Jobb delux

Hej friends, I a'm alive. Men jag håller på att jobba ihjäl mig.. Eller egentligen inte. I fredags var jag så extremt trött så jag kunde inte ens lyfta benen från soffan för att fixa middag.. Illa. I lördags jobbade jag 12 timmar på Bocca & igår 7 men stannade kvar och åt med min kära pojkvän. Idag har jag jobbat på donken och imorgon börjar två veckor på dagis :) Härligt! Weii snart åker jag till Sthlm. "Tyvärr" kommer Petra Tungården på dopet så jag kommer dö.. Finns ju ingen snyggare/skönare bloggbrutta. Så nu är det no more food och springa en mil om dagen ungefär.. KUL! Den pressen jag hade på mig innan är ju obefintlig om man räknar med den jag har nu.. Härligt!
Så nu minna vänner ska jag ut och gå! Ha dem

Äckligt grym tjej

Jag håller på att avlida, seriöst! Jag är så trött, har absolut ingen aning hur mina ben ska klara av att hålla mig uppe i duschen..
Började med att jag körde lite sit ups & försök till armhävningar, helt klart pinsamt hur svag jag är i mina armar! Är bara att köra på med detta varje dag! Efter detta började jag leta lite tränings videos på youtube, dansade fem min zumba (shit vad svårt?) sen sågon core dans sak, men jag har ju bara fett på magen så kände fan inte av ett skit av det där.. Antagligen gör jag bara fel.. Sen hittade jag den underbara videon här nedanför så detta körde jag i ca 20 min. Alltså fett svettig efter.. Tråkigt att jag har sånt litet vardagsrum bara.. (Etta att jag ska göra detta minst tre gånger i veckan, ska lära mig den första delen grymt bra innan jag går vidare!) Sen gick vi och handlade mat ockej ca fem min dit & fem min hem men iaf.. Sen var det bara in med maten i kylen snöra på sig skorna igen och iväg och promenera/köra intervall. Sjukt vad mina ben är trötta.. Haha tyckte så synd om dem och de ville bara stanna hela tiden, men jag tänkte bara en sak när jag sprang SHORTS så jag sprang vidare ändå! När jag var nästan uppe i mördarbacken tänkte jag SHORTS och så sprang jag sista biten. Satan vad härligt!
Tänk om jag kunde vara så här duktig varje dag! Nu ska jag hoppa in i duschen, härligt! Imorgon ska jag vara på Mosi (min favorit avdelning!) längtar!! Ha dem








Be a pussycat doll

Wohoo jag har precis hittat mitt nya träningsätt, eller ännu ett! Målet är att köra detta (eller finns en jävla massa olika på youtube, varför har jag inte tänkt på detta tidigare) + en promnad/springtur nu! Grymt härlig och jag är rätt svettig. Så härligt att lära sig dansa och bli smal på samma gång!


Men hej sköna killar

Alltså fuck Loreen! Jag hejar sååå på Jedward! Fasen blir aningen kär i dem när jag ser på detta.. Alltså det kan ju inte finnas några skönare killar? Och låten, ah men tjena! Så glad att de fick låten istället för Saade! Sen tänker jag på Bill Kaulitz också när jag ser detta.. Haha kanske har med håret att göra eller dräkterna de har på sig möjligtvis? Jag tror faktiskt att de är snygga om de inte har håret så..
Jag hejar lätt på Irland men det är ändå lite okej om Norge skulle vinna också..



Haha kollade precis på Norges video också, mm Felicia tycker så om androgyna killar.. Okej inte för att det var en nyhet men begge dessa länder har grymt snygga androgyna pojkar/män.. I like

Då kör vi igen

Usch mina ben känns som gelé, mitt huvud är helt groggy (yes våren har kommit hit så även pollen) & jag vill verkligen inte ut och gå! Menmen med mindre än en månad kvar har jag inget val. Vet att det kommer känns skönt när jag väl är ute & framför allt när jag kommit hem igen. Men vägen dit, usch att klä på sig allt mm.. Haha varför är detta ett sånt jävla hinder?
Yes om 30 min ska jag vara ute, senast. Så det är bara att sätta igång.. Ha dem


Nästa somma ska jag fan ha denna kroppen!

Tattoos

Jag funderar på att sätta en mål vikt eller framför allt del mål. När jag uppnår detta ska jag fan ge mig & min kropp något. Yes (sorry mamma) jag tänker skaffa mig en kompis till min fina tatuering! Dock vet jag inte vad än men lär ju ha en del tid på mig till dess..
Jag tycker att det är äckligt snyggt med tatueringar, helt en jävla massa! Dock tycker jag att de flesta tjejer är så jävla mesiga & tjejiga. Jag vill fan inte ha någon tjejig & mesig tatuering som ett hjärta, en fjäril eller en blomma. USCH eller att skriva något fjantigt som "all you need is love" eller något fjantigt liknande. Men sen passar det sig kanske inte riktigt att tatuera en döskalle mitt på min feta arm.. Skulle vilja ha något snyggt men vette fan vad som skulle passa på mig.. Kanske jag ska ta när jag blir smal, för fasen vad snyggt det är med en halv sleeve på smala tjejer. Eller på låret, jammi! Fan måste tvinga min pojkvän att tauera iaf en hel sleeve (skulle ju klart inte tacka nej till om han vill göra begge..) Åh fan vad det är sexigt med tatuerade killar, gärna ner på händerna också! Mjauu.. För övrigt måste jag bara berätta att Jeffs bror har den snyggaste tatueringen i världen! Han har den sista måltiden på underarmen, alltså jag ska fan fota den på bröllopet så ska ni få se! Känner dock faen för att det inte var Jeff som kom på det först & gjorde den..
Men sen tycker jag det ser lite fjantigt ut att bara göra en maffig, det är liksom antingen eller.. Så då är det sjukt snyggt med en liten tunn "fashion" tatuering.. Åh svårt man vill ju inte göra något som är modernt bara just nu utan något som ser bra ut alltid, eftersom den kommer att sitta där för just alltid..




Om jag en dag ska göra en hel sleeve i färg så etta att detta är min inspiration!

Kärlek på denna, åh en döskalle-indian <3 kan inte bli mer Felicia! (& på låret också, jammi)

Åh en ryggtavla vill jag också ha!





Bortse gärna från texterna, utan det är bara typsnittet/stuket jag tycker är fint!




Åh detta är ju också bara för hett! Är det okej att pierca sig när man är 20+? Jag vill ha en i örat, alltså i själva örat, på det som är liksom platt & lite hårt..



Work for it

Jag säger bara fan vad jag är bra! Blev en sväng idag med, tänkte köra varje dag denna veckan (vart fall mån-fre). Har ju sagt att jag måste lägga i en växel högre så det började jag med idag! Till middag blev det kycklingfilé & sallad, grymt gott och nyttigt! Sen eftermiddagen blev det en walk fast idag bestämde jag mig för att satsa lite extra. Så jag gick halva vägen, dit jag väder och sen började jag springa. Sen körde jag intervaller hela vägen hem! Eller till mödarbacken, satan idag vart det riktigt hårt att komma upp för den kan jag lova. Men i slutet kom jag på vad jag själv har sagt, att jag ska öka i backar istället så då gjorde jag det.. Nedförsbacken sen på väg hem var inte kul, kändes som mina ben skulle vika sig.. Och oj som det rann om mig! Är så jävla stolt över mig själv som faktiskt körde intervall hel själv, men om jag ska ha klänning på både dop & bröllop om en månad så är jag bara illa tvungen. Men satan vad skönt det känns nu efter! Imorgon innan jobbet tänkte jag köra precis samma! Snart kanske jag kan springa hela vägen!


