Trött

Kul att jag har minst 7.5 timmar kvar innan jag får sovaoch jag redan nu känner att jag håller på att somna.. Har försökt sova i en timma men det går inte! Är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Fa jag undrar vad jag egentligen håller på med, ligger inne med 4 jobb nu. Hur kunde jag tro att jag skulle kunna få ihop det? Det är helt omöjligt.. Har lite halft om halft dubbelbokat helgen efter Göteborg.. Begge ställena vill ha mig och nu har jag lovat Vega.. Är så rädd för vad de ska säga på Bocca, om de ska bli arga och inte ge mig någon mer chans.. Men ja jag får hoppas att de går med på att jag jobbar helgen efter hos dem! Åh jag vet inte hur jag ska göra med alla jobb.. Måste ju välja en av barerna, kan inte vara på båda. Sen ang adecco, jag orkar inte gå runt och inte veta om jag ska jobba eller inte. Jag behöver ett fast schema att gå efter. Och jag vill inte sluta helt på donken, är för bra folk som jobbar där.. Så det är så virrigt i mitt huvud just nu.. BLÄÄ!

Håret






Jag är så jävla sugen på att klippa lugg igen! Mitt hår är så extremt tråkigt & det bara är. Jag vet att varje gång jag klipper lugg så ångrar jag mig och vill att det ska växa ut. Just den perioden när det växer ut är så jävla fult! HATAR DET och varje gång lovar jag mig själv att aldrig göra det igen. Men nu när jag haft mitt hellånga/uppklippta hår ett tag är det så jävla tråkigt. Det är sjukt fult att ha utsläppt för det bara hänger och är fult! Och när jag kollar på folk som har lugg blir jag så sugen! Nicole Richie tillhör en av de kvinnor jag tycker är absolut snyggast! Och när man kollar på bilder på henne i lugg vill man ju bara dö, så snygg är hon! Speciellt sista bilden, alltså hade jag kunnat hade jag kopierat detta håret! Med luggen, längden & färgen! Så grymt äckligt jävla snyggt!! Men jag kommer vara tvungen att klippa en bit på längden! Så en lång page med lugg har varit det jag tänkt mig länge (har ju lagt upp bilder på det innan). Och om man kollar så verkar det vara riktigt inne just nu (kolla näst sista bilden!?). Så antagligen kommer jag se ut just såhär i håret om ett par dagar. Snyggt?

NERVÖST

Sitter och äter frulle, ska strax bege mig till Bocca och prata lite med the boss.. Fan jag börjar bli riktigt nervös nu.. Haha så spännande, hoppas verkligen att det går bra! Tänkte sätta mig och "plugga" in de vanligaste drinkarna när jag kommer hem.. Jag är ju ingen van drinkdrickare så kan fan inte en enda drink.. PINSAMT!
Det är så jävla dåligt väder här.. Regnar sjukt mycket, så jävla dumt för jag vill ut och promenera. Men det går fan inte, det öser ner och jag pallar inte gå runt i en timma, pissblöt! Dock måste jag nog till MOA en sväng sen, måste köpa en kylväska & kylklampar! Tänkte göra en pastasallad och ha med som vägmat till Götet, gottans! Och billigare än att stanna och äta påvägen, är så sjukt dyrt här i Norge. Om man ska stanna på en sån vägresturang är det omöjligt att få något billigare än för 500kr. Vilket känns sjukt dumt att lägga ut på mat som inte ens är så god.. Så en pastasallad får det bli, GÖTT! Nej nu måste jag tryck i mig nästa vacka och hoppa in i duschen. Ha dem

