Nykär

I came 2 party and you came 2 party. So why don't we party together?

I'm in love. Känslan av den gamla nyförälskelsen i Tokio Hotel för 2 årsen. Trode aldrig jag skulle få känna det igen. Tyvärr för ett annat band men va fan, jag kan ha flera!

Lovade mig själv att lägga mig tidigt igår men så råkade jag gå in på myspace och kolla igenom mina vänner. Där fann jag dem och tänkte att nej men nu måste jag kolla in vad dessa pojkar är för några. Det bode jag inte gjort. Kl blev tre jag sa; ah en lite stund till bara. Hittade deras Cinema Bizarre Tv och kl blev halv fyra. Jag hittade de gamla videona, oh kl blev 4. Jag laddade ner det första albumet med, stängde av datorn och lyssnade igenom hela första albumet. Somnade runt fem. Ställde kl på 11. Kl halv 12 satte jag i lurarna i öronen och ja nu är kl halv fem jag kanske varit utan dem i max 15 min samanlagt idag. Oh lord jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Så självklart som alltid hittar jag mina band när de ska spela i Götet men jag kan aldrig gå på dem. Denna gången för jag skulle flytta. Okej jag hade aldrig hört dem och hade nog antagligen inte tänkt att börja lyssna på dem heller. Han den killen där bak med det röda i håret var ju bara så jälva snygg.
Men japp nu är jag B E S A T T ! I'm in love again. Jo jag kan nog kanske leva på kändiskärlek tills jag träffar min man. (Men nej jag har INTE glömt mitt TH, tre dagar kvar sen kommer albumet! Då får de samsas om min uppmärksamhet!)



Work

Imorgon kl 10 börjar Felicia jobba på donken igen. Kommer kännas konstigt att komma in där utan att alla rambergsvallare är där. Men jag hoppas det blir bra, eller det blir ju som man gör det heter det. Så jag måste ju fatta att det inte kommer vara som innan och att jag inte kan hålla på som jag gjorde :P haha. Ahja fan det kommer säkert gå bra! Problemet är bara att jag tror att jag råkat gå med på att jag ska jobba varje fredagsnatt? Öh nej ska jag inte, men får ta det sen. Hoppas inte de får för sig att öppna nattöppet nu på fredag bara! För då är det inte en jobbe dag. Nej då ska vi fira Challe bättre sent än aldrig.


Tyskarna tar över!

Vem sa att tyskar va fula? Ta tillbaka det. Det är deras tur igen nu nu jävlar. Tokio Hotel i all ära, jag älskar dom högst så jag ska inte försöka klanka ner på dem eller så utan jag ska bara hylla nästa tyskar lite. Cinema Bizarre. Oh lord dessa androgyna tyskapojkar gör mig galen. Åh fan hur har jag kunnat missa dem? Eller jag är nog inte ensam om det, eller är jag? Jag vet inte jag är i extas. Verkar dock lite som de föröker härma mina babies nr one men för tillfället är det okej, faktist. De har precis som dem en egen "serie" som vi får följa dem i. And I love it!



(Mannen med det röda i håret is my love! Ni ska se hans face det är ikkje att leka med!)

Hoppas

Intervjun gick bra. Jätte bra hoppas jag på. Kändes verkligen bra och det verkade så också. Jag kunde ju allt sen innan så blev inte så jätte mkt intervju. Men när kan du börja? Så fort som möjligt? Jo det låter ju lovande. Och antagligen kommer jag få jobba på både denna i centrum och den på MOA. Men det är ju bara roligare då får jag ju träffa fler människor alltså större chans för mig att hitta vänner. Och det finns en tjej från Göteborg på MOA också det låter ju kul. Fan nu hoppas jag verkligen att jag får detta jag vill jobba NU! Så nu ska jag bara vänta på att de hör av sig. Ha mobilen nära dig hela tiden nu Felicia.

