110728

God dag.. Har presic ätit en jätte lunch, så mätt nu! Var och storhandlade igår, så kul! Köpte massa gotti, bla färska brödbullar! Tråkigt att Jeff lämnade en halv av sina, hoppas han inte tror att den ska finnas kvar till ikväll. Det gör den iaf inte.. Åt en bulle + kräm till frukost. Sen blev den en PW, lite disk & packning. Sen blev det en bulle till (& jeffs halva) + gröt! Göttans klarar jag mig nog ett tag på. Sen har jag jätte goda (men stark som faen, aaaaj min rumpa imorse..) thai med mig som matlåda! Idag känns det inte för hemskt att gå till jobbet. Det beror på att jag jobbar med Sara. Då är det fan kul att gå till jobbet. Fan så härlig tjej!
Jobbar till 24 och har sån tur att jag precis hinner med sista bussen!! Imorgon jobbar jag 10-17, går också bra för Helena har lovat mig att få stå i köket! YES! Haha så kul när jag fick hoppa in och "styra upp" köket under en rusch. Grabbarna var rätt chockade då de aldrig sätt mig stå i köket innan. Så kommer jag in och är as grym (stod ju några timmar dagen innan så han refrescha mig lite). Haha men fick jävligt mycket bra ord av dem, att jag var riktigt duktig. Scott var helt förvånad och tyckte jag var as grym! Jag hade till och med köket själv en liten stund för han skulle fixa massa annat. :) Haha då kände jag mig jävligt duktig! Så nu hoppas jag verkligen att jag får stå där lite mer för det är verkligen så kul! Sen tycker jag det är sjukt kul att "vara" med killarna. Är ju nästan bara killar i köket och det är sånt annorlunda sätt där. Trivs så mycket bättre med killar än tjejer det är så mycket enklare!
Direkt efter jobbet imorgon blir det in till centralen (haha Jeff var så söt igår, han frågade om vi skulle göra så vi alltid gör när vi ska någonstans, äta på street food) och ta arlanda express. ARLANDA = KENT BLÅ = KÄRLEK! Hur bra!?
Ska bli så skönt att komma iväg över helgen! Träffa familjen och äta farmors mat, göttans! Tycker så mycket om att vara i Skillinge, är så lungt. Härligt att bara vara. Åh jag måste bada, i hamnen! Sånt "barndomsminne" hahaha Plotti minns du att du började blöda näseblod en gång när vi hoppade där? Bara rann som satan, sjukt..
Nej om jag kanske skulle ta och fixa mig så jag är redy to go! Ja nu kommer jag ju inte skriva här på ett tag så.. Ha dem

Tonight


110727

Heeeeeeeeeeeeeej!!

Sitter och väntar på min pojke som kommer hem och äter lunch med mig! För mysigt :) Ska äta korv med bröd, för gott! Fick ett paket av Jeffs mor för att hennes frys var paj. Så käkade det igår eftersom det var allt som fanns. Och det är så sjukt gott. Mmm så nu hoppas jag att han behagas komma snart. Jag har sparat mig hela morgonen så att jag är as hungrig och kan äta massor!!

Sen beställde jag TVÅ väskor igår! Den ena har jag velat ha i flera år! En Alexander Wang kopia. Rätt sportig väska i svart "läder" typ lite oval nästan och med hela undersidan i nitar! Fan vad jag längtar tills den kommer! Har varit en av mina favorit väskor sedan den kom och nu äntligen har jag lyckats med att skaffa mig en egen! Den andra är en stor och väldigt enkel kuvert väska, svart den också såklart! Behöver en ny då min gamla kära svart med nitar börjar falla ihop.. Eftersom jag känner mig själv rätt bra så vet jag att jag kommer hålla fast vid den gamla ett tag till men är alltid bra att ha en bak up. Och vem vet kanske jag fastnar för denna. Nu när jag tänker efter bode jag kanske köpt en till.. fast i någon härlig färg. Äsch lika bra att vänta tills jag får den första så får jag se hur jag trivs med den!