Härlig vecka

Alltså jag mår rätt ok just nu! I måndags fick jag ett jobb som jag så jävla gärna velat ha, länge! Senare på kvällen blev det en timmes promenix.. Igår fick jag inget jobb på förskolan så skicka iväg ett sms till donken och fick svaret att komma med en gång. Hade en grymt rolig dag där igår! Idag har jag jobbat på förskola, ett ställe som heter LykkeLiten. Det måste ju vara det finaste namnet ever på en förskola! Sen när jag kom hem har jag tvättat, varit & handlat, lagat mat & beget mig ut på en promenad på en timme. Denna gången gick jag upp för berget vi har här, finns en trappa man kan ta upp som ligger precis bakom där jag bor. Men jag tog andra vägen, så gick i 15 min tills man kommer till början av backen. Sen är det 10-15 min rätt upp. Uppe på toppen är det en härlig gångväg med både små och stora nedför & uppförsbackar på 1.3km. Sen är man framma vid trapporna och då gick jag ned för dom. Altså fan vad jobbigt det är att gå ner för 500 trappsteg, alltså mina ben darrar!! Men satan vad skönt det är nu! Mitt mål är att gå uppför trapporna gå de 1.3km sen när stigen tar slut så vänder jag, går de 1.3km tillbaka och ner för trapporna. Fatta vilken underbar runda det är! Ska satsa på det, kanske kör det redan imorgon om jag inte får iväg min EXTREMT lata pojkvän till gymmet..
Sen imorgon blir det jobb på samma dagis som idag. På fredag vet jag inte hur själva dagen ser ut men kl 22.30 börjar jag jobba på Vega! Fan vad jag längtar alltså! På lördag jobbar jag på donken 12-18 tror jag? Går så sjukt fort på lördagar för är så mycket folk + att vi är så många som jobbar vilket är sjukt kul! På lördag kväll/natt jobbar jag på Bocca, spännande!! Fan vad jag ska bli världens grymmaste bartender! På söndag jobbar jag 15-22 på donken och vi har 100%. GOA PENGAR! Fast jag jobbar bara för att det är 100%, är egentligen ledig på söndagar men detta var ju så värt! Sen jobbar jag med sjukt bra folk då så är bara kul. Sen på tisdag åker vi till Götet! WEIIIIIIIII ska bli så jävla göttans. Det första jag ska göra är att bege mig till frissan, bli ljushårig och klippa av mig typ halva mitt hår :D LÄNGTAR! Ha dem

New jobb

Hej friends! Alltså jag måste bara berätta en rätt rolig sak.. I onsdags hörde de av sig från två olika barer/klubbar som jag sökt jobb på. Den ena är en av Åles störta där jag tidigare arbetat, eller på den klubben som var där innan + en annan bar där han då var chef. Sen från en rockbar som vi har här. De hörs av sig med några timmars mellanrum och ville träffa mig samtidigt. Så dagen efter begav jag mig till Bocca (den stora klubben) och fick då lördag som en provarbetsdag. Sen idag var jag på Vega (rockbaren) och fick även detta jobbet, med provarbetsdag på fredag. Haha lite sjukt ändå tycker jag. Dock kan jag antagligen inte arbeta på båda så jag kommer ju att få välja ett av dem, jobbigt! Bocca är ju en stor klubb med 3-4 barer + två dansgolv så där är det alltid mycket att göra. + att de har en enorm uteservering på sommrarna + är en resturang/cafe. Så där kan jag ju få jobba mycket om det behövs. Dock kommer det vara så mycket hårdare där, det är ju inte ens säkert att jag får jobbet. Eftersom jag jobbade på Metz (som tydligen var så jävla slappt?) så verkar han ha lite svårt att tro att jag klarar av det. Men eftersom jag aldrig arbetat i baren innan så kommer jag ju lära mig i deras tempo? Men är rädd för att han ger mig två kvällar på mig sen ska jag typ kunna allt. Han slängde in mig som den andra personen i en av de störtsa barerna för att hon/han som står där inte klarar det själv.. Det känns ju sådär eftersom jag kan ZERO och då betyder det att jag behöver uppläring vilket betyder att jag sinkar ner den andra personen.. Så är sjukt orolig över hur det ska gå. Dock känns det lite bättre nu eftersom jag kommer jobba fredag på Vega. Så förhoppningsvis kommer jag hinna snappa upp en jälvla massa (felicia du måste lära dig hela jävla baren på fredag för att ha en chans på lördag). Vega känns sjukt jävla bra! Ägarna är grymt sköna och de sa bara klick, efter typ fem min sa hon att de egentligen inte behöver prata mer med mig utan bara se hur jag jobbar. Det kändes så himla bra och jag hoppas vekrligen att det är det också! De verkade så himla stöttande och härliga, inte alls som den pressen jag känner inför lördag.. Och på fredagar har de livespelingar med olika rockband från Norge, hur grymt är inte det?
Men som sagt det jobbiga är ju att välja.. Men antagligen kommer jag känna det redan i helgen. Åh så spännande längtar sjukt mycket, fast är jävligt nervös också! FYFAN JAG ÄR BARTENDER! GRYMT JOBBAT TJEJEN!!


