Home part 3

Idag mina vänner har vi fixat en del här hemma. Hade tänkt att skiva det sista men nja finns lite till att göra.. Men hyllan i sovrummet har kommit upp + två små hyllor & spegel i hallen (+ att en tavla har flyttats). Sen har vi även fått upp fästena till gardinstången i sovrummet, men själva stången är i källaren så det får vi ta en annan dag..
Efter att vi (läs Jeff) skruvat upp allt åkte vi till plantagen för att köpa lite blommor. När vi kom hem så fixade jag till hyllorna, satte alla fina saker på plats. Jag älskar att jag liksom köpt en mängd saker att ha på sovrums hyllan för länge sedan men att hyllan kom upp först idag.. Haha men hade ju lite av en bild i huvudet redan innan fast måste säga att det blev mycket bättre än jag tänkt mig! Åååh jag älskar hyllan i sovrummet, fasen vad grymt det blev! LOVE





(glöm att det ser sjukt stökigt ut på sista bilden.. men det är faktiskt inte så egentligen.. haha allt på köksbordet/golvet är skit som har med hyllor/blommor att göra..)

Haha måste tillägga att ja jag är Jesus galen.. Haha älskar ikoner/Jesus/kors, så himla fint! Har faktiskt ett guldit kors brevid dörren som man inte ser här.. Ska upp ett par tjocka bruna gardiner också så kommer det bli lite mer mystiskt.. Mjauu I LOVE IT!



Save

Alltså jag ska börja jobba röven av mig & spara en massa pengar!
Jag vill resa, alltså nu snackar vi mycket! Jag vill se hela världen!!
Jag ska bli grym bartender & spara all min dricks (har redan fått ihop över 1000kr på mindre än en månad).
Sluta köpa en massa onödig skit. Sluta handla grymt mycket mat, tänk efter innan!
Vill inte sitta som gamal & bara sätt några få delar av Europa. Jag vill till Asien, Australien men framför allt USA!
Mina två "nya" mål är; spara pengar & börja träna! Ska träna så ofta att jag inte har tid att shoppa. Grymt bra plan Jan! Saken är att jag kommit på att det är svårt & hårt till en början. Men vill man bara något tillräckligt mycket så kan man fan göra det! Som att sluta röka, hade lätt kunnat ta en cigg ex just nu. Men i helvete heller att jag ska. Jag vill kunna säga att jag varit rökfri i x antal månader. Jag är så jävla stolt över mig själv! Nu vill jag göra likadant med träningen. Visst det kommer vara hårt den första tiden. Jag kommer vilja stanna hemma och bara slappna av! Men om två månader när jag gått ner x antal kg, då kommer det vara värt det! När jag har den där kroppen jag alltid velat ha men aldrig haft, då kommer de där myskvällarna för 4 månader sen för länge vara glömda.. Nej helvete heller, nu ska jag bli snygg! Sen ska jag ligga på den där stranden i Thailand, gå i de där shortsen & ha grymt snygga ben! Ooh ja, nu jävlar är det slut på detta feta livet då jag köper en massa onödig skit jag ändå inte har någon använding för! Nu blir det sparande de lux & jag börjar med en promenad imorgon! Ha dem


Tidsfördriv..

1. Hur gammal är du om fem år? 26, maaaaaaaaaah kan man stoppa/spola tillbaka tiden?
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jeff
3. Hur lång är du? 170
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Såg precis klart Irene Huss - den som vaktar i mörkret?
5. Vem ringde du senast? Leffe
6. Vem ringde dig senast? Samma, haha ingen annan som vill prata med mig..
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "JL är påväg tillbaka in, bara så att du vet.."

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Öööh jag har typ världens telefon skräck! Så sms om det inte är typ Jeff!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det. De är förlovade & sambos. Men har en tönt till mamma som inte vill gifta sig.. Vem vill inte det liksom? My big dream!!
10. När såg du senast din mamma? Påsken
11. Vilken ögonfärg har du? Millerade, mest brun/gröna med orange runt puppillen, fett coolt!

12. När vaknade du i dag? Runt kl 8, yes sovmorgon!
13. Vilken är din favoritjulsång? Ah men orka välga en..
14. Vilken är din favoritplats? Inte Ålesund i alla fall..
15. Vilken plats föredrar du minst? Hatade mitt tidigare jobb, McD i Älvsjö. BLÄ tänker aldrig sätta min fot där igen! Värsta månaderna i mitt liv, fyfan vad jag mådde dåligt!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte i Ålesund iaf! Men annars vet jag inte, i en villa i någon härlig förort till antingen Sthlm/GBG eller utomlands!

