Today

Idag ska jag flytta! Härligt. Vi mötte upp våran nya hyresvärd (som för övrigt verkar vara sjukt härlig haha) och fick våra nycklar igår. FETT UNDERBART! Jag begav mig till jobbet & Jeff till lägenheten för att packa upp det som fortfarande legat kvar i bilen + packa upp lite (köket). Idag efter jobbet kommer Leffe och hämtar mig så ska vi fixa lite grejer. Typ säng, kylskåp kanske en soffa om vi hinner. Vi hittade en blå IKEA Klippan för 250 kr igår på fretex (myrorna/frälsningsarmen) men eftersom den stått där ett tag fick vi den för 200. NICE. Så skulle hämta den idag men Jeff jobbar nu på morgonen och vet ej om han hinner dit innan stängning. Så då blir det att köpa en brun eller beige klädsel till den i Sthlm. Mumms. Åh jag vill verkligen sova där i natt. Hoppashoppas!
Jag längtar så till att få igång mitt liv. Nu ska jag äta så mycket bättre, specielt frukost. Gröt, äggröra/koktägg & knäckebröd ska vara standard. Har liksom varit lite som att leva i en "bubbla" här. Inget har fungerat riktigt som vanligt fast jag är så otroligt tacksam över att vi fick bo här.
Nu ska jag strax bege mig till jobbet och sen ska jag köpa massa fina saker till min finafina lägenhet! Ha dem


Fan vilken fin syn!!

Öjöjöj

Oooh vilken underbar dag!
Idag får vi nyckeln till lägenheten. NICE! Han ska komma förbi mig på jobbet och lämna den. Göttans.
Dock slutar jag kl 24 inatt så blir ju knappast att åka dit då. Sen börjar jag kl 11 imorgon men slutar redan kl 17 så efter det blir det att flytta. NICE LIFE!
Sen har vi lite tid på torsdag att fixa + att jag är ledig på fredag. Hoppas bara att Jeff också är detta så att vi kan få fixa lite i våran lägenhet. Jag vill köpa massa möbler men blir nog inte så mycket nu.. Om en vecka åker vi ju till Sthlm så får nog sansa oss lite så jag kan få med mig fina möbler hem från IKEA.
Men en säng skulle kanske vara en fördel att ha.. :D Åh jag är så glad nu. Det liksom bubblar i magen på mig.. Hihi nej nu ska jag fixa mig sen ska vi nog åka till MOA och äta något innan jag börjar & älsklingen skall iväg och öva på att köra truck. Hahaha gulle. Ha dem

ÄNTLIGEN

Fan ni förstår inte hur jag har längtat att få skriva detta inlägg. Vi har fått en lägenhet! Och inte vilken som helst utan den finaste jag kan ha sätt. Alltså verkligen. Den är liten, jävligt bra planerad med separat kök, sovrum & vardagsrum. Dock är hallen minimal men vi får komma på någon bra lösning. Huset är typ "kravmärkt" eller vad man säger, man får liksom inte ändra om. Det är ett jätte gamalt fint hus. Dörren in är halvt glasad med glas i olika färger, ni vet som i gamla filmer? Sen är det sånna jätte tjocka förnsterbräder som man kan sitta i. Nu har de dock precis bytt förnster. Och eftersom man inte får ändra något, inte byta ut fönstrerna, så har de liksom satt in ett par extra vilket resulterar i lite mindre fönsterbräder. tråkigt som faen men vi kommer ju inte frysa.. Fönstrerna är också sjukt fina, de är liksom så dubbel förnster eller vad man ska säga, som dubbeldörrar, man kan liksom verkligen "öpnna" dom (tänk gamla franska filmer då tjejen öppnar förstret och liskom "flyger ut en bit" i lycka för att hon äntligen fått sin kille). Ååh ni ska få se massa bilder sen när vi flyttat in/kommit iordning.
Ja jag kan ju så klart inte vänta med att planera möbler. Och det verkar som att vi tar bilen till Sthlm nu (Jeff måste skaffa vinterdäck & Felicia vill inreda). Detta beryder självklart IKEA! Så jag har såklart suttit inne och valt ut vad som ska följa med hem! Ååååh fysatan i gatan vad jag längtar! Nu måste jag dock sova så det kan bli imorgon och vi får prata lite mer med våran nya hyresvärd! LÄNGTAR!! Ha dem


Åh jag älskar vardagsrumsbordet & bordslampan så sjukt mycket!
Dessa finingar får nog följa med oss tillbaka till Ålesund.
(litet svin billigt köksbord + stolar = grymt bra för vårat mini kök men kanske inte de finaste..)

RSS 2.0