IKEA

Åh fan vad jag älskar att vi ska ta bilen till Svea! IKEA here I come. Om ca en vecka beger vi oss home till Götet. Grymt skönt ska det bli att komma hem. Måste sätta mig och kolla igenom lite nätbutiker och se vad det bjuds på för tillfället. Sen måste jag skriva typ en "inköpslista" vad jag behöver till våren! Sen måste jag maila en katt uppfödare och boka tid för att komma och kolla på dom små liven! Och så måste vi ta en sväng till Ikea, grymt! Har en del små saker att köpa. Jag har ju krossat glas, fat & skålar runt mig som en vilde den senaste tiden så lite nytt sånt måste vi skaffa oss! Sen kan man ju aldrig få nog av deras underbara doftljus! Jag ska nog kunna hitta en massa fint som får följa med oss hem. Sen får man se vad vi mer hittar på, har lust att bara ta det lungt. Kanske åka en sväng till landet om vi hinner med detta. Ja för fan mitt hår måste jag ju fixa, haha bara det kommer ju ta ca en halv dag. Fy är lite orolig på vad det kommer gå på.. Nej satan vad trött jag är, gick upp sjukt tidigt idag för jag hade öppning.. Nu ska jag fan vila i soffan en stund före Leffe åker till jobbet sen ska jag sova, sjukt länge! Ha dem

Hard

Usch just nu känns allt så jävla jobbigt. Fan vad jag absolut inte vill vara här. Jag känner mig så jävla vilsen.. Längtar så sjukt mycket tills jag åker till Sverige om lite mer än en vecka. Ska bli så grymt skönt att komma hem! Även om vi är där i nästan en vecka kommer det kännas allt för kort.. Hinner aldrig med någonting känns det som.
Fan vad jag verkligen måste jobba varje dag tills vi åker! Fytti satan vad lite jag har jobbat. På två veckor har jag jobbat 4 dagar. Usch på dig Felicia! Nu jävlar är det skärpning, ska se om jag kan få jobba söndag på donken också.. Ska jobba imorgon, hoppas att det går bra! Lite jobbigt att jag kan prata i typ 2 sek innan jag börjar hosta, kul att jag vet att jag ska börja på kassa.. Jaja vi får se hur det går. Längtar faktiskt att få komma ut i från lägenheten och bort från soffan! Känner att jag behöver röra på mig lite. Hoppas jag blir frisk snart vill komma igång och träna nu! Fan vad jag måste kämpa nu till och med sommaren. Men jag tror fan att man kan lyckas på några månader om man verkligen kör hårt. Fan vad jag ska köra hårt denna sommaren vill jag kunna gå i shorts & tröja. Inte som tidigare sommrar alltid ha långbyxor + jacka/tjocktröja på mig.. Usch Felicia du är så fet och ful du måste sluta äta och börja träna! Nej om man skulle ta och sova lite ska ju upp snart. Ha dem

So true

Jag läste en liten sak precis som fick mig att tänka lite på livet (som vanligt..)! Men alltså nu måste jag verkligen börja leva. Efter denna otroligt tråkiga veckan hemma är ju nu mer on than ever! Satan i gatan nu måste jag ta tag i mig själv och göra något med mitt liv.

Jag ska:
- Söka en massa nya jobb, vill börja arbeta med kläder! Ps, skriv ut CVn!
- Köra gärnet på lördag & verkligen få jobbet!
- Jobba aset av mig på helgerna, bli en grym bartender! (om jag får jobbet, men klart jag ska få!!)
- Stort plus om jag lär känna folk på nya jobbet(/jobben).
- Träna röven av mig! Lägg upp ett träninschema som jag tror att jag kan klara av.
- Ändra matvanor. Hitta min grej som jag kan klara av att följa.
- Börja spara pengar, lägg upp en sparplan, hur mycket per månad?
- Lära mig shoppa smart, inga fler "shopping at the moment", tänk igenom alla köp.
- Börja arbeta mot mitt mål!


