Fredags

Nu när jag ändå är i farten här så är det ju lika bra att skriva. Inte ofta jag har något att skriva om så..

I fredags så begav jag och totten oss ut. Skulle till Hoffman men där ville de inte släppa in mig.. :/ Så vi fick gå till Lille. Efter ett tag står Jeffree star där och vi skulle gå vidare. Utanför möter vi upp hela jälva svennegänget. Alltså snyggingarna med. Dum som ag är springer jag fram och hälsar som en jälva tönt.. Kom på mig själv och sprang fort som fan där ifrån.. Sen kom stoffeliten med! Har saknat honom!! Vi begav oss bort till Vega och Peter jobbade inte! :/ Där var det inget folk men alla bestämde sig för att vara kvar ändå. Utan jag, Charlotte, Jeff och stoffe. Vi drog till Metz och satt där ett tag. Sen fick vi med oss Kim, Markus & Skogsmullen tillbaka till lille en sväng. På vägen hade vi en jälvigt rolig disskusion som anatgligen inte ska nämns här.. Men ledtrådar kan ni få, sy, ute och stoffes halsduk? Haha asså den halsduken har varit med om mycket.. Känns som det alltid på ett eller annat sätt blir halsduken som är i fokus. Charlotte försvinner ett tag men kommer sedan till oss på lille. Jag vet inte riktigt vad vi gorde där förutom att jag ännu en gång får för mig att köpa en öl för jag ska lära mig att tycka om det. jag dricker ca tre klunkar sen ger jag den till Charlotte, som alltid.. Efter ett tag gick Charlotte hem och då gick jag, Jeff, stoffe, Kim och Markus till donken. Jag fattar inte hur dom betalar ca 150 kr för en meny, fyfan. Så jag la beslag på jeffree stars fanta? FANTA? Vem fan beställer fanta? När de fråga va han skulle ha för dricka så jag bara COLA samtidigt som han FANTA.. Men tyvärr lyssnade dom på honom så jag fick mig en halv liter fanta? Jo men gotti. Sen begav vi oss hem till Kim och skulle spela tv-spel. ag blev as glad och satte mig för att köra mot Markus. HAHA trode jag ja. Nej Kim tar kontrollen och de två gaddar ihop sig och bara nej du får inte spela du är nybörjare och vi vill inte spela mot dig då! Svin sur går jag och "gråter ut" hos Jeff och Stoffe. Stoffe blir arg och börjar skälla på Markus och Kim.

S: Men kan ni inte låta henne spela?
K: Nää
S: Men lägg av? Hon kan väll få spela en liten stund?
K: Nej det kan hon inte!
F: Men jag vill!!
M & K: Nej men asså du kan inte spela!
F: Men hur vet ni det om jag inte får pröva?
K: Nej men du kan bara inte det!
S: Men ni kan väll lära henne då?
K: Nej men det går faktist inte
F: Ni är rädda för att jag ska vara bra?
M & K: Hmm mm..
S & F: Att ni ska bli utklassade av en tjej?
K: Men nej hon får inte spela!

Jag va nu riktigt sur och satt och surade en bra stund med min fanta. Stoffe är så elak att han går och sätter sig med dom och struntar i att trösta mig ;) Haha tur att jag har en jeffree star. Sen drog vi hem.


Stoffeliten ville inte vara med på kort..
(Tydligen inte jag heller.)


Inte jeffsan heller..


Då blev jag tydligen otroligt sur på Stoffe..
(And my party maker är med som alltid..)

Jag vet att dessa bilderna var svin tråkiga och inte gav ett skit. Men det var så jälva klockrent på något sätt.. Haha enda bilderna jag lyckades få, hahah!


Senaste tiden i foton..

Jag är sämst på att ta kort. Men jag är ännu sämre på att lägga in dom på datorn.. Så nu tog jag tag i detta så ska ni få se lite..


Jävligt onödigt kort egentligen men så himla häftig bild! När ålesund vann cuppen så sköt de massa raketer. Jag och Charlotte stod och fota som jävla töntar.. Hahah men det ser ut nästan som om solen sprängs eller något :P.


Ah fan ska man göra på rock kan man göra det ordentligt..


Felicia pose nr 1


Felicia pose nr 2


Och Schlotten hade det kanonkul!