Efter att min pojke lämnat mig igen tänker jag bege mig ut på en promenix. Satan vad härligt det var igår bortsätt från att jag gick vilse.. Igen, haha inte första gången jag gått vilse i hökarängen. När paniken nästan var total kom jag dock ut typ där jag börjat.. Hade gått runt alls, helt sjukt haha. Tänkte kanske ta samma runda idag fast kunna "njuta" liter mer (läs glo in hos alla andra!). Jag älskar att kolla in hos andra och drömma mig bort om hur jag vill ha det eller vad jag skulle gjort i den lägenheten. Nu vet jag ju hur jag ska ha det i min nästa men kan ju drömma lite ändå. Min senaste dröm är iaf ett hus. Ja inte riktigt än men om några år (sådär 5/6). Gärna lite utanför staden.. Usch haha satt och kollade på hemnet häromdagen, shit det är en farlig sida skulle kunna utväcklas till en drog.. Eller så vill ja ha en lägenhet på söder & en sommar hus i skärgården.. Shit det är svårt det där med planer.. Fast som tur är har jag ett tag på mig ;)
Nej nu kom Leffe så måste steka korv. Ha dem

110726

Satan i gatan vilken jobbig dag det blev igår. Kommer till jobbet och får äntligen stå i köket!! Gött. Dock blir jag tillfrågad om jag kan jobba till 22. Känner att jag inte kan neka eftersom jag fått igenom ett förslag ang förkortat pass så jag går med på detta. Ska nu alltså jobba 11-22. HÄRLIGT! Tiden gick rätt fort ändå men framåt 19/20 när jag egentligen skulle sluta känner jag hur både kroppen och huvudet är slut. De var ju inställda på att få gå hem då. Till slut blir kl 22 och då kommer Jeff och hämtar mig (TACK). Kommer hem slänger i mig en macka och går till sängs. Men min rygg gör så sjukt ont så jag kan fan inte somna.
Blir väckt av att telefonen ringer kl 8.. Förstår att det är jobbet men kopplar inte riktigt då jag egentligen SOVER. Får sedan ett sms om att det vill att jag ska komma in fyra timmar tidigare idag? Alltså VA? Lyckas få ner det till en, det går jag med på. Jag har fortfarande ont i kroppen och nu kan jag inte heller somna om..
Ofta dom ringer mig så tidigt? De vet hur jag jobbade igår, nej.. Jaja så ska snart bege mig till jobbet igen.. Imorgon är jag ledig! Hade en del planer för idag som jag nu får stryka.. Har inte orkat resa på mig. Dock MÅSTE jag ta tag i mig själv och bege mig ut på en PW nu! Detta börjar gå för långt. Har inte tränat på två veckor.. Dåligt. Så ja på med dojsen måste verkligen ut, trots att det ser ut att bli regn. Ha dem

110725

LÖNING! Härliga dag + semesterersättning från NJB. Annars hade det inte blivit mycket.. Men ska inte klaga, shit vad klockan blev mkt!! Jag måste ju ladda på mitt busskort shit..

Har iaf haft en underbar helg med min kärlek. Fan vad jag älskar att vara ledig farmför allt när Leffe också är det! Okej jag hinner fan inte skriva mer, uppdaterar mer efter jobbet + storhandling (hur kul!?, love it!) Ha dem

110722

God morgon! Börjar 16.45 idag, jobbar 4 timmar idag. Lite härligt är det!! Har dock fått massa mer tider i Augusti, okej det är ju bra för pengarna behöver jag!
Ja lite update om vad som händer, börjar bli jävligt irriterad på N. Som ska fixa med australien. Men tydligen så skulle han prata med sin pappa idag?? Ja får se om det händer, lär ju komma något i vägen som varje gång tidigare. Men vi ger det ett sista försök. Hoppas verkligen att det går vägen denna gången. För annars blir det att packa väskan och åka tillbaka till Åle. Här kan vi inte sitta längre, ingen av oss mår bra här. Nej det suger här. Fast jag har kommit på att denna lägenheten är mitt hem. Verkligen, även om jag inte känner att jag hör hemma i staden är detta mitt hem, min lägenhet. Kommer bli tufft att lämna den men vi kommer tillbaka.
Har spenderat halva morgonen men att kolla lägenheter + möbler. Har mailat på den mest perfekta lägenheten! En loftlägenhet med snetak + öppen spis. Helt otroligt fin, efter lite målning.. För den är sådär fult träig som alla Normän verkar tycka är så fint.. Shit så fult, men den ska bli VIT & den ska bli min! Har hela lägenheten i huvudet nu, men utgångspunkt mina kuddar. Jag vet precis hur allt ska se ut. Och det hade passat så jävla perfekt i den lägenheten!
Sen måste jag upp och träffa lilla Ida-Marie. Hon är så söt, så tjockis i ansiktet, precis som en bäbis ska vara! Saknar V & C. Nu när jag jobbar på donken igen känner jag verkligen hur mycket jag saknar Åledonken, det är min restaurang. Känns fel här jag är inte på rätt ställe.

