Båda?

Alltså jag är kär. Eller nej (eller jo klart jag är) eller hade jag inte haft Jeff & Bill så hade jag nog fanemig varit det. Dessa män är fan helt otroliga! Så sjukt jävla sköna att jag inte vet va fan jag ska ta mig till. Att jag haft a thing för androgyna män är ju ingen nyhet, men va fan nu är det TVÅ av dom, TVÅ EXAKT LIKADANA! Ooooh my jag är i himlen!
Men då kommer nästa svåra fråga, ska man rikta in sig på en? Och hur ska jag kunna veta vem som är vem? Eller kan jag helt enkelt ta de båda? Känns som det sista alternativet är det enda rätta. Orka välja när man kan få mer? Och säkert är de inte lika roliga var för sig utan så mcyket bättre ihop. Fuck vilket spårat liv vi tre skulle ha.. Dessa män är snäppet mer sinnes än vad jag själv är så tänk er själva.. Maaaaaaaaaah det hade varit en dröm för mig, men en mardröm för alla andra här i världen.. Shit alltså detta tål att tänkas mer på..



Ps. ja jag pratar så klart om dessa män. Men tänk bara om de alltid skulle haft denna frilla (som de har i början, allt hår neråt)? MAAAAAAAAAH ah nej då hade det väl varit för bra för att vara sant. Eller va fan jag kan ju ändra på det sen när det är vi tre!

Finns den inte redan?

Någon annan som hört Azerbajdzjan bidrag innan? Alltså nu snackar vi år sen? Det är ju fan fullt plagiat?



Onsdag

Nu tänkte jag bege mig ut på balkongen en liten sväng för snart måste jag bege mig.
Har inte riktigt bestämt mig vart än.. Promenad runt området? Eller ska jag lyckas palla mitt feta arsle iväg till gymmet? Känns ju för tråkigt att vara inne just nu.. Ah men fan ska ju på p-möte på månadg i sickla sen har jag 3 timmar tills jag börjar jobba, så kör på gymmet då för att döda tid. Ja fan jag vill vara ute!

Sen kl tre ska jag befinna mig inne i staden. Ska möta upp Sandra. Hon har börjat hänga på satist.se så nu är hon iväg alltid. Idag ska hon sitta publik på ballar av stål, mellan 12 och tre. Orka verkligen de bästa timmarna hahha. Så ja får la hålla ut lite längre ;) Nej men lär ju bli en promenad till men nu runt djurgårn. Det slår ju hökarängen runt med 1000!! Haha.. Nej om man ska ta tag i sig själv. Ha dem

Allt som var du och jag

Okej en liten summering av mitt liv.. Satan jag har aldrig tid att sitta vid datorn längre, förutom när jag är ledig. Eller tid och tid..
I lördags jobbade jag först med Emma och Phlip, hej dremteam? Jag lyckades få Philip att ta min stägning och eftersom I am the boss så skickade jag hem mig själv tidigare, gött! Nej men jag hade lite bårdis. Skulle till Gröna Lund och fira Stoffeliten som nu har passerat gränsen för att kallas liten kanske? Men äh.
Mötte upp det, än så länge, lilla gänget och begav oss mot färgan och grönan. Där hängde vi av någon konstig anledning utanför i säkert 40 min (okej anledningen stavas Ö L).
Sen när vi skulle in så tänker alla att vi är så mycket smartare om vi köper åkpass så det gjorde vi, vilket vi inte borde eftersom vi skulle vara där i ca 3/4 timmar. Och tro mig dessa män är öltörstiga så helften av tiden spenderade de med att supa till det istället. Och bättre blev det ju inte när det dök upp ca 10 killar till, tro mig vi tjejer hade inte mycket att säga till om.
Lyckades dock få Leffe att åka lite med mig. Men får ta en heldag nån gång.

Söndagen spenderades även den med Emma och Philip. Men detta var ingen vanlig dag, utan min och jeffs 1års dag! Så efter jobbet begav vi oss på Mamas och Tapas. Vi har fastnat lite för tapas och testat några olika. Men den i gamla stan slår allt!! Sen åkte vi hem, åt jordgubbar och kolade på Mad men.

Måndag, tisdag har jag haft KAOS på jobbet men ska inte ens ta upp det för då kommer detta bli en bok, i size med Harry Potter så ja.. Ha dem

2 år

Satt och lyssnade på LMFAO - Party Rock Anthem som spås bli 2011s student låt. Åker ner till Göteborg då världens bästa Olivia tar studenten. Lär bli så kul och tänkte tillbaka för dagen efter är det exakt två årse jag tog studenten. Fan vilken underbar dag det var! Så sjukt kul och jag hade lätt gått om de tre åren för att få göra det igen.
Men sen tänker jag ett steg längre, två år sen. Va fan har jag gjort med de två åren? Inte ett skit. Början av Ålesund var helt underbar, dt var den roligaste och bästa tiden i mitt liv. Men sen? Haha jag har inte kommit någon vart.. Stockholm men vad var det här? Inget.. Att åka tillbaka till Ålesund igen, ja pengarna är det som lockar då jag fortfarande inte har en aning om vad jag vill göra. Jag ska jobba arslet av mig och resa så sjukt mycket! Jag vill se världen! Fan jag hoppas att det är värt det. Fast jo klart det är, jag har ju inget att hämta här..