Dreamer

Ooh jag är en sån drömmare. Ändå sedan jag var liten har jag "dagdrömt" otroligt mycket. Ni vet väl att jag har haft ett förhållande med Bill Kaulitz i flera år, dock enbart i mitt huvud.. Tyvärr! Jag brukar måla upp olika senarium som jag liksom sedan går runt och tror är lite haft sanna, tyvärr är det väldigt sällan som ens en mini del av det är verklighet.. Ex när jag skulle flytta till Sthlm skulle jag ju få världens bästa liv med grymt jobb & underbara vänner och den mest fantastiska lägenhet du kan tänka dig! Men så blev det ju så klart inte, så då började jag drömma om hur livet i Ålesund skulle bli när vi flyttade tillbaka. Det blev såklart inte heller som jag drömt om fast det är nog mest mitt eget fel. Jag tror att allt ska komma av sig själv, jag kämpar inget för de drömmar jag har. Nej jag är allt för lat och istället börjar jag på en ny dröm. Just nu är det väldigt virrigt, vill jag tillbaka till Stockholm och fakstiskt försöka kämpa för det jag egentligen vill? Eller ska jag flytta tillbaka dit och börja plugga? Eller ska vi bara skita i allt och flytta utomlands, ex Barcelona? Eller den nya "drömmen" Stavanger. Just nu känns den sista jävligt bra, om bara Jeff får ett jobb på Oljerigg så! Att bor i Norge känns så mycket bättre än Sverige, penga mässigt och sanningen är att det är en enormt viktig del i mitt liv. Jag vill ha bra med pengar (nu menar jag inte svinrik) och kunna göra lite saker som jag vill, ex resa & ha ett fint hem! Jag vill även ta körkort och då behöver jag en jävla massa pengar! Om vi flyttar till Stavanger (eller vart jag än nu flyttar) så måste jag se till att börja kämpa för det jag dömmer om! Blir det Stavanger så ska jag ha ett jobb på en butik (helst kläder) och på ett grymt uteställe (jag tänker bli en grym bartender) det finns inget annat! Och även om jag inte får det med en gång så ska jag kämpa tills jag får det!!








Måndag = nya tag

Yes då kör vi igång den där gamla skrönan med att starta om på måndagar. För ja idag är verkligen en omstart, nu när Jeffs mamma har varit på besök har det blivit en del onyttigheter tyvärr.. Två glassar och lite choklad och utan någon motion är inte bra! Känns som jag gått upp de få kg jag gått ner eller lagt på min ännu mer om jag nu inte gått ner något.. Så denna veckan kör vi lite hårdare. Har rätt bra tider så jag hinner nog träna varje dag denna veckan! Och nästa + näst nästa vecka jobbar jag ju på dagis alla fem dagar så då hinner jag verkligen träna en massa! Ska fan få iväg min sambo till gymmet denna vacekan för jag känner att jag behöver lägg i ett par växlar högre! Vill svettas och verkligen ta ut mig själv & känna hur det bräns! Så blir det gymmet en gång så är det okej två gånger så är jag nöjd!


Save some money

Som jag sa igår så har jag som mål att vara ledig två dagar innan vi åker till Sverige. Det är lite mindre än en månad kvar (helt galet) så det skall nog kunna gå. Det är ju inte så farligt egentligen och sanningen är att jag inte jobbar så jätte långa pass varje dag så why not! Jag behöver verkligen pengarna så där kommer nästa mål. Jag ska inte köpa något som hellst onödigt tills vi åker till Sthlm! Inga kläder (förutom klänning till dopet, klänning till bröllopet kan jag köpa i sverige..) eller småprylar men heller ingen onödig mat. Jag är expert på att hitta saker i mataffären som vi "behöver". Nej nu gäller det att börja planera våra köp! Planera olika rätter och sedan handla efter detta. Så skall nog se till att göra ett mat schema nu inför kommande veckor utifrån det vi har hemma och sen enbart köpa det som behövs!
Sen är det inga onyttigheter, skall dra ner ännu mer på kolhydrater faktsikt! Bort med pasta & ris. Bulgur är okej sen ska jag se till att köpa en massa blomkål och broccoli! Och massa sallad, det är så sjukt gott! Sparris är också riktigt gott och perfekt att byta ut mot ex riset! Skulle behöva kolla upp en del recept på fisk också, sjukt bra och så gott! Åh ska sätta mig och kolla runt lite på goda recept nu! Ha dem

Work baby work

Okej nu har jag sju dagars arbete framför mig. Rätt härligt att ha tre jobb för denna veckan varierar rätt mycket för jag har två dagar på dagis, tre dagar på McD & två på Bocca. På söndag är min första egna skift på Bocca. Eller ja första gången jag är schemalagd ensam. Maah och det är där nere också så är det fint väder är jag körd! Men det här lär bli intressant.
Om mindre än en månad åker vi två veckor till Sthlm så nu behöver jag jobba satan! Målet är att vara ledig i två dagar tills vi åker men vi får se hur det går.. Hoppas att jag får någon natt, nästa vecka har jag iaf ingen så kanske ska försöka prata med my boss på Bocca och se om jag kan få jobba någon natt! Sanningen är att jag faktsikt längtar lite efter att få jobba. Visst det är härligt att vara ledig men det blev nästan lite långtråkigt!
Shit jag ska till Sthlm om en månad & då ska jag på bröllop och dop. SHIT! Nu gäller det att träna stenhårt och inte äta något dåligt. Jag vet att jag inte kan hinna bli fit på en månad men lite mindre fett på kroppen ska jag nog lyckas få!

New blogg

Mina vänner, låt mig presentera min tredje blogg! Jag har dock tagit en liten paus från min kära "modeblogg" ett tag då jag känner att jag tappat mitt fokus där lite.. Har inte så mycket inrpiration klädmässigt just nu men hoppas att det kommer tillbaka nä kilona börjar rasa!
Som ni säkert har märkt är mitt stora intresse nu inredning, allt som har med lägenheter och inredning kommer nu hamna där! Känner att det blir lite fel om jag skulle lägga in allt det här. Så de som är intresserade av att följa mitt stora intresse är välkommna att följa med!
Kommer fotsätta skirva om mitt härliga liv & mitt försök till viktengång här! Ha dem



Dock är det något fel på bloggen? jag får i vart fall inte upp den.. CP

TRÖTT

Alltså usch vilken lång dag, haha jag är helt slut! Vi lyckades åka fel väg på 1.5 timmar & sen fick vi åka tillbaka så 3 timmars extra väg, KUL! Vi har varit i Geiranger, så sjukt fint! Men det var inte alls lika bra väder & varmt som när var där sist men vi var ju där på sommaren så det är ju inget konstigt!
Dock tror jag att jag har gått upp de få kilon jag gått ner, eller om jag inte gått ner något alls så har jag iaf gått upp! Så på måndag blir det nya, stenhårda, tag! Promenader, gym & äta nyttigt! Punkt slut inga mera fettigheter.
Nej nu håller jag på att somna haha riktigt trött är jag! Ha dem

On my mind

Åh jag kan helt seriöst inte tänka på något annat än lägenheter och inredning! Jag vill flytta NU! Gärna till Stavanger, haha har suttit och kollat jobb och finns ändå en del. Om jag flyttar dit ska jag ha ett jobb i en butrik (kläder/skor/smycken/inredning) & ett bar jobb. Jag tänker ge fan på detta och verkligen skaffa mig detta, det blir ett mål om jag flyttar dit! Sitter och kollar lägenheter & inredning, love it! Måste ta en tur inom H&M home när vi är i Sthlm, finns en mängd saker jag har tänkt att få med mig tillbaka!


Jag älskar ljusen, riktigt fina & har verkligen den stilen jag har tänkt att ha i framtiden! Och duschhandduken är ju grym, lite Missoni inspirerad. Me like

Move away?

Okej jag har precis fått en så jävla bra idé, vi ska flytta till Stavanger! Alltså det är fett tråkigt här i Ålesund, jag har ändå inga kompisar här (visst jeff har en del här men vadå då?)..
Det är Norge eller egentligen hela Nordens oljehuvudstad, De flesta som jobbar inom olje branschen bor där. Så det är ju en fördel för Jeff. Sen är det en mycket större stad, Norges tredje största stad så det finns ju mer jobb för mig och mer att göra! Sen är det antagligen bättre väder där än här, vädret här suger ju! Jag är så jävla less på att bo i denna hålan! Men att bo i Norge är ju verkligen en bra, pengarna gör ju så himla mycket. Sen tycker jag att det är riktigt kul att flytta så varför inte bara byta stad? Nu när vi ändå har möjlighet att göra detta så kan man ju faktiskt satsa. Skulle vi hata det så är det väl bara att flytta tillbaka.
Dock trodde jag att det skulle vara närmare att ta sig hem då det ligger på samma höjd som Oslo, men man ska ju verkligen över hela landet så det tar tydligen en stund endå. Men bara det att vi kanske kan få ett bättre/roligare liv där är ju värt ett försök!
Men tyvärr ligger hyrorna på liiiiiite mer än här men det finns ju att hitta billiga ändå. Detta tänker jag verkligen kolla upp mer om för jag är faktiskt riktigt sugen på dethär!