Jag saknar verkligen Ålesund. Det är helt sjuk, efter hur mycket jag hatade det när jag var där. Hur jag svor på att aldrig sätta min fot i den äckliga staden igen. Jag äter upp mina ord, fan vad jag äter upp dom. Jag har haft den bästa tiden i mitt liv där. I början var mitt liv perfekt, jag hade allt. Allt jag kunde önska mig. Jag vet att det inte kommer bli som förr denna gången. För den viktigaste biten kommer saknas. Men Ålesund känns bra, det känns rätt. För ett tag till.
Jag vet inte längre om jag vill flytta till andra idan jorden. Jag har inte pratat med jeff om detta. Han vet inget, jag vet att han vill dit. Och visst hade pengarna suttit jävligt bra. Men det är inget liv där, vi kommer inte ha någon fritid och vi kommer vara helt låsta. Hade det gamla projektet varit kvar hade jag inte tvekat en sec.. Men nu?
Känner att friheten är störra i Åle. Vi får pengar och kommer kunna resa, det vi vill göra!
Men frågan är ju just pengarna. Vill vi få en jävla massa pengar men ingen fritid? Eller ganska mycket pengar men ett helt annat liv? Ja vi får se hur det går ikväll. Sen måste vi verkligen sätta igång..

Nej om man skulle ta och göra något åt dagen. Har en period men gröt på korv, så ska ta och värma mig en skål och sen bege mig ut på en PW. Behöver rensa huvudet och förminska kroppen. Eller så lägger jag mig i soffan och kollar på GG.. Det sista lockar mest.. Fan vad jag är lat, kanske hinner båda? Måste planera.. Ha dem

110721

Härligt med en ledig dag. Mindre härligt att jag gick upp kl 10. Känns som det är för sent, verkligen. Shit får sån ångest.. Men kan behöva sova någon gång! Tänkte bege mig mot gymet nu om 30 min. Måste bara raka benen innan och fixa lite..
Igår såg vi på braveheart, bra film. Men jag blir lite sur på slutet.. Orka göra ett sånt slut? Jeff säger att det är det som gör den till en bra film. Om den hade slutat så som jag ville skulle det vara en tjej film. Nu är det en mansfilm. Jag skulle fråga alla män på jorden om det var en bra film, den som sa nej var tydligen dum i huvet. Sen var det tydligen en film som killar kunde gråta till också. Inte för att min man gjorde det, men han sa att han skulle kunna. Jag med, jag gjorde det inte heller men var nära. Sen tänkte jagpå en rätt rolig sak också. Killen som gjort filmen har gett huvudkaraktären (som är grym, helt otrolig man, ja ni förtår/vet) samma namn som sig själv. Hur kul är inte det? Att göra en karaktär som är helt otrolig sen när man ska namnsätta den så bara ja jag ger den mitt namn. Då är det som att jag är denna starka person?? Alltså lite löjligt, där har vi en typisk manssak. Så skulle aldrig en tjej göra, hur töntigt!! Haha Skrattade lite..
Nej nu måste jag sätta igång här om jag ska kunna hålla min tids räkning.. ha dem

110720

Fan sommaren är snart slut. Jag har inte ens haft någon än? Visst det är varmt ute och när jag jobbar i denna värmen är det HEMSKT!! Men inget mer. Inga strandbesök eller små kläder, grillkvällar eller dagar på en uteservering. Nada, inget, noll. Ingen sommar. Snart blir det höst igen och sen då? Då är det nästan ett år till nästa gång.. Beroende på vad som händer med oss i höst då.. Men annars måste det bli en lååååååååååång resa! Jag har inte varit utomlands på hur länge som helst (en liten trip till åland med bad i pool räknas ej).. Det suger lite..