17. Vad skärmde dig om natten som barn? Antagligen samma som nu, att gå upp!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Alltså ungarna på dagiset är ju så extremt jävla roliga. Ibland undrar man vart fan de får allt ifrån?

19. Hur stor är din säng? 150, hihi mini sängen, fick inte plats med mer! Fast har en 180 i Sthlm!!

20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar en..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor för det mesta..
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre + Jeff har en (ok vi hade två var men jag tog ena av Jeffs)
23. Hur många landskap har du bott i? Två i Svedala & ett i Norge.
24. Vilka städer har du bott i? Göteborg, Stockhol & Ålesund
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Ja beror väl på situationen.. Ute vill ja ha skor. Är det kallt på golvet inne vill jag ha strumpor och är jag på stranden vill jag vara barfota.. Palla springa runt med strumpor i sanden eller barfota i snön?
26. Är du social? När jag känner någon gå käften i ett, annars är jag blyg som få!
27. Vilken är din favoritglass? Tänker inte välja en enda! Jag älskar glass! Mmm mjukglass med nötströssel eller saltlakritsströssel kanske ändå... I bägare! JAMMI
28. Vilken är din favoritefterrätt? Men alltså varför ska man välja en efterätt? Säger jag en så kanske jag kommer på en annan? Jag älskar massa efterätter!! Fast inga som är äckliga..
29. Tycker du om kinamat? BÄSTA MATEN EVER (+sushi)
30. Tycker du om kaffe? Ooh ja

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe & om jag har tur så har vi brus c-vitamin hemma. Säljs ju inte i detta land.. Men vi köpte på oss ett gäng hemma i Sverige.. Fast imorse drack jag drickyogurt också..
32. Sover du på någon särskild sida? Av sängen eller kroppen? Sängen sover jag innerst, blir väl vänster sida av sängen (hej problem men höger och vänster) kroppen så tror jag jag vrider mig en del så både höger vänster & ryggen!
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja kanske en lite stund, sen tycker jag det är jobbigt att ligga still. det där med att vara tyst & stilla är inte min starka sida..
35. Är du en beroendemänniska? Va? Hur är man då, blir man beroende av massa saker då? Nej kan jag väl egentligen inte säga att jag är..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, eller kände en när jag var yngre + mammas kompis..
37. Vill du ha barn? Helt allvaligt så vet jag fakstikt inte. Har alltid vart en självklarhet att jag velat ha barn.. Men sedan jag började jobba på dagis så har jag verligen börjat fundera på detta.. Alltså det är ju inte direkt lätt att ha en unge. Det är så olika, en dag vill jag ha massa barn men vissa dagar är jag helt 100 på att jag aldrig i hela mitt liv tänker skaffa mig en!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & norska..
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Tänker inte välja mellan dem, jag tycker om båda två!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, onödig skit, hem, el & kläder..

42. Äger du dyrbara smycken? Har ett Alexander McQueen armband <3
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Har inga kanaler på min TV!
44. Kan du rulla med tungan? Jag kan vända på tungan, räknas det? (åt bägge hållen!!)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alltså det jobbar en tanta på dagiset jag är på nu, kan inte säga att jag egentligen känner henne. Men hon är så jävla rolig! Alltså hon är ju rätt gammal (runt 40) men är verkligen sjukt rolig! Är inte van vid att "gammla" människor är så roliga, vill också vara så rolig när jag är gammal. Har varit på samma avdelning som henne idag och har skrattat sjukt mycket! Men annars har jag svårt att komma på någon speciell, jar massa roliga vänner/folk runt mig!
46. Sover du med gosedjur? Jeff (fast jag gjorde tills jag började dela säng med honom)
47. Vad har du för ringsignal? Någon från telefonen..
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mina päron har någ en del på vinden!
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina kuddar i soffan är i Union jack mönster så de är ju lite röda.
50. Flirtar du mycket? Nej jag flirtar inte, jag har min Jeff ju!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, varför skulle jag kunna det? Kan ju inte ens använda en bil..
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Läs frågan ovan så kan du nog lista ut svaret själv..
53. Vilken var den senaste boken du läste? Läser boken om Marilyn Manson just nu.
54. Läser du någon dagstidning? Aftonbladet på nätet, räknas det?
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Diggar mer kanske--
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Radio Ålesund eller Radio Norge..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hur man lagar pannkakor
59. När var du i kyrkan senast? Oj det minns jag inte..
60. Är du lycklig? Ibland

 

Min grymma bakgrundsbild, fett cool kille!


