Dagens..

Dagens humör: Trött, ont i huvet, stressad, orolig

Dagens mående: Glad gör att jag åker till Götet imorgon! Wohoo

Dagens borde: Packa, städa, diska, duscha..

Dagens frisyr: Smutsigt, ibland utsläppt, ibland i en boll, ibland i en fläta, ibland i en svans.. Jag kan nte låta det vara..

Dagens smink: Nada

Dagens klädsel: Mys, sammetsleggings & en kofta (t-shirt under)

Dagens planer: Sna hoppa in i duschen och sen bege oss bort mot KAK

Dagens materiella vill ha: Pengar

Dagens fundering: J är i chile, rädd för vad fan som kunde ha hänt. Orolig för hur pengarna ska lösa sig, fan jag måste packa, städa, diska orkar inte..

Dagens beroende: Dent piller, stora & goda..

Dagens tråkigaste: Jag har inte gjort ett skit av det jag borde.. Panik dag imorgon..

Dagens längtan: Åker till götet imon

Dagens superlängtan: FREDAG. AAAAAAAAAAAAAAAAOAOAOAOAOAOA SHIT SHIT SHIT..

Dagens tidning: Ingen, någon bajstidning kanske?

Dagens låt: La Roux - In for the kill

 


EN VECKA

Det är en vecka kvar.. Eller om en vecka kommer det vara över.. Menmen de där ca 2 timmarna kommer vara magiska. Nu har vi gått ner på en siffrigt eller va fan det är en vecka, sju dagar.. Gaaaaaaaaah

Igår på Lippis va det sjukt mkt folk. Men det var rätt kul för alla var där. Piraten, Jonas, Jesper + han andra svensken jag inte vet namnet på. KAKA & Martin + hans nya kompis, jag tror han är gay! (yes) På söndag blir det party hemma hos Martin :) Göttans byebye-åle-för-ett-tag-fest.. Undra om man ska få med sig KAK dit också.. Ska iaf bli kul att lära känna lite nytt folk. Måste nog senda grabben ett sms idag.. Menmen nu ska man snart bege sig bort till Metz för jobb. Bytte med Ardian så han tar min nästa lördag eftersom jag är i Götet då.. Så torsdag, fredag + lördag natt. Goa pengar man får. Men jag är heeeeeeeeeeeelt slut.. Fan jag kunde verkligen inte gå upp imorse. Brukar gå upp en timme innan jag ska gå, idag blev det 15 min. Lyckat.. Ja något mer vettigt som har hänt? Nej. Ja nu ses vi snart Götet, ha dem

Mysko dag

Idag har varit den konstigaste dagen, någonsin? Dagen började med att jag ringde ett av de värsta samtalen i mitt liv. Det försörde dagen, sommaren & mitt liv? Höll på att bryta ihop hela dagen. Jag försökte verkligen vända det till något posetivt men det gick inte. Jag jobbade mig igenom mitt arbetspass och gick sedan för att berätta för Charlotte. Hon lyckades väll sådär med att få mig att må bra. Eller egentligen inte alls men hon fick mig att förstå att jag inte har något annat val. Berättade det för mor min och hon tyckte det lät bra. Hur kan man tycka det? Eller den som inte vet vad jag går igenom här vet inte hur hemst det är att vara här!
Vi begav oss senare till lille och det var väll kanske där det sprack. När vi kom hem gick vi igenom hur vi skulle ta våra liv. Inte ens de där orden "det är snart bara 9 dagar kvar" hjälpte. Vi lyckades till och med vända på det och få ut negativa saker ur det. Jag satte mig och pratade med jeff och berättade hur det låg till. Då sprack det ännu mer. Jahopp aldrig mer? Eller ja hålla ut tre månader, träffas två veckor, hålla ut någon månad till, träffas och sedan vad? Jag var nu nära på att binda ihop några tröjor till en snara och hänga mig. Tills killen helt plötsligt gör en total vändning. Säger något som kan vara det finaste jag hört. Han offrar sig för att göra min olycka bättre. Jag förstår inte hur jag kan förtjäna detta? Det måste verkligen blivit något fel på vägen.. Jag förstår inte. Jag förstår inte att jag haft denna lyckan att träffa denna människan. Jag är så jävla tacksam för honom. Jag vill verkligen att han ska komma nununu!! Eller nej. jag vill åka till Götet med min bästa bästa bästa Tottisen. (Ni som inte har tottisen i erat liv bode vara avundsjuka så ni blir grönare än shrek!) Tokio Hotel även detta med denna underbara personen. Ja ni förstår inte vad jag längtar till fredag 5:e Mars. Inte ens snö upp till öronen kommer stoppa mig! Om jag fryser ihjäl på kuppen kommer jag ha den finaste pinan på väg mot döden. Sen blir det några veckor i Göteborg med alla UNDERBARA VÄNNER SOM JAG SAKNAT SOM STRYK! Höje, Sunnie, Olivia, Axel, Jossan, Patte, Tone + Pussy ja och de andra jag ska träffa. Jag kommer ha sån jävla fin tid! Och ja ni tre förstnämnda vi ska ta en tripp till onsala och ha ett mysdygn. Inbokat! Sen ska jag till London med min family! Wonderful!! Sen hade jag velat ta mig en tripp till Chile i någon månad till jeffsan. Sen hade han fått komma hem till mig!! :)