Cravings

Att jag var lite halft beroende av bananpankakan kan ni ju knappast ha missat men nu har jag ett nytt favorit mål! Jordgubbar & keso med en massa kanel! Så jävla göttans att jag bara vill äta det hela jävla tiden, det är helt seriöst godare än jordgubbar med grädde.. Detta till frukost med ett par ägg, alltså jag säger bara att jag längtar till imorgon & min frukost! Lovely


Mia mål

Nu har jag bestämt mig, jag har tre mål som jag tänker fokusera på att uppnå här!

- Gå ner i vikt & bli fit
- Spara en jävla massa pengar
- Komma på vad fan jag vill göra med mig själv & mitt liv

Ja gå ner i vikt & bli riktigt fit är väl prio ett just nu! Jag vill absolut inte vara en tjockis längre! Promenad och tänka på vad jag stoppar i mig. Snart tänker jag bli ännu striktare med min mat & verkligen tänka på vad jag äter och hur! Mindre potioner och inte bara slänga i mig maten. Jag vill ha en snygg kropp som jag är stolt över.
Jag vill även börja ta hand om mitt yttre mer i helhet.. Speciellt håret, måste hitta en fin frisyr & en färg jag är nöjd med! Sen hitta bra produkter som passar min hårtyp!

Sen det här med pengar, alltså det är så mycket pengar som behövs i framtiden. Jag vill kunna köpa en lägenhet och då måste man kunna betala handpening så det gäller bara att börja spara! Sen vill jag kunna köpa andra möbler än bara IKEA möbler när jag väl hittar mitt dröm boende! Jag vill kunna resa, helst vill jag ha en rese budget. Ha ett konto där pengarna enbart går till resor. Jag vill se så mycket av jorden som möjligt och inte känna någon press på att jag inte får köpa det när jag är ute och reser. Sen kan det alltid hända någon form av kris eller att något går söder så som en tvättmaskin. Då ska man inte behöva leva snålt i två månader för att kunna ha råd till att köpa en ny. Nej utan jag behöver även ett kriskonto, där det ligger lite pengar just i fall att. Sen är det såklart viktigt att ha lite pengar att röra sig med. Men som det är nu köper jag så mycket onödigt och många bäckar små.. Jag måste se över min ekonomi rejält och lägga om det mesta! Inga spontan köp, jag tror faktiskt att jag är lyckligare på en resa än att ha 5 olika tuggumi paket (som jag ändå kommer att slänga) i väskan eller köpa 4 t-shirtar från H&M som ändå kommer tappa formen efter en tvätt. Nej inga mer spontanköp, tänk på vad jag lägger pengar på. Planera maten & börja spara!

Sen sista punkten behöver jag väl inte ens gå in på. Kanske kolla lite distans utbildningar ex matte C? Sen behöver jag hitta ett jobb som jag faktsikt kan ha. Som jag trivs med och kan tänka mig att ha under en längre period och faktiskt utvecklas inom. Ex verkligen satsa på Bocca, bli en så bra bartender jag bara kan, utmana mig själv! Sen även bli en bättre servitris än vad jag själv tror att jag kan, det är så bra kunskap att ha med möjligeheter till jobb vart som helst i världen. Sen är ju även drixen ett stort plus, men denna lägger jag undan och får absolut inte röra. Just servitris är väl inget jag egentligen vill men det är kanske bara att göra det bästa utav detta och faktsikt bara gilla läget. Jag har fått jobb på en stor restaurang/bar och kommer att ta så många pass jag bara kan få i sommar. Sen kommer jag nog även försöka jobba en del dubbel pass i sommar.. Visst lite slitsamt men bra pengar!


Tappa tänder

Jag drömmer väldigt ofta att jag tappar tänder. Det är riktigt obehagligt och jag har läst att det skulle betyda otur. Men nu tittade jag lite närmare på detta och det är inte alls det det betyder. denna förklaringen stämmer så jävla rätt in på mig.. Lite sick ändå, men nu förstår jag varför jag drömmer detta så ofta!

Tappa tänder

Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.

Köpa hus

Vi har suttit och disskuterat Jeffs framtid lite, ang alla kurser och saker som han bör ta för att få så bra jobb som möjligt. Som det verkar bli vi nog kvar ett tag till här, det visst vi ju i för sig innan. Det är ju iaf ett år till om inte mer.. Så just nu har vi börjat prata lite om att köpa en lägenhet. Det är ju så bra egentligen, vi betalar ju ändå massa pengar så varför inte betala till sig själv? Sen är planen att vi ska ha kvar lägenheten och hyra ut den. Här hyr man ut privat och det finns ju mycket pengar att hämta inom fastigheter. Detta har vi disskuterat rätt mycket innan och nu verkar det som om vi kanske faktiskt ska skaffa oss något som är vårat eget. Jag har haft lite fobi för det där med att ta lån men det känns som om det kanske fakstiskt är rätt bra/eller ja illa tvunget.
Här kan man få något billigare än i Sverige. Du kan få en jätte fin lägenhet för runt miljonen.. Så why not?
Och ååh jag börjar redan planera inredning! Ha dem







17 Maj

Åh Herre ni skulle sett norrmännen idag, de är galna.. Alla alltå nu snackar vi ALLA går runt i folkdräckt.. Både gamla, vuxna, unga, barn, män & kvinnor.. Haha ser ju för roligt ut, kläderna ser ju inte kloka ut.. Visst klänningarna är ju lite fina men männen. Hahah de har ullknästrumpor med små shorts över. Hahaha och klackskor, hihi ser för kul ut. Sen går alla runt med flaggor och säger grattis till varandra.. Jaja älskar man sitt land så why not.. I Sverge hade man ju absolut inte kunnat göra det, nej då hade man varit Rasist. Konstigt detdär.. Jaja nu ska vi la äta någon lunch och sen bege oss ut på staden igen skulle jag tro.. Ha dem


Fast dräckterna här är lite annorlunda.. Den är mörkblå med blommor nere på kanten och männen har hel svart (förutom strumporna då) sen har tjejerna någon duk på huvudet & killarna en hatt eller någon stickad toppluva?? HAHAH

Skulls & feathers

Ah jag har blivit lite smått galen i inredning.. Eller ja det var ett tag sedan det började men det har bara ökat och ökat! Som vanligt har jag bytt stil, hittar en ny stil att inreda med när jag får nya lägenheter.. Dock vet jag inte riktigt vad jag höll på med i denna.. Jag hittade mina Union Jack kuddar och var bara tvungen att ha dem! Jag är lite smått kär i Union jack så jag kunde inte motstå! Så det har ju blivit en stil här som egentligen kanske inte är våren stil (utfick från kuddarna när jag skulle inreda). Men nu har jag ju bytt spår lite inne i sovrummet och det är väl på det spåret jag vill gå. Jag vill ha det lite vitt fast med lite maffiga intryck så som bruna tjocka gardiner i typ sammet. Ett stort träbord (matbord) och ett vardagsrums bord kjort av massa träpallar.. Sen vill jag ha lite inslag av plexiglas & metaller. Lite färgstänk i ex mattor, kuddar, dekorationer & blommor. Sen vill jag ha en massa Jesus(ikoner, kors mm.) indianer (ex drömfångare/fjädrar) & skallar gärna både från människor & djur. Sen vill jag ha lite tavlor som är uppstoppade fjärilar. Det kanske låter aningen galet när jag beskriver det såhär men åh det är så snyggt i mitt huvud! Jag har "beställt" en tavla av en bloggerska. Haha jag såg en del av tavlan på hennes blogg och skrev till henne om hon kunde visa hela tavlan för den såg så jävla fin ut. Så hon gjorde ett inlägg med tavlan och den är så fin så jag smäller av. Och då frågar hon om jag vill köpa den. Ja ni kan ju gissa vad jag svarade.. Nu väntar jag bara på att vi ska göra upp om pris/hon ska skicka den till mig. Åh den kommer bli helt underbart perfekt i sovrummet! Längtar ihjäl mig tills jag får den!


Tavlan är från KanDee & kostar 500:- i ny skick. Jag älskar djurskallen & den forntida texten (betydelsen är save the animal, men skit i det det ser ju fett snyggt ut!)

Jag är även väldigt intresserad av att skaffa mig en "Keep calm and carry on" tavla men är lite klyven i färg.. Vill att den ska passa in i min nästa lägenhet.. Så får kanske vänta med att fixa den tills jag flyttar igen.