Detta måste nästan vara en Felicia pose nr 3..

Just nu hinner jag inte lägga upp något mer men jag fixar resten senare :)


Wohoo jag gjorde något igår/inatt!!

Ja ibland har jag tur. Fick ett samtal från Charlotte igår en timma innan jag skulle jobba att Anton skulle jobba. Fan tack sa vi tydligen båda två, haha. Sen var det Jackie också så vi hade det rätt bra! Eller det var kul men fanns inget att göra så vi mest satt.. Sen var det rätt roliga människor inne i kötket också. Skönt ändå att jag börjar lära känna de lite bättre nu.
Sen när Charlotte slutade kom hon ner och när Kribba (HAHAHA KRIBBA) vaknade så joinade han också. Så det slutade med att vi betsämde oss för att dra ut. Söndagara är branchefolkets festdagar eftersom de jobar på helgerna och det hade vi ju alla fyra gjort dagen innan så vi tyckte det lät bra. Så vi gick hem och fixade oss lite. Runt 12 kom pojkarna så satt dom och skulle lära mig tycka om öl. Jag har verkligen försökt de senaste helgerna men det går verkligen inte. Men jag ska inte ge upp och Charlotte kommer inte tillåta mig att ge upp heller så.. Ja det traskar på på den fronten.. Sen skulle vi gå till Keisarn men utanför smutten så klaga Anton och Charlotte på att det var så jälva kallt och att det var skönt att ha nära hem så vi fick gå in på smutten. Hahaha ah nu har jag ju iaf varit där med.. Smutten asså. Där spelade vi biljard och jag tror att jag är lite av en naturbegåvning på det där. Fast jag har inte riktigt fattat reglerna än. Att man har varsin färg, eller antingen hela eller "randiga".. Jag och Anton skulle ha de hela men jag råka skjuta ner två av CKs också.. Haha men jag sköt iaf ner flest!! Och Anton SÖG! Tur iaf att någon i vårat lag var bra :) Hahah nej men det ska vi göra om, var fan as kul!!
Sen när vi gick hem hade vi snöbollskrig. Ja det kom en massa snö igår så kl 3 i natt sprang vi runt och hade snöbollskrig. Tejerna mot killarna. Jag tror nog nästan att jag och Charlotte var lite bättre ;) ahha. Sen gick vi hem till Kribba och Anton. (och nej charlotte jag MÅSTE kalla han kribba..) Vid halv sju imorse så traskade vi hemåt i snön.. Fan jag höll verkligen på att somna på vägen..
Idag vaknade jag kl 3 av att charlotte står och skriker. Hennes sätt att väcka mig på morgonen. Traskar iväg till jobbet och lämnar mitt skatte kort så jag kan få min lön. Pratar lite med Christine och Peter, äter lite annanas. Köpte en mascara också idag sen så träffa jag på Tomten också.. Lite försent jag vet men han hade annat för sig igår.. Vi har adventsstrumpor och min tomte var för trött och på jobb hela lördag + söndag så han fick komma en dag försent.. Bättra dig till nästa söndag tomten!!

Nu ska jag snart gå ner till Schlotten så ska vi gå och handla lite mat. Vi behöver bli bättre på det där..


Innan männen kom


Charlotte: Jag kan säga ditt namn med tre bokstäver NTN






Fan är man i olika lag så se till att förstöra så mycket som möjligt!
Sätt dig gärna exakt där motspelaren ska stå!!


Ännu ett klagoinlägg..

Egentligen vet jag inte varför jag skriver. För egentligen har jag inget att skriva om.. Helst av allt skulle jag vilja ha ett liv! Men va fan man kan ju inte få allt här i världen. Jag fick Charlotte och det får jag la nöja mig med..