Igår gick jobbet helt ok. Dagen gick fort men jag lyckades få med mig fel matlåda. Fick en låda med bara gamal pasta. Gött.. Fan då mådde jag inte så bra, så fick ble en chees till lunch.. Gick hungrig som faen.. Men idag ska jag se till att få med mig rätt låda, mumma! Sen på kvällen fick vi iaf besök av jeffs moder och hennes ex.. Trevligt, åt tacos och en efterrätt som jag lyckades (med lite hjälp av min mor) fixa ihop från minnet.. Det var göttans och ser ut att bli en taco middag för mig och min käre sambo ikväll igen. Inte oss emot..
Nej nu ska jag ta och äta lite frulle sen bege mig till jobbet. Imorgon är jag ledig, skönt! Ha dem

110720

Fan sommaren är snart slut. Jag har inte ens haft någon än? Visst det är varmt ute och när jag jobbar i denna värmen är det HEMSKT!! Men inget mer. Inga strandbesök eller små kläder, grillkvällar eller dagar på en uteservering. Nada, inget, noll. Ingen sommar. Snart blir det höst igen och sen då? Då är det nästan ett år till nästa gång.. Beroende på vad som händer med oss i höst då.. Men annars måste det bli en lååååååååååång resa! Jag har inte varit utomlands på hur länge som helst (en liten trip till åland med bad i pool räknas ej).. Det suger lite..

Igår gick jobbet helt ok. Dagen gick fort men jag lyckades få med mig fel matlåda. Fick en låda med bara gamal pasta. Gött.. Fan då mådde jag inte så bra, så fick ble en chees till lunch.. Gick hungrig som faen.. Men idag ska jag se till att få med mig rätt låda, mumma! Sen på kvällen fick vi iaf besök av jeffs moder och hennes ex.. Trevligt, åt tacos och en efterrätt som jag lyckades (med lite hjälp av min mor) fixa ihop från minnet.. Det var göttans och ser ut att bli en taco middag för mig och min käre sambo ikväll igen. Inte oss emot..
Nej nu ska jag ta och äta lite frulle sen bege mig till jobbet. Imorgon är jag ledig, skönt! Ha dem

110718

Shit halva sommaren har gått.. Nästan mer? Haha kul att jag inte varit vid stranden en enda gånge, inte för att jag klagar egentligen.. Hmm starndkroppen 2011 finns inte.. Inte gör det saken bättre att jag inte tränat på en vecka. Skyller på "semestern". Nu när jag börjar gå ner då kan jag ju inte sluta haha, nej måste fortsätta. Dock gillar jag all den "träning" och motion jag får på jobbet. Den hjälper till mycket. Ska försöka komma iväg och hämta cykeln nu också. Tänk vad bra att cykla till och från jobbet. Kommer sitta fint!

Dock är jag så less på människor vars mun är för stor för dens eget bästa. Ge inte vänner falska förhoppningar, prata inte så mycket. Lova inte saker du inte vet kommer gå igenom. Shit, detta har verkligen varit en sån stor grej för oss. Orka allt ditt snack men ingen verkstad. Sätt igång och gör det du lovat, snart är det försent!
Okej allternativet är inte så jävla fel heller. Saknar det. Det är bättre där än här. Men vissa saker är ju bättre än andra. Men om det är något jag lärt mig är det att inte lite för mycket på människor. För människor är något som ofta sviker och även jag är människa. Men att lova saker och sen inte verka bry sig att fortsätta sitt "jobb" känns bara onödigt. Varför?
Nej nu kallar jobbet. Önskar att jag hade varit mer pepp på att gå dit. Saken är att när jag väl är där går det rätt bra. Dock undrar jag varför det sk vara så jobbigt att jobba.. Men ja man hör ju att orden hör ihop.. Ha dem

110717

Jag har haft några dagar ledigt som jag spenderat med min kärlek & familj. Jag har besökt Finlad för första gången.. Eller Åland rättare sagt, haha sicket ställe.. Får Åle att framstå som ett paradis. Åh saknar det stället och allt som var där..
Har inte så mycket att säga, är så trött på allt. Men det visste ni väl redan vid detta laget ;) Haha nej nu ringer olle. Ha dem

