att det inte bara är en lek. Jeff har vuxit upp med hundar och har alltid haft en. Även han längtar så mycket efter ett djur. Klart att en hund hade varit underbart men det går inte och det vet vi. Men en katt kan vara ensam lite längre och just denna är en innekatt. Jag vet att det är mycket jobb, ansvar men det är också så mycket kärlek. Jag skulle älska att ha en liten katt som springer omkring i lägenheten och mysa med den lille. Som det ser ut nu blir det att läsa på en hel del mer, prata om det mycket mer men antagligen får vi ta och köpa en när vi flyttar tillbaka till Sverige. Eller kanske redan här, vi får se. Men jag vill så otroligt gärna. Detta känns så rätt!



Yes vi ska skaffa oss en sphynx (nakenkatt). Kom inte och säg att den är ful/äcklig för det är den inte. Den är så otroligt söt! Lite coolt är det att man måste smörja in dom med solkräm om dom skall gå ut, snutte!
Den lille uppe i hörnet ligger ute på blocket just nu och kan hämtas i februari. Ni förstår inte hur gärna jag vill hämta upp honom då! Dock är det för tidigt men jag skulle så gärna vilja ha just honom! Han är något av det sötaste jag sätt och han skulle bli perfekt hos oss! Våran lilla Judas eller Qvintus <3 Men den som väntar på något gott.. Ha dem

Jul

Okej kanske bör köra en liten sammanfattning av min hemvisit..
Började med att vi begav oss jäte tidigt på morgonen och inte åt något innan. Var extremt hungrig hela dagen för jag hatar att gå och sätta mig och äta någonstans själv (j och jag skiljdes på flygplatsen) så jag köpte bara en liten macka.. Tänkte köpa en korv precis innan jag skulle på bussen men den kostade typ 70 för bara korven.. Hmm Oslo alltså..
Sen kom jag iaf hem och jag gjorde inget mer än ligga i filippas soffa och typ sova. Dagen efter begav vi oss in för att köpa sista julklapparna och äta sushi. På kvällen gick hela familjen på jul på liseberg. Det var inte jätte kul för det spöregnade. Köpte iaf en pasta & en drinkbok. Sen var det julafton och då gjorde vi väl som alla andra. Fast jag bojkottade kalle anka iår. Sen den 25e åkte vi upp till mormor och åt god mat och jätte god efterrätt. Sen mötte jag upp Olivia och begav oss till trädgårn. Där skulle vi sedan få se väldigt snygga män. Först såg vi ett extremt härligt förband, Avatar, och basisten var sjuuukt snygg. Sångaren var äckligt cool och dom var grymt bra. Sen äntligen kom männen jag väntat på att få se i ca 2.5 år nu. Har sett dom varje år sedan 2001 men inte nu dom senaste så det kändes extremt bra. Hardcore Superstar. Dom var som vanligt bäst. Alltså verkligen BÄST! & jag beställde + drack upp min första öl någonsin! Så jävla stolt över mig själv. Sen mötte vi upp Sunnie och begav oss till rockbaren. Där var det dock tråkigt så vi begav oss hem.
Den 26e åkte hela familjen in till mellandagsrean. Hittade inget utan ett par "behöver-inte-banta"-trosor. Så med dom i väskan begav vi oss till kinabuffén. Fett gott var det! Sen åkte vi och hämtade Jeff. På kvällen spelade vi fia med knuff med dippen och hennes man. Jaryd vann, jag kom sist.. Den 27e var det lippans födelsedan så vi väckte henne med paket. Sen åkte jag och Jeff för att köpa en dator till honom men han hittade ingen. Sen åt vi sushi (tredje gången för mig denna vistelsen, JAMMI! Finns inte god sushi här men vi ska börja göra egen.) Sen vankades det tårtkalas hos dippen och sen åkte vi och åt tapas & sen bowlade vi. Sen var det hem och packa lägga sig och när vi vaknade så skulle vi åka hem..

Det är lite sjukt hur snabt en vecka går. Jag hann ju inte göra någonsting! Jag vill bara dit igen och träffa alla mina vänner och göra saker.. Bajs. Men ja får se när jag kan komma dit nästa gång. Ha dem

Home

Något av det första som slår mig när jag kommer in genom dörren är att våran garderob har gått sönder.. Fästena till hyllplanen passar liksom inte. Garderoben är ihop byggd snett och vi har för mycket kläder så allt detta har resulterat i att dom nu gett upp.. Så jag tänkte att jag skulle kolla lite nya garderober på nätet. Och då hittar jag ellos.no. HEJ LYCKA! När vi flyttade hit satt jag inne på ellos.se och drömde om allt fint, de har verkligen så mycket som skulle passa in här. Inte tänkte jag på att det nog fanns här med. Men det gör det så här ska jag nog ta och beställa lite fint. Vi har fått alla "stora" saker men behöver fortfarande en del. Hyllor, tavlor, lite förvaring mm. Och här finns allt det jag ännu inte lyckats hitta!



Är det jul nu?