Har precis kommit hem från jobbet. Det gick helt okej.. Dock inte på dagen idag. Mådde allt annat än bra. Fyfarao men ja jag har väll ingen annan än mig själv att skylla.. Trött är jag också, borde sova nu. Ska nog göra det strax. Fick inte den sömnen jag hade behövt. Även där skyll dig själv Felicia, men vad ska man göra? :)
Skulle egentligen vara fri imon + måndag men så blir det ikkje. Eller måndag ska jag men inte imorgon. Blev in ringd till Big Horn igen. Rätt okej för jag vill verkligen lära mig det. Synd bara att det ska vara så tråkigt.. :/ Fast det kanske är för att jag inte kan det riktigt än. Är fortfarande osäker men det går okej..
På måndag måste jag ändå till jobbet för att lämna in mitt skattekort + kontonummer så jag kan få min lön! Har jobbat sönder denna månade + halv skatt + tre tidigare tider från metz. Jag hoppas på goinglönen. Men lär väll inte bli så bra som jag "hoppas på". Har min hyra att betala + julklappar + resa hem + räkningar + annat som man inte vill lägga pengar på.. Och så måste jag spara till London + bättre tider. Kommer ju inte jobba så mycket i december eftersom jag ska hem så måste nog spara en del.. Men det löser väll sig alltid. Det värsta är att jag måste jobba såhär mycket vare månad om inte ännu mera för att klara mig. Det orkar jag inte. Min kropp mår inte bra. Intressanta saker jag skriver om här.. Men så mycket händer det i mitt liv. Nej nu ska jag sova! Det ända jag gör. Jobbar + sover. Good night

Fucking Ålesund

Jag är så otroligt less på Ålesund. Det finns inget här att göra. Finns inget som egentligen håller mig kvar. Jag vill inte vara här längre och varje dag är en pina. Jag jobbar varje dag. Och jobbar jag inte ligger jag ändå inne. Här finns inte ett skit att göra. Det enda som lyser upp mitt liv är shopping. Men sen finns det ett problem.. Det finns inga tillfällen att ha på sig kläderna alltså ingen idée att köpa några. Jag går fem min till jobbet och fem min hem. Under dessa 10 min känns det ingen idée att klä upp sig. Jag säter på mig leggings och en tröja, som ligger närmas.. Jag har använt ungefär fem stycken, varierar mellan dom.. Kul? Nää det suger.. Jag hatar detta.. Det finns inget att göra. Det enda vi gör är att jobba, sova och går ut på fredagar. Känns egentligen inte värt att klä upp sig då heller eftersom stans nattliv SUGER! Hela stan suger. Hårt. Jag hatar det. MYCKET! Problemet är inte att vi inte har någon tid att göra något på. För om vi skulle haft det finns det ändå inget att göra. Då kan man lika gärna jobba. Jag hatar mitt jobb. Det suger, ungefär lika hårt som staden. Det finns inte något positivt med den, förutom att den är fin. Men va fan spelar det för roll? Jag hade kunnat dra imorgon. Men varför gör du inte det då? Ja men det är inte bara att packa mina saker och sticka. För det första, jag får inte hem mina saker på en gång. För det andra, jag sitter med en lägenhet här. För det tredje, jag har möbler i den? För det fjärde, jag har jobb här = kan inte bara dra. Det går inte att bara dra. Vad ska jag göra hemma? Vart fan ska jag ta vägen?
Så nej. Vi har planerat lite. Får stå ut ett tag till. Som det ser ut nu så kommer vi ta två veckor i sommar och dra ner till Aya Napa. Gå en bartenderkusch. Dra tillbaka till skithåla. Jobba sönder till september sen lämna skiten för alltid! Dra till Berlin och leva livet. Jobba som bartender och se vad som händer. Staden är iaf stor och man kan leva ett liv där. Nej jag vet inte vad som kommer hända. Men en sak är säker JAG SKA HÄR IFRÅN! FORT SOM ATTAN!!

Skärpning

Strax efter jag skrev förra inlägget gav Charlotte upp. Hon fick för sig att sova i en timma innan hon skulle till jobbat. Ofta jag dygnar själv. Nej så jag somnade runt halv sju och vaknar vid halv nio av att Charlotte skriker att jag ska vakna och gå upp. Fuck you aldrig tänkte jag och somna om. När Charlotte slutade kl 2 sov jag ännu. Jag som skulle göra massa saker idag. Haha aldrig. Nu är kl fem och det är kolsvart ute.. Ännu en gång missar jag solen och jag har inte gått upp ur min säng ännu. Nej fan skärpning.

Uppe med tuppen?

God morgon, nu är klockan sex.. Vad gör jag uppe såhär tidigt? Haha nää jag har inte lagt mig än.. Nej vi dygnar. Det går rätt bra faktist. Har kolat på twilight och väntar på new moon. Under tiden har vi kollat lite Tokio Hotel. Jag älskar dessa män. Snart är det sags för oss igen.. Längtar såå!!