Att bo hemmifrån

Jo då allt går bra vi lagar vår mat och det är nyttigt. Idag börjar vi seriöst. Ska ut och gå snart när Plotten kommer hem. Vi ska inte köpa något onyttigt. Det är så mycket lättare när man bor själv för nu väljer vi verkligen själva. Vi ska inte köpa nej då gör vi inte det heller. Vi äter nyttigt och nu ska vi även börja promenera. Det förvånar mig verkligen att jag fixar detta så bra. Asså med maten, trode vi skulle äta dålig mat varje dag men det gör vi verkligen inte!
 Något som därimot inte går så bra är städningen. Problemet ligger ju i att vi inte har någon förvaring än. Jag äger en klädstång men alla mina kläder får verkligen inte plats. Vi har två spikar i hallen, jag har ca 10 jackor? Vi har ett sko ställ, jag har ca 10 skor? Nej jag måste få mig en byro och vi en garderob så vi kan fixa till detta. Det är ju pinsamt att ta hem folk här. Haha fan vi måste köpa hyllor också gött att vi fixat män + borr så vi slipper haha. Men ah vi lär ju få städa en aning innan men det är ju inte än vi ska ha dem så det är ju lugnt!

Imorgon ska jag på intervju på donken. Jag hoppas det går vägen, det lär det ju. Jag kan ju allt, utan språket. Jag fattar inget alls. Hur ska jag kunna klara intervjun utan att fatta vad hon säger? Hahah ahja får be henne prata långsamt eller på engelska. Får ju varna först att jag inte fattar någet så måste det ju fungera.. Sen hoppas jag att Roger jobbar på Metz på lördag så han ser hur jag jobbar så jag kan få jobbet.. Just det måste springa och hämta min dricks sen med. Men det gör vi på promenixen. Så ikväll blir en städar kväll.. Städa hela lägenheten, tvätta och duscha. Ja sig själv måste man ju också hålla ordning på.. Fast det lyckas jag nog med rätt bra ;)

Redo för nattjobb

Om två timmar börjar jag jobba. Skulle egentligen börja nästa lördag men eftersom Challe då sitter i garderoben kan hon inte lära upp mig. Lite svårt hade det nog blivit att lära upp sig själv. Så därför kom hon på det briljanta idéen att vi skulle dela på passet idag. Hon lär upp mig ikväll så jag kan sköta mig själv nästa helg. Måtte jag nu klara detta. Stapla 20 glas på en hand, hehe lycka till Felicia! Men det ska nog fngera, varför skulle det inte? Dock är jag lite rädd hur jag ska orka jag är trött som faen nu redan och det är två timmar kvar tills jag börjar..

För övrigt har jag haft den bästa helgen på länge. Eller torsdag - fredag (ränkar det som helg eftersom jag ska jobba idag..). Har träffat otroligt roliga mäiiskor och det glädjer mig! Trode aldrig att detta skulle ske. Men iblad må man ha Gud på sin sida och jag hoppas han fortsätter stå vid min!

Kan det gå vägen?

Torsdag idag, imorgon har jag varit här i en vecka. Snart är det en vecka sedan jag lämnade Göteborg. Otroligt vad tidern går fort fast ändå inte. Känns nästan som jag varit här i minst en månad men ändå känns det som jag kom igår. Jag vill bara få igång vardagen nu! Har haft alldeles för lång "semester" nu. Hur fan ska jag/vi klara oss utan att jag får någon lön i en eller två månader? Vi får väll strunta i att äta antar jag.. För jag kan verkligen inte förstå hur det ska kunna gå ihop. Jag får ångest bara jag tänker på det!

Idag ska vi iaf ut får passa på nu. För nästa vecka väntar jobb. Hoppas det går vägen och jag får det! Då ska jag (eller kanske vi) jobba varje helg! Bättre att tjäna pengarna än att spendera dem. 250kr timmen + ca 400 i driks? Jo jag tackar ja. Snälla gode Gud gör så att jag klarar detta, jag behöver det jobbet! Sen när jag ändå är igång så kan jag slänga in i bönen att min intervju på tisdag också går bra. Och att jag får det. Eller B-young och jysk jobben. Ah nej jobb måste jag få nu! Iaf så är det 18 idag på Lipp vilket betyder att jag kommer in. Challe har hittat sitt branschkort vilket betyder att vi slipper betala inträde. Studentpriser på lille vilket betyder att det är billigt idag! Ja hoppas nu att det blir som vi vill.. :) Fast det beror ju på oss själva. Nej nu kallar sims, har laddat ner en ny stad! Weei