Alltså jag har nog inte riktigt fattat att det är jul om ett par dagar. Jag har liksom inte gjort något speciellt egentligen.. Här hemma har vi mest tänt massa ljus som luktar jul, pepparkaka & äpple/kanel. Visst en adväntsljusstake, en stjärna och adväntsljus men inget mer egentligen.. Jag gjorde några änglar men hade ingen tråd hemma och glömde köpa så dom har bara legat på bordet.. Haha illa. Eftersom vi ändå inte skall fira jul här har det kännts lite onödigt.. Vi skulle köpa en mini julgran men vi gjorde det liksom aldrig och sen var det bara en vecka tills vi skulle åka. Kändes dumt att betala 300:- för granen och sen köpa kulor & stjärnor för några dagar.. At jag spenderat mina senaste 9 dagar på jobbet har ju gjort sitt också. Har knappt varit hemma och då har jag nästa bara sovit.. Har inte ens haft tid att handla. Fick gå lite tidigare herrom dagen så att jag kunde köpa bröd och mjölk. Haha då är det fan illa, jeff har också jobbat varje dag. Vi har liksom inte ens setts på typ en vecka. Kul att vi ska vara ifrån varandra i flera dagar nu också.. Blää.

Idag var jag iaf sjukt trött på jobbet.. Altså trött för att jag är sjuk + sovit för lite, ätit dåligt och jobbat för mkt.. Men jag kom iaf på att jag kommer sakna alla där nu när jag är hemma. Eller inte alla men några! Fick massa kramar innan jag begav mig för att köpa en resväska iaf. Nu håller jag på att tvätta, har diskat lite men ska köra en omgång till + städa och packa. Sen ska jag la nana för vi ska la upp vid 6 imorgon. Fuck att man aldrig får sova? Inte fan får jag göra det den 23e heller. Ska in till stan med dippen då för att köpa de sista julklapparna. Är faktiskt klara med alla utan till min käre far + Leffe.. Haha har liksom förträngt honom, Jeff alltså. Pappa har jag letat som en galning till. Tror jag vet vad jag ska köpa men det måste jag göra i Svea.. Jaja jag är iaf nöjd med de paketen jag fått ihop :). Är en som står ut och det är typ därför jag är exalterad över denna julen. Plus att få vara ledig, komma hem och träffa alla. Eeeeh jajaj... Nog tjatat från mig.. Nu hade jag tänkt att försöka lära mig gimp (photoshop free typ..) för andra gången.. Sist (typ ett år sedan) försökte jag i några timmar sen fick jag cpryck på skiten och tog bort den.. Men nu fan ska jag lära mig det!! Haha fett kul när man väl kan det! Och jag som sa att jag skulle sluta :P Ja nu gör jag det.. Ha dem

Hair

Okej jag har ett allvarligt problem.. Mitt hår. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med det.. Känns som jag vid detta laget bode ha hittat en frisyr som är mig. Jag har typ alltid jämnlångt hår men just nu är det lite uppklippt för att få in min lugg som är på utväxtning.. Som det är nu ser det inte bra ut..
Alltså varför är det så att alltid när man har lugg vill man inte ha det och när man inte har det vill man? Jag har, efter vraje gång jag klippt lugg,lovat mig själv att jag inte skall göra om det. Ändå sitter jag här idag och tänkter "hmm kanske jag ska ta och klippa lugg igen??". Varför? Jag vill ha hellångt långt rött hår med lugg. Hur jävla snyggt hade det inte varit? Om jag får ett jobb i en butik ska jag göra det.. Men just nu skulle luggen bara vara ivägen. Eller så vill jag ha uppklippt hår med lång lugg i mittbena. Sådär otroligt snyggt och glamoröst, fast det är ju knappast mig och mitt hår går inte att locka. Så nej då passar det första nog bäst till mig.. 
Det känns lite som att jag lever bara en gång och det är faktiskt bara hår, det växer ut igen. Ja sanningen är att jag måste göra någonting med det. Jag hoppas verkligen att jag får tid till ett frisör besök när jag är i Göteborg..



Okej nu har jag ju varken så rött eller så ljustrött hår som kinagirlsen på bilderna. Men tänk er ändå.. Fett snyggt.. Ooh jag måste prata med en frisör.. Ha dem

Jävla äpple

Det känns lite som att jag måste skriva här nu varje dag, gärna sådär 3 gånger om dagen för att ta ikapp alla förlorad tid.. Tänk att jag var utan internet i typ 3 månader. Det är helt sinnes vad jag har missat egentligen. Och så sjukt mycket som har hänt denna tiden som jag typ inte haft någon aning om..
Men det är härligt att vara människa igen..