Men den där trippen kan jag ju glömma.. Eller spelar man inte kan man inte vinna.. Jag ska köpa en lott eller två.. Jag måste!


Oh herre denna dagen! Snart fan igen. det är SINNES!

Imorgon

Jag måste bara lägga upp detta här så jag har det någonstans.. Kan inte söka ett jobb kl 20 över 12 på natten.. Så får ta tag i detta imorgon innan jobbet.. ([email protected])

För övrigt suger denna dagen hårt. Men jag har precis fått höra det finaste jag någosin hört. Jag förstår inte vad jag har gort för att förtjäna detta. Det måste vara något som inte stämmer..

God natt

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ja..
Jag är snäll och skriver ett roligt inlägg.. Jag har fått en flis i min tand. Det är jätte jobbigt, jag sitter och pillar på det hela tiden. Fan är rädd att jag ska göra det värre men asså jag kan inte låta bli..
Idag har jag ätit banan glass med chokladbananer i. Det måste vara det fulaste någonsin. Vem fan formar chokladen till små bananer och lägger dom i en bananglass? Ah visst jätte rolig idé men allvaligt jag tycker det är sjukt tråkigt egentligen. Fan här försöker någon vara jätte klitchig och smart och vad blev det? Ett skämt. Hahah jag har skrattat en del åt det.
Jag och Tottinjamisen hade en vädligt inressant pratstund innan. Det var nästan lite skämmigt. Vi (läs mest den andra av oss) inte så jävla tuffa som vi tror.. Vi kom fram till att vi kanske inte alls är så ensamma.. Hiihi men det är liksom svårt. För ingen vill erkänna att det är som det är. Fan vilka mesar vi är, eller alla fyra om vi ska vara helt allvaliga. Fan väx upp. Vi alla vet att vi vill. Så erkän det och må bra. Jag vill bara att min ska komma hem. Jag hatar att han är på andra sidan jorden, utan mig! Fucker. Men tydligen sitter han och kollar mot dörren 24/7 och hoppas att jag ska komma in där. Men du kan sluta för jag kommer inte.. Och nu försöker han få mig att vara lika töntig. Glöm det. Jag orkar inte detta snacket jag blir bara ledsen av det.. Ahja nu har jag klarat mig en vecka om 1.5 timmar. Jag ska nog klara mig i 2.5 månader till, eller va fan jag har inget val.
Ah kul inlägg. Mohaha men vi ska iaf på värsta festen i slutet av mars.. Snälla jonas har bestämt sig för att det måste hända något i suckeråle så då tog han saken i egan händer. Jag tycker Jonas är en snäll människa. Han bode bli bättre behandlad, dumma dumma vivvi..

Och snart åker iaf vi till göteborg & snart kommer våran män också dit. Och nu snackar vi inte töntig verklighet med männen som fjantar sig utan nejnej här snackar vi våra män som inte vet att vi är typ gifta, har hela livet tillsammans planerat. Fan vi har ju till och med våra hus bestämda.. Och de kan glömma att bo tillsammans för jag och totten har planerat varsitt så sorry grabs Bill hamnar i en lägenhet med moi och Tom i ett hus med Charlotte. Grattis killar, framför allt Bill. Du kommer få finaste lägenheten och bästa frun. Hoppas du är nöjd. Nu ska man bara lyckas få honom att veta detta också.. Menmen den dagen kommer. Och blir det inte som jag vill så får väll det vi pratade om tidigare idag (både samtalet med jeffsan & tottisen) bli verklighet. Ibland suger den, äh fuck suger men aah ni fattar inte riktigt som man kanske hade velat. Nej nu kallar min tomma säng.. Eller ja i fantasin är vi tillsammans, tyst din tönt jag vill ha dig här på riktigt.. PUNKT SLUT.