Kul att Louise ringde nu och mår dåligt.. Måste åka in tidigare till jobbet så hon kan gå hem. Kul att vara två när det är som mest. Åååh nu kommer jag på att det är såååååååååå värt att lämna detta!! Ha dem


Bästa dagen med den bästa!

Koffor??

Alltså jag blir fan arg på livet.. Jag har varit ledig i två dagar, det har varit piss väder med regn båda dagarna. Så idag när jag ska jobba ja men va fan varför inte ge denna dagen det finaste vädret vi kan? SJÄLVKLART!
Och så har jag stägning.. Fast det betyder att jag har en del tid nu på morgonen, innan jobbet. Så tänkte snöra på mig gympaskorna här nu och bege mig ut en liten sväng..
Det börjar bli lite tråkigt att promenera nu, jag har fan gått alla vägar man kan runt här.. Vågar inte bege mig ut på slingan än då jag sist när jag gick där var livrädd.. Mitt ute i skogen, inte en människa och jag hade ingen aning om vart jag va.. Sen va det blött som fasen och eftersom det regnat i två dagar tror jag att det kommer se lite liknande ut idag.. Så jag tror jag hoppar den vägen och ser om jag finner ut någon annan..

Walkwalk

Kom äntligen ut på min promenad om jag skjutit upp hela veckan, fuck jag är kass! Hann inte långt innan jag kände några droppar, som tur var brakade det aldrig loss! Jag sprang till och med lite, inte så långt men bättre än inget!
När jag kom hem och in i duschen kom jag på att jag har hårfärg hemma som inhandlades för ca 1 månad sen (om inte mer!?) Så ja fan tänkte jag så nu är jag rödhårig igen!
Blev dock inte riktigt som jag ville, blev lite för mörkt. Men jag har ju aldrig lyckats få det som jag vill hitills så varför skulle det bli ändring nu? Nej nästa gång lyssnar jag på Jeff så kör jag på det riktigt röda! Fast det får bli till sommaren.
Jag önskar verkligen att jag föddes som rödhårig! Donnan (Christina Hendricks) i Mad Men är ju så sjukt snygg, hennes hår!!! Varje dag när vi kollar på serien växer mitt avund (säger man så??) bara mer och mer!!


Nytt beroende?

Jag har fått något jävla ägg beroende.. Kokt, stekt kanske helst i en röra.. Men just nu är det omelett. Alltså det är det enda jag tänker på. Mmmm omelett, igår åt jag med paprika & Keso.. Vad ska man göra idag? Samma? Plussa på lite spenat kanske? Lägga i lite skinka? Ja något med skinka..

Sen är jag lite smått arg att det är piss väder ute! Jag vill promenera, mitt fett vill försvinna! Snälla väder bli bättre så jag kan få gå ut utan att få regn på hela mig!
Funderar på att gå till gymmet, men då är frågan om man ska gå dit (regn) eller ta t-banan, fast om jag tar t-banan måste jag ju ändå gå ner dit.. Så då kan jag lika gärna gå hela vägen? Fan problem. Jaja tar och löser det efter omeletten. Så fort jag började prata om den så växte mitt behöv sig så stort att jag inte kan stå emot det längre!


I LOVE YOU



Ett år på söndag. HJÄLP! Vad ska jag göra? Ge? Hur bevisar man eller sätter ord på så stark kärlek?

FEM

5 favoriter
- Gymnastikskor
- Sängen
- Kassler
- Charlotte
- Blommor

5 dåliga
- Städning
- Orättvisor
- Skrikande barn
- De nya kicksen, smakar skit
- Huvudvärk

5 beroenden
- Kaffe
- Jeff
- Mat, tyvärr
- Skvaller
- Tjuvlyssna

5 förändringar
- Flytt
- Vikten
- Lära mig ta temperaturen, varje dag..
- Vara snäll oftare
- Bli en bättre vän

5 bilder







God morgon

Kul att jag & sandra ska på möte med våra chefer.. Haha kul att vi båda sagt upp oss så nu fan ska dom få höra allt! Tror det kommer gå bättre när jag och Sandra har mötet tillsammans, då vågar vi nog säga mer! Typ sitter och hetsar varandra.
Kul att dom skyller allt på oss? Som om det va vi som gjorde stället dåligt? Att det är vi som lurar i alla att det är skit? HAHAH. Eller?

Har en sån sjuk huvudvärk, hade det igår kväll med. Tänkte att om jag sover ut kanske det blir bättre.. Men itsche.. Tur att Leffe är inte är hemma, då får jag nämligen inte äta massa piller.. Men nu, mohahah akta dig piller skåpet..
Okej så illa är det inte, eller? Ahja skitsamma orka blogga om mitt piller ätande..
Har en del att fixa idag, kuuuuuuuuuuuuuul! Hoppas dock det blir fint väder snart så jag kan få gå ut och gå!!!

Fan jag är kass på att blogga.. Va fan ska jag skriva om? Vad som häder i mitt liv.. Okej på morgonen vaknar jag. Tar t-banan till slussen och byter till buss. Sen går jag av vid forum och går in i den lilla baren. Där står jag hela dagen tills jeff kommer oh hämtar mig. Sen äter jag mat, kollar på mad men eller en film och sen sover jag. SÅ GÅR ALLA MINA DAGAR TILL!
Fuck vad jag är deprimerande.. Hahaha jag måste fan ta tag i mig själv.. Ha dem

RSS 2.0