Still bad

Uscha, igår vaknade jag upp med utslag i halva ansiktet.. Fick snällt springa till doktorn igen och det visade sig att jag är allergisk mot mitt pencelin. Så nu har jag slutat äta det. Jaha ska detta gå över av sig själv då tänkte han? Men tror det börjar bli lite bättre.. Hostmedicinen smakar helt förjävligt och det är en pina att ta den varje gång! Jag har legat på soffan i snart 5 dagar så var dax för en rejäl dusch idag! Alltså jag vet att när jag var yngre önskade jag alltid att jag kunde bli sjuk lite oftare, jag är/var aldrig sjuk och jag ville också vara hemma ibland. Men oj vad jag tar tillbaka det nu! Alltså detta är något av det jobbigaste jag varit med om. Jag har liksom inte ont (förutom den extrema träningsvärken jag fått i magen nu, aaaaaaaaj) utan det är bara så otroligt jobbigt med denna hostan. Jag vill bara att den ska försvinna och jag kan få börja jobba igen!
Har kollat klart på PLL så jag har ju ansolut inget att göra nu heller. Längtar så till Juni då 3e säsongen kommer ut! Funtar på om jag ska börja kolla på Greys igen, var ju ett par årsen jag slutade kolla på serien så ska nog sätta igång igen! Men första ska jag faktiskt ut en sväng! Sjukt jobbigt för jag orkar liksom inte gå. Blir anfådd efter två meter och svettas som satan.. Alltså det är som om jag är en extrem tjockis.. Det är så hemskt, stackars mina lungor! Men de ringde ang ett jobb så ska bege mig på en liten pratstund strax! Måste fixa till mig lite innan bara! Ha dem

Still bad

Uscha, igår vaknade jag upp med utslag i halva ansiktet.. Fick snällt springa till doktorn igen och det visade sig att jag är allergisk mot mitt pencelin. Så nu har jag slutat äta det. Jaha ska detta gå över av sig själv då tänkte han? Men tror det börjar bli lite bättre.. Hostmedicinen smakar helt förjävligt och det är en pina att ta den varje gång! Jag har legat på soffan i snart 5 dagar så var dax för en rejäl dusch idag! Alltså jag vet att när jag var yngre önskade jag alltid att jag kunde bli sjuk lite oftare, jag är/var aldrig sjuk och jag ville också vara hemma ibland. Men oj vad jag tar tillbaka det nu! Alltså detta är något av det jobbigaste jag varit med om. Jag har liksom inte ont (förutom den extrema träningsvärken jag fått i magen nu, aaaaaaaaj) utan det är bara så otroligt jobbigt med denna hostan. Jag vill bara att den ska försvinna och jag kan få börja jobba igen!
Har kollat klart på PLL så jag har ju ansolut inget att göra nu heller. Längtar så till Juni då 3e säsongen kommer ut! Funtar på om jag ska börja kolla på Greys igen, var ju ett par årsen jag slutade kolla på serien så ska nog sätta igång igen! Men första ska jag faktiskt ut en sväng! Sjukt jobbigt för jag orkar liksom inte gå. Blir anfådd efter två meter och svettas som satan.. Alltså det är som om jag är en extrem tjockis.. Det är så hemskt, stackars mina lungor! Men de ringde ang ett jobb så ska bege mig på en liten pratstund strax! Måste fixa till mig lite innan bara! Ha dem

Läkaren

Ååh jag har sån jävla hosta, det har tydligen hållt på i ett par veckor säger Leffe.. Har inte tänkt på det så mycket fören de senaste dagarna.. Nu börjar det bli riktigt illa och jag har sjukt ont i halsen för att jag hostat så mycket. Börjar också kännas i lungerna så nu ska jag bege mig till läkaren.. Hahha det sjuka va att när jag ringde och bokade tid så hade de lunchstängt, alltså tänk om vårdcentralerna i Sverige hade haft lunchstängt? Det hade ju aldrig hänt och skulle det varit så hade det ju blitt kaos.. Alltså Norge är så jävla efter på vissa plan..
Ååh nu har jag inte alls många avsnitt kvar på PLL :/ trode det hade kommit ut 3säsongen men sista avsnittet på säsong 2 kommer ut i USA imorgon? Alltså KAOS!? Jag kommer ha sett klart det idag eller imorgon, vad fan ska jag göra nu? Alltså vilken jävla drog det där är alltså.. Shit vad jag är kär i Toby, MJAUUUU! Och fan vad Jenna var snygg innan hon var blind & fan vad jag är glaf dör att Allison är död. Fyfan vilket jävla pungansikte hon är! Hur fan kunde dom andra bara acceptera att hon va så jävla elak mot dom?
Nej nu måste jag gå till läkaren.. Ha dem