P.s Snart ligger jag och Charlotte längst bak på en buss påväg till göteborg och TOKIO HOTEL! Det gör inte niii MOHAHAHAHA suckers. Tråkigt för er att ni inte ens har en bra sak i era liv. Ha dem

Det vill inte

Min dator har bestämt sig för att absolut inte fungera.. De senaste dagarna har den vägrat. Jag har varit nära på att släng in han i väggen men då lär jag ju ta livet av mig efteråt.. Fixade firefox istället, funkar väll en aning bättre men shit vad seg den är.. Ååååh blir att prata med malle imon iaf..
Jag har haft en otroligt händelserik vecka. För mycket att göra och för lite tid känns det som.. Nej kanske inte men det är kul att det iaf har hänt något här i Åle..
Fredagen var jävligt rolig och jag lyckades komma ihåg att jag äger en kamera. För första gången blev det mer än ca tre bilder :P Haha :)

Nu är det för övrigt bara 11 dagar kvar. Det är heeeeeeeeeelt sinnes sjukt.. Och ja om mindre än ett dygn är det en vecka kvar tills vi åker. Egentligen är det ju måndag nu men klockan ska ju bli nio på kvällen fören det är exakt.. Jag vill verkligen inte jobba men fan vad jag måste. Jag tycker inte det är kul att stå där, jag hatar det. Menmen jag ska pina mig igenom denna veckan! För sen är det inte åle på mer än tre veckor. Shit så skönt det kommer bli. Har dock världens jobbigatse beslut att ta denna veckan.. Flytten. Trode jag hade bestämt mig men nu vet jag helt plötsligt inte längre.. Fuck it.




Tre snyggingar.. Charlotte behöver vi inte ens kommentera hur snygg hon är här. Anton ser inte ut som en liten pojke utan han är fan snygg. Och ja som jag sa, tre snyggingar. Maaaaaaah


Jag och Michael Jackson. Fan vad jag är blek och Silvano har litet huvud..






I love you






I'm not what you want me to be



OKEJ SINNES BRA! OH LORD HE IS SEXY MIN MAN..
Fyfasiken sicken bra låt!!! Hade dock kunnat skippat bruden och låtit Bill sjunga hennes del med!!!

Jag vill dö en bit..

Ja alla hjärtansdag igår. Jag fick en chokladask :) naaw
Men ja nu var det slut på det roliga.. Sa hej då kvart i sex i morse.. Jag vill verkligen hänga mig själv.. 3 jävla månader, fan.. Och vem vet vad som sker sen.. Inte jag. Men så som det verkar nu så ja bli det besök i götet när jag flyttar hem och jag ska tydligen till sthlm i sommar.. Ja det blir kul att se.. Men jag vill inte vänta tre månader.. Men öppenbiljett så vem vet kanske blir tidigare..

Och om två veckor åker jag till götet!! WOOOOOOOOOOOW 18 dagar.
Nu ska vi kolla film och sen lär jag somna kabom. 30 timmar har jag varit vaken nu, shit vad trött jag är. Mina ögon vill inte vara öppna..

I feel so fine!!

