110829

Nu har vi anlänt till Götet. Jag hade tänkt att skriva ett "sista-gången-jag-skriver-i-lägenheten"-inlägg men mitt intenet tog slut så det blev ingen mer uppdatering hemma.. Eller ja det är ju inte längre hemma..
Nu är jag bostadlös.. Ja får ser när jag komme igång här igen. Kommer nog inte uppdatera så mycket här tyvärr. Har inte riktigt tid.. Eller lust, nej jag orkar inte, får spara på detta..
Nu tänkte jag nog kolla film med min kärlek. Ha dem

110829

Nu har vi anlänt till Götet. Jag hade tänkt att skriva ett "sista-gången-jag-skriver-i-lägenheten"-inlägg men mitt intenet tog slut så det blev ingen mer uppdatering hemma.. Eller ja det är ju inte längre hemma..
Nu är jag bostadlös.. Ja får ser när jag komme igång här igen. Kommer nog inte uppdatera så mycket här tyvärr. Har inte riktigt tid.. Eller lust, nej jag orkar inte, får spara på detta..
Nu tänkte jag nog kolla film med min kärlek. Ha dem

110825

LÖNING! Härliga dag. Dock är detta den sämsta lönen jag fått typ ever.. Nytt jobb, hade inte så många och/eller långa pass i början. Detta märks av idag. Tråkigt.. Blir ingen stor shopping här inte. Behöver spara dessa pengar, eller behöver och behöver jag vill göra det. Jag kan komma att behöva dom senare. Känner att jag hellre lägger dem på lägenheten (som vi fortfarande inte har, haha jobbigt läge).
Om två veckor börjar jag jobba igen. Määk känns både skönt och tråkigt. Börjar nästan bli lite långtråkigt att inte göra något, bara dra runt..
Just nu håller jag på att tvätta. Tänkte att jag kanske lyckas få två tider på raken. Men såklart inte.. Så blir en tvättning imorgon också.. Leffe är iväg på lite ärenden. Blir kanske att slänga skräp & åka förbi stadsmissionen senare och lämna in resten av kläderna. Ikväll kanske det blir middag hos Jeffs kompis + tjej & unge. Hoppas det inte slutar i ännu ett "försöka-övertala-felicia-att-skaffa-bebis"samtal.. Det kommer inte ske, nope! Ingen unge i min mage bitte, än.

Igår var mysigt, satt och pratade några timmar. Kom in på två samtalsämnen som hör till favoriter hos mig. Barnhem/hjälpa andra + sekter/religion. Just det fasen idag skall jag skänka ännu mer pengar. Löning som det är måste man ju spendera lite cash så vad passar inte bättre än att ge bort lit? Det skall jag göra.. Funtar på att söka runt lite och se vad jag hittar för ställen att skänka till. Får bli lite till samma som sist, men kanske hittar något annat skojsigt också :) Yes får sätta igång med det här nu innan tvättiden tar slut och jag måste bege mig ner till "bastun" och vika mer.. Bläääääääää! Hoppas Jeff hinner komma hem så han kan hjälpa mig! Ha dem

110824

Shit jag är helt slut. Finns inte en gnutta energi kvar i min kropp. Om 30 min skall jag iväg, igen. Jag vet inte hur jag skall orka eller hur personerna i min omgivning skall orka med mig... Hinkar kaffe ihop om att det skall ge mig lite energi + lindra min huvudvärk.

Vi åkte ut till huddinge för att hämta bilen runt 12. Tror ni den var klar? Nej såklart inte, vid fyra skulle den tydligen vara klar då delarna precis kommit. Kassa människor, bilmänniskor. Beslutar oss för att åka in till stan. Missar pendeln, får sitta och vänta på nästa. Hamnar brevid en riktigt speciell kvinna på tåget.. Inne i stan irrar vi runt som två bävrar.. Äter yogurtglass för sista gången, hej då min käre vän kommer sakna dig!
Kommer på idén att kolla McQueen smycken på NK, väldigt dum idé. Hoppas att min käre pojkvän vill fylla på min än så tunna samling när jag fyller år. Eller att jag tjänar jävligt bra med cash i Norge.
Äter lunch på Jensens , jammi. Mätt som satan. Hittar present. Och super fina tröjor till mig, tyvärr fick de inte följa med mig hem. Känner redan lite ångest över detta.. Jaja kanske finns dom i Åle, kanske inte. Jag vill shoppa sönder mig själv, har inte köpt kläder på hur länge som helst (bortsett från byxor men det räknas inte). Beger oss ännu en gång ut mot Huddinge, denna gång i början av rusningstrafik. Mysigt mycket folk på pendeln.
Not till mig själv; Ta körkort + köp en bil (gärna miljö eller möjligtvis en X5) innan vi köper hus utanför staden.
Äntligen är bilen klar. Vi beger oss för att fixa något på nån jävla mack. Nu är mitt huvör i botten + mitt mensmonster är enormt. Mina nya supertabletter har inte börjat värka. Jeff nekar min choklad. Ni kan förstår mitt humvör. Inte kul att ungås med mig just nu. Absolut inte kul att vara mig just nu. Knaprar piller och sätter på en gamal skiva i bilen, humöret på väg uppåt.
Hemma, slår in paket, hinkar kaffe, trycker i mig en halv melon i hopp om en sockerkick, den uteblir.. Hinkar ännu mer kaffe, nu måste jag fixa mig. Ha dem

Night

Efter en härlig kväll med spagetti & köttfärsås framför filmen Up! skall jag nu gå till sängs. Imorgon väntar ännu en dag, hämta bilen, leta present och sedan kalajs..
Ja just det, vi lämnade in bilen tidigare idag. Eller tillbaka kanske man skall säga. Så firman skall fixa till lite småsaker som var kassa. Sen åt vi en jätte god lunch i Huddinge, jag sa upp mitt gymkort och så hittade vi en buss som gick hela vägen hem. Sen disskuterade vi framtid och kom fram till att Huddinge är ett väldigt bra ställe att köpa hus i. Nära till stan fast ändå en bit utanför, precis så som jag vill ha det!

Sen måste jag bara disskutera lite kring filmen som så otroligt fin. Helt underbar och jag förstår inte hur jag inte kan ha sett den innan. Om du mot för modan inte har sett den, så gör det! Blir helt varm i hjärtat av att se den. Men samtidigt ledsen. Gud vad kärlek är vackert men oj vad det kan göra ont. Kärleken är det finaste vi har, ta vara på den.
Det är något jag måste bli bättre på. Att visa mer kärlek. Skall jobba på den biten. Nu skall jag bege mig in till min kära pojkvän och visa ännu mer kärlek. Ha dem

Helvetets stig

Jag beslutade mig för att ta tjuren vid hornen och åter igen gå stigen. Denna gången hela, återvända till den där sträckan där jag för ca ett halvår sedan trodde att min sista dag var kommen.
Sist vågade jag mig inte på hela utan tog enbart den andra delen. Jag började med den idag. Det gick fin fint. Jag stötte ihop med en rådjursmamma och dess underbart söta bebis. Alldeles luten, luddig och helt otroligt söt. Jag tänkte att jag men det här funkar ju utmärkt. Dessa ord skulle jag snart få äta upp.
Jag begav mig in på skräck sträckan. Det tog ungefär två minuter sen hörte jag ett högt mullrande ljud. Jag ser mig omkring och efter ett tag förstår jag att det kommer ovan ifrån. Jag riktar blicken mot himlen och inser att det svävar en polishelikopter precis ovanför mig. Det är inte så att den råkat korsa min bana utan den kör precis över mig. Inte i sådär en halv minut eller så, nej utan i ungefär fem. Med hjärtat i halsgropen undrar jag nu vem/vilka som mer befinner sig här inne i skogen med mig. Olika scener spelades upp i mitt huvud.