Walk in the rain

Åh jag snörade på mig mina fina rosa älsklingar och skulle bege mig ut. Så kommer jag ut genom ytterdörren och då regnar det. Fan jag tittade ju ut genom fönstret och det såg ju inte jag, det var inte ens blött på baksidan? Så jag gick upp igen men då får jag en lite utskällning av Jeff.. Jag bara fan det regnar, jag vill inte gå i en timma i regnet.. Men Jeff bara, men du behöver väl inte gå i en timma då, du går ju ändå inne i skogen.. Gå en liten bit iaf! Och eftersom jag ändå hade bytt om så tänkte jag att ah men vafan det gör jag väl! Men jag gick samma runda som alltid och jag sprang till och med lite. I vanliga fall har jag inte det goet i mig när jag är själv men idag tänkte jag på att jag måste köpa en våg sen fick jag lite smått panik att jag vill inte ställa mig på vågen.. Så då började jag springa. Tyvärr var detta i slutet men jag gav fan på att jag skulle en bit upp i backen så det gjorde jag! I vanliga fall brukar slutet av backen vara ett helvete, jag vill bara lägga mig ner (alltså detta är ingen liten backe vi pratar om nu bara så att ni vill) men istället tänkte jag posetivt idag! Och istället för att sakta ner farten så ökade jag den, för alltså om jag går fortare så kommer jag också upp fortare vilket betyder att det är jobbit en kortare period! Visst att det är lite jobbigare att gå fort i en uppförsbacke men va fan det är ju jobbigt att gå långsamt i en också så går jag fort så slipper jag ju gå så länge! Så nu ska jag öka takten i uppförsbackar istället! Grymt bra tänkt Felicia! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till det sista innan min kära åker och hämtar sin mor.. Ha dem




Need a baby

Jag är aningen sugen på att utöka familjen med en liten bäbis. Ingen av mänsklig ras utan i form av en katt eller en hund. Ni har ju kunnat följa min tanke om en liten Qvintus ett tag nu & planen är att när vi är i Stockholm om en månad kunnat besöka någon liten misse och se om jag kan ha en! Jag ber till Gud att detta ska gå för jag har redan bestämt att jag ska ha en Qvintus!
Sen vill jag ha en liten vovve. Har ju alltid varit inne på en liten dvärgpinscher (som ni säkert vet, lilla Akilles) men nu har jag faktiskt ändrat mig lite.. Jeffs kompis har en staffordshire bullterrier som är helt underbar, alltså hon är så jävla mysig att det finns inte! Och nu har jag suttit och kollat runt lite/läst på om denna ras. Och speciellt till min mamma nu, hur hunden blir som vuxen beror på hur man uppfostrar den från att den är valp! Denna ras är en av Sveriges/Norges/Storbritanniens vanligaste ras och Australiens top ett. I StorB. kallas den The Nanny Dog för att det är så otroligt glad och bra med barn. Visst hunden är fram avlad för att sköta boskap/kamphund men är idag en vanlig familjehund. Så visst måste du ha stor respekt för den och uppfostra den rätt. Men skulle jag få en hund som är ens hälften så fin/mysig som Tjorven (Jeffs kompis) så skulle jag vara nöjd! Ååh titta på dom så fina, vill ha en hel svart! Lilla mysegrisen! Titta bara på dom när de är valpar. Alltså jag avlider lite! Fasen jag måste bli av med min allergi (tips?) för jag ska fasen ha mig en om några år (efter Qvintus så klart!)!





Update; Dör man inte lite inombords när man ser dessa sötingarna (bild 2 & 3)? Smälter man inte lite? Ler och vet inte riktigt vad man ska ta sig till? Ni skulle sätt Jeff när han tittade på dessa.. Jag dog lite inombords!

Dilemma

Alltså jag får panik! Jag har tjatat om detta ett tag nu men jag vet inte vad jag vill göra! Jag pratar såklart om mitt hår.. Ska jag spara till långt igen? Ska jag klippa av det till en lång page? Ska jag skaffa lugg eller inte?
Den personen som är absolut my nr 1 när det gäller hår inspiration är Nicole Richie. Alltså hon har haft precis allt de ovan som jag väljer mellan.. Eller okej kvinnan har alltid lugg. Fasen det är väl där mitt stora beslut ligger.. Ska jag klippa lugg? I så fall är det en lugg som man kan ha på alla sätt. Vanlig rak, i mittbena eller åt sidan, så kan man ju variera! Sen är hon ju så otroligt snygg i allt så det gör detta ju knappast enklare och framför allt i lugg.
Jag ska ju bli ljus igen men sen vill jag ju gärna ha ombre hår (mörka rötter & ljusa toppar). Fast jag tror att jag ska bli ljus nu, fan så länge jag velat det. Sen ska jag nog inte röra mitt hår, framför allt ingen drastiskt!

Så nu, SNÄLLA skriv vilket ni tror skulle passa bäst på mig? Need your help!
Långt hår med lugg



Lång page med lugg




Duktig flicka

Alltså jag säger bara en sak; fyfan vad jag har varit duktig!
Jag har städat toaletten & vardagsrummet. Och nu pratar vi liksom inte bara städat utan jag har STÄDAT! Man kan helt seriöst inte städa mer än det jag gjort, jo det skulle varit att putsat fönstrerna också men hallå det pallar jag inte.. Jag har putsat väggarna inne på toan? jag har fan flyttat på soffan i vardagsrummet och fixat om lite i fönstrerna. Alltså nu är det så fint här. Leffe får ta de andra rummen när han kommer hem. Haha det är fan hans morsa som ska komma och då finns det ingen chans att jag tänker grov städa alla rummen. Visst det är litet men det är något fel på våran lägenhet.. Det blir skitigt på två dagar. Och nu pratar jag inte om att vi lägger saker över allt utan jag pratar framför allt om dammet. Vi har ju ingen som helst ventilation i våran lägenhet (puckon) och eftersom de satt in dubbel fönster hos oss så fungerar det inte längre som i de andra lägenheterna, fönstrena är så kassa så de blåser liksom igenom dem, alltså fungerar som ventilation. Men visst vi har det varmt men skitet.. Så dammet har liksom ingenstans att ta vägen, det blåser liksom inte runt utan det bara lägger sig. Det tar helt seriöst två dagar sen är alla våra ytor super sammiga & sen att vi har allt i vitt gör ju inte saken bättre.. Men det är som det är så får göra det bästa av det, alltså städa mycket!
Nu har jag äntligen satt mig ner och har gort världens godaste frukost/mellanmål/lunch! Ca 1/3 keso en massa jordgubbar & chasewnötter plus kanel. Alltså ibland undrar jag om det inte helt seriöst är godare att äta nyttigt än onyttigt. Som ex denna måltiden känns ju mycket freschare och betydligt godare än om jag skulle smällt i mig typ chokladpudding med massa vispgrädde. Eller bananpankakan med kesella & hallon är ju så mycket godare än om jag skulle äta typ brownie med grädde.. Alltså åh det finns så mycket goda nyttigheter så det går ingen nöd på mig! Dock hade jag ju gärna bott i Sverige då utbudet är LITE bättre.. Åh nu ska jag äta upp mitt godis och sen ska jag försöka fixa till mig själv lite + lägga in all tvätt.. Fasen borde kanske bege mig till frisören ändå.. Ja vi får se, Jeff kommer hem snart så ska fråga om han vill följa med! Ha dem


My top 3

Åh ni vet när man liksom måste göra en jävla massa saker, då har man verkligen ingen lust att göra något av det. Jag har jobbat i 9 dagar i rad nu och liksom längtat efter en ledig dag, att ta igen massa serier, ex Gossip girl som jag ligger tre eller fyra avsnitt efter.. Samma med DH, fast det vet jag inte om jag vill se kapp. Vill liksom inte att det ska vara slut. Vill kunna se mer så de få avsnitten jag har kvar tänker jag nog spara ett tag till!
Hur fan kan man bara bestämma att man ska sluta göra en serie? Alltså snacka om självisk! Jag skulle absolut vilja se mer DH, fast visst de har liksom gjort allt som kan göras så hade säkert bara varit lite samma sak. Men en säsong till hade ju inte skadat! Tänk när de lägger ner Gossip Girl, bah! Vill inte ens tänka på det.. Dock är det inte länge till PLL är back on track typ tre veckor? WHAT!? Så jävla kort tid, satan nu längtar jag som fasen!
Ja dessa tre är nog mina top tre serier.. Sen är ju Californication sjukt underhållande också! Sen är väl jag en aning efter med serier också eftersom jag inte har någon Tv och fasen inte vet ett skit av serier som poppa upp nyligen..  Åh nej jag måste verkligen börja städa & fixa här hemma. Kanske får tid över att kolla ett avsnitt ändå!? Ha dem




