31 Mars

Ja idag fick vi det på papper. Eller nej inte riktigt men aah säger man inte så? Jeffsan har bokat om sitt plan, 19 april beger han sig till Sthlm där han kommer stanna ca en vecka. Visst det är en månad tills han kommer. Men nu vet jag mer exakt när och det kortades av med ca 3 veckor. Jag är glad.
Efter jobbet begav jag och tottisen bort till solariet, köpte oss en korv, träffade på lilla dexter som med sina hundvalpsögon lyckades få halva min & halva charlottes korv. Efter det gick vi hem. Men inte hade vi kraft till att fortsätta på våran spakväll. Nej det kan vi göra en annan dag tänkte vi och la oss med våra datorer. Nu sitter jag och pillar på min gigantiska innebrännare (jag har aldrig varit med om något liknande gällande dess storlek). Nu ska jag slänga på ett stycke Gossip Girl och sedan blir det glamorama. Sen blir det la sängen om inte lite Svenska Hollywoodfruar. Imorgon blir det donkikonga från 17- ca 22.30. Eftersom det är någon dag då Jesus gjorde något (detta påminner mig om att jag lovade Vanessa att kolla upp vad som verkligen skedde under påsken med denna man) har vi kortat ner dagarna. Men den dubbla lönen ger mig 10 timmars betalning istället för 5, ketching. Och jobbar med Xiaoian gör jag också det är kul. Sen blir dte hem en snabbis, byta om och senare bege mig bort till Lipp där nattpass väntar. Även här med dubbel lön hoppas jag. På fredag tänkte jag våldgärsta Kennie och spela Gh och sen får tottisen komma förbi. Behöver lite vettigt sällskap. Lördag är det fört donken & sen bger jag mig bort till Metzan där ännu ett nattpass ska jobbas av. Sen va dena helgen slut och jag är ett steg närmare jeffsan. Ja och någon gång under dessa dagarna ska vi lyckas trycka in både solarium, hårfärgning, klippning, vaxning av bena & ansiktsmaskar. Sen antagligen lite städning och en jävla massa tvättning. Jag har bestämt mig för att beta av våran tvätthög.
Jo för övrigt blev det la klart att jag, Felicia, ska bli skiftledare. Hahah solong suckers. Ha dem


The day

Ja får la börja med igår. Charlotte kom och mötte upp mig efter jobbet och vi begav oss mot lille. Efter att Astrid lyckats göra hjärtan i både min och tottisens lattar begav vi oss ut till våran plats i trappan. Där genoförde vi ännu en disskusion som som alla andra vi för just nu bara består av en sak, eller två. Hennes Kribba och Mr J. Efter att för sjuttielfte gången pratat om hur sjukt det är att vi båda sitter på rosa moln, något framförallt inte charlotte trode att hon skulle göra men även jag hade lite sådar för och naktdelar för detta. Ja vi pratar om hur hon tycker kribbisen är så söt, att jag lyckats smälla i mig kanske både dares nykärabeteende och springer runt och fnissar för de båda. Hur glad jag är för att Mr J har betsämt sig för att nej nu är det dags att komma tillbaka. Hur glad charlotte är för att Mr J har bestämt sig för att komma tillbaka. Hur otroligt tufft det är att vi två, som annars har otroligt olik smak på människor, lyckats med att hitta oss varsin man som den andra nästan hyser lika starka känslor för som den första (och nej lugna er det är inte riktigt samma känslor).. Ja detta och ännu mer prat om hur söta och puttenuttiga och allt det där dom två är lyckas vi bege oss för att möta denna Kribba. Vi (eller ja tottisen mest då) lyckas få honom till att köpa ett guitarr hero bara för att Monsoon är med.. Vi beger oss bort till KAK där vi sätter oss tillrätta i soffan. De nästa ca 5 timmarna sitter jag och kribba och slåss om vem som ska få spela. Charlotte sitter och försöker få hennes ofungerande lillfinger att trycka på den blåa knappen på hans andra guitarr så att hon också kan få vara med i fighten. Vi lyckas få Kennie (som nu för övrigt går under namnet smekpickels) att spela, ja så att vi andra får ett gott skratt över hans "talang" och ansiktsuttryck. Efter att spelat monsoon ca 20 gånger (varav charlotte faktist spelade en gång, hon tryckte på färgerna och jag på den andra) begav vi oss hem. Jag pallade inte med de små turturduvorna mer utan la mig tillrätta i sängen med datorn på magen och jeffsan på skärmen.
Imorse klarade jag bara inte att gå upp. Jag snoosade i fyra timmar, lyckades missa både hårtvättning och banken och begav mig upp ca 30 min innan jag skulle börja. På väg till jobbet köpte jag mig två bananer och lika många nutrilett. Två frukostar, varav en åkte direkt i magen. Efter jobbet kom plottisen och mötte upp mig och vi begav oss ännu en gång till lille (även idag lyckades astrid med hjärtat) och som alla andra vakna timmar på dygnet som vi spenderar ihop fortsatte våran disskusion om dessa män.. Vi begav oss hemåt för att städa. Jag la mig i min säng med datorn på magen och charlotte la sig på sin. Efter någon timme började jag packa upp min väska men avbröt snart för att gå ner till 7/11 för att köpa oss varsin körv. Väl hemma igen fortsatte städningen och nu jävlar ska ni få höra. Mitt rum har aldrig varit renare, jag tror jag dammsög sammanlagt i se sådär 30 min. Då bara asså dammsög och ja några av er vet hur litet mitt rum är. Hur jag lyckades vet jag inte. Men jag flyttade på min klädstång, huttade in några låder under sängen och nu ser mitt rum fan fantastikt ut. Jag slängde in en tvätt och begav mig in i duschen. Jag lyxade till och med till det så att jag smörjde in mig med kroppssmöret jag fick av min tottis i julklapp. Nu ska jag föna mitt hår, byta från badrocken till min nyinköpta sidenpjamas i leopardmönster. Jo hör och häpna här städar vi inte bara utan vi har sidenpjamas också. Imorgon väntar en ny dag på jobbet och sedan ännu mera städning. Jaja här ska det fixas! Ha dem