Miss you

Jag har sån jävla hemlängtar just nu! Jag saknar min familj, mina underbara föräldrar, säger allt för sällan hur jävla underbara & grymma ni är! Bästa mamman & pappan i hela världen har jag! Sen har jag finaste lillasystern också! Helt fantastisk, saknar henne så jävla mycket!
Sen saknar jag min finaste Charlotte, hon är bara bäst behöver inte ens säga något mer! & Olivia, som inte ens är i Sverige utan har flyttat till Cypern, vill bara packa några väskor och flytta in hos henne i några månader (sådär till okt/nov när hon själv flyttar därifrån)! Sen saknar jag min grymma Sunnie, du är så klok & säger alltid saker som får en på så bra humör! Är så jävla glad att vi fått tillbaka kontakten dock behöver jag träffa dig så jävla mycket oftare! Helst varje dag!! Och sen vill jag åka till Sthlm och träffa Sandra, fina du! Så otroligt genomsnäll & så jävla strak människa, världens bästa förebild!







24 April

Jag har egentligen absolut inget att säga.. Men det är en del som klagar på min uppdatering här (inte för att jag kan förstår er, denna blogg kan vara en av de sämsta/tråkigaste bloggarna ever)..
Efter min jobb helg, 30 timmars arbete med 4 timmars sömn, mådde jag ju sådär.. I söndags röre jag benen två gåner, ur sängen kl 2 och tillbaka till sängen kl 23.. Jag var så äckligt död, de ringde från både Bocca & McD och ville att jag skulle jobba. Men det var omöjligt! Jag orkade inte ens lyfta telefonen eller sätta på datorn, jag bara låg.. Igår kändes väl lite bättre men jag var verkligen inte människa.. Idag börjar det kännas bättre, men känns verkligen inte som om jag hade en ledig dag i söndags.. Längtar till torsda då jag faktiskt är ledig!
Idag har jag ätit pannkakor, jävligt gött men nu mår jag så extremt illa! Fan vad jag måste börja träna, är sjukt fet & äcklig! Men det är så jävla gött att äta så ja går ju inte så bra att gå ner i vikt.. Hihi Felicia är en riktig liten tjockis!! Nej fan jag mår faktsikt dåligt över min kropp men jag är allt för lat för att ta tag i detta.. Hah illa!

Nej nu ska jag väl kolla på lite Irene Huss & käka äpple ;) Ha dem


Kan ni inte hjälpa mig lite! Vad vill ni att jag ska skriva om??
Måste ju få lite hjälp med att komma igång här!

Jobbhelg

Nu ska jag strax iväg till Bocca & få uppläring på dagsjobb. Ska vara med och öppna. Igår öppnade de sin uteservering, vi har sjukt bra väder här! Igår jobbade jag enbart i tröja och har redan fått mina fräknar.. Så jag antar att jag kommer ha en jävla massa att göra idag! Hoppas jag får jobba med bra personer som är duktiga på uppläring.. Fan är riktigt nervös då jag egentligen inte hade tänkt att göra detta.. Menmen vi får se vad som händer i framtiden. Kanske tycker det r jätte kul och då är det ju bara att fortsätta! Ska jobba idag & imorgon där.
Sen ikvll ska jag iväg och jobba på Vega, så även imorgon kväll/natt. Hoppas att jag kan få lite bättre uppläring så jag lär mig några drinkar.. Ber jag om hjälp om det kommer en drink jag inte kan så göra bara dom den utan att liksom visa mig.. Har ingen aning hur jag ska lära mig men får väl hoppas att det bara kommer..
Tyvärr har jag gått och blivit dålig igen.. klart att jag blir när jag kommer tillbaka till dagiset, hade jag ju fattat själv.. Men känns jävligt dumt att det är denna helgen. Får hoppas att jag klarar att jobba, annars är det väl bara att göra det ändå antar jag..
Nej nu måste jag göra det sista, ska gå om typ fem min.. Ha dem