Det stömmar ett stort gäng mot mig, det är inte vilka som helst utan undrevärldens tyngst kriminella killar. De ser någon i deras väg, denna någon är jag, de mejar ner mig med deras kulsprutor. Eller så tar de mig tillfånga. Jag är nu gislan hos livsfarliga män. Ingen vet vart jag är, inte ens jag själv. Kommer jag någonsin komma levande här ifrån?

En ensam psykisksjuk man lurar bakom några buskar. I höjd med att jag gå förbi hoppar han fram och drar med mig in i skogen. Där våldtar han mig för att sedan mörda mig. Eller så släpar han in mig till sitt förfallna skjul där en tortyr process likt hostel sätter fart. Ingen vet vart jag är, inte ens jag själv. Kommer jag någonsin komma levande här ifrån?

Det spelar egentligen ingen större roll vilken av de ovanstående som kommer falla in vilken sekund som hellst, jag vet bara att det kommer hända. Jag vet att polisen kommer försöka stoppa det men inte lyckas. Denna stigen kommer bli min död. Ännu en gång är jag 100% säker på att mitt liv kommer sluta här, på denna hemska mardröms stig. Efter ett tag kommer jag på mig själv, ljudet är borta. Helekoptern och poliserna är försvunna. Kanske var det ingen här ändå. Kanske kommer jag ännu en gång komma levande ur denna skog.
Jag ser fotbollsplanen och de små husen. Ännu en gång har jag klarat mig runt denna sträcka, lycka.
Ha dem

110823

Hejhej hallå!
Igår blev vi nästan klara med rensningen. Sanningen är hård, vad ska vi göra resten av veckan? Äh finns lite kvar att göra men det grövsta har vi redan gjort. Rätt härligt ändå, fast det ser förjävligt ut här hemma. Det är saker överallt. Gäller bara att komma på ett smidigt sätt att packa allt.. Börja pirra lite i magen på mig. Haha snart flyttar vi.

Igår tog vi en sväng för att köpa nya byxor till moi. Fan vad dåligt utbud det är på kläder nu. Så mycket mellanting. Lite sommar här, lite höst, lite mer sommar och lite blandat.. Jag vill ha höstkläder all over! Så himla fint.
Min höst kommer bestå av svarta byxor, en massa stickade koftor/tröjor i svart, beige & grått. Skinnjackor med pälskrage eller poncho & boots. Hittade mina kära nitklädda cowboyboots när jag rensade ut. Kunde inte hålla mig så jag invigde den säsongen igår. Måste bara hitta ett par nya kängor nu då jag slängde de gamla. Sen min älskade Wang-kopia oh I'm in love.
Skulle gärna vilja lära mig att göra snygga sotade ögon också. Dock är det något fel med mina ögon så om jag sminkar dom ser jag grymt full ut. Förstår inte varför det blir så, så himla tråkigt! Jag vill kunna sminka mig..

Jag undrar vad vi ska hitta på idag.. Skulle behöva ta en sväng förbi banken + gymmet för att fixa lite saker. Har en del små saker att fixa innan.. Sen måste vi köpa paket till Jeffs pappa..
& hitta en lägenhet. Skall tvinga min kärlek att ringa runt lite idag! Määk vad jag längtar efter en lägenhet! Fan vad den kommer att bli snygg!! Nej nu tror jag att jag måste sätta igång och pilla iordning mig. Ha dem

110822

Jo det är såhär att jag börjar få lite panik. Typ vart ska jag bo? Varför kommer det inte upp några lägenheter nu?? Vad fan ska jag göra? Ja visst jag har jobb nu när jag kommer upp men jag vill inte bli fast där.. Nej jag har liksom varit på samma ställe i typ snart 5 år? Allvar jag måste göra något nytt.. Vad? Varför kan jag inte bara komma på något jag vill göra och sedan göra det?
Nu jävlar handlar det om att jag måste kämpa. Jag kan inte bara ge upp utan här ska jag söka  söka söka jobb tills jag får något bättre.
Samma gäller träning/kost. För att nå dit jag vill så kommer jag behöva kämpa. Med eller utan hjälp från någon annan, detta handlar om mig och mina drömmar.
Något av det första jag ska göra är att skaffa mig ett gymkort. Lägga om kosten har jag redan börjat tänka på..
Det ska bli mer nyttig mat och mindre skit. Jag vet att jag inte kan ha något för strickt för då kommer jag inte följa det. Jag behöver hitta saker som jag verkligen tycket om. Jag kan inte förbjuda mig själv att äta onyttigt för det kommer jag göra, jag känner mig själv. Jag älskar fettomat/gotte. Så jag har tänkt lite på vad jag kan tänka mig att äta mycket av och kommit fram till detta;

- Fisk
- Bulgur
- Potatis
- Andra rotfrukter
- Grönsaker
- Frukt
- Gröt
- Ägg
- Nötter

Just ägg är grymt bra för det går ju att göra så himla mycket med + att det är billigt. Funderar på en mer vegetarisk kost då kött är sjukt dyrt. Dock är jag rädd för att min pojkvän inte kommer gilla detta. Men försöka går ju alltid.
Fast samtidigt som jag verkligen vill detta så vill jag börja baka. Man kan ju baka bröd så det behöver ju inte endast vara onyttigheter. Och mackor är ju lite av Norges nationalrätt så kan ju knappast bli mer passande.
Så åter igen är jag tillbaka, det viktigaste är att jag tränar. Det är mitt stora mål, träningen. Jag vill verkligen inte bli smal. Nej jag har tänkt på det och jag vill verkligen inte vara smal. Det är inte jag. Dock vill jag inte vara ett fettoberg så en mängd ska bort. Men mitt mål är inte att få någon underklädesmodells kropp.
Haha så passande till denna text ska jag strax smälla i mig gårdagens rester, pizza, till lunch när Leffe kommer tillbaka. Till mitt försvar så var vi tvugna att äta en riktig pizza innan vi flyttar, då detta inte finns att få tag på i Norge. Där är det äckel nästan panpizza som gäller, fy! Ha dem

Notering

Notering till mig själv; Köp en locktång innan flytten!