Tisdag 15 Maj

Alltså detta vädret här.. Idag såg det ut som om det var nästan helt blå himmel med lite måln. Men fasiken som det kan luras alltså.. Mm precis över mig var det ju så men inte i restan av Ålesund tydligen.. Och blåser gör det också!
Jag gick iaf upp kl nio idag, åt en yogurt & snörade på mig skorna. Tog till och med på mig solglasögon men det hade jag ju knappast behövt..
Tur att berget jag går vid skyddar från blåsten annars hade jag nog kunnat blåsa ner för berget.. Eller kanske ska säga tur att min vikt skyddar mig! hade jag varit en liten spinkis hade jag nog flygit iväg!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag äta mina ägg! Lovely. Idag jobbar jag sex timmar och sen är jag ledig! Åh ni förstår inte hur skönt det ska bli. Fast snart får jag nog sätta in en växel högre om jag skall få ihop en rejäl summa pengar.. Jag vill ha en massa pengar! det känns som jag jobbar för inget alls nu? Vart är alla mina pengar? Men kan ju varit för att jag var ledig en vecka i april.. Men nu är jag ju ledig en vecka denna månaden och och nästa är det ju två.. Jap en växel högre får det allt bli. Får väl börja jobba dubbelt någon dag i veckan också, äsch det ska nog gå. Först dagis och sen mcd i några timmar.. Hoppas bara jag hittar några pass som passar ihop!
Sen måste jag nog köpa en våg ändå.. Jag vill verkligen inte det för jag vill inte veta min vikt. Egentloigen bryr jag mig inte om vikten det är inte så att jag tränar för siffrorna på vågen. Utan jag tränar för klädernas skull! Jag vill kunna ha shorts, linnen och tighta kläder. Jag vill inte gå med långabyxor & långärmat hela denna sommaren också. Jag vill inte se ner på min mage, på mina ben eller mina armar och må dåligt. Jag skiter i siffrorna på vågen men det kan ju faktiskt vara bra att veta hur mycket man gått ner.. Haha ja får la kolla upp detta med vågar någon dag här snart. Nu måste jag duscha. Ha dem


Opepp

Hej, otroligt opepp tjej här! Jag ställde klockan på åtta för att g ut och gå men regnet öser ner och det blåser som satan, mycket värre än igår! Jag är så jävla less på detta vädret, varför kan det inte bara vara fint väder och sol här också någon gång? Visst det regnar mycket i Göteborg men ni sluta klaga, har ni inte bott i ålesund vet ni inte vad regn är!
Så jag somnade om och gick upp vid tio istället.. Hoppas att det slutar regna senare idag så jag kan ut och gå efter jobbet! Eller ja då är jagväl illa tvungen att gå ut, hur vädret än ser ut.. Men hoppas kan man ju alltid! Fan vad tråkigt om det är sånthär väder hela veckan, stackars Eva.. För när det är fint väder här, ja då jävlar är det vackert ska ni veta..
En annan sak som stör mig lite är att jag fixade en ny design ju.. Men tydligen har jag glömt att spara den.. Jävla pantskalle.. Får väl ta och göra om den n någon dag snart! Äsch lika bra det då den gamla nästan är bättre än den nya var.. Åh en annan sak, bajs. Igår när jag lagade mat (görgod fiskgratäng och potatismor med massa morötter & ärter) så skulle jag laga potatismos till idag också så jag kan ha med i matlådan. Men s klart blev det allt för lite så nu måste jag ställa mig och laga mer.. Blää för vi har ingen sallad på jobbet (haha alla vi som jobbar äter typ den för de nya är så jävla goda så de har tagit slut..) så annars blir jag utan mat idag.. Usch jag har bara ett ägg kvar.. Buhuu får väl koka det också och äta något mer till frukost. Ah sen en annan sak jag kom på, jag har typ en "finne" vid ögonbrynet, har haft den sjukt länge så jag har kommit på att det nog inte är en finne. Utan jag tror att det är en hårsäck som liksom vuxit där inne, hur man gör jag nu? Hur får jag bort den? Det börjar göra rätt ont nämligen.. har försökt klämma på den men det gör skit ont och det kommer ju inget?? Måste jag gå till läkaren? Men tänk om det bara är en finne och han tror att jag är dum i huvudet? Hjälp mig snälla?
Nej nu måste jag sätta igån och skala potatis.. Ha dem

Grym tjej

Alltså efter jobbet idag ville jag verkligen inte ut och promenera.. Det regna och blåste typ halft storm, flög kartonger och grejer haha lite smått galet var det.. Men jag tog en titt på min inspirationsbild som sitter i hallen (en snygg supertajt kort svart klänning) och tänkte "NEJ FAN JAG SKA HA PÅ MIG EN SÅN!" Så jag snörade på mig skorna och drog med mig min karl.. Dock blåste det inget alls där vi gick så det vart ju super skönt. Gick en bit och på vägen tillbaka skulle vi jogga en bit.. Först tänkte jag att jag jobbar samma bit som sits. Sen tänkte jag att äsch jag måste ju öka lite för varje gång så jag bestämde en ny plats jag skulle springa till. Väl där kände jag att jag kan springa lite till, såhär höll jag på tills jag sprungit resterande bit av gångbanan. sen kommer vi till en super lång och grymt jobbig backe och den tänker jag inte ens testa.. Det får bli om några månader! Så det där med att öka lite varje gång lär ju bli svår slaget.. Eller ja jag får väl börja springa tidigare. Snart kanske jag ska spinga hela sträckan :)
Nu håller jag på att laga fisk, göttans! Jag vet att man absolut inte ska äta såhär sent men kunde ju inte äta innan vi skulle ut på promenad så det får bli såhär nu när jag slutar sent.. Sen när jag ska jobba mer på dagiset slutar jag ju tidigare! Äh nu måste jag kolla maten. Ha dem

God morgon

Hej alla vänner. Idag är det söndag och jag ska åka och jobba.. Blä jag vet inte när jag jobbade en söndag sist.. Det är i vanliga fall min lediga dag men eftersom jag har så snälla jobbarkompisar som stället upp för mig tänkte jag att det är dax att ge tillbaka lite.. Så idag tog jag ett pass 14-20 dock var det en annan brutta som fråga om jag kunde börja kl ett istället för hon jobbat natt så ja varför inte, more money for me! Dock kändes det verkligen konstigt att gå upp så tidigt på en söndag (eller ja 10 är väl gentligen rätt sent men blablabla) för att åka och jobba.. Min kropp var liksom inställd på att vara ledig.. Men tre pass kvar på donken sen är jag ledig! Åh det ska bli så jälva skönt, alltså ni fattar inte! Haha är liksom aldrig ledig mer än en dag, aldrig två på rad (och absolut inte fem) så detta känns lite wierd.. Men oj vad härligt det ska bli!
Vi ska bestiga berg i alla fall, göttans! tråkigt att trapporna här bakom oss är stängda annars hade jag dragit med min svärmor på 500 trappsteg och en jävligt fin utsikt! Mitt mål var ju att jag skulle ta dom denna veckan så hoppas verkligen att de öppnar dom snart! Idag blir det iaf en promenad efter jobbet, shit längtar faktiskt riktigt mycket! Känner mig sjukt fet som inte varit ute och gått på två dagar!! Fyfasen på mig själv. Nej nu måste jag sätta på mig strumpor, kissa & packa matboxen för sen ska jag gå till bussen. Ha dem

Jag är lite smått sugen..

.. på att fixa en ny design här.. Lite blommer? Eller bara någon ny färg? Eller olika färger? Åh olika pastellfärger med islag av blommor? Ooh I like that, eller äsch vi får se vad jag får ihop!


Att det ska vara så jävla svårt att få till en snygg design? Alltså jag hade ju värsta bilden i huvudet men nejnej det gick ju absolut inte att få till.. Detta får vara sålänge, tills jag har tid/tålamod/ork att fixa om den..