Ja vad ska jag skriva mer? Hmm inget har jag att säga.. Ja nu ska vi snart göra lite kaffe tror jag.. Ska försöka hålla mig vaken till 9/10 ikväll.. Ska städa lite här hemma när Charlotte jobbar.. Jag lär somna men ska försöka att inte göra det.. Hej då

Sliten

Oh ja.. Jag är så trött så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Jag har ont i hela min kropp. Benen och huvudet är värst. Jag är så hungrig att jag snart äter upp mina kläder.. Vi har typ inget hemma att äta.. Eller jo vi har men allt är fryst. Fan.
Tog Ardians tid igår på Metz, skulle egentligen vara fri men nä. Kändes bra för vi betalar bara halv skatt nu i november. Så igår jobbade jag i lite mer än 12 timmar i rad.. Först på donken och sen på metz. Skulle egentligen varit fri idag men jobbade på big horn, har jag dock vetat några dagar att jag skulle. Men som sagt det känns okej för jag skulle vara ledig tisdag och onsdag. Så skulle bara ha imorgon kvar att jobba. Ska jobba med Peter & Christine så det är roligt! Och Christine lär ju hänga kvar en eller två, kanske tre timmar efter hon slutat så hon kommer göra det okej på jobbet. Nej mer än okej! Men tillbaka till min ledighet. Kommer jag vara ledig tisdag och onsdag? Nej för jag ska jobba på big horn på tisdag.. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Dock bara 18-22/23 så är bara fyra timmar då vi har öppet. Och det finns en jätte snygg kille på jobbet. Jammi, hihi hoppas han jobbar på tisdag!

Sen är "Stian" back in town! Skådade han igår när jag var på väg hem från Metz. Gissa om jag blev glad? Han är det snyggaste som finns, här i Ålesund iaf.. Men här finns inte direkt några att hänga i granen.. Haha.
Sen blir det inget äventyr över nyår tyvärr. Haha så vi blir hemma istället.. Nu får grabsen bara inte jobba. För då lär jag och charlotte die.
På fredag ska vi ut. Haha igen? Opsan sa. Men nu ska Christine med så det blir kul :). Roligt att vara någon mer även om jag älskar min Plotti men kan behöva något annat ;) Så blir nog Lipp då, dance dance. Lite annorlunda från hoffman.. ;) Ah på tal om hoffman träffa vi en jätte creepie kille där i fredags. Han kunde typ läsa våra tankar genom en berättlse.. Det fungerade verkligen. Hmm..
Nej nu måste jag diska och laga soppa.. Jag svälter.

Work work work

Idag har jag jobbat stägning. Imorgon är det öppning. Det är inte okej, jag vill sova. Fast sen är det rätt gött att ha ett tidigt pass så man får en dag iaf.. Jobbar ju bara stägningar anars denna veckan..
Idag var rätt gött. Jobbade med Peter och söta Artalie (tror hon heter så...) Sen kom Christine på besök och då blir allt mycket roligare! Åt lite mango och prata lite som vanligt.. Mohaha.. Sen fick jag några trevliga kunder.. För Höje kom Polacken ;) Hiih.. Sen kom Anton när jag var ute så satt och pratade med honom ett tag. Sen kom Thommy och Kim. Fan va de luktade illa usch. Jobbar med fisk så fyfan. Så kleta Thommy av massa på mig för att jag skulle lukta ännu mer.. Han sa att jag tydligen också skulle lukta illa. Jo visst gör jag kanske dte när jag kommer hem men inte i närheten av dom. Fyfaaan!!
Sen fick vi världens rusch innan vi skulle stänga, inte kul inte kuuuuuuuuul..
Nu är jag iaf hemma hos min svinkompis (som dock inte hade svinis utan vanligt virus.. lite tråkigt för det hade ju varit lite ball ändå). Har ätit en apelsin och snart ska jag sova..
För övrigt äger jag på sten sax påse på msn! Yes äntligen något jag är bra på ;) Men det gäller bara att hitta ett mönster..
Jobbar hela helgen, 16-23 så här blir ingen utgång inte.. Ska föröska övertala om en film kväll (a) hoppas. Njanja hiiihi.. Det hade jag tyckt om..