Jag mår så jävla bra just nu. Nu verkar det som om allt bara POFF blivit bra. Det låter sjukt men jag mår kanske bättre ännågonsin. Iaf här i Ålesund, eller nej asså det är längesen jag mått så här bra, aldrig tror jag!
Det är första gången jag ser fram emot att jobba. Först ikväll på Metz, Bruce Springsteen kväll. Kanske inte riktigt min musik men det är nästan magiskt när det är sånna här kvällar på metz. Har varit med om två kan man väll säga. En gång med U2 och det va fan sinnes bra! En annan gång var det ett rockband som spela, dom va så in åta helvete bra! Och då hade jag Plotten i baren också, fyfan vilken bra kväll det var!! Dock sitter plotten i garderoben ikväll :/ och jag jobbar med Toni, men jag ger fan i detta. Det kommer bli kul som fan, hoppas Zenon jobbar så ska vi nog kunna ha lite kul som vanligt :) haha. Imon därimot slår fan ALLA jobb dagar någonsin. Jag och Christine ska köra, BARA VI TVÅ! WOHOOOOOOOOOO! Vi förstår inte riktigt vad vanessa tänkt med men det gör hon nog inte sjäv heller.. Men vi kommer ha så jävla kul! Har laddat ner massa musik nu som vi ska pumpa imon. Vi kommer även hoppa runt mellan kassan och köket eftersom båda vill stå på köket, så här kommer det inte bli någon fast plats inte. Jag vet att vi måste skärpa oss lite, iaf när folk är där men det kommer bli så jävla kul!!!!
Jag bor med världens underbaraste Charlotte som jag älskar över allt annat. Visst även om vi börjar gå varandra på nerverna så finns det ingen annan jag heldre delar mitt liv med 24/7. Vi kan ha så jävla kul och även om vi är trötta på varandra så vänder det alltid på ca 2 min och vi blir vänner igen. Fan hon måste vara min själsfrände.. Fast va fan hon är mitt kött och blod så är kanske därför.. Men denna kvinna gör mitt liv! Och om 21 dagar så ska vi äntligen få se våra män igen!!! Det är helt sick och ingen av oss fattar riktigt vad som snart kommer att hända. Jag vågar inte ens tänka på kvällen den 5e mars, då måste jag nog läggas in på någon psykavdelning för jag kommer go bananas redan nu.. Oh shit.
Inte nog med att vi ska se Tokio Hotel så ska vi hem till götet. JAG FÅR TRÄFFA JUNI, SUNNIE & OLIVIA! ÄNTLIGEN. FAN TJEJER JAG SAKNAR IHJÄL MIG EFTER ER VARJE SEKUND!! ÅÅH HÖJE FAN DIN LILLA SKIT SNART ÄR DU MED MIG IGEN (L). Fan frugan jag älskar dig.
Ska även hem till my family som jag saknar. Hoppas på att få träffa vattenskallen då också äntligen. Åååh jag ska grilla killen ;) Mohaha. Sen ska jag förhoppningsvis jobba på mitt rambergsvallen! ÅÅÅH dom saknar jag också så sjukt mkt. Jossan, patte, isabelle (L) Fuck i miss them. Självklart de andra också med dessa tre snäppet mer.. Åh jossan!! Sen har fan kissie blivit 18 också YES!! Jag ser verkligen fram emot mina veckor i götet, ni fattar inte!!!
Sen ska jag till LONDON! Ah det ser jag väll framemot sådär. HAHAHA DRIVER JAG ELLER? JA SOM FAN! FAAAAAAAAAAAN VAD JAG LÄNGTAR SHITSHITSHIT!!!! Nu ska jag försöka få i fjortisdippen lite stil.. Men nej hon behöver inte oroa sig att jag ska förvandla henne till något lite emorocker utan jag har andra planer.. Ska bli kul att spendera lite tid med familjen också.
Sen ja vad ska man säga mr jeffree star, gussinnjami, staren. Ja kärt barn har många namn.. :P Jag tror jag bor på rosa moln just nu. Har orkan av fjärilar i magen och allt annat som händer i detta tilltåndet. Det känns nästan lite för bra för att vara sant. Eller ah visst jag vill inte att det ska bli måndag.. Då åker han hem till sthlm för två dagar och vidare till Chile. Hemresa? 3 maj.. Jahopp vad fan händer sen? Jag vill inte ens tänka på det men jag är fan illa tvungen. Men just nu lever jag för stunden och den är underbar. Jag vill verkligen inte att det ska bli måndag. Menmen som sagt flyttar jag ju hem i mitten av maj så vi får se vad som händer då.. Men jag vill inte vänta tre månader! Jag vill att han ska vara här :/ men ja där sprack väll "det är för bra för att vara sant".. Menmen om detta är slutet så var det kul så länge det varade. Äh fuck no det är inte slutet.. Haha.
Ah som sagt jag flyttar hem i maj. Tror inte jag behöver skriva att jag är glad över det. Fast det är fan blandade känslor. Åle har ju blivit mitt hem. Och jag kommer sakna min tottis så otroligt mycket!!
Ah fan en sak glömde jag. Vi har kanske fått kompisar med :) Martin och hans gäng. Nu gäller det bara att hitta tid då jag och Charlotte inte jobbar så vi kan få umgås lite med dom också. Men ja jag gillar Martin han är skön som fan och väldigt snäll :). Palla om jag lyckats få in honom på lossen också (eller vad säger jag? jag hoppas visst dom får lossejobbet), då lär vi aldrig ha tid att festa med dom :P Hahah nej då det löser väll sig :)
Sen har jag två otroliga skivor att se fram emot + en "festival" så ja mitt liv leker just nu. I like it.