Nu ska jag bege mig mot sägen efter en kväll i soffan med Sagan om konungens återkomst. Dock lackar jag en aning bäver på Frodo. Palla vara så egoistisk och åka iväg? Sen måste jag bara säga att jag fortfarande är otroligt sur/ledsen för att Boromir dör i första filmen, har fortfarande inte släppt detta. Fett ovärt, han är min favorit! Okej bara en sak till, hon blonda tjejen är fett irriterande. Varför kan hon inte bara fatta att Aragon inte är intresserad av henne? SLÄPP HONOM FÖR FAN! (Tror Jeff är aningen irriterad på mig då jag suttit ca 6 timmar denna helgen och spytt galla över henne. Men hon är ju så sjukt jävla efterbliven! Typsik brud som bara inte kan ge upp. Blir dock riktigt glad i slutet då hon äntligen hittar en ny man, Faramir. Han är fin.)  Och detta var inte meningen att bli ett Sagan om ringen inlägg, kanske måste medge att jag är något av en nörd. Yes I am.. God natt. Ha dem

110821

God morgon helgen!
Åh vad skönt det skall bli att fortsätta vara ledig trots att veckan drar igång imorgon.
Nu ska vi strax bege oss ut till Jeffs far. Funtar på om vi ska stanna i Forum på vägen och byta en kaffekokare. Kanske dra en smoothie när vi ändå är igång. Det tråkiga är att Amanda inte jobbar så får se vem som är där :P

Fast kanske inte är så smart att dricka så mycket. Jeffs pappa har nämligen bara en mulltoa. Yes ni hörde rätt. Så omysigt så jag, som i vanliga fall inte kan hålla mig, ja håller mig när jag är där. Men tänk om det blir akut då kanske man måste.. Blää
Nu var Leffe färdig inne på våran, riktiga, toa. Ska bege mig in dit och fixa mitt röda hår och sminka mig lite.. Ha dem

Oh my red hair


Yes det är RÖTT! & håret är ännu rödare irl, tror ni inte att det går? Oooh yes det gör det.
Mitt hår är så rött det är helt sinnes. Det är så sjukt snyggt & jag vill alltid ha det såhär. Jag ska dock köpa en locktång. Tänk så snyggt!? I have to.
Dock har jag ett stort problem.. Mina bryn. Hur gör jag med dom? Ser ju fett keft ut med blonda ögonbryn. Skall testa och måla dem lite mörkare imorgon.
(Bortse gärna från min osminkade ansikte. Tänkte bara ge er en liten titt på the new me.)
Nu ska jag äta fiskpinnar & kolla på Sagan om de två tornen med min kärlek. Ha dem

110820

Idag har vi varit på Ikea! Så kul, I love that place. Köpte inte så mycket. Åkte dit mest för ljusens skull. Det blev en mängd ljus, en ljusstake, en jätte fin filt (ser precis ut som den gråa jag hade i kollaget från åhlens fast beige) & ett bäddsätt. Jätte fint i blått i lite jeans nyanser. Hade tänkt att fixa bilder men filten fanns inte och sängkläderna gjorde sig verkligen inte rättvisa. Vi kom på att det fick räcka så. Svårt att handla till en lägenhet vi inte ens har. Vi måste ändå tillbaka hit minst två gånger detta året så får bli en sväng och införskaffa oss lite mer då. Förhoppningsvis har vi en lägenhet då + mer plats i bilen.

Nu hade jag strax tänkt att färga mitt hår. Har inga andra planer för kvällen. Jeff började kolla på Sagan om ringen igår så har en känsla av att det kommer bli en Sagan om de två tornen ikväll. Absolut inget mig emot. Imorgon får det bli en del rensning. Eller just det, ska ut till svärfar på födelsedags firande imorgon. Så ja får se hur mycket vi hinner fixa här hemma imorgon. Kanske skall ta och börja lite nu ikväll redan. Äh orka ens planera haha får se hur det blir. Nej nu orkar jag inte sitta här och tjöta om något som inte har någon betydelse.. Ha dem

Last time

Om 30min skall jag för sista gången bege mig ner mot bussen som tar mig mot jobbet. Jag ska om en timmam promenera sträckan mellan bussen och jobbet för en sisra gång. För en sedan byta om för att jobba mitt sista pass.
Det känns så skönt. En sådan lättnad som lämnar mitt bröst. Det har varit en hemsk tid. Jag har låtsas vara någon annan. För att så lätt som möjligt glida igenom denna tid utan att någon egentligen skall lägga märke till mig.
Imorgon skall jag fira detta. Jag ska måla mina naglar & färga mitt hår. Ja äntligen skall det bli sådär härligt mörkrött som jag i våras bestämde mig för att färga mitt hår. Hårfärgen ligger här hemma och väntar på att jag skall kleta in den i mitt huvud och låta den förvandla mig.
Jag hade tänkt att färga mitt hår efter intervjun, jag ville inte se så crazy ut då. När jag sedan kom till jobbet förstod jag att jag inte vill sticka ut här. Jag vill inte synas, jag vill bara vara. Så jag beslutade mig för att låta håret vara. Tills jag slutar där. Nu är denna dag äntligen kommen. Utväxten är inte nådig. Färgen är nästan utgången, det syns att håret är rött men det är inte rött.

Denna hösten skall jag återgå till det som känns som jag. Det skall bli en höst där jag mer och mer går tillbaka till det jag var. Det skall bli en höst i ROCK N' ROLLens tecken. Yes I'm going back to rockchic. Denna sommaren har varit en sommar då jag gått klädd i blommor & färg. Visst det var kul att testa men det är inte jag. Nop, inte jag. Jag är svart. Och ja snart röd också. Shit vad jag längtar! Jag älskar hösten. Denna hösten skall bli fin.
Det värsta är att jag är så sjukt sugen på lugg. Jag vill verkligen ha lugg. Men det är så jobbigt. Varför händer detta alltid mig? Så fort min lugg är nästan färdig utsparad vill jag ha den tillbaka. När jag väl är där hatar jag den. Jag vill inget annat än få bort den.
Nu ser mitt hår förjävligt ut. Uppklippt och ful som styrk. Hade passat den där flickan i blommigt. Men det är som sagt inte jag. Jag vill ha hellångt hår, antingen med lugg eller mittenbena. Tror jag satsar på det senare. Kommer ta ett tag och jag kommer få klippa, spara, klippa, spara i omgångar tills jag når fram. Men I will do it.