Lördag yeah

Idag har jag jobbat på Bocca & för första gången (på riktigt) stått själv. Tjejen jag skulle jobba med till åtta skulle på middag hos sin pojkväns farföräldrar, första gången hon skulle träffa dem och ville verkligen åka.. Så efter mycket om och men och peppande från henne, Hanna (som jag alltid jobbat med innan och som vet vad jag kan) och från tore (min chef) gick jag med på att testa. Så i ca 2.5 timmar stod jag själv. Dock hade jag inte ett skit att göra så det var ju lite tråkigt.. Gjorde några kaffe för att öva. Kom nyss hem, vid halv 10 så pallar fan inte ut och gå. Är lite smått sliten faktiskt.. Ska äta middag nu och sen senare tänkte jag kanske dra några hemma övningar! Nu har jag bara tre jobb dagar kvar tills Eva kommer och jag ska vara ledig i hela 5 dagar! Riktigt nica måste jag säga! Tror fan inte att jag varit ledig så många dagar i sträck här.. (alltså utan att åka hem) Nej nu är maten klar så måste gå. Ha dem

TACK

Jag måste bara säga tack till mina fina vänner Sandra & Sandra! Tack för eran härliga inspiration..
Jo sanningen är den att precis efter jag skrivit de senaste blogginlägget tänkte jag att nej vetni va jag skiter i att gå ut och går idag! kl är nio och jag måste tvätta håret och så ska jag upp halv sju imorgon, fytifasen! Och så har jag en mängd avsnitt på flertal serier att ta igen så jag stannar hemma! Sen går jag in på dessa tjejers bloggar.. Begge två har gett fan på att träna och inte äta gott. Så då tänkte jag om, att nej fan inte fan ska någon av dem få värdens snyggaste kroppar och här sitter jag fet och lat. ALDRIG! Så jag snörade på mig skorna och gick i 45 min! Fyfan vad grym jag känner mig nu efter!
Sen när jag kom hem så satte jag mig och rev ut några sidor ur nya H&M magazine, för fasen vad modellerna har heta kroppar & det finns så snygga kläder. Problemet om man är fet är att det spelar egentligen ingen roll hur snygga kläderna är på galjen, allt ser förjävligt ut på min kropp.
Så jag satte upp två bilder (snygga ben i shorts & tighta klänningar) på kylskåpet och sen en i hallen! Så varje gång jag vill äta något så ser jag dessa snygga bilder så tänker jag förhoppningsvis om (nej nu menar jag klart inte all mat) eller när jag känner att nej idag orkar jag inte gå ut och gå/träna. Fasen vad jag är peppad på att bli fit nu!
Sen har jag också gett fan på att jag ska bli bra på att gå i högklackat, så varje dag denna vecka han jag gått i halvhöga boots bara för att börja vänja mina fötter! Haha om ni undrar; Ja jag ska bli skit snygg! Ha dem






Denna sommaren ska minsann jag också kunna gå i shorts!

Torsdag

Hej friends. Idag blev det ingen promenad tyvärr, jag lyckades "shoppa" lite för länge.. Eller jag letade efter en jävla salladsskål. Jeffs mamma kommer till oss nästa vecka och vi har bara mini skålar, varje gång vi gör sallad hamnar hälften utanför.. Men Jeff tyckte det var allt för jobbigt och helt onödigt att ha? Men jag hittade tillslut en, dock är det skit ful men det får väl vara sålänge.. Så när vi kom hem lagade vi middag och nu är kl 9.. Jeff går ju upp innan kl 6 på morgonen så han pallar tydligen inte gå ut nu? Nehepp.. Ska nog tjata lite till så kanske vi kan ta en sväng ändå, annars gör jag det fan själv! Försöker även få med honom till gymmet imorgon men nepp han vill heldre promenera/springa.. Sen behöver jag fan sola också!

Vet inte om jag sagt det men jag har slutat på Adecco. Men jag jobbar nu bara som vikarie på Olsvika och jag har redan fått en massa pass! Först tre lösa och idag fick jag ett vikariat på två veckor, tackar! Så det känns ju jätte bra faktsikt. Dock är det inte på den avdelningen jag trivs bäst på men äsch det ska nog gå bra ändå! Haha nej fan nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag fan ut och bli smal! Ha dem


Här har ni mina nya bästa vänner! Så jävla snygga är dom. Dock är dom så mycket mer skrikigt rosa än vad bilden visar. Mjaauuuuuuu

Reasons to be fit


Onsdag

Idag har jag sagt upp mig på Adecco.. Lite tråkigt kanske men sanningen är att jag velat det ett tag + att jag ändå bara vill jobba i Olsvika. Och det ska jag göra ändå, har blivit vikarie där istället & ska jobba på fredag & sedan om några veckor igen, vad jag vet hitills. Kommer antagligen få mer jobb där nu eftersom det är billigare för dem att ta in mig som vikarie om jag inte är genom Adecco. Så det känns bra.
Nu ska jag bara äta upp min äggmacka och sen ska jag ut och gå! Fan är riktigt peppad faktiskt måste jag säga! Imorgon ska jag också promenera & på fredag ska jag försöka få med Jeff till gymmet! Fasen nu ska jag verkligen gå ner! Måste vara super snygg när vi åker till Sthlm plus att vi antagligen åker utomlands en vecka i samma veva också! Och det sker inte om jag ser ut såhär så jag är bara "illa" tvungen att träna ungefär varje dag nu! Jaja fan vad jag tjatar om detta men det känns lite som om jag peppar mig själv när jag skriver detta så ni får bara stå ut! Sen ska jag jobba stägning idag + jobba på mcd imorgon. På fredag är det dagis & lördag Bocca, haha härligt med variation! Nej nu måste jag ut och gå om jag ska hinna! Ha dem

Grattis till mig

Ooooh ja, efter många månader av tjat har jag äntligen fått ut min kille på promenad! Han var till och med och köpte träningskor igår för att jag tajat så på honom! Så nu har vi precis kommit tillbaka från 50 mins promenad/springning. Yes box jag sprang till och med lite, duktig tjej!
Jeff ska snart smälla i sig resten av brownien nu men jag sa starkt nog nej och ska istället göra mig en bananpannkaka.. Helt utan gotte kan jag inte vara om han sitter och käkar! Men jag känner mig själv bryter jag mitt en gång i veckan så är det kört! och mer än en vecka ska jag klara, så det är bara att fortsätta hålla sig till nyttigheter 6 dagar i veckan. Ja detta skall jag klara! Ha dem

Piss

Åh jag är så jävla less på Ålesund just nu! Det värsta är när man sitter och tittar på bilder på facebook/läser bloggar. Fan vad mitt liv suger, det är så jävla tråkigt! Om ni bara visste, fyttifasen. Jag har inte en enda kompis som jag umgås med på fritiden. Visst jag har kanske inte överdrivet mycket tid över men det hade ju varit kul att kunna träffa någon någon gång/gå ut ibland.. Usch säger jag bara!
Jag har sån jävla lust att flytta härifrån just nu så det är inte sant! Ville bara säga detta. Ha dem

Day off

Åh idag är jag ledig, eller sanningen är att jag siv bort nästan hela dagen.. men det känns rätt okej eftersom jag slutade vid fem i natt. Det är inte ofta jag sover till 14 nu förtiden (annat när man var 19, haha inte en dag man gick upp innan kl 15..) men idag kändes det okej. Jag åt mina kära ägg till "frulle" men tänkte faktsikt unna mig lite denna söndag. Efter en vecka utan onyttigheter och med hårt jobb är jag värd att gotta lite. Så just nu har vi brownies i ugen, jammi! Såklart tänker jag inte vräka i mig en massa men lite ska jag faktiskt ta! Men har man en pojkvän som tjatat om detta i månader och tillslut köpt det så kan jag ju inte bara titta på när han äter..
Så blir att kolla film och mysa hela kvällen! Är helt slut i kroppen & huvudet så behöver denna dagen! Ha dem


Hoppsan

Jaha då tror jag bara att jag har tre jobb.. Hade helt missat att jag skulle jobba natt på Bocca idag och eftersom jag helst vill ha jobbet där (bättre betalt, mer tider, mer drinkar, bättre ställe, bättre folk) + att jag redan hållt på att sabba mitt jobb där så var jag ju tvungen att jobba där såklart! Och såklart förstår jag att de blev grymt sura på mig på Vega för att bara ringa och säga några timmar innan att man inte kan jobba, det gör man ju bara inte. Det vet jag ju och det är verkligen inte min stil att göra så.. Men tyvärr vart jag tvungen och ja nu tror jag inte längre att jag har något jobb där.. Inte för att det egentligen gör mig något, hade endå tänkt att säga upp mig i veckan men tråkigt att sluta på så bad terms..
Jag tog allt för mycket vatten över huvudet när jag ens tackade ja till begge jobben och jag förstod väl redan från början att detta skulle ske.. Men jag trode att jag skulle kunna lösa det, men ja det gick ju inte så klart. Men på ett sätt känns det lite skönt också då jag mått så otroligt dåligt över allt detta. Nu hoppas jag att jag ska kunna fokusera lite mer på det som är och förhoppningsvis må bättre!