Mina bästa, världens bästa! <3


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

NEJNEJNEJNEJNEJNEJ!
NEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!!!!!!
PHIL ÄR DÖD. NEJNEJNEJ. DET FÅR HAN INTE VARA. VA? NEJ! ALDRIG. DET GÅR INTE. FAN!
NEJ.
Jag får inte ur mig något annat än nej & fan. FAN!
Det va fan han som fick mig att älska dödlig fångst. Visst sen fick Jake mig att hålla det upp, eller nej! DET ÄR PHIL! Han va min aboluta favis och jag va fan ledsen på riktigt när han blev sjuk, jag var orolig som fan. NU ÄR HAN DÖD! VA? DET FINNS INTE. DET GÅR INTE. DET KAN INTE VARA SANT. DET FÅR INTE VARA SANT. JAG SÖRJER.
RIP <3


OOOPS

WRONG! DET ÄR 23 DAGAR. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH CRAZY

24

Det är helt SICK! Det är tjogofyra dagar kvar. 24!? MAAAAAAAAAAAAAH
FYFAN SOM JAG HAR LÄNGTAT! Snart äntligen kommer vi att stå där igen. Och dom kommer vara framför oss. Visst det kommer vara tusentals tjejer där som är nästan lika lyckliga som jag (för ingen kommer upp i min lycka, så är det bara!). Men jag skiter i dom. För det kommer vara vi fem. Jag, Bill, Tom & G + G. Det är sjukt i huvet. Det är sinnes sjukt i huvet till och med. Jag kan inte förstå. Och varje dag närmar det sig bara mer och mer. Snart kommer det vara 5 mars och jag kommer stå där, med mina män. Oj så jag längtar, ni förstår inte!! Detta är det bästa som finns. Jag vet att jag är bra på att säga så men detta är the top. Det går inte att bli bättre. SHIT!


Bättre sent än aldrig

Ja vad säger man, en vecka sent.. Men här kommer lite bilder från förra fredagen. Inte de mest givande men ja det är ju inte utekvällarna här heller.. Haha


SnyggingSam, Tottisen, Staren






Hahaha


Ett måste, the pose..