Fixat

Idag har jag fixat, mycket. Har varit på donken och fått en intervju, på tisdag kl 4. Sen var vi på banken men tyvärr måste jag ha ett d-nummer för att kunna sätta in min deposition till lägenheten. På likingskontoret sa de att jag måste ha ett jobb innan jag kan fixa det där men att jag kan fixat ett på banken. Men där säger de att det tar ca 3 månader så det jag gör bäst i är att fixa mig ett jobb. Så nu har jag ju två "intervjuer" nästa vecka så måtte jag få dem. Annars vet jag inte vad vi gör eftersom jag också måste stå på depositionskontot. Men sådant löser sig. Jag har iaf betalat in min första hyra. Hahaha fan vad vuxen jag är nu. Jag är bra..

Sen har jag spenderat halva av resten av dagen på att spela sims och den andre helvan nere på joker. Springer runt där och donar lite. Haha. Har hämtat hem en ny stad också på sims så får spela lite mer ikväll eller imon. Nej nu ska jag laga gulaschsoppa till oss.

På god väg

Jag har en säng, en klädstång, fyra svarta lådor, en ludde, en filt och en gardin (på väg ska bara sätta upp lite klämmor på den). I köket har vi nu också två stolar, vi åt precis vår första måltid inte sittandes på golvet. Blev rödkorv, stekt potatis & stekt ägg. Jo vi äter riktg mat. Till lunch blev det tomatsoppa med makaroner och krutonger (egen gjorda, men antagligen fel stavning..). Har köpt doftljus idag med så vi ska få en hemmadoft. blev bärcompott tror jag det hette. Det doftar gott. Men iaf tillbaka till lägenhetens möbler. Vi har nästan det mesta nu, just det jag monterade en skohylla igår med! Det saknas en byro i mitt rum, min pälspläd och lite kuddar. Sen några hyllor och en spegel men det mesta finns där faktist redan. Vardagsrummet saknar även det hyllor men också en garderob. Vi har jävligt dumt om förvaring så en garderob blir ett måste. Ett litet bord och en fottölj hoppas vi på med. Men det jag försöker säga är att vi har kommit jävligt långt på denna korta tid! Jag är stolt över mig själv.

Har sprungit massa ärenden och nästa lördag ska jag jobba mitt första pass på metz. Ska till donken imorgon igen och prata med den ansvariga om anställning. Nu behöver jag ett jobb, fast jag vill inte dit. Menmen får ha det tills jag hittar något annat. Får bli att springa runt och leta lite mer imorgon också. Ska söka i mataffärerna tror jag.. känns inte som de behöver så mkt i klädaffärerna.. Fan men jag ger inte upp jag ska ha ett! Ja va fan jag har skrivit på kontraket idag med! Hahaha jag har en lägenhet. Nu ska vi bara till banken, lämna in depositionen och betala hyran. fan vad jag är ball!!

Snart norska?

Nu ska vi snart bege oss till MOA. Där ska vi till likingskontoret? Typ skatteverket, men vette om det stavas så.. Hahah sen ska vi till Jysk som ligger vägg i vägg och hadla lite till mig/oss. Det ska bli skönt att komma igång lite bättre och inte natta soffan..
Har iaf skaffat mig ett norskt kontantkort. Dock går det inte att aktivera så får se hur jag löser det. Så ingen idé att ge nummer för det funkar ändå inte. Kommer när det kommer. Även om ni kanske inte behöver det så är det la bäst att ge det till er ändå. Vem vet vad som händer? Fan va ball, jag har alltid önskat att ha två mobiler.. Ser så coolt ut. Dock hade det ju varit tuffare om jag hade haft lite mer flashiga telefoner men va fan jag har ju iaf två!

