Panik

Ibland kommer jag in i dessa perioder.. Det enda jag tänker på är vad jag vill göra med mitt liv.. Jeff har beställt sin första kurs som tar han mot sitt drömyrke. Han vill jobba på oljeriggar vilket betyder att han kommer vara borta mellan 2-4 veckor i sträck.. Jag vill inte sitta själv i Ålesund under dessa perioderna så här kommer ett stort problem. Vart ska vi flytta efter detta? Tillbaka till Stockholm? Där har jag egentligen inte heller så mycket vänner och vad ska jag göra där, jobba eller plugga? Ska vi flytta till Göteborg? Där har jag min familj + mina vänner så när Jeff är borta så behöver jag inte vara ensam. Men vad ska jag göra där, jobba eller plugga? Vad vill jag göra? Och vill jag verkligen tillbaka till Göteborg? Nej det vill jag ju egenligen inte, jag är less på den staden och känner inte att jag har något att hämta där. Annat med Stockholm, jag älskar staden och jag tror att jag har större möjligheter där.. Men i Gbg har jag alla jag känner & det gick ett år i Sthlm utan att jag egentligen lärde känna någon.. Visst är det mitt eget fel och jag vet ju hur man lär känna folk men jag sitter ju bara hemma så jag får skylla mig själv!
Eller ska vi stanna kvar i Åle ett tag till? Ska jag ge fan på att få mig vänner här och kanske bo här ett tag till? Ska jag ta någon distanskurs så skulle jag ju lika gärna kunna vara här, jag kan jobba som vikarie & plugga samtidigt. Men usch så tråkigt att sitta själv i åle i en månad! Det gör jag bara inte..
Ska vi packa väskan och flytta utomlands? Detta är vad Jeff vill men då är jag ju fortfarande på ruta ett. Där känner jag ju ändå mindre folk! Åååh jag får panik. Jeff säger att det är dumt av mig att försöka planera något i förtid men jag kan ju inte inte göra det? Jag måste ju veta vad som ska hända och vad jag vill! Det vet jag verkligen inte!
Eller jo jag skulle nog vilja flytta tillbaka till Stockholm och börja plugga. Men då kommer ännu ett jävla problem, vad fan ska jag läsa? Alltså jag har ingen som helst aning! Inte ens en liten aning.. Vad fan vill jag göra resten av mitt liv? Hur fan ska jag veta det nu? Jag är 21. Ibland låter det så jävla ungt, att hur ska jag kunna veta redan nu vad jag vill göra? Men å andra sidan så borde jag ha börjat utbilda mig för sådär 2 år sedan. Det var ju det som var planen! Jag skulle ta ETT år efter gymnasiet och jobba sen skulle jag börja läsa. Snart är det tre år sedan jag tog studenten och jag har inte ens kommit en meter i rätt riktning! Jag är fortfarande kvar på exakt samma ställe! Jag vet kanske ännu mindre vad jag vill göra.. Jag vet bara att jag måste göra något och det är snart! Men jag vill inte ta lån, jag vill inte vara fattig i sådär tre år och inte kunna göra ett skit.. Tänk om jag börjar plugga något och inte tycker om det? Tänk om jag pluggar klart men inte får något jobb? VAD FAN SKA JAG BLI? Jag vill må bra, jag vill inte vara en sur kärring som går till ett äckligt jobb varje dag och hatar det.. Jag måste komma på vad jag verkligen vill jobba med, något som jag tycker om och är bra på.. Just nu känns det som om jag inte är bra på något alls. Vad skulle jag kunna göra som ingen annan kan? Shitshit SHIT! Jag måste sluta nu för jag börjar verkligen få panik.. Ha dem