Love you <3

Tönt

1. Det första du tvättar i duschen? Håret
2. Vad har din favorit hoodie för färg? Svart med "diamanter" på.
3. Gillar du kaffe? Yes
5. Hur mår du just nu? Bra
6. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? En på L & en på F
7. Säger du aim eller a-i-m? ah något av det, eller inte
8. Berätta om din senaste dröm? Jag drömde att jag köpte zebra skorna från H&M. Först hittade jag bara ett par i min storlek som var trasiga i tån. Men sen hitta jag ett par hela som jag köpte! Sen på vägen hem när jag och mamma satt på vagnen (ettan) så stod Bill Kaulitz på Olskroken. Han bodde tydligen granne med mig och jag ville byta till trean (för han skulle med den och vi kunde bara ta den hem) men mamma vägrade byta där utan skulle byta på redbergs. Sen förföljde jag honom hem fast han bodde i det stora blåa huset mitt emot. Han visste vem jag var men jag vågade aldrig prata med honom utan gick bara bakom.
Sen ringde Jeffs jävla väckarklocka så jag vet inte vad som hände mellan mig och Bill. Jag var SVIN sur på Staren sen :P
9. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Oh ja. Men problemet är bara att jag kan inte bestämma mig om min favo mat är kina mat eller sushi..
10. Vad vill du ha just nu? Varmare tider
11. Använder du tandtråd? Nej, fuck men det måste jag sa min tandläkare..
12. Vad är det första du tänker på om jag säger skräp? Jag måste ta ut det..
16. har du räknat till 1000 någon gång? Nej fan vad jobbigt. Inte för att jag har något bättre för mig utan för att jag skulle tappa bort mig, orka börja om..
17. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Båda
18. Använder du smileys? Ja :) ;) :P är väll de vanligaste och :/
19. Hur många sovrum finns det i ditt hus? I min lägenhet, två. I hela huset, vet inte?
20. Har du träffat någon kändis? JA!!! Åh lovely haha HC SS + Thomas Silver och Sunset triplets är dom jag är mest glad för!!
21. Gillar du keso? Ja
22. Vilken låt hade du sist i huvudet? GIRL STEP UP TO THE PARTY, GRAB A boy AND MOVE YOURE BODY. DO LIKE ME AND MY SHORTY, WOHOHHOHO
23. Hur många länder har du besökt? Nej asså jag orkar verkligen inte räkna, men runt tio
24. Är dina föräldrar stränga? OH JA! Haha
25. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Aldrig i mitt liv
26. Skulle du kunna gå ut och äta med George W. Bush? Ja va fan om han betalar, håller käft och sätter en säck på huvet så varför inte.
28. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Jag glittrar ;)
30. Brukar du hyra film? Haha absolut, varje film jag ser är hyrd
31. Vem sitter framför dig under matte lektionerna? Jag har inga mattelektioner
35. Vart kommer du vara på Lördag? Just nu är jag hemma, kommer befinna mig på Metz ikväll dock
36. Bruna eller vita ägg? Ja efter jag skalat dom vill jag att dom ska vara vita och gula. Palla äta ruttna ägg, känns la sådär kanske
37. Gillas musik? Det är det bästa jag vet
38. Brukar du åka tåg? Nej
39. Var du med och upplevde när world trade center föll i NY? Om jag var där? Haha ja du vet
41. Vad är det för dag idag? Lötah
40. Vad åt du till lunch? Jag gick upp kl två och åt ett ägg, det va vitt utanpå och vitt & gult inuti om någon undrar..
43. Vad gör din bästa vän imorgon? Ja båda lär ju bara vara hemma och inte göra ett piss. Precis som dom brukar ;)
46. Har du någonsin upplevt "the butterfly effect"? I magen? Eller vadå? Fjärliar i magen när man är kär? Ja ja!!
47. Vad tycker du om new york yankees? Ja du dom kanske är bra vad vet jag. Men deras tröjor kan va rätt balla..
51. Har du lockigt hår? Nej
52. När grät du senast? Ja minns fortfarande inte det några veckorsen tror jag.. Kan varit när Jeff flytta om jag tänker efter, tror inte jag gråtit efter det :P haha sicken tönt jag är
53. Har du gått in i en vägg någon gång? Nej det känns ju rätt onödigt och meningslöst tycker jag.. Va ska jag in där och göra?
55. Har du köpt någonting från H&M? Oh ja för mycket kanske?
56. Favorit årstid? HÖSTEN! Snyggast mode då.
61. Vem höll du senast i handen? Staren haha
62. Sover du med TVn på? Nej jag har inga kanaler på min tv så onödigt att ha på den..
63. Har du druckit alkohol direkt ur flaskan? Absolut inte. Dricker inte alkohol det är inte bra..
64. Tycker du att du är gammal? Njä inte just nu men snart är jag fan det :S usch
65. Är du mörkrädd? Nää
66. Gillar du ditt liv just nu? Oh no
67. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Aldrig haft ett badkar 
68. Knackar du trä? Någon gång, inte så ofta
69. Har du bra syn? Ja men tydligen ansträngs mina ögon lite för mkt..
70. Kan du slicka dig på armbågen? Hmm såg nog ut som ett mongo nu när jag pröva, men nej lyckades fan inte..
71. vart är dina föräldrar just nu? Ja dom ska nog vara hemma hos sig
72. Har du någonsin blivit kysst i en hiss? Tror inte det
73. Vilken CD kommer du köpa härnäst? Vet inte om jag ska köpa dom men bli väll Crashdiet eller Crazy Lixx i så fall
74. Vad har du på dig just nu? En stor collagetröja, black
76. Någonsin hoppat ut genom ett fönster? HAHAHAHAH JA! Jag och Charlotte när vi va typ 14 och sov i hennes pappas lokal. Klockan va la typ 24 och vi fick absolut inte gå ut. Så vi vågade inte öppna dörren, men vi smet ut genom fönstret, barfota tog med oss skor så de inte skulle låta. Hahha vi promenerade ner till redbergs där det va dött. Då fick vi hem igen. Hahaha och det fönstret har även en annan viss person hoppat ut genom om jag inte minns fel :P HAHAHA, Ulf är en sträng man så man må hoppa ut genom fönstret..
77. Är det ok att ljuga för dig? Beror på va fan en vit lögn
78. Vad är det senaste du köpte? Pulver paddor, fanta lemon och ifa
79. Hur ofta pratar du i telefon? nej
80. Har du ett komplicerat förhållande med någon? jag har inget förhållande
81. Hatar du mer än 3 personer? Tror inte jag hatar någon
82. Har du fällt någon? Ja säkert
86. Använder du sushipinnar? ja när jag äter sushi kanske? Annars nej, brukar inte peta mig i näsan med dom direkt..
87. Är du för förlåtande? ja
88. Äger du någonting från Hot Topic? Ööh nej
89. Äger du ett vapen? ja 25 olika pickadoller. Nej men jag har ett halsband med en pickadoll, det är fint.
90. Brukar du busringa? Nej känns inte så givande för moi längre. Men visst i yngre dagar va det kul, men jag var så dålig på det. Kunde aldrig hålla mig
91. Har du någonsin befunnit dig i ett slott? Ja, jag vill bo i ett en dag med..
92. Gillar du ditt hår? Nej
93. Gillar du dig själv? Nej
94. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Öhmm beror väll lite på hur man ser det kanske..
95. Hur ofta använder du MSN? Every day oftast