Back

Så ja då var man tillbaka till Ålesund. Känns väll lite bättre än när jag skulle åka. Usch den ångesten.. Ahja finns inte så mycket att göra. Måste tacka min underbara Charlotte. Hade inte förstått hur mycket jag saknat henne. var först när jag teäffade henne som jag förstod! Även skönt att komma tillbaka till lägenheten. Har varit skönt att bo hemma men känns ändå skönt att komma hem till sitt egna.
Ska snart iväg till jobbet, ska även bli kul att träffa dom. Mest Zenon då klart :P haha.
Sov hela vägen på bussen, fanns inget eluttag så jag slockna efter nån timma och sov hela vägen. När jag kom hem somna jag efter en timma. Vakna av att Charlottes telefon ringer, Kennie vill komma och kolla på fotboll. Men va inte det vid fyra tänkte jag.. Kollade på klockan och JÄVLAR DEN ÄR FYRA! Har alltså sovit ca 15 timmar. Hahaha helt sinnes. När det var halvlek lyckades vi skicka ner Kennie att handla till oss! Fan vad gött. Sen har vi bara legat i soffan och glott på TV. Hel sinnes sjukt skönt att ha kanaler. Wow.

Så ja det är la nästan okej att vara här just nu.. Saknar Höje, Olivia, Mikael, Patrik, Sunnie (som jag aldrig fick säga hej då till??), jossan, tone & de andra.. Ja familjen också. Menmen min tottis väger upp rätt mkt, hade avlidit utan henne. Sen har jag ju (eller ah nästan har..) världens bästa J. SNART! Yes. Ja han beger sig bort till stockholm inom en snart framtid, befinner sig där en vecka. Sen kommer han till mig! Ååh han är så jävla bra. "Ja jag kommer till dig vart i världen du än är. Är det äckelåle så spelar det ingen roll, du är ju där". Ååh jag saknar han såå mycket. Nej nu ska jag prata med honom lite innan jag drar till jobbet. Ha dem



Just det, worldpress jag har glömt att berätta en sak. Jag har också varit med Tiger..

Ja just det förresten worldpress, Dippsåsen också..

Här tottisen, de hade ställt ut våran fina mugg..

Ja här var lite bilder från London. Så mamma eftersom du läser detta, tack ännu en gång! <3

Sucks

Jag vill verkigen inte åka härifrån! Jag hatar att jag älskar Göteborg just nu. Om jag ändå hade varit så trött på det som jag var i sommras. Men nu ångrar jag mig så jävla mycket! Fan vad jag hatar att det inte finns några jobb här.. Men men får väll börja söka snart för jag vill inte vara i Ålesund! Jag vill vara i Göteborg eller fan helst i London. Resan var underbar. Jag älskar London, det kändes så jävla rätt. Ska fan satsa på det i höst. Hoppas att Mikael inte får något jobb så vi kan flytta tillsammans! Jag ville verkligen inte åka, jag gillar verkligen London, shoppingen, starbucks & att de söker folk på hur många ställen som hellst!! I love London och jag ska flytta dit. Sen att den jävla äckelflyg gubben tog mitt bälte.. ÄCKELGUBBE! Skulle jag skjuta någon skulle det vara han.

