11 juli

Idag fyller mitt hjärta år. Vaknade ca 5 gånger imorse så kl kvart i 12 bestämde jag mig för att gå upp och hämta alla paketen (sju stycken! snacka om snäll flickvän..) och gå in och väcka han. Han är fan ta mig den segaste personen i världen på att öppna paket.. Haha det tog ett tag för han skulle pausa i ca 10 min mellan varje.. Så lite kläder & kallingar rikare blev han. Sen köpte jag en soda stream. Haha världens sämsta flickvän? haha går och köper något jag själv vill ha till han.. Haha men en resa har vi varken tid/råd med just nu. Det finns inget fint att köpa här och en mikro eller dammsugare är inte så kul att få kanske. Och den var behövd. Han blev nog rätt glad ändå. Sen satt han och pillade ihop den ett tag och skulle testa smakerna. Köpte en enegrismak till han :P Haha smakade som redbull! Jätte god. Kommer dricka den som läsk :) Haha. Sen gick jag och stekte pannkakor till han. Sen begav jag mig till jobbet för jobb i tre timmar. Var bjudna på middag & VM-final tittande hos hans kompis. Men jag missade ju middagen för jag jobbar. Men ska nog bege mig bort dit nu.. Men känns la inte överdrivet kul att sitta där med typ 10 killar.. Menmen man får la ställa upp ;) Haha.

Ja vi kanske har fått en lägenhet också :) En 2a någonstans jag aldrig hört tidigare.. Mammaeva fixar, så nu håller vi tummarna på att vi får den!! Det är helt sjukt hur jag längtar. Att starta om mitt liv. Komma ifrån denna äckliga hålan & allt som har med den att göra. Det värsta är att jag missar hela sommaren. Men ska försöka spara ihop till någon semester i slutet av sommaren/hösten. Behöver få lite semester efter ett år här.. Fast jag är ändå glad att jag flyttade hit, annars hade jag ju aldrig träffat Jeff :). Nej nu ska jag fixa mig och bege mig bort till min pojk. Ååh jag saknar honom :P.. Ha dem



6 Juli

Asså sinnes det är redan en vecka in i juli. Har jag haft någon sommar? NEJ, en dag! En fucking jävla dag har jag legat på balkongen och solat. Fyfan vad jag hatar dig Ålesund! Men inte långt kvar. Antagligen flyttar vi den 25 (då har Jeff varit här i exakt två år) men blir en tripp till Sthlm veckan innan för att fixa lite där. Och på torsdag ska vi ha en hel dag då vi bara ska greja runt flytten. Söka massa lägenheter, jobb, han ska ringa massa folk och greja. Så nu är vi fasen igång. Shit det ska bli så jävla skönt!!!! Jag längtar att få komma här ifrån. Närmare till Götet så kan man åka rätt ofta. Blir en tripp ner till götet någon vecka efter flytten tror jag. Ååh. Saknar alla där hemma.
Har börjat fixa lite, rensat lite blan kläderna. Har delat upp i en spara hög, en kanske spara hög och en göra sig av med. Kommer fråga dippen & plotti om dom vill ha något. Annars slängs det. Gone gone eller lämna in till något, skicka till fattiga barn hade varit fint men det lär dom ju inte ha här i Ålesund. Annars får mamma ta med det hem å kan du ju lämna det hos östhjälpen ;)). Nu ska jag fortsätta städa, ska fan storstäda hela lägenheten, diska och fortsätta tvätta. En maskin till går nog idag! Nej nu blir det att fortsätta kan inte pausa för länge för då orkar man tillslut inte fortsätta med det man gjorde. Glömmer liksom av vad jag gjorde tidigare, eller förtränger det. Är kanske inte min favorit hobby att städa. Fast det är jävligt gött efter. Tråkigt bara att det tar två dagar så ser allt lik dant ut igen. Så ska det inte bli i sthlm sen när vi får en egen lägenhet. Fysatan vad jag längtar. Att få fixa precis så som jag vill. Satt inne på IKEA & jysks hemsidor igår. Maaah!! Nej nu räcker det, ha dem.

Oh shit

Fyfan. Detta var nog den tråkigaste kvällen jag varit med om! Det var så jävla lite folk. Och de få som var där nej inte ville de dricka heller. De första två timmarna kändes som minst fem. Fanns det ett tomt glas ja då sprang jag, bartenderna och vakterna fort som fan för att vinna kampen om det. Det var så tråkigt.. Vi som jobbade där höll allvaligt på att dö.. Den sista timmen gick iaf någelunda fort. Sen tog det ca 20 min efter stägning så var det klart. Ha dem och så gick jag. Nej nu är det dags att nana. Imorgon väntar 12 timmars jobb.. Ååh så tåkigt, deprition på hög nivå.. Ha dem

Not till mig själv

Iselin & Dorothea

2 juli

Japp händer inte mycket. Jobbar.. Men jag har sagt upp mig på jobbet nu. Eller ena, får prata med dom andra två nu snart. Börjar närma sig nu. Lägenheten är upsagd. Om 1.5 - 2 månader flyttar jag äntligen från Ålesund. Ååh det ska bli så skönt. Stockholm. Wow. Äntligen, detta har jag velat i år. Bara att jag inte känner en jävel.. Förutom Jeff.  Får klara mig med han i början ;) haha Men det kommer väll efter ett tag. Nära till Götet. Wohoo. Åh få besök och besöka. I like. Sen längtar jag efter att få en riktg lägenhet som man kan göra precis så man vill med. Haha kompromissa? Ooh no my way is the only way.. Usch jag är en sån biatch hihi. Nej nu ska jag väll ta och försöka hitta på något. Ska kanske ta en promenix usch fet som ett hus är jag :P Haha och blek som jag vet inte vad är jag också.



RSS 2.0