Idag har det kanppt varit en käft på Bocca. Så jag har övat på att göra kaffe och vet ni vad jag klarade det! Jag har gjort två cappuccinos som faktiskt var säljbara idag! Så jävla stolt över mig själv. Visst måste jag bli bättre på det men nu klarar jag det iaf! Sen har jag och Hanna letat massa drinkar. Om någon kommer och säger typ "ge mig en god drink" så kan jag ju inga.. Men nu har vi ändrat på detta! Vi har kollat upp en massa som verkar goda så tänkte förhoppningsvis testa några dessa ikväll! Jag vill ju bli en grym bartender och jag hoppas att detta är början!


Bad day

Idag har jag lite av en ångest attack.. Fan jag vet inte vad jag vill göra! Just nu är jag inte nöjd med något av mina jobb.. Idag vill jag jobba i butik & ja bartender extra.. Men varför ska allt vara så svårt? Äsch det löser väl sig, men jag tänker fan få ett jävla butiksjobb innan jag flyttar härifrån, så är det bara!
Tro det eller ej men jag ska nog på ännu en intervju, för ännu en bar.. Men får jag det blir det att sluta på något ställe! Jag vill verkligen trivas på ett jobb, känna mig välkommen och behövd. tyvärr är detta inget jag gör just nu så visar de inte att de vill ha mig där så vill jag inte vara där.. Jag försår inte hur människor tänker när de behandlar folk precis som de själv vill och tror att de är så jävla "attraktiva" att de kan göra så? Eller att de inte betalar ut lönen som de ska? Alltså skärpning, jag kan få andra jobb, men om ni håler på som ni gör så kommer ni snart inte ha någon som vill jobba för er! Jag tänker inte vara någon jävla slav eller nickedocka.. Ledsen att säga det men helt seriöst jag orkar inte må dåligt på grund av jobb.. (Ledsen att jag klagar och är lite "ospecifiserad")

Igår fick jag iaf gå hem tidigare från Vega, var sjukt lite att göra.. De första två timmarna stod jag bara och glodde, sålde 4 kaffe & chips + cola.. Mm hej cafe? Sen sålde jag kanske max 10 öl, sen fick jag gå hem.. Inte gjorde det mig så mycket, för jag fick ju sova längre! Fast det var rätt tråkigt när jag var där så jag hoppas det blir mer att göra idag! Nu tänkte jag koka ägg (say what??) och käka frulle, sen ska jag jobba igen.. Längtar till imorgon då jag är ledig! Fan vad det är skönt att få sova och göra absolut inget alls! Hoppas Jeff får ett grymt jobb i framtiden så jag slipper jobba på äckliga ställen som jag ändå inte vill gå til.. Ha dem

Fredaaaaaaaaaaag

God dag mina vänner! Idag har jag jobbat, jag som egentligen skulle vara ledig och ut och gå.. Men äsch I like the money så det var bara att köra på! Har fakstikt haft en riktigt rolig dag, framför allt på slutet.. Sen kom min pöjk och hämtade mig så åkte vi och handlade. Laga en jätte god middag med kyckling, sparris & sallad (inga kolhydrater, heja!) fast med chili bea. Jammi!
Om några timmar ska jag iväg och jobba natt på Vega. Känner alltid såhär några timmar innan att jag heldre vill vara hemma och mysa med min man + sova.. Men när jag väl kommer dit så känns det bra! Hoppas det blir sådär lagom med folk så att tiden går fort, men ändå inte för mycket att göra.. Dock är jag så jävla förvånad över hur jävla skitigt det blir, varje jävla kväll! Alltså vi är ca 4 pers som städar i 2 timmar.. Alltså det är så grisigt, söligt & krossat glas typ över allt! Haha bakom baren är typ värsta, haha ligger verkligen sugrör/pengar/kapsyler på varenda liten yta.. Sen är golvet så sjukt kladdigt att du kan inte stå stilla mer än två sekunder för då sitter du fast sen.. Alltså du kommer verkligen inte loss om du står stilla i en minut.. Haha så sjukt!
Imorgon börjar jag kl 3 på Bocca så känns skönt att jag får sova lite mer än 4 timmar denna helgen i alla fall!
Nu hoppas jag bara på att det är fint väder på söndag så att jag kan få ta min promenad! Längtar fakstikt riktigt mycket haha.. Mööök nu måste jag strax hoppa in i duschen & sminka om mig. Ha dem

ÄGG

Alltså jag måste bara säga att jag älskar ägg! Fyfasen vad det är gott! Kokt, hårt eller mjukt bara sådär eller på mackan (knäckebröd för min del). I en röra, bara sådär eller på mackan (gärna med massa sallad). Eller omelett, med massa goda saker i.. Finns ju hur många kombinationer som hellst! Med skinka, keso, färska championer eller spinat måste nog ändå vara på min topplista. Eller med bananmos i en bananpannkaka med kesella & hallon. Eller om man ska gotta till det riktigt, stekta med bacon/korv & vitaböner. Alltså jag säger bara ÄGG <3
På två dagar har jag lyckas smälla i mig hela sex styck.. Två styck bananpannkakor, två kokta bara sådär + två kokta i en sallad.


Nice one

Jag har äntligen hittat en promenadstig! Fan vad härligt, jag tycker det är så mycket härligare/roligare/skönare att gå på promenadstigar i skogen är att gå på gator i stan.. Denna stigen är riktigt fin, den går längst bergskanten utmed vattnet. Dock ligger det typ industriområde/hamnar nästan hela vägen så det är en del ljud men det gör absolut inget alls för det är grymt fint om man kollar över dem.. Dock är det lite smått läskigt för oss med höjdskräck då det stupar rätt ner i ja jag vet inte hur jävla många meter.. Fast det fins stängsel en bit ner så skulle man trilla dör man nog inte (om inte det går hål i stängslet). Iaf det är 3 km till något ställe, idag gick jag ca halva och sen tillbaka för jag hade lite ont om tid.. Men imorgon tänker jag nog gå hela om det är fint väder! 6km + ca 10 min till & från stället där man börjar gå.. Härligt! Fan nu blev jag mer pepp på att promenera iaf, i skogen kan jag gå hur många gånger som hellst på samma sträcka, inte alls lika tråkigt som på vägen! Just nu sitter jag iaf och klämer i mig min dagliga dos av bananpankakan, alltså hejhej nytt beroende! Ska snart hoppa in i duschen och sen åka till jobbet.. I helgen jobbar jag natt på Vega så tror nog jag ska vara ledig på dagen imorgon! Men vi får se, får jag ett bra pass på donken så kanske jag kör på det också.. Vi får se. Ha dem

Dream

Ååh jag är så jävla klyven i detta med vad jag vill göra med mitt liv.. Min stora dröm har så jävla länge varit att jobba med mode, helst stylist! Jag brinner för mode men det har liksom kommit lite i skym undan då jag sjläv hatar min kropp och verkligen inte kan klä mig fint så som jag är nu. Kläderna sitter så jävla fult på! Vissta dagar känner jag att jag verkligen måste försöka satsa för sanningen är att jag vet att jag är grym! Men att bo i Ålesund är bara så jävla fel! Men allt för ofta känner jag inte kan bli något ändå, det finns så många som är så mycket bättre, har fler kontakter än mig är mer sociala & kämpar hårdare än mig.. Det är inte så att det finns överdrivet mycket jobb inom denna branschen i Sverige, de är några få som får chansen.. Och visst jag har varit nära ett par gånger men alltid snubblat vid mållinjen. Det känns lite som om chanserna är slut för mig? Vissa dagar tror jag att jag kan lyckas om jag bara flyttar härifrån.. Men är det värt det, sjukt mycket jobb för väldigt lite (eller inga alls) pengar.. Att bo här känns för mig lite som en återvändsgränd, inget av det jag enetligen vill kan jag göra här.
Eller jag har testat på att arbeta på dagis, visst det är jätte kul vissa stunder men det är inget för mig! Jag vill inte arbeta med det hela mitt liv, jag vill mer! Eller som nu när jag försöker bli bartender, alltså det är något jag verkligen vill! Jag behöver bara få klart att jag får jobba på Bocca (i sommar får man börja sälja sprit ute så de ska ha en utebar här i sommar. Bocca har Åles största & bästa uteservering så får jag bara jobbet kommer jag lära mig så sjukt mycket!) så ska jag bli en jävla bra bartender! För där finns ju chansen att få jobb precis över allt i världen. Och även om detta inte heller är något att arbeta med hela livet så vill jag se världen, jag vill bo utomlands! Så där finns möjligheter att få jobb utomlands, jag vill ju göra det med! Jag vill inte nöja mig med ett Svensson liv i villa med volvo, två ungar och jobba 8-5 resten av mitt liv. Jag vill något mer! Jag vill göra något jag trivs med, något som gör mig lycklig & så klart ger bra med pengar.. Jag vill bo fint, kunna resa (mer än två veckor om året) & kunna köpa det jag vill.. Varför ska allt vara så jävla svårt?