Nu skall jag strax börja packa väskan, härligt! Vill att kvällen går snabbt! Imorgon börjar dessa underbara veckorna. Att vara med Jeff hela dagar är det bästa jag vet! Åh jag längtar! Så yes dax att sätta igång så att jag får komma hem ikväll. Ha dem

Tillbaka i spåret

För sådär ett halvår sedan hittade jag en ny härlig promenad stig. Tyckte verkligen om den tills jag kommit fram till att jag var både vils & livrädd. Jag var helt säker på att jag skulle dö. Jag skulle bli kidnappad/våldtagen/dödad. Jag var helt säker. Ringde till alla jag kände och typ grät. Minns att ingen kunde prata med mig så jag gick där själv, livrädd. Tillslut hittade jag en väg ut och jag förstod att jag egentligen inte var vilse.
Idag bestämde jag mig för att testa igen. Jag gick samma väg och när jag närmade mig stigen undrade vad fan jag höll på med. Varför utsätter jag mig för det här igen. Jag ville vända, springa hem.
Men sedan såg jag en tjej komma springande och bestämde mig för att det nog inte är så farligt ändå. Beslutade mig dock att ta andra hållet denna gången. Varje minut kände jag så att mobilen låg kvar i fickan ifall de där männen skulle komma denna gången.
Men de gjorde dom inte. Jag stötte förutom tjejen på ännu en tjej och en man. Ingen av dom kidnapade/våldtog/mördade mig. Efter ett tag kom jag på mig själv att verkligen njuta. Shit jag Felicia njuter av att vara ute och promenera i skogen. Jag minns när jag var liten och vi (som i mina ögon var varje söndag) skulle ut i skogen och promenera. Gud vad jag tyckte det var tråkigt. Jag har sedan dess inte varit ute i skogen. Men de senaste gångerna när jag promenerat (har hittat en väg där lite är i "skogen") njuta sjukt mycket. Nu när jag vågar mig på det där motionsspåret igen är det underbart. Det är bara skog, över allt. Dock är jag fortfarande lite rädd för just den delen jag gick när jag gick vilse. Så jag smsade Jeff och berättade att i helgen ska vi minsan gå här tillsammans. Han har fortfarande inte svarat..
Sen har jag bestämt mig för att köpa såna där handtyngder. Ser ut som "armband/svettband" man knäpper på runt handlederna med tyngder i. Mickan i solsidan har sånna. Ser ju fett töntigt ut att gå som med stavar fast utan stavar (inte för att stavar är så mycket snyggare hmm..). Men det lär ju vara effektivt, så sånna ska jag köpa innan jag flyttar! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan laga lite lunch. Ha dem



110819

God morgon!
Fett laddad för sista dagen på jobbet! Dock jobbar jag med typ endbart otrevliga människor. Okej nej där ljög jag. Men två av dem tre jag gillar minst jobbar idag. Och en av dom är verkligen den otrevligaste människan någonsin! Men det är Nabil som kör skift och jag hoppas på köket! Hade varit så härligt. Hade sluppit de otrevliga och jag står där med den grymmaste så slipper göra för mycket ;) haha
Även Jeff kör sin riktiga sista dag idag. Dock har ju han jour men telefonen har inte ringt en enda gång så hoppas den håller sig så lugn nu resterande tid. Vi ska väl börja ta tag i hemmet nu i helgen. Antagligen ska vi ut till hans far också som fyller år i nästa vecka. Han bort sjukt fint och håller på att bygga nytt hus, helt själv. Galen man.. Hoppas han har tänkt att bygga ett till min och Leffe också lite senare i livet. Härligt det hade varit. Men sån tur lär man ju inte ha, haha.

Jag är så sjukt sugen på att resa! Jag vill till New York, Thiland, Egypten, London, Riga, Ryssland, Tyskland fan överallt vill jag resa! Tänkte dock ta en weekend över min födelsedag. Står mellan London och Riga då det går flyg dit från Åle. Tänk typ julshopping i London, fett underbart. Men sen vill jag ju så gärna till Riga igen, love the city! Fast jag vill helst dit på sommaren tror jag. Hänga i Jurmala ett par dagar. Ja London hade ju inte varit helt fel.. Kanske skall ta och kolla lite närmare på det. Fast sen känns det som att man kanske skulle kunna ta en hel vecka och åka någonstans där det är varmt. Eller om man ska ta typ tre/fyra veckor i vinter istället. Shit vad detta är svårt. Varför har jag inga pengar?? Fast det är ju därför vi flyttar. Så att vi kan resa. Åh jag älskar att resa, bo på hotell och grejer. Dock hatar jag att flyga. Men det är typ okej när jag har mina lugnande. Jag blir egentligen inte mindre orolig utan jag bara orkar inte bry mig om att jag är fett rädd och bara vill skrika. Så jag sitter där och säger inte ett ljud. Jag vet att Jeff tycker om när jag tar tabletterna, att jag är tyst hör inte till vanligheten.. Haha härlig kille jag ligger inne med. Som vill att jag ska äta lugnande tabletter så att jag blir lugn, fan illa.. Fast jag är ju som jag är och det visste han ju. Så var det med den saken..
Mmm började dagen med kaffe (är inne på mitt andra stooora glas), melon och grapefrukt så gott! Frågan är om jag kanske ska försöka fortsätta fixa lite.
Jag satt halva kvällen med att para ihop strumpor. Hur fan kan man bara ha en av typ alla?? Dock slutade jag mitt i rensningen så nu är hela hallen full med skit som ska typ slängas.. Kanske ska ta tag i det nu.. Ha dem

Trött

Jag är helt slut. Så trött tjej. Jag fattar inte, sov till nio = 10 timmar och ändå håller mina ögon på att falla ihop.
Har ätit grymt god champinionsoppa till lunch. Dock skar jag mig på en kniv, igen. Gjorde det förra veckan ockå. Hur lyckas jag??

Jag har även rensat ut det jag ska skänka bort. Dock har jag inte hittat något ställe jag vill skänka till.. Orka att det inte finns fler? Så får se vad det blir. Har tagit alla våra strumpor och lagt i en IKEAkasse som jag hade tänkt att sortera.. Shit vad tråkigt men jag måste verkligen göra det.. Dock orkar jag verkligen inte nu. Tänkte faktiskt ta och lägga mig en stund. Får se om jag kan somna haha. Sova är verkligen det skönaste jag vet! Jag älskar att ligga i sängen, mys! Mmm yes nu ska jag bege mig till min säng. Ha dem

110818

Ledig dag, I like. Har spenderat morgonen här framför datorn. Det är livsfaligt. Jag kan sitta här en hel dag, utan att göra något vettigt. Det är sinnes sjukt.. Egentligen är det rätt tråkigt men man liksom fastnar.
Skall försöka slita mig här ifrån och kanske börja rensa lite.. Slänga, skänka, spara, ta med högar..
Dock måste jag hitta ett ställa att lämna in de kläder/saker vi inte vill ha. Jag vill att grejerna skall gå till baltikum. Det ligger mig närmast om hjärtat och jag känner som om att jag är lite skyldig dem det. Fast det är ju en självklarhet att ge bort istället för att slänga. Men jag vill ge det till något som jag känner är verkligt. Så det är en sak jag måste göra idag.
Sen tänkte jag kolla lite på jobbfronten. Har dock fått klartecken från båda donken men jag vill verkligen utveckla nu. Vill hitta ett roligare jobb där jag lär mig något. Eller iaf tjänar bra på. Kommer få jobba lite nätter nu, bra med pengar.