Working girl

Hej mina vänner, nu är jag inne på min 7e dag på raden och jag ska jobba torsdag, fredag, lördag & söndag också.. Blää! Börjar bli lite trött. Fast egentligen inte, jag älskar mitt nya jobb. Det känns inte som att jag jobbar, jag bara leker hela dagarna! Har arbetat med ungar i alla åldrar nu. Tycker om de mittersta bäst! Hade hand om en liten bäbis (10 månader) igår och hon bara grät och drägglade på mig.. Min blåa tröja hade vita fläckar på hela "överdelen".. Fast sjukt söt var hon. Kul att jag typ har träningsvärk i höger arm efter att ha burit henne igår haha. Sen efter jag vart på småbarns avdelningen igår gick jag ner till förskolebarnen, alltså 0:an. Här går de kvar på dagis fast lär sig lite mer. Jag var där även halva dagen idag. Alltså fy i satan! 13st 6-åringar som alla har olika viljor. Puff så sköt att få komma in till 3-5 åringarna efter det! Så sjukt söta ungar jag har jobbat med! De har en kille med down syndrom också, alltså han är så söt att jag smäller av. Lekte en massa med honom idag!
Jag har kommit på att jag älskar ungar! Men sen har jag också kommit på att jag nog inte vill ha några egna. Har haft denna tanken ett tag.. Barn är helt underbara och jag är så glad att jobba med dom! Men jag vet helt alvaligt inte om jag vill ha några.. Känner inte för att sitta och förklara mig här. Kanske ändrar jag mig en dag och vill ha barn men just nu så nöjer jag mig med en katt!

Nu har jag tagit måndag, tisdag & onsdag ledigt från McD men funderar på att bara jobba fredag & lördag där i några veckor och vara ledig på söndagar och jobba resten på dagis.. Jag vet att jag kanske inte får alla dagar men sen kan jag ju också få det. De villa ha mig även imorgon men var ju tvungen att tacka nej för att jag jobbar på donken. Känner att jag vill ge detta en chans och kunna vara mer tillgänglig där och kanske kunna få ett fast jobb efter detta!
Haha roligt inlägg.. Har fan inte tid, lust eller ork att sitta vid datorn.. Har inte heller tid för att göra något annat heller så jag har inte så mycket mer att ge er tyvärr.. Nej nu ska jag besöka dam rummet sen koka lite té.. Ha dem

Gymkort

Igår tog jag min man i öronen och släpade med honom till gymmet. Där tvingade jag honom att skaffa gymkort till oss båda + köra ett pass. Oh yes detta är sanning. Nu är jag ägare av ett gymkort igen. Känns så härligt!
Dock är gymmet fett litet + det finns bara en av varje maskin.. Men det blir helt enkelt att inte vara där mellan 5-7 då alla andra är där.
Idag har jag ont i exakt hela kroppen. Men det är ju så det skall vara. Nu jävlar skall vi köra!
Anledningen för denna extrema hetsen? Vi har blivit "medbjudna" till thailand med ett gäng av Jeffs kompisar.. Fan vad härligt tänker ni. Men det ska jag ta och berätta att så är inte fallet. Förra året hade jag på mig en bikini vid två tillfällen och dessa var de tvä väsra stunderna förra året. Jag gick i shorts en gång. Min kropp är så äcklig att jag vägrar visa den. Så att åka till på solsemester med ett gäng, där alla är sjukt smala/vältränade är inte direkt det jag vill mest i hela världen. Och jag vet att det är jag själv som ätit mig till denna kropp/inte tränat. Men nu när jag är i denna situationen så får man helt enkelt välja sina stunder, mina är inte i bikini med 10 sjukt deffade personer. Jag har mardrömmar om denna resa och hoppas att vi inte åker med. Visst hade det varit härligt men inte nu.
Så eftersom både Jeff och dom andra tjatat konstant i 1-2 veckor så fick det helt enkelt bli gymmet. Så ja det ser väl ut som att vi förljer med. Så nu har jag 2 månader på mig att bli smal. Något jag vet att jag inte kommer lyckas med. Men jag tänker försöka. För om det nu mot förmodan skulle fungera (jag vet att jag inte kommer bli en sticka på 2 månader men några kg måste ju kunna försvinna) så skulle det ju faktiskt vara riktigt trevligt.. Nu ska jag gå och göra mig en äggröra. Ha dem

Från och med nu är det;
- gymmet 4 gånger i veckan
- promenader
- träna hemma
- inget gotti
- bra mat
- Jeff ska köpa piller + shakes