Walk

Var ute på en timmes promenad och som jag trodde så tog det ca två sekunder innan det började regna.. Men som tur var det bara pytte lite nästan hela vägen. Men i slutet började det regna rätt rejält, sånna mini mini doppar fast typ 1 miljon av dem.. Sådär riktigt äckligt regn, usch! Men det gick bra ändå & var riktigt skönt! Efter promenaden gick jag till affären och köpte en mäng nyttigheter! Ex något "bröd" som min chef äter (hon går på LCHF) som nästan ser ut som kakor.. Ska smaka lite senare med keso på! Har precis gjort en mega god sallad som jag ska ha med mig idag & imorgon! Köpte faktiskt fullkorns makaroner, kunde inte hålla mig. Hade tänkt att köra utan men tog bara en potion till allt så blir en halv potion till varje måltid (dock tror jag salladen kommer räcka till mer än två gånger så ja blir ju inte så farligt ändå)! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag laga bananpankaka till mellis och sen åka till jobbet! Hoppas jag hinner inom H&M och köpa några träningsbyxor! Har bara korta svarta och det kan jag inte ha nu! Annars är det tights men ser så fult ut att ha då jag är tjock och har jätte stora fötter.. Måste ha något långt till då och det har jag inte. Sen har jag bara velor dress i antingen aprikos eller turkost, det hade ju funkat om inte mina skor var knall rosa.. Haha ser inte klokt ut! Så måste köpa mig ett par svarta! Ha dem

Redy set go

God morgon friends! Alltså jag har så jävla svårt att gå upp på morgonen.. Skulle upp kl 9 för att fixa en mängd saker men blev liggandes och snoozandes tills klockan vart halv 11.. Alltså det är fan illa! Imorgon måste jag upp tidigare! Ska bege mig ut på en liten promenad nu tänkte jag, med ett stopp på en mataffär.. Dock ser vädret lite osäkert ut men får hoppas att det håller sig tills jag är hemma igen! Sen ska jag hem och laga en sallad som får följa med till jobbet, sitter och planerar den i huvudet. Åh den kommer bli så god! Vi har fått två nya sallader på jobbet, en kyckling och en ost/skinka.. Så jag har tänkt att göra en "bas" här hemma och sedan lägga på antingen kyckling eller skinka på jobbet. Sparar ju pengar på det + att jag fakstikt betalar för mat på jobbet, då ska jag fan ha något! Det lutar åt skinka fakstiskt, tror det gör sig bäst till ägg och böner! Mmm är redan sugen på att äta min middag.. Haha ska köpe en massa ägg, riskakor, keso, kesella & frukt & grönsaker. Gottans, ska ju jobba sent imorgon också så får bli att göra sallad till både idag & imorgon. Nej nu måste jag fakstikt byta om och bege mig ut på promenaden om jag ska hinna med allt innan jag måste åka till jobbet! Ha dem

God kväll

Satan i gatan vad mycket folk vi har haft på jobbet idag.. Vi alla trodde att det skulle vara super lugnt, att folk skulle göra annat än äta donken men icke. Vet inte hur många undra flurrys vi sålt idag, haha sinnes sjukt! Jobbade iaf över nästan en timma, så får iaf betalt för 13 timmar. Tackar! Imorgon & torsdag ska jag jobba stägning också, göttans med pengar.. Fast det är ju rätt boring.. Trodde att jag skulle tycka det va kul att jobba, fast kan ju bero på allt jävla folk.. Jag vill helst hänga med mina jobbekompisar och inte jobba.. Hoppas på mer av det imorgon, closing med Daniel. GÖTTANS! Så jävla kul, om vi står på köket, haha så jävla chill.. Sen torsdag jobbar jag med Nourzia också det härligt, så skön brud!
Sen vet jag inte riktigt hur helgen ser ut.. Är jag ledig på fredag tänkte jag kanske dra till frisören och lägga mer slingor så mer av det röda försvinner! Tvättar med silverschampoo nu, haha men det röda blir ingen skillnad, så det ljusa är mkt ljusare så kontrasten är ju större nu.. Funderar på att klippa av det ännu mer.. Just nu är det sån äckellängd som jag hatar, verkligen så mellan kort och långt. Ser inte klokt ut! Skulle egentligen väntat någon vecka till men i och med att jag inte vet hur jag jobbar är det kanske lika bra att ta det om jag har en ledig dag. Jaja känner jag mig själv bra så kommer jag ju ändå inte göra det haha.. Är jag ledig blir det typ att jag bara ligger hemma, fan måste börja bli bättre på att göra saker när jag är ledig!
Imorgon ska jag iaf ut och promenera innan jobbet om det är fint väder! Så även på torsdag, härligt att börja kl 16! Nej funderar på att gå och lägga mig och läsa nu.. Ha dem


Åh tänk om jag hade denna lilla mysen att gosa med nu <3
Måste nog hjälpa Jeff med hans CV så han kan få ett jobb & jag en liten Qvintus!

1 Maj

Hejhej mina vänner, nu är det snart sommar kul va? Eller inte.. Hejhej panik närmare bestämt.. Men nu jävlar gäller det.. Nu kör jag fan i mig, inget mer gotti! Nu blir det nyttigt till 110% och träningen tänkte jag börja med denna veckan, det MÅSTE jag! Tänkte inte tråka ut er mer om detta..
Förutom ge er ett litet tips på något gott, men nyttigt! Bananpannkaka.. Du mosar en banan och blandar med ett ägg sen steker du detta! Enkelt och göttans, jag hälde även i kanel i smeten, vilket jag verkligen tipsar om! Sen hade jag på kesella och varma hallon, sjukt mumsigt! Detta kommer jag med all säkerhet smälla i mig både en och två gånger på en vecka..
Här är ju butikerna stängda idag men imorgon ska jag allt köpa på mig en massa frukt, grönsaker, nötter & annat nyttigt. Äggen är min nya bästa vän, så bra!

Ska strax åka till McDonalds och jobba! 6 timmar med dubbel lön, I like! Var så längesedan jag var där så ska bli skit kul att jobba där igen.. Hoppas på att sno åt mig ett pass imorgon och tosrdag också.. Är klar med det fasta vikariatet på dagiset nu :/ så får se vad som händer nu.. Känns sådär att jag vissa veckor har så mycket jobb att det är allt för mycket & krockar med varandra och någon vecka efter har jag inget alls.. Ååh jag måste fixa detta med jobb snart för jag orkar inte gå runt såhär. Man mår ju fan psykiskt dåligt.. Men löser sig det gör det ju alltid! Måste jobba röven av mig nu! Ska nog vara ledig i två veckor i slutet av Juni och en i slutet av Juli.. + om vi har råd/får ledigt så ska vi kanske åka utomlands.. Jeff systerdotter ska döpas i mitten av Juni sen gifter sig hans bror i slutet av Juni så vi har två veckor så vi liksom måste vara lediga.. Så då tänkte vi kanske att vi är i Sthlm en vecka och sen åka utomlands en vecka, men vi får se vad som händer.. Vi har ju tänkt resa utomlands så jävla länge (vi har inte ens varit utomlands tillsammans??) men alltid komit något ivägen.. Så hoppas att det går vägen denna gånge, måste bara se till att jag får ledigt från jobben! Håll tummarna.. Nej nu måste jag fixa mig sen åka till jobbet. Ha dem

RSS 2.0