Jag fick ju en iPhone av Jeffs mor för hon skaffat sig en ny. Dum som jag är så tänker jag att jag ska återställa den. Dummaste jag någonsin gjort för jävlen vägrar att starta igen. Det är något otroligt komplicerat fel på den.. Antingen har någon (inte jag) laddat ner ett fake program som förstört hela telefonen, eller så har någon (inte jag) använt ett sämre program än vad det skall vara. Eller så är det bara en jävla telefon från helvetet. För som jag har försökt att få igång den. Just nu ligger jag inne med leffes gamla telefon som kan gå från fult bateri till att dö på ca två sec, från att sedan få halv fullt batteri igen.. Den lever sitt lilla egna liv och den fungerar absolut inte. Känns fett onödigt att köpa en ny telefon när jag egentligen har en.. Shit jag får sånt spasmer ryck och snart kommer skiten åka ut ur fönstret. Och om den gör det så hoppas jag att den går i 10000000 bitar eller så kan den kanske bara tänka sig att arbeta med mig??
Annars har jag saknat spotify sjukt mycket.. Alltså det är sjukt hur mycket musik egentligen är.. Jag har iaf hamnat i en typ "pappa rock" period nu känns det som.. Fett farligt är det. Man ska bara lyssna på en låt sen börjar man bläddra lite i liknande artister och woops så hade det gått två timmar och man skall jobba om 5 timmar..
Vill inte riktigt rekomendera detta. Så friends om ni inte redan råkat ut för detta, gå inte in på spotify efter 3 månaders internetlös några timmar innan du ska jobba. Kan resultera i en väldigt hård dag..
Annars mina vänner saknar jag er.. Haha nej nu ska jag la ta en natte cigg och gå till sängs.. Ha dem

Bad week

Alltså denna veckan har varit helt sinnes sjuk.. Jag har varit extremt dålig, förs ett par dagar med extrem mesverk, aaaaj. Sen i fredags lyckades jag dra på mig den värsta migränen någonsin, alltså det var ett levande helvete AAAAAAAAAAJ. Sen när det ärntligen ser ljust ut så vaknade jag upp igår med såå ont i halsen. Alltså mina mandlar var så svullna att jag hade ont i nacken, normalt? Men idag är det lite bättre. Dock har jag sett fram emot att ta en halstablett men hittar dom ingenstans, ringer Jeff och ja så klart har han tagit med sig hela packet.. Snäll kille..

Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba, nice work lady. Sen är det home som gäller. Ååh det ska bli så jälva skönt att vara ledig i en vecka, haha omg..

I lördags var det iaf Steffens sista dag så efter alla vart färdiga på jobbet drog jag, steffen, daniel, inge-marie, andreas och daniel och bowlade.. Jag var nästbäst! YES!!! Det viktigaste var att jag vann över daniel (vi tävlar alltid motvarandra). Sedan begav vi oss in till stn en sväng. Fett nice men lite tråkigt att det var första och sista gången eftersom det absolut inte är samma sak utan steffen.. Usch..
Sen har jag iaf världens utväxt mohaha har köpt ny färg men hinner ju aldrig färga håret.. Min utväxt är vit också så det syns liksom extremt mycket.. Ååh det är ju verkligen en downer att man måste färga håret varje månad typ för att annars ser man ut som ett mongo.. Tur att jag har en keps på jobbet.
Nej nu ska jag starx fixa mig dumma daniel ringde och väckte mig och ville att jag skulle komma in tidigare, bläää. Ha dem

Hello friends

Jag antar att jag bode ha huuur mycket som helst att berätta för er, men ack. Det råkar ligga till så att jag spenderar alla veckans dagar (utan en och då befinner jag mig i soffan) på McDonalds MOA. Inte för att jag klagar egentligen. Nej egentligen har jag det bra där. Men just denna veckan har varit mindre bra. Jag har varit mer less på livet än vanligt och jobbet ja oj det har jag varit sjukt less på. Egentligen vet jag inte varför. Kanske berro på att Steffen my BFF på jobbet slutar imorgon, eller ska in i militären ett år.. Ja vad händer med "de två vännerna och Daniel"? Ja det blir bara Felicia och Daniel kvar och det är inte samma sak. Fan jag kommer böla imorgon haha lär sluta med att steffen går och daniel håller fast en bölande felicia (medan några tårar faller från hans kinder med)..
Ja dessa två killarna har blivit min räddning här uppe. Steffen är som en bror. Vi är så extremt lika att det är skrämmande.. Daniel är bara Daniel finns inte så mycket mer att säga. Vi tre är BÄST!

Jag och Jeff har den finaste lägenheten i världen. Dock är den väldigt liten (34) och vi har väldigt mycket grejer.. Så det blir lätt stökigt.. Haha men den är sjukt fin även om vi inte är riktigt klara än. Okej vi blev inte klara med lägenheten i sthlm på ett år så får se hur lång tid det tar här hahah.. Ska lägga upp bilder inom en snar framtid..
Något annat nytt? Nej egentligen inte.. Jag saknar Charlotte väldigt mycket här, Åle är inte samma utan henne. Men hon vägrar ju att flytta hit så antar att jag får klara mig utan henne ;)
Eeeh nu ska jag och mitt migrän huvud bege oss till sängen.. För i helvete idag kan ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv. Har aldrig i hela mitt liv känt på en smärta av denna grad. Alltså föda barn kan ju OMÖJLIGT vara värre än detta. Alltså nejnejnej ni som fött barn och klagar, ni skulle känt på min huvudvärk idag.. Pff kom inte och snacka..
Vi höres väl snart igen vänner. Ha dem

RSS 2.0