Lördag

Ååh jag vaknade kl 8, kul.. Jeff snarka som jag vet inte vad och efter 45 min av knuffande (som senare blev till slag) gav ja upp.. Varför snarkar man? Det är verkligen det dummaste ever, om han inte slutar kommer han få sova på soffan resterande tid av vprat förhållande. Jag väcker honom och skäller på honom, han lovar att han ska sluta snarka/låta mig sova så tar det 2 sek så snarkar han igen. Alltså denna killen är väldigt speciell, han somnar helt seriöst på två sekunder. Han lägger sig i sängen blundar och sen sover han. Hur fungerar detta? Jag ligger vaken i typ en halvtimme, minst! Det är sjukt irriterande för om han sätter igång och snarkar så kan jag ju fetglömma att somna. Är det då jag som ska lägga mig i soffan? Nej verkligen inte! Fan får ta ett snack med killen, han får köpa något sånt antisnarksaker.. Men kul inlägg, var ju inte meningen att det skulle bli ett inlägg om min snarkande kille. Haha nej nu ska jag dricka kaffe. Ha dem

Bäbis?

Som ni säkert vet har vi funderat på att köpa en Sphynx katt. Har alltid velat ha ett djur, jag vet att det är mycket ansvar men det är ännu mer kärlek. På ett sätt känns det som om jag och Jeff är "redo att ta ett steg till" men en bäbis kan killen fetglömma för det händer inte! Och en hund är faktiskt också rätt omöjligt för oss, det är allt för mycket ansvar med att gå ut + att den verkligen behöver någon hemma. Och det fungerar bara inte för oss. Men en liten kisse känns som att det skulle fungera rätt bra. Och just sphynx är lite av en blandning av katt & hund i personligheten. De vill alltid vara med och är väldigt mycket för att ligga i knät sova i sängen.
Om Jeff nu får ett jobb offshore så kommer jag vara ensam väldigt mycket och till en början kommer vi ju bo här och jag vill inte sitta här själv. Jag mår otroligt dåligt och jag vill ha någon. Även om det bara är en katt så är det ändå någon som är "beroende" av mig och jag tror att jag kommer må otroligt mycket bättre. Och vi reser ju aldrig någonstans ändå så det blir ju inte heller något problem. Och om vi nu vill göra det någon gång så kan man ju faktiskt hitta en kattvakt. När vi flyttar härifrån och Jeff kanske faktiskt fått ett jobb + kommit in i det lite mer så blir det ju lättare för oss att hitta kattvakt. Så mamma flyttar vi till Göteborg så har du tyvärr inget val om vi skulle vilja resa. Men varför skulle du inte vilja passa ditt barnbarn i någon vecka då och då? Och i Sthlm har vi Jeffs föräldrar så det ska nog gå bra!
I alla fall så ska vi kolla upp någon som föder upp/säljer/har Sphynx katter i närheten av Göteborg. Så när vi kommer dit i april åker vi nog och kollar på dom! Nej vi ska inte köpa en då. Men jag behöver veta om jag över huvudtaget kan ha någon (snälla gode Gud gör så att jag kan ha en Sphynx) + prata med dom hur det fungerar. Behöver få veta en del om dem innan vi planerar mer. Ååh jag längtar så otroligt mycket! Vill ha honom här nu, lilla Qvintus (stavas oftast Quintus men tycker det ser bättre ut att stava det Qvintur + att i Sverige så används denna stavningen oftare!)


Jag får helt seriöst ont i hjärtat när jag ser de små kattungarna. De är så jävla söta så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen! ÅH JAG VILL HA MIN QVINTUS NU! Vi ska ha en som är helt ljus, bara så att ni vet! <3

Felicia funderar..