Så på dagens agenda står;
- Rensning
- Disk
- Städ
- Leta jobb
- Hitta förening att skänka till
- Promenad

Härligt rolig dag.. Haha. Men jag har en mängd att stå i eftersom vi flyttar om mindre än två veckor. Så dax att sätta igång här. Ha dem

Favoriterna

Att jag älskar mat är ingen nyhet. Men vad stoppar jag helst i mig egentligen? This;

- Kaffe
- Glass (helst mjukglass med nötströssel)
- Frukt
- Läkerol tuggummin - päron
- Sushi, med en massa wasabi & ingefära
- Käsebelle/dom tunna bågarna
- Aromat på makaroner
- Chevreost
- Cream fresh dill/vinäger/svartpeppar (to kill for på lax)
- Naturella cheesburgare, dubbel chees är snäppet bättre
- Riskakor - ost
- Beasås, chilibea är också grymt göttans
- Fisk, jag har fått dille på det men klarar inte all fisk


In the air

Kalla mig gärna tönt. Men tänk er tillbaka till den där lördagen i mitten av maj. Då var det inte bara mitt hjärta som slog lite extra hårt. (och by the way, när jag ändå är inne på Saade så måste jag ju bara tillägga att Sveriges snyggaste/vackraste par måste vara just Molly & Eric. Molly är så sjukt vacker! Och den där Eric ja han är ju inte direkt ful..) Ja och sen har ju jag en svaghet för pojkband och det står jag för!
Men i alla fall. Tänkte bara dela med mig av mina absoluta favorit låtar just nu. De spelas på repet här hemma kan jag lova. I vanliga fall brukar jag ha en, men nu är det två. Så hoppas på att jag inte tröttnar på ett tag! SJUKT BRA!




Köpt

Då kan vi stryka en av de "största" punkterna inför flytten. Bilen. Yes vi har köpt en bil, äntligen. Eller vi och vi, Jeff har köpt en bil. Fast den är tydligen våran..
Sen har vi kanske löst lägenhet, iaf för en månad. Jeffs kompis ska hem i en månad så han erbjöd oss att ta den under tiden han är borta. Så att vi har någonstans att bo sålänge. Dock är det delad toa.. Mys. Fast en av Jeffs bästa kompisar bo också där, så det går la ok. Men det bor en massa polaker där tydligen, hjälp! Jaja bättre det än att bo på gatan. Så vi får se, skönt att ha något så länge iaf om vi inte skulle hitta något.

Sen läste jag att kronprinsessan är gravid. Fett sött! Tänk ungen haha om det blir en tjej. Alla småflickor stora dröm är ju att vara prinsessa. Så tänk när hon går i typ skolan så ska dom klä ut sig/leka.. Alla små flickor bara "jag vill vara prinsessa!!" och hon bara " jag ÄR prinsessa". Fett coolt. Haha tänk att bli polare med en prinsessa. Eller tänk om det blir en kille, tänk hans tjej. Haha lite coolt, tråkigt att han är så liten bara.. Nej fan jag har ju Leffe..
Sen satt jag och fundera lite. Lagar dom mat själva? Typ kungen och Silvia? Undra om hon brukar baka? Eller om kungen brukar grilla. Hahah lite rolig tanke. Kan ni se er kungen stå och grilla? Och Silvia göra sallad. Hahah så kul.. Undra hur det fungerar det där med deras liv egentligen.. Kommer Viktoria gå på föräldrarmöten?
Jaja lite "döda-tids-tänk" nu när Jeff är och hämtar bilen.. Kanske ska ta och diska efter min lassangemiddag istället.. Ha dem


Here it is, the car. Rätt snygg. I like it!

110817

God morgon!
Skall strax bege mig mot jobbet, eller om sådär 45min.. Näst sista dagen, yes. Jobbar 9.45-16.30, känns som en härlig tid. Börjar inte för tidigt men slutar tidigt också, samtidigt som Leffe. Idag ska vi kolla på bil. Igen, japp.. Shit vi måste verkligen hitta någon NU! Så himla svårt det där.. En golf hade varit bra. Jeff vill ha någon Seat T... något.. Men en Ibiza går också ok, dock känns den väldigt "ensamstående-mamma-bil". Sen är dom gula eller blå, alltså verkligen blå. Palla med en gul bil egentligen? Fast den är rätt ok.. Så får se vad som händer. Men det är dom som ligger i topp iaf. Rätt små men vi behöver inte storre, möjligtvis inför flytten då men får la köpa en takbox.

Imorgon om en månad är det två årsen jag träffa Jeff för första gången. Ha, TVÅ ÅR! Shit det är lång tid.. Jag tyckte inte om killen i början. Nej han hade fula kläder och var jävligt jobbig.. Men nu är det annat. Visst jobbig är han la ännu ;) ibland. Men inga fula kläder (vilket mestadels beror på att han antingen har mina kläder, jag köper dom, eller jag bestämmer vad han ska köpa) och så älskar jag honom. Enormt. Tänk att jag skulle hitta mig en man som är så bra. Inte illa pinkat Felicia, grattis! Tack.
Nej frågan är om jag ska börja fixa mig nu så jag är klar tills jag ska gå. låter som en bra idé. Ha dem

time to go

Yes, nu ska jag ta och åka till jobbet. För tredje sista gången. Det känns så otroligt skönt. Sex timmar idag, sju timmar imorgon & på fredag är det åtta. Det känns skönt att det är inte ett ändå jätte långt pass. Det tråkigaste är att jag inte jobbar med någon rolig.. Eller finns la folk som är ok ;) haha men ingen som jag är överdrivet förtjust i. Eller imorgon är det visst det..
Tycker det är skönt att det inte finns någon som jag egentligen bundat så mycket med. Känns skönt att det är över och bara stryka ett sträck över detta. Nästan två månader som bara varit. Jag är rätt stålt över mig själv att jag lyckats trots att jag mått så dåligt. Den senaste tiden har jag bara hållt mig för mig själv, inte orkat bry mig. För jag vet att jag ska iväg! Jag har lärt mig rätt mycket ändå. Att man kan komma till ställen/träffa människor man verkligen inte går ihop med. Det känns skönt att veta att jag kan suck it up och lägga undan allt och bara vara. Men jag har också lärt mig att jag inte tänker ha det på ett sätt som jag verkligen inte trivs med.
Nu måste jag springa här.. Shit. Ha dem

110816

Hej!
Okej nu börjar verkligen allt närma sig, det känns. Jag börjar bli nervös. Faktiskt.
Dock har jag pratat med McD i Norge, ser ut som att jag kommer vara på dem båda. Till en början, får se vad som händer sen. Men otroligt skönt att veta att jag har något när jag kommer upp. Hoppas att jag hittar någon trevligt efter ett tag, men i början får det vara.
Det jag längtar till mest är att handla inför lägenheten. Vilket rus. Att få en lägenhet och inreda den som man själv vill. Jag älskar när den från början står och gapar tom. Att få fylla på och bygga ett hem, vårat hem.
Det är svårt det där men hem. Jag ser Muskotvägen 15 som mitt hem, just nu. Men hemma det är Vidkärrsgatan, det är hemma hos mig. Här är hemma hos oss. Men jag, jag bor på Vidkärrsgatan. Det är inte kul när någon säger att nej, det gör du inte. Jo det gör jag visst. Ibland längtar jag tillbaka till den tiden. 16 och bo hemma. Det var en fin tid. Men sen kommer det ifatt mig. Det är jag och Jeff nu, här är vårat hem. Snart skall vi lämna det, för ett tag. Ibland längtar jag till framtiden. Jag och Jeff i en villa, med barn. Det är sjukt, men sant. Shit vissa dagar längtar jag så.
Andra inte, då vill jag inget annat än bli 16 igen. Bo med mamma och pappa, med Dippen. Jag saknar er.