110710

Nu ska vi bege oss. Jag har lyckas hålla hemligt vad vi ska göra och vart vi ska. Men jag tror han fattar.. Han har ju fått packa sin väska liksom..
Fan vad härligt det ska bli! Och eftersom jag har så härliga föräldrar så slutar inte våran lyx här.. Härligt!! Ha dem


110708 - igen

Så äntligen har jag fått tag på en taxi.. Det var inte det lättaste precis.. Satt i kö tre gånger utan att komma fram, lyckat? Men tillslut så.. Var nära på att ge upp och GÅ hem från jobbet, okej inte riktigt men jag var väldigt nära att slänga telefonen åt helvete bege mig till huvudkontoret och slå personalen. Allvaligt anställ fler?? Shit alltså, okej att det kan vara svårt att få en taxi på helgnätter eller speciella tillfällen (ex nyår, shit vad vi höll på och vilken tur vi hade att det var en som råkade köra föbi!!) men en vardag mitt på dagen?? Jaja nu kommer jag iaf hem inatt så det är ju skönt att veta.

Nu ska jag strax bege mig mot bussen, tänkte ta en sväng på gymmet. Kör älvsjö idag, behöver verkligen träna!! Latis denna veckan jappjapp.. Åååh jag skulle verkligen behöva köra lite kondition men det är så satans varmt och man står precis vid stora fönster och solen lyser rätt på så man blir ju svettig som ett apansikte.. Visst klart det är meningen men jag ska jobba efter och har inte tid till hur mkt fix som helst sen. Och visst jag blir lika svettig igen på jobbet men jag behöver ju inte komma dit och lukta som en svättig hårig fet man.. Så ja får se vad jag kör när jag är där.. Men lär ju bli ben som vanligt haha fan sen kommer jag ha världens mes fitta ben men as fet överkropp ;) haha nej men kör alltid några sväng om med magen också. Men på älvsjö så pallar jag inte köra armar för det är i värsta hörnet där det para står massa anabolamän så näää tack jag klarar mig. Okej nu måste jag fan springa haha ha dem

110708

Fan jag är så jävla dum.. Gick med på att jobba till 02 idag. Mm kul nu kommer jag inte hem. Fan vad nice felicia well done. Sista pendeln går 2.08 och det hinner jag inte, absolut inte alltså verkligen inte. FAN också. Mm så skulle beställa en taxi nu, men då har dom tydligen inga bilar i området just nu. Nehe det skiter väl jag i? Alvvar tror ni jag bryr mig om ni har taxi bilar där nu??? Nej jag vill ha en taxi 10 över 2 i natt!! Hur svårt ska det vara ett ge mig det? FUCK! Mm sen har jag inget kort heller smart head nr två.. Fan mitt liv suger just nu.
Sen är det min och Jeffs dag idag, men ses vi ens något? NEJ! Inte en jävla minut ses vi. Fanfanfan.. Sen ska jag jobba 11-20 imorgon också.. Härligt att man får lite sömn i natt, eller?? Jaja sen är jag ledig iaf :) HÄRLIGT! Asså det är kul på jobbet, det är inte det. Utan jag vill bara kunna få komma hem efterjag jobbat klart. Men det får man tydligen inte. Ha dem

110707

God morgon! Idag skulle jag jobba 19-22, alltså palla ens den tiden? Men sen har jag så otroligt bra (läs lata) medarbetare så fick ett samtal om en som ville byta sitt 12-21 pass med mig. Jag som vill ha mer timmar blev as glad så nu ska jag jobba lite mer. Nice. Något som inte är så härligt är att jag gått och fått urinvägsinfektion. Fyfan i stanan vad ont det gör! Hoppas att tabletterna hjälper snart så jag slipper detta, AAAAAAAAAAAAJ!!
Denna veckan har jag varit sämst men träningen! Tränade typ 30-45 min i måndags klarade inte mer för jag hade sån jävla mensvärk!! Sen har jag haft så ont i magen pg av infektionen. Försökte mig ut på en promenad igår men det gjorde så ont så det gick inte! Hoppas verkligen att det är bättre imorgon så att jag kan gå till gymmet!!
Ja jag bakade en paj igår också, hallon & blåbär. Satan vad god den var! Verkligen jättejätte god. Men kaske inte riktigt vad vi behövde men nu blev det så. Jag har blivit pajgalen och det kan inte hjälpas..
Nej om man kanske skulle dricka några liter vatten innan man beger sig till jobbet.. Ha dem

110706

Aaah jag är bästa fickvännen! Fan vad fint jag fixar! Weeeeeeeei haha skulle vilja skriva allt nu. Inte för att han läser detta men bara för säkerhetsskull :) Så berättar la nästa vecka. Göttans.