Varför?

Varför gifte inte jag mig med Wayne Rooney? Jag vill också ha en förlovningsring med en diamant lika stor som en chicken nugget!
(visst han är ful som få men han kanske är trevlig? och med han pengar så skiter jag i hur han se ut, jag vill ha en nuggetdiamant!!)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6557076.ab 

Jobb

Yes, jag vet vad jag vill bli! Eller inte riktigt men kanske. Jag ska bli kriminalvårdare eller polis. Ah men tjena polis har jag velat bli sen jag va liten. Så ja det blir kanske det ändå.. Men kriminalvårdare lät otroligt kul! Wei ja nu blir det träna träna träna & ta körkort när jag kommer hem. Rolig sommar ;) Hah men har ju ett tag kvar, måste vara 21 för polishögskolan. Så nu två år av träning. Jo men det får fungera :)


JAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAJAJAJAJAJAJA! YES! 19:e Mars snälla kom. Fan nu är jag glad. ÄNTLIGEN! Vad jag har väntat. Crazy Lixx nya album släpps. Fuck vad gött. Har väntat på detta ett bra tag. Har vetat att dom hållt på att spela in det sen i typ våras då Andy berätta det. Han berätta också att en låt som han skrivit (hade hade uppe en snutt på sin myspace) har gjort som och kommer med på plattan. Den är så jälva fin och jag väntar på att få höra den. Ååååh så gött. Finns inte många Glamrocks band idag så när detta händer så är det skönt som fan. Och inte nog med detta så släpper även Crashdiet sitt nya album snart. FYFAN VILKEN HÄRLIG VÅR! Två nya album åh yes. Då lär de ju komma till Sticky så denna gången får jag vara lite snabbare på att skriva till dom så de får fixa in mig :P Hade ju sån jälva otur när Crazy Lixx skulle spela där. Jag fick veta det dagen innan och skrev då till Andy. Han bara men ååh hade du skrivit lite tidigare hade jag fixat men går inte nu. Men till nästa gång hör av dig innan. Så nu jälvar ska jag in!!! Weeiii!!


LOVE!

Visste ni..

att jag vill - äta sushi
att jag har - en otroligt skiten lägenhet
att min senaste kyss - är en hemlis ;)
att jag lyssnar mycket på - Enemy in me just nu, bästa!
att jag funderar på - vad jag ska göra med mitt life
att jag pratar – mycket högt och väldigt gärna
att jag inte gillar – gurka & öl
att min första riktiga kyss – don't even remember, what?
att jag avskyr när folk snackar - internsaker
att kärlek är –  saknat
att jag gillar – bananer
att jag alltid kommer att – drömma
att jag är förälskad i – Bill Kaulitz??? haha nyhet
att sist jag grät var – någon gång rätt nyss men mins inte exakt
att min mobiltelefon är – fin
att när jag vaknar på morgonen – vill jag somna om
att innan jag går och lägger mig – brukar jag tänka lite för mycket
att idag har jag – sovit
att jag just nu tänker på - roliga svar att komma på här, fungerar inte så bra 
att i kväll ska jag – mysa
att i morgon kommer jag – sova & arbeta
att jag hoppas –  på ett bra liv
att jag verkligen vill - att det händer något roligt snart!! Jag är på väg att dööö