Housewife

Ja då har mannen gått till jobbet. Kvar är jag, våra 5 ungar, ett hus som måste städas, disk som måste diskas och tvätt som måste tvättas. Livet leker som hemmafru.
Nej men skämt å sido. Charlotte gick precis till jobbet, innan det slängde hon in en tvätt. Vi åt vår frukost stående. Nyttig sådan. Två mackor, en med ost, tomat & aromat den andre med philli, tomat & aromat. Jammi. Disken är diskad efter gårdagens middag, natte mat och frukost. Vi sparsamma tjejer kommer på att istället för att köpa natta mat så gör vi egen. Så kl tre i natt står jag och lagar pytt i panna. Ja va fan, vem har sagt att svenskhusmanskost inte är bra nattamat? Jo den som sa att fettomatt är bra natta mat och han var en smart man..
Nu ska jag hoppa in i vardagsrummet och mitt rum och börja sortera lite. Efter helgen kan jag säga att ALLA mina kläder ligger på golvet. Det är sjukt att man kan ha så mycket kläder men inget alls att sätta på sig. Fan det är sjukt. Sen att vi båda rivit runt där som två jag vet inte vad efter något att ha på sig gör ju inte saken bättre. Jag förstår inte hur vi lyckats. Jag får iaf göra så bra jag kan nu utan förvaring.. Sätter en femma på att på tisdag ser det likadant ut som idag.. Om jag inte lyckats köpa mig något på jysk imon då vill säga.. Fan denna tiden kommer bli svår. Men om en månad kommer mammi och då även mer möbler. Livet kan allt vara bra ibland. Nej nu kallar min bästa vän, damsugaren.. (kanske inte men nu ska jag städa!)

Framme

Ja då var jag framme. Eller har varit några timmar men har haft fullt upp.. Nästan. Resan gick bra och jag lyckades, som jag trodde, sova som en stock på bussen. Jag tror jag är rätt bra på det. Jag sov så bra att jag vaknade när jag var framme, altså inte ringt och väckt challe så får snällt stå och vänta på henne medan en alkis försöker ta min väska (lugn mamma busschafören fixa väck han). Sen tog vi taxi till lägenheten. Åt frukost, mackor och ägg. Jag lyckades för första gången göra löskokta ägg! Sen gich jag med Plott för att kolla på deras nya lokal, den var fin. Sen givk jag hem. Jag skulle packa upp och diska. Men kl 3 vaknar jag av att Charlotte ringer på dörren. Hon har skickat sms och ringt ca 10 gånger utan att jag vaknat. Sen skulle jag ner till hennes jobb igen och där kom varorna så jag hjälpte till att packa upp dem, de var roligt.

Nu har jag preicis kommit ur duschen, Shlotti står där inne nu. Jag ska igentligen laga mat till oss nu men det får vänta några minuter. Ska göra spagetti och köttfärsås. Hade norskarna sett oss nu hade dopm tyckt vi va dumma i huvet vi ska nämligen göra våran egna. Ha!
Sen ska vi ut till lille men innan det ska vi föra med några svenskakillar som också är nya här som Challe lyckats hitta på lille i veckan. Det blir väll roligt! Nej nu kurrar magen, dags att sätta igång.

Färdig för flytt

Ja då var väskorna packade. Tre stycken + ett "handbagage" och en dator. Oj, problemet är ju bara; hur fan ska jag förflytta mig från den ena bussen till den andra? En gåta jag inte kan svaret på än. Men det löser sig på något sätt. Får fjäska för busschafören. Kan sjunga lite för honom.. "En busschaför en busschaför det är en man med glatthumör. Så hjälp mig nu att bära på för jag är svag och du har glatthumör".. Ah något i den stilen skulle sitta fint.

Har gjort mig en pastasallad som jag skall käka på bussen, mohaha. Hoppade vitlöken så jag inte skulle lukta. Fan va pinsamt att sitta och möla mat på bussen.. Men det får bli någon gång sent ikväll. Har några nutrilett bitar jag får knapra i mig tidigare.. Och Chlott, jag köpte lite godis till dig. Problemet är att det kanke bara finns svampar och tänder kvar till dig när jag kommer fram. Har en känsla av att jag kommer lyckas trycka i mig lakritsen själv..
Fem filmer filmer (eller sex, saw också men lär inte sätta mig och kolla på skräckis själv på en buss mitt i natten..) & det senaste Gossip girl avsittet finns färdigt på datorn till mig så har ju lite att göra. Tre tidningar + en bok befinner sig också med mig på bussen så jag lär ju klara mig. Och jag ska sova lite i natt.. Så detta kommer bli bra. Hoppas jag, bara jag inte missar bussen (om tullen stannar oss) eller att bussen är full. Då dör jag!