Jag vill inte växa upp. Ändå finns det inget jag heldre vill. Jobbigt läge. Tänk om man skulle kunna spola tillbaka och leva lite som man vill. Hoppa imellan de olika perioderna, det hade varit det bästa. Absolut. Men nej, nu är det som det är. Det är jag och Jeff. Snart kommer han hem till mig, på lunch. Underbart. Nu ska jag diska. Ha dem

Höstmys, bitte

Nu är hösten verkligen på väg. Jag längtar faktiskt. Jag har en plan på att bli någon typ av mysmästare nu i höst. Visst känns det lite som en nystart? Framför allt nu för mig, med flytten.

I höst vill jag;
- Gå klädd i en massa koftor, klänningar & boots
- Träna mycket
- Gå ner i vikt
- Se över & ändra min kost
- Bli bättre på att laga mat
- Sluta äta en massa gotte, max 2 gånger i veckan
- Fint väder = promenad
- MYSA
- Ta igen alla filmer/serier jag missat utan vettigt internet
- Spara pengar
- Jobba mycket
- Ta vara på tiden
- Komma på vad jag vill göra med mitt liv
- Bli mer social
- Bli en bättre flickvän

Yes jag ska fokusera mycket på jobb, träning men också på kosten. Jag vill lära mig att laga bättre mat, kanske till och med baka ibland? Jag vill lägga om en del i mitt liv, trivs inte med det som det är nu. Jag har ingen ork/lust med något. Jag behöver skaffa mig detta. Se att det verkligen lönar sig om jag bara ger allt mer tid.
Jag tänker inte börja fören jag är i Åle. Men jag tänker små sätta igång lite nu. Nu tänker jag gå ut på en promenad, den behöver egentligen inte vara jätte lång. Utan jag måste bara börja med at verkligen göra det! Sen ska jag diska och duscha. Sen ska vi kolla bil. Behöver handla lite också, är så sugen på frukt! Gärna melon & äpple! Nej nu blev jag taggad! Ha dem

110815

God dag
Igår sålde vi våran bil, härligt med ett problem mindre.. Tråkigt för dom som köpte den dock, haha han lär ju aldrig få igång den. Men inte vårat problem längre, nejnej. Idag ska vi åka en sväng och kolla på en ny! Hade varit härligt att få ännu ett (stort) problem inför flytten löst. Och det finns verkligen inga lägenheter nu? Det har inte kommit upp en enda den senaste veckan, orka!

Igår var vi på naturhistoriska museumet + cosmonova som är en jätte stor bildskärm format som en kupål. As coolt men jag blev fett illamående?? Vi såg iaf en film om Antarktisk. Allstå det är så häftigt där! Hade jag varit en forskningsnörd hade jag lätt åkt dit! Åh jag blev lite småsugen att faktiskt bli det men jag tror jag är lite för osmart för det, rätt tråkigt när man tänker efter.. Hur häftigt hade det inte varit och varit forskare? Jag skulle vilja bota AIDS, eller cancer.. Spelar inte så stor roll vilken av dom, eller kanske båda? Häftigt..

Inatt drömde jag en sjuk dröm.. Att min gamla gympalärare öppnat en "naked juice bar" i skillinge?? NJB fanns och där, fast skillinge satt typ ihop med simrishamn, så egentligen låg NJB i simrishamn (som för övrigt var en stor stad). Jag hade jobbat på NJB men så bytte jag till den andra.. Men där fick jag typ sparken för att jag var "för dyr"? Sen skulle jag helt plötsligt gifta mig och mamma och charlotte ville äta hamburgare mittemot åhlens (ja det fanns där) men jag ville äta på fake NJB.. Så hittade jag verkligen inte det, vi gick runt hur länge som helst och charlotte blev jätte arg.. Tillslut hittade jag det. Sen när jag kom in undrade alla vart jag tagit vägen för att jag skulle tydligen betala för en McFeast delux som jag hade ätiti där?? Sen joinade vi dom att spela kort, på golvet.. Sen fick jag ett telefonsamtal att ninas syster fått ett barn i ystad.. så vi åkte dit, jag och nina, och så var det typ ett djävulsbarn. Han var helt vit, men svart hår och svarta tänker. Alla var jätte rädda men jag tycket att han var skit söt! Sen åkt vi till något hus som Agneta hade där som hade varit en butik men som dom gjort om så dom skulle bo där.. Toaletten låg i ett torn, och var helt blå! Man fick klätra upp på en jätte stege och så kom man upp i ett hål på golvet.. Sen fanns det inget sovrum i huset utan en nerfällbar säng.. Så hängde vi i huset och glömde av att jag skulle gifta mig? Just det när vi irrade omkring och letade efter fake NJB sprang jag in på NJB där emma jobbade och bara JAG SKA GIFTA MIG!! Jaja det drömde jag iaf.. Lite sjukt var det haha.. Kul att komma ihåg så detaljrikt, det är inte så ofta jag gör det.. Ha dem

110812

Hej vänner!

Alltså jag har börjat bli rätt bra på det här.. Eller bra och bra, bättre. Nu känner jag dock att jag är lite "efter".. Yes onsdagen var fantastisk. Jag skulle in och äta yogurtglass med S & A vid två. Tänkte att jag men det tar kanske två timmar. FEL. Först blev det yogurtglass satt en massa mammor med sina ungar där och vi blev sugna på barn. Någon (sandra) kläckte idén att gå och kolla barnavdelningen på NK. Det gjorde vi.. Hur mycket fina saker finns det inte för barn? Vi hittade den sötaste lilla juicy c dressen!! Dock kostade den runt 1500, vem köper det till sitt barn? Hon kan ha den i MAX en månad.. Wierd (fast sanningen är att om jag hade haft de pengarna hade jag LÄTT gjort det! dom var sjukt söta! till och med amanda dog lite!!) Sen så när vi skulle gå ut från NK så känner vi lukter från deras te avdelning.. Vi blir akut sugna och sätter oss och delar på en kannan. Vi sitter kanske där någon timma.. Sen kommer vi på att alla måste laga mat själva. Jeff var ute och åt med en kompis, Andreas spelade match och amandas mamma var iväg.. Så vi fick denna underbara idén at gå ut och äta tillsammans. Alla var hungriga som få och vi kom på att vi skulle gå till Jensens.. GÖTT! Åt kycklingbörjare. Inget äckligt här nu utan en jätte god kyckling filé i ett jätte gott bröd och så fick man plocka på sallad själv från sallads buffen! YAM. Och är man på jensens så MÅSTE man äta deras mjukglassbuffé. och tar man buffé så är det förbjudet att bara ta en gång.. Så vi fick snällt sitta där och vänta tills våran mätthet släppt lite för att sedan trycka i oss ännu mer. ÄLSKAR MJUKGLASS! Jag var hemma vid 10, härlig dag!