Nej nu räcker det

Jag är så jälva less på ALLT! Jag orkar inte mera. Jag kan inte vara kvar här, jag har blivit deprimerad. Jag hatar Ålesund, jag tycker inte om mitt jobb och jag har inga vänner. Det funkar inte i längden. Lägenheten ser ut som jag vet inte vad. Det fungerar bara inte.
Och inte gör besökaren det bättre, nej bara sämre. Nu kommer jag hata Åle ännu mer när han åker. Fuck it. Jag vill bara lägga mig ner och ge upp! Jag är inte bra på något, va fan ska jag göra med mitt liv?
Funderar på att flytta hem i slutet av maj/början av juni men där har jag et par problem. Jag har ingenstans att bo. Har inget rum att återvända till hemma och i källaren kan jag vistas ca två timmar sen är jag så allergisk att mina ögon står ut ca 1 meter.. Så där nere kan jag ju inte heller bo. Visst jag har ett jobb jag får komma tillbaka till. Men jag vet inte hur mycket tider jag kan få och allvaligt jag vill inte vara kvar på donken. Att söka annat jobb är ju omöjligt. Det existerar inga andra jobb som jag kan skaffa mig.. Inget jobb = inga pengar = ingen lägenhet = ingenstans att bo = kan inte flytta tillbaka. Sen hur fan ska jag få hem mina saker? Visst jag kommer få slänga en del, men jag kan inte slänga mina kläder. Det är nästan omöjligt, de är mina bäbisar..? Funderar på att ta med mig en del hem nu när jag åker tillbaka i mars.
Jag vill bara här i från! Men va fan ska jag göra i Göteborg? Jag vill egentligen inte dit. Jag vill till Sthlm men ah stor risk att jag flyttar dit själv. Haha no way! FAN JAG HATAR MITT LIV!

I'm happy :)

Okej jag mår bra. Eller mer än det. Jag mår jätte bra! I fredags på jobbet när jag ska ut på rasten drar jag upp min telefon. Ser att jag har ett missat samtal och ja jag tror såklart att det är från Plotten, för ingen annan ringer mig. Men ack så fel jag hade. Det var Jeff Gussing, norktnummer. Jag bara WHAT? Och ringer upp. Får man något svar? Nej telefonen är avstängd. Jag bara va fasen är detta och klart börjar tankarna gå. Tänk om han är här? Prata inte med honom igår för jag jobba hela dagen och han va inte inne idag.. Shit och ja jag lovar att Cahrlotte kokat ihop något med pojken. Hon är ju rätt bra på sånna överraskningar. Efter ett tag kommer Plotten till moi på jobbet så berättar jag vad som hänt. Går och kollar på telefonen och då har han ringt för 3 min sen. Jag ber plotten ringa upp, hon går ut. När hon kommer in ljuger hon först ihop en historia och bara nej han hade bara lite pengar kvar på det norska nummret så han tänkte att han bara skulle ringa upp dem. Happ tänker jag och känner hur glädjen sugs ur. Men då skriker hon heltplötsligt "VI SKA UT IKVÄLL, HAN ÄR HÄR!!" Jag bli galen och som ett litet barn som får godis typ. Ger extra till alla som kommer och väntar på att klockan ska bli elva så jag får komma hem.
Vid typ nio kanske går jag ut i matsalen och vem står där? Nja gussinjami och stoffe! Ååh vad glad jag var!!!
Mötte upp pojkarna senare på lille. Gick efter ett tag till Hoffman där det hände grejer.. Charlotte har numera smeknamnet Rambo här i Åle.. Jag är stolt över henne och glad att Staren stället upp för henne!
Och han är rätt gullig. Haha asså den killen slutar aldrig förvåna.. Imorse börja jag kl nio så han fick ligga kvar och sova så nu när jag kommer hem har han bäddat sängen. HAHAHAHAH! Jag tyckte det var jätte gulligt.
Nu vill jag stanna tiden. Snälla gode Gud gör att dessa veckorna går jätte jätte JÄTTE långsamt!!

RSS 2.0