Tillsammans

Om 48 timmar och 24 minuter går min buss från Oslo. Bussen som tar mig till Ålesund, min Plott och mitt nya liv. Om 48 timmar är jag nästan 4 timmar från Göteborg. Från allt det gamla, ca 10 timmar nära det nya.
Ja jag kommer sakna min familj och mina vänner här. Men jag behöver detta. Jag måste satsa för att bli något, för det ska jag! Jag tänker inte sitta och ruttna i Götet hela mitt liv. Nej jag tar mig till Ålesund. I vår pluggar vi Tyska och sen flyttar vi till Berlin. Nej det är inget drömtänkande, det är min framtid. Jag åker till Ålesund, jag kan ta mig till Berlin. Nej jag kan inte bara, jag ska! Jag ska gör detta nu. Jag tänker bli någon, jag ska satsa och jag skall uppnå det jag vill.

Med min Charlotte vid min sida skall jag klara allt. Vi ska klara allt. Du ska klara allt. Du kan och vi kan. Vi ska och vi kommer. Något ska det bli med oss, de ska få se. Alla skall få se. Det är du och jag nu. Du och jag!


Behöver till mi casa


Detta blir en bra grund till mitt rum. behöver dock en säng också med lakan.. Av plädarna, den undre. Åh min älskade pälspläd! Har dock med mig två till ljusstakar som är såå fina!


Till de andra rummen skulle detta sitta fint. Får inte plats med garderoben i mitt rum så den plaseras ute i vardagsrummet så får vi dela. Fin dörrmatta och stolen är perfekt till vårat "inbyggda bord" som inte är ett bord. Ett sko ställ och en snygg förvaringsbänk till hallen, jo tack!

Närmar sig

Nu är det inte långt kvar. Är söndag idag & på torsdag åker jag.
Helgen har spenderats med att rensa ut mitt rum, jag och mi madre. Har tagit ett tag men nu är jag verkligen igång. Har dock en del kvar, kläder. Den svåraste delen. Att välja bort mycket av det. Fyfan. Men jag vet at jag inte kan ta med mig allt. Sen när man väl rensar hittar man saker som man inte använt men tänker "hmm den här är ju fin, kan ju kanske börja använda den igen". Så sparar men på den men när man nästa gång rensar så har man kanske haft på sig den max en gång.. Ska försöka att inte tänka så för jag har inte plats för dessa kanskeplaggen. Paniken börjar komma upp om hur fan jag skall få med mig allt. Skor och jackorna. AAAH jag har hur mkt om hellst och allt måste med. Ah men det löser väll sig, ska ju vakum packa kläderna (& vissa jackor) så kommer ta så mkt mindre plats. Det är skönt. Varför kan man inte vakum packa skor?, det hade ju varit en dröm för mig.. Haha
Det värsta är att hela mitt rum ligger i lådor. Alla smycken i en låda så jobbigt att röra runt i dem för att hitta en sak så därför packar jag inte kläderna än. Ååh jag får panik. Men nu är det mesta gjort så det är skönt, samtidigt lite hemskt. Att packa ner ett rum jag haft i sådär 10? år, hittar ju massa gamla saker som man glömt. Sen sparar jag nog på för mycket saker, så även nu..

Har varit och ätit söndags middag med family + mormor nyss, en sista måltid (även fast det inte är det med familjen..). Snart ska jag på bio men min höje & olive. Blir en sista Beck med höje.. Vi får i framtiden sitta och kolla på filmer samtidigt och känna konektion på den vägen.. Haha, ska nog bli bra. Har för övrigt hittat alla mina dödlig fångst avsnitt på youtube så jag kommer klara mig. Har haft lite smått (GIGANTISK) panik över detta. Planerade ju resan så att jag fick se mitt dödliga fångst en sista gång, haha. Men nu vet jag ju vart det finns så fan vad bra jag mår!