Stolt över mig själv

Hej jag heter felicia och jag är dagisfröken!
Oh yes du läste rätt. Från och med nu jobbar jag som vikarie genom Adecco. Shit så jävla spännande. Jag är så otroligt glad och exalterad över detta! Så länge jag har velat göra detta, hihi äntligen!
Det är lite sjukt hur jag fått alla jobb (ta i trä) som jag varit på intervju för. Fan så min nervositet ökar inför varje gång.. Jag vet ju inte hur det är att få ett nej. Men jag klarade det ändå en gång och detta är första jobbet som inte är med mat! Haha nice work girl!
Dock kommer problemet med att pussla ihop både detta och donken. Eftersom dom bara ringer på morgonen och då ska jag ju såklart helst kunna jobba. Men vi testar och ser hur det löser sig. Planen är väl att jobba på donken på torsdag-söndag. Får se hur länge jag klarar av det, eller ja först se om förskolorna levererar något jobb! Så nu måste jag bara vänta på lite papper innan jag kan sätta igång! Fan vad nice. En lite sak bara.. Vad har man egentligen på sig? Nu måste jag ju köpa massa nya kläder + skor som klarar av väder och slit.. Får ta mig en sväng om och se vad man hittar! Åååh längtar så! Ha dem


FISK

Alltså jag måste bara säga att jag är SJUKT JÄVLA NERVÖS! Blää jag har så ont i magen.. Skall starx bege mig på ett "möte" får hoppas att det kan komma att fungera som jag vill. Berättar mer senare! Ha dem

2012

Gott nytt år friends!
Kan ju börja med att dra lite om ny år (så som alla andra), det finns inga bilder för jag är sämst på det. Och jag kände inte för att springa runt och fota folk jag inte känner.. Vi begav oss iaf hem till Jeffs kompis för att äta middag. Men innan middagen var klar hade alla + ca 20 pers till kommit så blev lite snabb ätning för alla.. Det var rätt stelt innan 12-slaget och kändes som alla bara satt i sina grupper. Vid 12-slaget gick vi och kollade på fyrverkerier och sen gick vi tillbaka.. När vi kommit in började det lossna lite och folk började umgås lite mer och bete sig som man ska på nyår. Fast jag tyckte fortfarande att det va lite tråkigt så jag ringde dit Daniel. Men tydligen var det någon som flippade över på det? Alltså brudar I don't like them. Någon random brud försökte få honom utslängd? Ååh jag blir så arg. Men det gick bra iaf. Framåt små timmarna var det faktiskt riktigt trevligt och jag måste säga att det var en bra nyår. Jag fick en mängd komplimanger för mitt hår, blev kallad kat von D & medbjuden till thailand.. Haha det är lite sjukt att man trott en sak om en person så visar det sig vara helt annorlunda. Okej folk är fulla men ändå, var lite kul att få höra sånna saker av folk som man absolut inte förväntat sig. + att alla typ visste vem jag var fast de aldrig träffat mig.. Var mer än en gång man fick höra "jaha är det du som är felicia, har aldrig träffat dig innan. Men vad kul att du äntligen är med.." Så eeh ja har ju fått bevisat att jag fan måste skärpa till mig och faktiskt dra mitt feta arsle ut på kvällarna..
Det var en bra nyår men jag saknade nära vänner. Det är under dessa högtider som man verkligen förstår hur mycket människor betyder! Jag ville också ha någon hos mig som jag kunde spåra med.. Men det får bli en annan gång <3 Förra nyår spenderades ju iaf med dom två bästa! (även om jag kunde betett mig aningen bättre.. hmm kaostjej)..

I år vill jag..
- få träning till en rutin
- äta bättre
- hålla mer ordning hemma
- lita på mig själv
- lära mig dricka öl (tredje gången gilt..)
- ta mer hand om mig själv & min kropp
- inte vara en sån kärring, börja gå ut
- ta ledigt & resa
- unna mig själv saker som jag vill ha/göra
- vara den bästa flickvännen ever
- skaffa katt

RSS 2.0