Nervös

Usch vad nervös jag är för idag.. Men det lugnar mig lite att jag träffade tjejen som jobbar som "arbetsledare" ikväll igår på hoffman. Pratade lite om hur det kommer att vara och vi är tre amatörer som hon kalla oss som ska jobba ikväll. Det gör mig lite lugn för då kommer jag inte vara den enda som inte kan något. Men jag är fortfarande rädd för det. Jag kommer få tappa upp drickor, duka på och av bord och bära ut maten.. Hjälp, men det är bara två tallrikar åt gången så jag hoppas att jag klarar det.. Tänk om jag förstör upplägget då? Aaah. En annan positiv sak är att hennes mamma jobbar på Rica hotellet och att de behöver folk. Så ska in dit nu i veckan och lämna ett cv. Där känner jag mig lite "säkrare" för där har jag ändå kristian som jobbar och som jag känner lite. Här känner jag ingen.. Fast Jackie var jätte trevlig så det skall säkert gå bra. Sen blir det metz ikväll, usch undra hur jag kommer orka det. Är rätt trött just nu men får dricka mig en kaffe nu innan. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Usch nervöst, jag tycker inte om detta. Snälla gör så jag fixar detta..

Kvällen igår var rätt rolig trots att det inte riktigt blev som det var tänkt.. Men det gör inte så mycket för jag hade roligt ändå. Men känns lite tråkigt att Lille typ gått ner sig, inte alls roligt att vara där längre. Hoffman är ju mycket äldre folk med men kan vara rätt kul det med. Hahah blev lite på kaxhumör igår och då är det kul med alla gubbar som kommer fram. Haha vi hade kul men frågan är hur roligt dom hade ;). Haha. Sen får fina beställning: En Anton på is och en Olle utan svett. Haha.

Menmen. Ända mot ända så kan inget hända. Men om man vänder på steken blir det allvar i leken. ;)

I'm back

And I'm black. I huvet asså.. Färgade håret igår, ingen liten utväxt jag hade hunnit skaffa mig.. Förövrigt så händer här en del. Vi planerar lite äventyr. Tyvärr är mina vänner lite mer äventyrliga än vad jag är. Men fan jag ska övertala dom att dra ner en del på det där ;) haha. Ah vi har fått vänner :P Eller ah kanske eller jo det har vi. Anton & Phlippe, Philippe kommer hit ikväll för att fira moi. Anton jobbar men skulle nog fixa så vi får mysigahörnan på Hoffman ikväll :). För övrigt så har jag fått min lön, som sög. Nu har jag panik och skulle springa runt hela nästa vecka och lämna cvn men ja vet inte om det behövs längre. Hahah för igår ringde de nämligen från en resturang till Charlotte och ville få tag på mig. Att jag skulle jobba där imorgon. Chill, hör typ ihop med Metz så hade Roger sagt att de skulle ringa mig. Kul att han tycker om mig och tycker jag gör ett bra jobb, annars hade han la knappast sagt åt dom att ringa mig. Så fan nervös är jag. Servering på en fin resturang en lördagskväll. Jo men bra att börja där Felicia. Jag kommer ju springa runt som en nervös gris på golvet och dö. Tänk om jag tappar allt? Shit vad jag är rädd, jag måste verkligen klara detta så jag kan få jobba där!! Go timlön och en bra merit. Ska dit en timma innan de andra för att lära mig, haha. 17-24 på big horn och sen 24- ca 04 på metz. Blir att knapra koffeinpiller imorgon. Haha gott mina fötter kommer att må på söndag..
Ja en annan sak som har hänt är att vi har fått en rumskamrat här i lägenheten. Eller ja hon betalar ju ingen hyra och hon har nog bott här länger än oss. Eller hon bor här inte utan hon kommer på besök ibland när hon känner för det. Melanie heter hon. Hon är snäll, eller vi har aldrig pratat med henne men hon gör ju inget så hon är snäll. Så länge hon inte får för sig att bli polare på riktigt med mig så tycker jag hon är okej. Men hon får gärna sluta hålla på och skräma mig. Och nej jag pratar inte bull shit och tro va fan ni vill. Men hon är här, inte just nu hoppas jag på för jag är själv. Men hon var här i tisdags och ja jag vet att hon var det. Det var verkligen första gången jag såg någon från andra sidan. Hon skrämde mig till döds nästan.. Fråga mig inte hur jag vet att hon heter Melanie det bara kom. Vi frågade Marlik med om henne men han visste inget. Han skulle försöka kolla upp lite om denna flicka för vi vill veta vem hon är..
Nej nu ska jag städa klart här. Igår storstädade vi hela lägenheten. Förutom hallen så nu ska jag ta den. Sen är det att börja fixa mig.. :) Yey har en del att göra inför ikväll.. Hoppas den blir så bra som jag hoppas på.. Jag är lite nervös faktist.. Hjälp får se vad människan hittat på för hyss..