18 April

Är tillbaka på dagiset jag var en månad på för ett tag sedan, skall vara där i två veckor (denna + nästa) på småbarns avdelningen som jag trivs bäst på. Känns gött! Dock är det riktigt tufft att gå upp så tidigt.. Måste ta 7 bussen nästan alla dagar, vilket betyder att jag går upp 20 i 6.. Fett jobbigt ska ni veta! Jag har egentligen inget problem med det, jag kommer ju upp lätt. Men jag tycker verkligen inte om det! Jag hatar att gå upp tidigt, ok om det är någon gång ibland men varje dag. Big nono, tänk att alltid ha det såhär vet inte om det är något för mig.. Får se vad som händer, om jag blir erbjuden fast tjänst så tar jag väl den.. Annars får vi se vad som händer!
Börjar få tillbaka min jävla migrän skit.. När jag är stressad/orolig/mår "psykiskt" dåligt så får jag alltid extrem huvudvärk. Alltså det är så jävla hemskt, under tiden vill jag enbart dö. Inga tabletter i vägen hjälper och jag tror på allvar att huvudet ska sprängas.. De senaste dagarna har detta tyvärr hänt ett par gånger.. Imorse när jag satt på bussen kände jag hur den var på väg, alltså hade jag fått det på jobbet vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade absolut inte kunnat jobba men jag hade inte heller kunnat ta mig hem från jobbet.. Ja iaf det jag vill ha sagt med detta är att jag börjar få sån extrem ångest ang alla jobb.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, finns negativa & posetiva saker med alla jobb.. Men får väl stå ut ett par veckor till och hoppas att jag hittar ett svar.. Egentligen är det värsta att jag tänker så himla mycket på det. Det är inte så farligt att jobba, har ju inte jobbat så mycket de senaste så kraften är det inget fel på! Det sitter bara i huvudet.. Nej bara nu när jag skriver detta kännar jag hur det spänner i huvudet.. Ska fan tvätta mig & lägga mig i sänegn! Kanske ska läsa ut min bok om Marliyn Manson, så att jag kan börja på någon av mina fem nya böcker (eller sex då jag fick en av min kära mor för ett tag sedan som jag inte läst).

Just det mitt paket från Ellos har äntligen kommit! Ljusstakarna (som jag beställde i guld, ville haft silver man stod bara att det fans guld på hemsidan, kom i silver??) var riktigt fina så de ska jag behålla! Men gardinerna, blä! De ska tillbaka. För det första var de inte ens vita utan typ missfärgade, ni vet som typ vita gardiner som varit i ett rum där någon röker inne. De är liksom typ bruna, riktigt jävla fula! För det andra är det typ små fyrkanter i tyget?? För det tredje så går de till mitten av mina fönster (ok mina fönster är väldigt stora men ändå??) och så kan man ju inte ha det! Så imorgon måste jag ta tummen ur röven och skicka tillbaka dom. Ha dem

Ps. Igår var det en månad sedan jag tog min senaste cigg! Grymtjej_90

Helvete



HÄRLIGT! Ska strax bege mig till Vega för att blanda lite drinkar. Sitter i soffan (helt klar) och vrider mig lite lätt.. Då känner jag en lite konstig känsla längst innan låret.. Japp där sprack de! Mina enda svarta byxor som sitter bra! De liksom håller sig tighta, alla andra blir pösiga efter två min.. Helvete också! Och så klart har dessa byxor slutat säljas.. VAD FAN GÖR JAG?

Kan det vara någonting för mig?

För en liten stund sedan kom jag på vad jag vill bli! Det kom som en blixt från himlen och fan vad jag är peppad, vill börja plugga NU! (Såklart är detta ingen garanti för att jag vill göra detta imorgon, men såhär stakt har jag fan inte känt för något annat, än)

Efter att jag skrivit om lägenheter oc flyttar här blev jag ännu mer sugen så jag gick in och kollade lite på hemnet (hittade förövrigt min dröm lägenhet, i kålltorp.. Flytta hem igen kanske??) och drömde mig bort.. Tog några timmar och så nyss när jag höll på att laga mat så bara PANG! Jag vill bli mäklare.. Alltså ja jag vill fan det, var inne och läste lite om utbildninge. Man läser juridik & ekonom något jag redan läst & även om jag inte tyckte det va så kul då så kändes det mycket bättre när jag läste igenom det. Sen är det såklart massa mer kurser så som hur man säljer en fastighet blablabl mm.. Kursen finns i bla Sthlm, Malmö & Helsingborg. Klart Sthlm hade varit det bästa, men sen älskar jag ju som sagt att flytta + att Jeff kanske inte vill bo i Sthlm. Då lockar Malmö mest för mig, 3 timmar hem til Götet + 30 min till Charlotte & en timma till resten av släkten där nere. GÖTT! Sen är det nära till Köpenhamn, storstad stort plus! Och sen är ju även Malmö en stor stad + att det är jävligt mysigt där. Alltså ååh jag vill verkligen detta. Det enda negativa är att jag måste ha Matte C.. Så antar att jag får försöka plugga upp det på distans.. Annars får jag lösa det när jag flyttat hem till Sverige igen. Äh det ska jag väl klara! Åååh fett peppad, nu måste jag läsa ännu mer om detta! Ååh tänk att jobba med att sälja massa fina hus/lägenheter, dream! Ha dem

