DRÖM

Nu ska jag bege mig in till stan & göra något jag har drömt om i flera år!?
Mathilda ska ha en modeplåtning imorgon och jag ska hjälpa henne att fixa det sista. Ska agera assistent :)
Fan i helvete att jag jobbar imorgon! Annars hade jag varit med imorgon med. Hela kvällen i går (ca tre timmar) satt vi och gick igenom alla plagg, skor, smycken, rekvicita och började sätta ihop outfits.
Okej det är bikinimode för gravida haha men ändå! Men så sjukt kul! JAG DÖR JAG VILL GÖRA DETTA!

Härligt

Det är finfint väder. Jag har en plan för dagen. Först ska jag lga mig en omelett, med spenat & champinjoner får se hur det bilr, spännande.. Sen ska jag snöra på mig mina gympadojor och bege mig till gymmet. Sen hem och tvätta. Kul dag eller nja asså jag tycker det är kul att träna, det jobbiga brukar vara att gå dit. Men nu är det så fint väder att helst hade jag velat skita i gymmet och bara gå ut och gå.. Var ute en sväng igår och hittade lite roliga saker i området. Kanske ska gå åt andra hållet idag och ta gymmet imorgon? Fuck jobbigt beslut.. Jaja nu måste jag kissa, mina två glas smoothie och tre glas kaffe har gått igenom kroppen och vill komma ut. Ha dem

Beslutsångest

Det är helt sjukt hur det hemma det kändes, Ålesund. Staden jag svor att jag aldrig mer skulle sätta min fot i. Som jag hatade så mcyket att jag inte hittade ord till det. Som jag aldrig i min vildste fantasi trodde att jag skulle sakna, längta efter eller kännas som mitt hem.
Allt har ändrats, det är inget där som är som det var förut. Det är lika grått och tråkigt som vanligt. På söndagar liknar det en spökstad. Men trots allt så kändes det hemskt att lämna det igår, åka till Sthlm? Nej!
Jag trode att livet här skulle bli så mycket bättre, jag hade så höga förväntningar. Att min liv skulle bli underbart allt skulle bli som jag drömt om. Men inget blev bättre, tvärt om. Jag mådde ännu sämre än tidigare. Det finns inget här som gör mig glad, jag träffar Jeff någon timme om dagen. Även om jag jobbade betydligt mer i Ålesund hade jag så mycket mer fritid. Man lever ett annat liv där, allt är så mycket lättare. Alla bekymmer som finns i Sverige finns inte där. Man kan göra lite som man vill, behöver inte planera och man behöver varken stressa eller känna ångest för att man inte gör något.
Vi båda vet att vi lämnade Ålesund helt fel, när vi båda tjänade som mest och hade det som bäst på jobben. Alla mina tre jobb har ändrats, det kommer nog kräva lite jobb från min sida för att få det som förut. Sen är tomheten efter vännerna som fanns där, ingen Charlotte. Alla svenskar som vi umgicks med är borta eller förändrade. Det har kommit några några nya. Nya personer har börjat lysa och man träffar nya. Ingenting kommer bli som förr, så som jag minns Ålesund. Men pengarna lockar och hopp om ett bättre liv.
Jag vill inte vara här, jag har inget här att hämta. Gräset var inte grönare på andra sidan. Ha dem





Love

Åh i natt/morse drömde jag den BÄSTA drömmen.
Jag var i London med min familj, jag och dippen hade hyrt en cykel och cyklade runt på en typ marknad. Filippa hade köpt något i en butik men som den flicka hon faktikt är så glömde hon sina saker kvar i butiken. Detta kom vi på efter ett tag och fick cykla tillbaka, jag va smått sur över detta för vi hade brottom & det hade börjat regna.
Väl inne i butiken igen fick hon tillbaka det hon glömt. Det var när vi skulle gå ut som det underbaraste hände. Jag fick syn på Nicke Borg utanför dörren och lyckas skrika så att han hör, på väg för att hälsa på honom vänder hans umgänge om och det va Jocke Berg!
Jag flyger i han famn och står och pratar en lång stund. Sen dyker även Martin upp med sin son (som var någon från Deathstars??) han var stor som ett hus och så hade han ett par silvriga Jeffrey Campell skor på sig?? Iaf sen kom även Adde och jag sa tydligen något spydigt till honom för han bara "aah men det kan ju vara bra om du hälsa först". Han va fan as ful i min dröm och hade jätte kort hår och massa skägg, inte alls så snygg som i  verkligheten.. Sen vände jag mig om och där stod Vic som hade blonderat sitt hår, asså typ gult/vitt. Skulle precis gå fram till han men då väckte Jeff mig.. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Iaf så var det en underbar dröm. Jag skulle vilja åka till London igen och träffa HC! Snart är det den 16 april och då får jag äntligen se dom igen. Kärlek på det, nu ska jag till jobbet. Ha dem


Dream


Det här är vad jag vill.
Jag vill resa. Ha så mycket pengar att jag faktiskt kan resa ofta & bo/leva bra. Det är ett stort mål.
Jag vill tågluffa i europa, den resan som ligger närmast i tid förhoppningsvis om allt blir som vi planerat. Ta weekendresor till städer i Europa vi inte tar på luffen (Moskva, Riga, London). Spendera den kallaste tiden på denna sidan jorden på den varma andra sida, resa runt i Thailand med start på några galna shoppningdagar i Bankok. En resa till Egypten eller annat nor afrikanskt land, vill leva i tusen och en natt i en vecka eller två. Och USA, får bli efter Felicia blivit laglig supare i landet. NY, LA, Vegas & jag vill besöka Amish det vet jag att man kan!
Får se kan drömmen bli sann?

4 mars

Jag sitter och funderar på vad jag verkligen vill ha ut av livet. Varför ska det vara så svårt? Jag vill göra så mycket, vara så mycket och ha så mycket. Jag vill testa det och det och kanske det. Nej men allvaligt, varför ska allt alltid vara så jävla kompliserat? Kunde inte livet bara var lätt någon gång?

Idag ska jag gå och träna innan jobbet. Jag känner mig lat fast jag tränar minst två gånger i veckan.. Fast jag är ju bara i början, klart det inte syns än. Men här är det där igen, VARFÖR ska man bli fet av all god mat? Asså så jävla onödigt. Är det så att det onyttiga är gott bara för att man vet att det är onyttigt? Sen varför ska det vara så jobbigt att träna? Varför ska det vara jobbigt att gå ner i vikt? Jo för att allt ska vara så jävla svårt alltid. Onödigt så jävla onödigt. Iaf jag ska träna idag, överkropp. Det tycker jag inte är så kul för jag är svagare där än bena.. Haha menmen då måste jag verkligen träna detta..
Ska jobba i sickla idag, egen stänging SATAN! Jag vill verkligen inte det.. Jag vill jobba med Sandra och forum som jag kan. Titta IGEN! Nej livet ska fan alltid vara svårt, jobbigt & ett helvete. Helt sinnes..





Haha detta va rätt kul ändå, dippen hade precis blivit fjortis så jag och totte skulle driva med henne. Vi är ändå rätt snygga som fjorzzz. Kanske skulle satsa på ett liv som vuxenfjortis?

RSS 2.0