Igår tog vårat internet slut :/ PANIK. Så därför blev det inget igår..
Idag har jag jobbat. Leffe är ute och äter med jobbet så jag orkade inte laga mat till mig själv.. De har öppnat en ny sushi i krökis så det fick det bli! Hur god som hellst och jätte stora biltar! LIKE IT A LOT! Nu sitter jag och smäller i mig jätte ostbågar = gött..
Hahaha fyfan vad fet jag låter, det enda jag skrivit om är hur mycket jag har ätit. Haha men ja det är ungefär det jag gör. Nej i Åle blir det härliga tag. Då ska jag träna med Jeff så då ska det nog gå!
Jag är sjukt trött och funderar på om det är ok att gå och lägga sig innan 10 på en fredag?? Jobbar ju imorgon.. Ååh jag tror jag ska. Ha dem

I need something new, soon






Hjälp

Sedan måga år har jag velat bli världsförälder, men pg av mitt runt flyttande så har jag aldrig blivit det.. Växlanden mellan konton och blablabla.. Dålig bortförklaring, i know.

Så idag gjorde jag något, inte så värst mycket. Framför allt inte för mig, men det hjälper så många!
Jag skänkte 300:- till svältkatastrofen i Afrika..
300 är lite för oss men ger så otroligt mycket för dom! Allvar, bara gört. Och även om du inte har så mycket pengar, nej men va fan skit i en festkväll då? Detta är allvaligt och du kan hoppa över en liten sak som inte ens är nödvändigt för att rädda livet på någon annan..

HÄR gör det du detsamma


110810

God morgon!
Igår var en härlig dag. Jag hämtade ut min väska, den är underbar! Jag åkte till forum och mötte upp Sandra. Sedan begav vi oss upp för att överraska tjejerna! Blev en smoothie och lite tjat, sedan avlöste vi Louise och Amanda på varsin 30min rast.. Sedan blev det lite letande efter en poncho för mig, hittade tillslut en på Åhléns. Där kollade jag också in lampan.. Den var mycket större än vad jag trodde men den var lite lika silvrig.. Riktigt svårt val det där.. Jag vet verkligen inte.. Får tänka över det och kanske kolla på den idag igen??
Sen åkte jag till Leffes jobb och blev upphämtad av honom. Vi begav oss ut för att kolla på bilar. Hittade några av intresse.. Jag hittade tre. De bara stod där, så underbara och perfekta.. My X5.. Det bästa är att Jeff har fått för sig att han kanske tycker att vi ska "unna" oss något.. Han tycker nämligen att vi förtjänar att "unna" oss något, någon gång.. Och vet ni vad han syftar på??? EN X5:A!!!!!!! Ja fast det lär ju inte hända.. Men om han/vi skulle köpa en då jävlar hade jag fått eld i baken och tagit körkort på 2 sec!!! För är det något jag har bestämt så är det att jag ska ha en x5:a någon gång i mitt liv! En svart med tonade rutor, YAMYAM!!!

Vid två ska jag möta upp Sandra och Amanda. Vi ska äta yogurtglass. Det har varit bestämt sedan sådär 1 månad INNAN jag slutade.. Dock har det inte blivit av och nu hittade vi äntligen en dag då vi alla var lediga!! NICE
Ska snart hoppa in i duscha tänkte jag.. Ha dem





110809

God morgon underbara dag! Jag är ledig. Fett nice.
Igår skulle jag jobbat till 01 men det behövde jag inte!! Fick gå hem vid åtta, mötte upp min kärlek som varit och handlat lite. Han hade köpt jätte god glass till oss för att fira lite.. Men det var något fel på glassen.. Den var helt smällt och den blev verkligen inte fryst igen?? Mysko.. Så det blev ingen glass tyvärr :/

Idag ska jag gå ner till bomba och hämta min väska!! :D :D Sen kanske jag ska möta upp Sandra vid forum och hälsa på Amanda :) Dricka lite smoothie, mums! Har lite beslutsångest.. Jag vet verklgen inte vilken jag ska dricka :/
Sen tänkte jag kolla lite på lampan som jag la ut i några inlägg nedan.. Har inte riktigt kunna släppa den.. Men den kostar en del så vill gärna se hur den ser ut irl..

Längtar till min kärlek kommer hem! Idag ska jag laga godmat :) så får vi fira lite i efterkott ;) Tänkte göra fläskfilé, potatis i ugn och ädelostsås, yammi! Och så kan man ju hoppas på att glassen har stelnat tills ikväll..
Nej nu ska jag äta frulle. Ni MÅSTE testa valios laktosfria yogurt - hallon. Den är så sjukt god! Helt tjock, krämig och perfekt!! Så god, yammi!! Ha dem


My new baby

LOVE



Sötnos..
(Jag försöker smygfota, det går inte så bra.. Men det får duga)

Tack för att du är världens bästa! Tack för denna tiden & jag ser fram emot alla år framöver med dig!
Du är den bästa delen av mig.
Älskar dig, som rymden!

110808

Idag har jag & Jeff 15 månader <3. 1år & 3månader. LOVE YOU
Tråkigt att han jobbar 7.30-16.30 & jag jobbar 15-01. Kul att vi sågs i ca tre min imorse.. Men vi har haft en mysig helg!
Igår gjorde vi mysfrukost sen gjorde vi inte ett skit, myste i sängen till regnet typ.. Vid fyra begav jag mig till jobbet och sa upp mig! Jag mådde bra när Sannes reaktion var; VA? NEEEJ!! VARFÖR? NEJ! VA?? Känns skönt att veta att man är bra! Sen spenderade jag nästa fem timmar i köket, kul! Gillar att den nya arbetsledaren bara har sett mig arbeta i köket så att han typ tror att det är den enda jag kan och alltid ställer mig där! Nice.