12 April

Är glad att jag stannade hemma idag också, har ont i halsen och huvudvärk.. Har äntligen fått besked om att jag fått mitt paket jag beställde från Ellos (gardiner + ljusstake) så ska hämta ut det när Jeff är klar på kursen. Sen tänkte jag att han får skruva upp hyllorna vi kpte i Göteborg + den jag själv målat.. Så att vi får iordning ännu lite mer här. Dock är jag så jävla sugen på att flytta! Älskar att flytta tycker det är så himla kul! Hitta något nytt som är ännu bättre och få det ännu finare. Dock har vi kontrakt till oktober så blir ju inget av det tyvärr.. Dock håller jag på att tänka ut lite hur jag vill ha det i nästa lägenhet, eller hur jag vill ha det när vi kommer tillbaka till våran i Sthlm! Antar att vi får flytta dit när vi är klara här, men vi får se vad som händer.. Just nu vill jag det iaf, till att börja med sen får vi se vart vi hamnar..
Men jag älskar inredning och att fixa. Nästa gång jag flyttar ska jag iaf verkligen fixa i den lägenheten, måla om och tapetsera! Jag har velat göra det både i hökarängen och här men det verkar inte som om Jeff bryr sig och jag klarar ju knappast av det själv.. Men sen kommer han vara illa tvungen att fixa det..

Har även skrivit nytt CV idag så tänkte ta och skriva ut några eftersom de flesta butiker vill ha cvt i handen här.. Sen får jag bara hoppas att det dyker upp något vettigt job. Är ju så jävla kluven i vad jag vill göra.. Men jag vill ju ha ett butiks jobb, det har ju varit min dröm hela tiden.. Och nu tänkte jag fan se till att få ett! Har dock inte kommit fram till vad jag vill göra nu den närmaste tiden.. Får kanske ta och prata lite med mina chefer och se.. Jaja nu får jag väll sätta igång och städa eller något. Har fett tråkigt, har kollat på allt bra som finns att kolla på.. Ha dem

Back home

Alltså fett deprimerande att vara tillbaka i Åle. Även om jag känner att jag är "färdig" med Göteborg och inte vill bo där mer så känns det som ett jävla slag i ansiktet att komma tillbaka hit! Hatar att jag inte fick mer tid, framför allt med mina vänner! Hann inte ens träffa Sunnie och det gör ont i hjärtat. Att träffa Charlotte & Olivia typ två gånger, någon timma per gång känns inte heller bra! Att jag sen inte tar ut mer av det fattar jag inte heller!? Jobbigt iaf, vill verkligen inte vara här just nu! Har sån extrem panik över allt nu.. Vet inte hur fan jag ska göra med alla jobb, jag tror att jag har halft dubbelbokat mig i helgen.. Fast jag har inte fått något bekräftat från ena stället men jag tror att han tror att jag ska jobba.. Shit måste verkligen ringa honom imorgon! Skulle gjort det igår, men jag har panik över vad jag ska säga.. Tänk om jag får "kicken" (fast jag knappt ens börjat jobba där?).. Fast jag brukar förstora dessa saker i mitt huvud, förhoppningsvis löser det sig..
Har iaf 5 pass på tre dagar nu fredag-söndag + att jag jobbade tisdag så har vart ledig idag och tänker fan vara ledig imorgon också! Vet att jag egentligen måste jobba men har absolut ingen kraft/ork i kroppen. Får panik bara jag tänker på allt jag egentligen borde ta tag i.. Väskan står på golvet och det ser ut som fan här hemma.. Usch på mig! Nej nu ska jag sova och tänker inte ställa klockan imorgon! Deprimeradtjej_90.. Ha dem

2 April

Idag är ingen vanlig dag, för idag sätter Gossip Girl igång igen! Någon annan än jag som längtar ihjäl sig?
Alltså jag är så jävla klyven.. Jag älskar ju Blair & Chuck men jag kan ju inget annat än bli överlycklig nu när Blair & Dan är ett. Alltså det bubblar ju lite i magen av att se dom två!
Men va fan har hänt med Serena, är sjukt irriterad på henne, hela tiden.. Har varit det ett tag tror jag, tycker inte om henne längre!


RSS 2.0