En vecka

Nu är det en veck kvar tills jag åker. Jag har int ens börjat rensa mitt rum. Nej usch nu får jag ångest.. Men funderar på att skjuta upp det i en vecka får se lite hur jag gör. Det kommer ju knappast bli lättare då men jag vet faktist inte om jag är klar här trots allt, fast det är jag nog rätt så ändå. Det har jag ju kännt i några år så vore ju konstigt om jag banga ut nu. Det kommer jag ju ångra för alltid. Nej jag ska testa det här. Och om det går som jag vill så blir det Berlin soon.

Nej nu ska jag hoppa upp och börja fixa och jag ska verkligen göra det. Stor risk att jag kommer fixa detta på en vecka, jag kommer ju inte göra något annat än att rensa.. Mohaha usch!

Svårt, jag vet inte..

Jag måste skriva av mig någonstans. Jag måste få ut mig en del. Jag har panik, ångest & panik. Jag vet inte vad jag skall ta mig till. Stannar jag kommer jag ångra det resten av mitt liv? Åker jag kommer jag ångra det resten av mitt liv? Fan fan fan, varför måste det vara så svårt? Varför ska jag känna ångest, jag ska inte känna ångest. Jag ska vara glad, varför är jag inte det? FUCK

Nu börjas det

Så nu ska jag börja förbereda mig för flytten. Idag, eller strax, sätter jag igång med att rensa ur mitt rum.
Först blir det tidningar/papper. Tänkte skriva upp en liten lista (mest för mig själv att följa..) i vilken ordning jag ska rensa..

- Tidningar/papper
- Lådor (skrivbordet)
- Bokhyllan 
- Väskor + träningskläder 
- Låda under sängen
- Förvaring på väggen 
- Skivor 
- Smink 
- Smycken
- Garderober (kläder) 

Kommer ta tid så bättre att dela upp än att försöka ta allt på samma gång.. Eller impuls. 
 


Nytt

Jo jag vet att jag har en annan blogg. Men eftersom den har blivit helt en modeblogg så känns det så fel att helt plötsligt börja skriva om mitt liv. Blir inte riktigt rätt blandning känner jag. Så därför tänkte jag nu skaffa mig en som handlar om min flytt. Jag vet att min mamma vill läsa om det och hålla lite koll på vad jag sysslar med när jag väl kommit dit. Så hej mamma detta är för dig (och självklart för er andra som vil läsa om det).

Jag kommer skriva om min vardag där uppe och hur allt går för mig. Har en känsla av att det kommer bli en väldig blandning av känslor. Eftersom jag själv har väldigt blandade känslor om detta.

En del av mig känner sån lycka. jag ska äntligen få göra det jag har velat så länge. Lämna Göteborg och testa något annat. Jag får komma till min Plotti som vi har planerat i några år. Att vi ska "starta om" våra liv tillsammans, eftersom ingen av oss riktigt trivts med det vi haft innan. Även om Ålesund är en liten stad och vi egentligen ville till en STORstad så känns det skönt. I en liten stad syns man kanske mer och man kan bli personlig på ett annat sätt. Men problemet är ju att alla kommer veta vem man är. Men det kan ju vara både positivt och negativt, det blir som man gör det till. Jag ska göra det positivt och plotten vi ska göra det tillsammans! Vi ska bli "the one" och ta lilla Ålesund med storm, de kommer aldrig ha sett dess like.

En annan del av mig skriker NEJ. Nu när allt verkligen närmat sig har jag haft så mycket tid att tänka.. Jag är kanske inte redo för detta. Hur ska jag kunna klara mig själv utan min mamma? Jag har aldrig varit så bra på att sköta mig själv och klara mig själv. Men visst jag måste bli vuxen någon gång, men så långt från min familj? Ah men om jag inte klarar det då? Och alla vänner här, mitt jobb och allt jag byggt upp och haft här. Det kommer ju bara vara borta, på några timmar. Och det är inte bara att åka hem för att äta mat om jag inte orkar laga det själv. Att bara ringa för att prata en stund fungerar ju inte heller, det kostar ju satan..

Men det ska nog bli bra ska vi se. Det handlar ju inte om hela livet, hoppas jag.. Men vad händer sen? Jo det får vi se, inget är förutsägbart. Men iaf här kommer ni kunna följa mitt liv :)


RSS 2.0