Idag åkte jag och Höje in till staden. Men den var så tråkigt jämfört med London så jag tröttnade. Ville gå på museum men det ville inte juni. Såg en kändis, eller ja inte för er andra kanske.. Haha en glamysångare, jävla snygga jävel!! Sen kom vi på idén att ha picknick och eftersom jag skulle träffa Mikael och Patrik senare så frågade vi om dom ville vara med. Det ville dom så vi åkte bort till dom för att komma överrens om vart vi skulle vara, hämta filtar + köpa fikat. Men de andra töntarna ville inte sitta på gräset så vi bestämde oss för att vara hemma hos Patrik och kolla skräckis. Så vi begav oss till affären där vi spenderade ca 30 min.. Vid kakyllan, chipshyllan & godishyllan. Jag har aldrig köpt så mkt onyttigheter i hela mitt liv. Hahaha shit.. När allt var uppätet höll vi nästan på att kräka i kors.. Pojkarna ville att vi skulle smaka på den starka såsen men jag vägrade. Så patrik kleta in hela min min med denna.. Fyfaaaaaaaaaaan! Sen i dippen också, usch och aj. Sen spelade vi kort. Jag och patrik lyckades ta oss från botten till toppen. Och när wibbisen förlorat ca 5 gånger vägrade han spela mer. Då skulle dom kolla Paranormal activity och jag VÄGRA se den igen. Så jag och höje begav oss hem..
Hade hoppats på att en viss person skulle vara inne på msn men nehe. Palla göra sig själv mer saknad och sen inte vara inne :/ Så nu tänker jag fan sova, eller läsa lite om MJ.. Hmm

AAAAAAAAAAAAAAAAJ

Jag måste beklaga mig någonstans. Det får bli här.
JAG HAR SÅ ONT I MIN MAGE & RYGG ATT JAG DÖR. PÅ ALLVAR JAG TROR JAG KOMMER ATT DÖ.
Jag ser upp till er kvinnor som har denna smärta en gång i månaden. HUR FAN KLARAR NI AV DETTA?
Jag har haft "turen" att sluta med detta. Men nu skedde det visst ändå.. Minns inte sist jag hade det såhär, men det var innan jag flyttade till Ålesund, alltså mer än ett halvårsen. Detta påminner mig om att jag ALDRIG någonsin ska vara utan en stav i min arm. Det ska ni veta och fan sätt in en själva. Detta är inte roligt. Nej jag tror jag måste spy. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ JÄVLAR MIN MAGE GÖR ONT. Hej nu blir det knapra en jävla massa piller!!

Bye

Jag förstår inte hur humöret kan vända så upp och ner. För några timmar sedan var jag lycklig. Nu är jag olycklig. Jag vill bara lägga mig någonstans under massa, det ska vara mörkt och aldrig mer komma ut därifrån. Jag vill spy på allt och alla. Skjuta folk och be dom dra. Jag vill att vissa ska försvinna för alltid. Ändå är detta det ändå jag inte vill att dom ska. Fuck varför? Nej jag ska lägga mig och försvinna en bit tror jag. Vill inte vara kvar, vill inte ha det såhär. Hej då

OH YEAHA

FREDAG WONDERFUL! Finns inga ord som beskriver det så tänker inte ens försöka. En av de bästa dagarna i mitt liv, det får stå för detta. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH jag har nog inte riktigt fått in det i mitt huvud än, helt iaf.

Felicia goes nice week. Lördag va jag bara hemma med min mor, åt thai mat och käsebelle. Söndag åkte jag skridskor med sunnie, fan vad mysigt. Jag skulle testa att göra en piruett. Jag kom runt men sen landades jag raklång, på sidan, på isen. Det gjorde ont, men var värt det. Tänk om jag hade klarat det!!
Igår jobbade jag 10-19, det va kul att komma tillbaka. Jobbade med både Josse & Patte <3
När jag kom hem runt halv åtta så kommer Wibben med förslaget att vi ska kolla Svenska Hollywoodfruar premieren hos honom. Så va fort som fan in i duschen och bege mig bort till honom. Vi kollade på det, åt choklad, spelade maxi yatzy. Vid halv tolv tänkte vi sätta på coco chanel men då viasade det sig att den va tre timmar. HAHA. Så vi tog en promenad istället. Sen när jag kom hem spela jag UNO med juni och albin till halv tre.
Nu ska jag upp och äta semla hos min mormor. Sen blir det att laga middag (tacos och pannkako, hahaha go blandning) med Patrik & kanske robin. Blir la någon film på det :)
Jag är så jävla glad för mina bögar, äntligen :) Haha fan jag vill inte åka ifrån dom :/ Nej nu får jag planera klart med patte och sen blir det semla hos mormor!


RSS 2.0