21 juni

När jag sitter och läser andras bloggar brukar jag bli deprimerad. Jag önskar också att jag hade ett sånt liv, i en storstad. Men nej inte idag (okej jag blev avundjuk och lite deprimerad när jag läste om londonborna, vill ockå bo där..). Nej jag blev glad, framför allt när jag såg bilder från Stockholm. FÖR ATT JAG SKA FLYTTA DIT! Visst i början kommer det vara tuft. Men jag ska fan få ett bra liv. Jag ska ha ett bra jobb, ska hitta vänner & äntligen få tillbaka ett liv. Jag längtar så jävla mycket. Jag hatar mitt liv här. Ååh jag vill flytta nu nu NU!

10 juni

Ska bara säga att jag älskar att vara ledig! Men nu va det slut på det roliga. Om 30 min kör vi igen. Sen har jag fått en fin hoodie med nitar & två par fina skor med mig hem från MOA. Rena mot MOA påbörjades med mig, Charlotte & Carolina. Charlotte ploppade av efter en station & Carolina drog efter en timma så fick knalla runt där själv.. Mobbad kännde jag mig iaf.
Sen tycker jag om min pojke en del också. Han är finaste. Ha dem

7 maj

Jag är så otroligt less på allt. Det tog två dagar sen var man deprimarad igen. Underbara Götet. Jag vill inte sitta här mer. Det är äckligt och jag hatar det så mycket att ordet hat inte ens räcker till att beskriva hur illa jag tycker om Ålesund. Jag vet inte om allt har med själva stället att göra utan det är nog mitt liv. Jag är så less på mitt jobb. Att jobba 16-24 nästan varje dag + nätter på det. Det är så tråkigt och hela dagarna förstörs. Det finns inget att göra här och jag har inga vänner. Jag har inte träffat Charlotte på riktigt sen jag flyttade ut. Jag hatar det! Jag får aldrig gå ut, inte för att det är så mycket att gråta över eftersom nattlivet suger. Men ändå det är så mycket roligare att gå ut och vara med folk man tycker om än att stå på ett jälva piss jobb. Att Jeff går ut gör det fan inte bättra, visst jag vill inte att han ska ha tråkigt bara för att jag har det men jag blir avundsjuk. Jätte mycket. Jag vill kunna ha ett något sånär liv. Även om Ålesund inte har så mycket att erbjuda. Jag är så less på detta nu. Varje dag har vi diskussionen om vart vi ska. Det lutar åt Stockholm. Men va fan ska jag göra där? Känner inte en jävel.. Ååh jag vill bara att det ska bli bättre. Jag har sån ångest att jag inte vet vart jag skall ta vägen.

RSS 2.0