Last one

Oh my jag har precis betalat sista hyran på denna lägenheten, fyfan vad härligt det känns! Liksom som en glädje rus i hela kroppen! Nu är det fan inte långt kvar, ungefär exakt en månad (33 dagar) är vi på väg! Fan samtidigt som det känns sjukt skönt känns det även lite jobbigt. Har fan ingen aning om vad jag skall göra nu, panik i magen..
Alltså haha jag började skriva detta inlägget för ett par timmarsedan och så tänkte jag bara nej nu jävlar kör jag, så nu har jag börjat söka in på lite skolor! En ansökan är helt klar, två måste jag skicka in papper till men har gjort det mesta på datorn & nu sitter jag & letar flera att söka. Får se hur detta går, har inga höga förhoppningar på detta med kul om jag skulle komma in! Maaah nu pirrar det allt lite extra i magen! Woppwopp
 
Så till det jag egentligen skulle skriva om, samtidigt som det känns så skönt att lämna Ålesund kommer jag ju ändå att sakna det. Jag vet inte varför för det finns egentligen inget att sakna. Jag har inte trivts för bra på mina jobb men den senaste tiden har vi på dagiset kommit rätt nära och jag kommer fantsikt sakna dom! Inte jobbet i sig, har absolut inte tålamodet som krävs för det men ändå kommer jag sakna dom små liven! Gölli gosar men jag har ju en liten prutt som väntar i Stockholm! Fan nu ska jag hoppa in i rollen som världens bästa faster och totalt skämma bort den lilla flickan! Sen ska vi så smått börja se efter ett syskon till lille Q, måste kolla upp med hans uppfödare hur parningen med hans syster går! Tänk vad mysigt med en liten bäbis, ååh tänk bara om dom kunde vara kattungar för alltid! Men det där man namn till den andra är ju inte direkt det lättaste. Qvintus hade jag ju som självklart namn hur länge som helst med till den nya finns det inget som jag känner 100% för. Vet ju inte ens vad vi kan få för kön, vill ju helst ha en liten flicka med den chansen är inte lika stor som att det skulle bli en pojke till. Men jag har en del förslag men inget som känns helt rätt..
Nej nu måste jag gå och laga mat, magen skriker efter att bli fullstoppad!

Inköpslista

Helt sinnes att vi snart flyttar hem! Sitter & försöker planera mina inköp så gott det går, blir en hel den förändring! De flesta stora möbler vi har kommer vi behålla även om de nästan alla ska få sig en makeover. Men detaljerna, det som gör rummen, ska bytas ut nästan allt! Här har ni några av alla de saker som ska få flytta hem till oss! Mjaaoo jag längtar så!

46

46 dagar, som mest, har jag kvar i Åle-fucking-sund. Jag kan inte beskriva känslan, det går nästan att ta på min glädje! Det pirrar liksom till i magen varje gång jag tänker på det & det är minst 10 gånger per dygn!
Men det har också slått mig att jag faktsikt kommer sakna mitt jobb lite, framför allt mina barn! Inte alla men ett par, kommer börja stor lipa när jag ska gå ifrån dom & mina arbetskompisar. Fast sen när jag tänker efter lite så känns det sjukt bra igen, för jag vill ju inte jobba med detta.. Även om vissa solstrålar lyser upp mina timmar där så vet jag att det är fel yrke för mig. Jag har inte tålamodet som behövs för att jobba med barn den saken är i alla fall klar!
 
Helgen, ja altså vilken pisshelg.. Jag skulle gå ut och promenera båda dagarna & jag var så pepp! Men ja hur kan man ens tänka tanken av att äckel-åle skulle vara bra för en enda dag? Nej snöstorm överaskade åle oss med denna helgen, så jävla kul precis det jag ville! Det är TVÅ månader tills det är offeciellt sommar, nej den ät 46 dagar för att vara exakt och det snöar! GRATTIS ålesund, du är fan värsta platsen på jorden, usch för dig!
Kvällen kom & jag fixade mig för jobb men av någon konstig anledning så går jag in & dubbel kollar schemat & "suprise du är ledig".. SKJUT är det ett jävla skämt? Sedan jag började jobba för ett år sedan har jag inte haft en enda ledig helg men jag visste att jag skulle vara ledig en i april men var 100% på att det var n
ästa helg. Hur perfekt, vi ska ut på fredagen men jobbet & så kommer Jeff hem.. En hel bakisdag med Jeff.. Men ännu en gång kommer detta äckliga livet i fatt mig.. Nej dummer hur kunde du tro att det någon gång skulle kunna klicka för dig? Blää, 46 dagar snälla gå fort!

Update; mööök jag har räknat fel, fuck det är hela 52 dagar kvar.. Snart 51 då men ändå, för många.. Eeh yo time, hurry up!

RSS 2.0