Just det jag har lyckats med att spärra mitt kort! YES GRATTIS! Så har beställt ett nytt men det får jag på fredag eller måndag, ååh tack att ni gör ert jobb så jävla bra och snabbt. Allvaligt hur lång tid kan det ta, en min? Fem? Fuck banken. Jaja.. Kul att känna på hur det är att inte ha ett kort.. Tänkte iaf bege mig ut på en liten sväng nu.. Ha dem

110705

Hihihi min kärlek fyller 25 på måndag! Ååååh jag har kommit på världens bästa present! Weiiiiiiiiii jag är bara för bra, nu ska jag bara välja mellan två sen jävlar!! Svårt val, för båda passar honom perfekt.. Men ja kan bara köpa en av dom så blir att tänka lite på det under dagen! Tänkte kanske åka in till stan och kolla lite.. Hihi nu längtar jag som fan. Åååh jag kommer aldrig kunna hålla tyst om detta! För bra, jag är verkligen stolt över mig själv också haha!!

Jag fick någon pajsjuka igår.. Köpte mig en pajform och bakade en paj. Den blev god men fan vad lång tid det skulle ta för den då.. Funderar på att göra en idag också :) Haha ååh eller kanske en efterättspaj? Nej onyttigt, vi kör nog på en matpaj idag igen :) Mumms.. Nej om jag skulle ta och bege mig in till stan kanske? Så hinner man kanske med en omgång tvätt också, kuuuuul!! Ha dem

110701

Fuck jag är deprimerad. Verkligen så sjukt jävla mycket. Jag har ingen aning om varför, så snälla fråga inte. Hade lika gära kunnat skita i att skriva det men då undrar folk vad det är med mig. Jag har ingen lust/ork till något alls! Jag vill bara ligga i soffan med nerdragna persienner och glo eller sova, ja helst sova. Mmm har varat ett tag men känner att det blir bara värre. Vill gråta exakt hela tiden men jag pallar inte.
Jeff tror att det beror på att jag var intsälld på något som inte blev av. Nytt jobb med värre tider än innan. Fan vi som klagade på hur lite vi sågs innan, nu börjar jag när han slutar så vi ses ALDRIG! Jag orkar gentligen inte bry mig. Tyckte det var rätt skönt att ha hela dagen innan till att ex träna. Funkade bra i två dagar, nu har jag inte längre någon kraft till det. Borde snöra på mig skorna och ta en promenad + handla lite på vägen och göra en matlåda. Men jag hittar bara negativa saker med det.
- Det är halvdåligt väder och kommer börja regna när som ser det ut som. Palla gå i regnet.
- Jag har gått alla vägar runt här, tråkigt att gå dom för 100 gången..
- Inse att jag är ett jävla fetto som inte kommer kunna gå ner i vikt.
- Palla släpa på matpåsar i bara uppförsbackar.

Jag vet att jag borde se det posetiva med det men jag orakar inte! Det är inte så att jag inte vill, jag vill verkligen gå ut och gå. Men min kropp och psyke vill inte. De orkar inte. Fan jag tror jag behöver hjälp.. Jag pallar inte diska, städa, laga mat eller tvätta håret (torrschampoo har blivit min bästa vän). Jag vill inte ens åka till stan längre. När telefonen ringer mår jag sämst. Jag orkar inte svara, vill inte prata med någon. Telefonen är hemsk. Nu är det så illa att till och med när Jeff ringer vill jag skita i det. Om jag svarar ska det gå fort, jag orkar inte prata. Jag har en mängd samtal att göra som jag bara skjuter upp och skjuter upp, för jag orkar inte ta konversationerna som följer. Nej jag samlar bara allt på hög och den bara växer och växer. Fan varför kan jag inte bara må bra? Nej skit samma jag vet inte ens varför jag skriver detta. Men iaf om någon ringer så vet ni iaf att jag antagligen inte kommer svara så ring inte igen, jag ringer upp när jag orkar. Tack, ha dem

RSS 2.0