Alltså jag hade en ganska ovanlig bussresa hem från jobbet... Förså åkte vi förbi en kyrka och då stog det en präst utanför och rökte. Får präster verklien röka? Det känns som om en präst inte får röka eller dricka alkohol, det känns fel. Alltså du kan ju inte som präst stå utanför din kyrka och röka? Sen hur beter sig en präst när han/hon är jätte full? Fyllesamtalen som vi vanliga människor ringer till polare/kärlekar försöker då en prälle ringa till Jesus? Alltså är det bara jag som tycker att det är helt fel med en rökande präst? Egentligen vet jag inte varför det skulle vara mer fel än om en "vanlig" människa gör det men det känns som att det är heeelt fel. Guds högrahand på jorden och så står dom och blossar.. Njää
Sen så har vi en reklam här i norge, på busshålplatserna. Har tänkt en del på detta innan när jag sätt den.. Det är en reklam om tulpaner, att dom är färska och krispiga. Alltså vadå krispiga? Vem fan bryr sig om en tulpan är krispig? Hur är ens en tulpan som är krispig? Är inte krispig något man liksom äter, typ en nugget. Den kan ju vara krispig eller inte. Ja klart att man vill ha en krispig nugget men VEM FAN BRYR SIG OM TULPANEN MAN KÖPER ÄR KRISPIG? Jag fattar inte..
Sen kom det på en snygg kille, han var väldigt rockig.. Och då tänkte jag på hur mycket snyggare rockkillar är än rocktjejer. Alltså det är inte ens snyggt med sådär jätte rockiga tjejer.. Det ser bara FEL ut! En typ methal brud med sån låång skinrock, stora kängor hon är alltid ful. Oftast har hon stort lockigt hår, stora ögonbryn, osminkad, typ finnar eller glasögon (i värsta fall båda) och lite små tjock. Eller en glamrockstjej, det ser bara sådär jätte fel ut. Som om det bara är fel, det passar liksom inte för en tjej att vara glamrockare. Och en sådär lite typ "elektrogothrockare" dom är ofta bara väldigt långa & smala, med massa smink och ser bara allmänt förjävlig ut. Håller ni inte med? Finns väldigt få riktigt snygga riktiga rocktjejer medan killarna nästan alltid är JAMMI! Och nu pratar jag inte bara ansiktet för klart att det finns fula killar också om själva stilen passar så mycket bättre på killar!

För övrigt så spelar dom Looren stup i kvarten här på Norska kanaler. Kul att jag inte ens hört deras vinnare spelas men våran kör det på. Haha lite konstigt ändå? För övrigt är Norges vinnare SJUKT BRA! Tycker nästan bättre om han än Looren.. Men sen är/var jag ju inte världens Looren fan, hade heldre sett någon annan vinna. Men låten har faktiskt växt. Men Norge JAMMI! Han är en androgyn bög med sjukt härliga drag i ansiktet, klär sig lite rockigt. Alltså en riktig Felicia kille! Just nu är jag stolt över att vara Norsk! Låten är sjukt bra, han är sjukt snygg!


Hemma

Jahopp härlig vecka.. Jeff har åkt till Molde, typ 2 timmar här ifrån, för att gå på sin första kurs. Den är måndag-fredag vilket betyder att jag har fem dagar ensam. Och eftersom han såklart är borta ja då ska jag vara ledig.. Alltså varför ringer de inte om jobb? Igår & idag har jag gått upp kl 7 gjort mig klar och bara suttit och väntat på att de ska ringa. Men de ringer ju så klart inte, bara för att jag verkligen vill jobba. Vill inte vara ensam hemma hela dagarna, tiden går sjukt långsamt & jag blir extremt deprimerad. Man sitter bara och tänker en massa och det är inte bra. Sen har jag börjat kolla på Pretty little liers, och ja det är ju inte precis bättre. Fan vad rädd jag är att A ska vara hemma hos mig.. Usch haha! Men alltså fan vilken patetisk serie egentligen? Visst dom är sjukt snygga, alltså hallå jag är sååå kär i Toby! Ååh så jävla snygg jag dööööööööööör. Så min typ, ser väldigt konstig ut, nästan som något är fel i ansiktet på han.. Och så är han ju så jävla underbar! Just nu är jag i slutat på 1a säsongen så ni som sätt mer, säg inget! Men just nu träffas han och Spencer (hon är så sjukt snygg) och åh dom måste vara tillsammans länge! Så fint par! Åh Hanna & Caleb är också så snygga, begge två. Åh dumma Hanna hon måste ta tillbaka honom. Haha alltså ja jag kan fortsätta hur länge som helst! Måste bara säga att Em är så jävla snygg hon med! Aria är bara jobbig henne vill jag slå i ansiktet lite..
Jaja iaf, tänkte väl fortsätta kolla på PLL nu! Sen måste jag gå och köpa såna där tråkiga saker som man bara måste ha. Typ schampo, pads, ansiktsvatten mm.. Tänkte kolla in lite vad som finns i butiker just nu, skriva upp vad jag vill köpa och göra detta i Götet istället. Nej nu måste jag ha kaffe & sätta igång med min nya drog PLL.. Ha dem





Nu kör vi!


Så vänner nu tar vi farväl av det röda håret & välkommnar (snart) det nya! Det kommer bli lite liknande Rachels hår på bilden ovan. Men får se hur nyanserna blir, hur ljust/mörkt det blir. Hoppas verkligen att det blir bra för jag har lite smått ångest då jag älskar mitt röda!

RSS 2.0