Nu håller jag på att tvätta lite. Ska snart gå ner och hämta tvätten. Shit tvättade i det andra tvättrummet idag och de har en jätte stor tvättmaskin som jag använde mig av idag (tvätta ca 10000 handdukar).. Men när den ÄNTLIGEN var kvar (stod och väntade i typ 10 min fast det stod 0min kvar??) fick jag inte upp den. Jag fick verkligen inte upp den.. Jag började få panik, stod och drog och greja men den gick inte att rubba. Gick ut för att se om det var någon som kunde hjälpa mig. Inte en käft någonstans.. När jag sen kommer in igen är det som om maskinen verkligen jävlats med mig men när jag sedan inte hittat någon bestämt sig för att okej då hon kan la få öppna mig nu.. Så tillslut gick det.. Shit! Sen kommer jag upp och då är det typ strömavbrott?? Tydligen har det varit i hela Sthlm, inte ens mobilerna har funkat?? Knas.. Nej nu måste jag gå ner och hämta all tvätt.. Hatar att vika den, tur att det inte är massa strumpor! Sen ska jag göra korv med bröd! MUMS

Just det!!! Jag har beställt hem lite Victoria´s secret produkter nyss :) En body mist (en kropps spray) som luktar citron. En duschcream som luktar cocos och en scrub som luktar jordgubb & champange.. Haha jag vet orka beställa tre olika?? Men de fanns inte i samma :P Haha så jag fick ta dom som var godast i de olika grupperna :) Längtar tills de kommer!! Sen väntar jag fan fortfarande på min ena väska!!! VILL HA DEN NU!!! Hoppas den kommer idag/imorgon! Shit nej måste rusa. Ha dem


Our new home


Dessa saker tänker jag införskaffa mig till mitt nya hem i Åle! Har utgått från mina UNDERBARA Union Jack kuddar. Kanske inte min "favorit stil" egentligen. Men det passar verkligen där och ju mer jag tänker efter, ju mer gillar jag det! Lite lantligt/havs inspirerat fast jag vill inte ha för mycket av det! Mycket vitt, beige, blått (denim), silver & lite rött..
Om jag får (har dock inte bestämt mig till 100 än om jag vill) kanske en blå, tänk nästan jeansblå, fondvägg.. Åh det måste jag verkligen tänka på.. Skulle kunna bli så fint!
Jag längtar verkligen tills vi får ordning i lägenheten.. Dock har vi ju ingen än, haha, men har hittat en som vi är lite intresserade av! Hoppas!!
(Allt ovan är från Åhléns)

110806

Idag har vi kollat prideparaden. Dock kom vi in lite sent så hann bara se slutet. Det var rätt kasst, stod bara massa tråkiga människor på flak.. De som gick runt om var mycket roligare! Snygga utklädda, haha det finns så mycket roliga människor. Fan vad världen hade varit roligare om fler hade vågat!! Tråkigt att det bara är en gång om året.. Sen gick vi lite i affärer. Blev sugna på piza så gick runt i ca 30 min för att leta efter en.. Tillslut hittade vi ett ställe. Dock var det inte bara vi som kommit med den idén. Det var fullsatt(det var en stor restaurang), de var tre som jobbade & tror knappast att de var varna vid så mycket matgäster!! Shit vad vi fick vänta. Men vi fick iaf god pizza. Sen begav vi oss till Hemköp för att köpa kvällens kost. Vi håller nämligen på att göra sushi här!! Spännande :) Eller Jeff ska precis börja. Aaah fan vi var precis utanför dörren när jag kom på att vi glömt köpa avocado.. Så fick snällt vända ner till bomben och inhandla det.. Jeff var inte så glad på detta haha. Jag tyckte det var rätt nyttigt med lite extra motion. Sen har vi köpt två goda ostar och lite kex. MYS!

Imorgon jobbar jag 17-22, lyx! Fast kanske ska stanna en timma eller två för att sara behövde mig. Och bara för att det är sara så kan jag tänka mig att ställa upp!! Sen ska jag säga upp mig på måndag, nervös! Fan att Danne har gått på semester så måste göra det till Sanne. Jag är livrädd för henne så HJÄLP!! Men äh hoppas hon fattar då! Fan tre/fyra som sagt upp oss nu på det senaste. För hon är inte alltid så snäll.. Nej saknar snälla arbetskompisar som i Åle/NJB. På tal om NJB ska jag träffa sandra på tisdag eller onsdag :D är ledig då och hon med! Amanda är också ledig på onsdag.. Kanske ska åka förbi forum på tisdag när hon jobbar.. Prata lite och ta mig en smoothie. Har glömt en av mina favvo tröjor där så måste hämta den!

Nej nu måste jag hjälpa mitt hjärta här! :) Ha dem

110805

Här händer det grejer vill jag lova! Igår fick vi beged att vi blev godkända att hyra ut lägenheten. För det första var vi lite osäkra då man måste bott ett år och det har inte vi.. Men det gick igenom ändå :) lycka. Sen stod det att det tar ca 1 månad innan man får svar, det tog två dagar! Känns så härligt, nu är ett av de stora problemen avklarade! Nu gäller det bara att packa ihop lägenheten, rensa allt!! Men skönt att det är Jeffs syvpappa som ska ha den, så vi kan lämna kvar en massa här! Vi måste köpa en ny bil, sälja/skrota den gamla.. Sen hitta lägenhet där vilket är rätt jobbigt härifrån. Sen ska jag fixa jobb också, det hoppas jag går lätt!
Visst känns det lite vemodigt att lämna här men detta känns bra. Fan vi har ju velat så fram och tillbaka. Och livet i Sverige är inte roligt, inte för att det är det i Åle heller men där finns pengar = resa! Vissa dagar undrar jag vad fan vi håller på med, att flytta tillbaka dit? Jag kommer ju fet hata det igen.. Men vissa dagar längtar jag så. Och jag har verkligen tänkt igenom, jag vill dit. Livet här blev verkligen inte som jag tänkt mig så det kan ju knappast bli sämre. Där känner jag iaf människor och så länge jag är Jeff är jag lycklig!

Idag jobbar jag 16.45-03 BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ så skönt att jag snart slipper det stället!! Ååh vad jag hatar det. Känner sån ångest över att gå dit och stå där så länge & sent idag.. Tur att Shaker har lovat att skjussa hem mig, annars hade det blivt taxi.. Imorgon är jag ledig, de ville att jag skulle jobba samma tid imorgon HAHAHA jag vägrade. Sen ville de förlänga mig på söndag, jag vägrade. Tänker inte spendera en minut längre på det stället än vad det står på schemat. NONONO!! Idag har jag iaf tvättat, städat toa & kök + diskat. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag laga matlåda.. Har inte ätit middag hemma på hela veckan för att jag jobbar så sena pass, äckel! Nej Felicia blicka framåt, du har två veckor kvar på det stället, håll ut! Yes nu ska jag bege mig.. Ha dem

110803

FAN! Jag sitter och bölar.. För att jag ska till jobbet.. Jag tycker så illa om det att det gör ont i mig. Det är verkligen inte kul. Och alla mina pass denna veckan har både förlängts & ändrats så jag börjar senare och slutar senare.. Fan jag orkar inte med detta stället. Allt är bara så sjukt negativt!
Funderar på att säga upp mig, två veckors uppsägning, och sedan vara ledig fram tills vi flyttar. Helt allvaligt jag har aldrig mått sämre. Jag vet att jag sagt att jag inte tycker om alla mina jobb jag tidigare haft men allvar, detta är värst! Så sjukt illa att jag slutade på NJB och körde på detta.. HAHAHAH skrattar mig själv i ansiktet. Kul nu ska jag bege mig och ägna mina nästa 10.5 timmar på mysjobbet, YES!!! Ha dem

RSS 2.0