Här ska firas!

Lilla Ålesund har funnit norska motsvarigheten till Allsvenskan. Grattis må jag säga, något IFK inte kunde klara av i Sverige. Så ja får väll ta och ta igen segern nu då. Mohaha. Ner på stan med hela Ålesund nu. På med min orange/blåa jacka fan här ska firas. Kommer se ut som världens suporter men va fan det är ju bara bra. Fan you goo Åle. Och vilket start på min födelsedag jag kommer få. 12 slaget = raketer för moi. Not men jag kan ju iaf få tro lite ;) Hahaha.

Fell for the enemy



Chris Crocker - Fell for the enemy
Fan vad jag älskar denna kille. Han är så jälva ball.
Ny låt, håller ju klassen som hade satte upp med Mind in the gutter.

Ingen smart flicka hon där felicia

Fuck jag har inga pengar. Jag är pank & dum. Jag går ut. Inte bra, men vad ska man göra? Jag har faktist inge val.. Haaha.. ;)

 


Från en annan kväll. Idag ska vi se till att få en lyckad en.. Haha lycka till ;) Tack, ska verkligen försöka!

Dom är ju det bästa

Ja vad kan man säga? Bevisar åter igen att de är de bästa! Grattis my love. Vann kategorin Best group och ja vad betyder detta? Jo de är den bästa gruppen, again. YES. Sen framträdandet. Hoppsan vilket var det bästa? Jo men Tokio Hotel. Fyfan vad fint. När han står i början nedanför the wall och sedan promenerar bort till resten av bandet som står på en "ö"ute i publiken. FYFAN ad fint. Eldshowen fan att de alltid lyckas. 2007 regnet och nu detta. Fyfan vad de alltid lyckas göra det bästa.
Sen röda mattan. Och nu säger jag inte detta för att de är de. Men om man kollar på de andra framför allt tjejerna så hade de kunnat ha världens klänningar. Den enda som ens var lite fin var Beyonces men släpet. Hallå eller? Den skulle varit kort så hade hon kunnat konkurera men ikkje fyfan. Men kolla Bills outfit. WOHOO! Han är så duktig. Sen försöka sätta ny trend men klackar på killar, fan you go boy. Dock skulle han behöva lära sig gå lite bättre. Åh dessa unisexklackar de är snyggt med halvklack. Och inte bara på tjejer. Jag hoppas verkligen att Bill får den uppmärksamhet han förtjänar när det gäller stil. För fyfan vilken känsla han har. längtar verkligen tills hans egendesignade kläder kommer ut. det är just rätt för mig!




Det går inte att beskriva..

Jag är i en annan värld. Jag lever i en dröm som jag inte vet om det verkligen är en dröm. Jag kan inte förstå hur fan detta går ihop. Imorgon är det 2 år sen. TVÅ ÅR! För två år sen var jag den lyckligaste tjejen i världen. Jag var på den bästa resan jag någonsin varit på och någonsin kommer att vara på. Kvällen den 4:e November 2007. Fan jag kommer alltid minnas den kvällen.. Fyfan vad jag längtar tillbaka.
Har spenderat den senaste timmen med 100% Tokio Hotel. Fyfan vad jag älskar dessa killar. Och det var nu jag insåg hur jälva stora de är. Hur jälva fucking bra de egentligen är.
Och imorgon är en stor dag. Det är 120 dagar till nästa gång. Fyfarao vad jag längtar. Min mage är som ett vrak. Hela jag är ett vrak. Jag vet inte om jag ska skratta och hoppa runt som en jävel eller om jag ska sitta här och gråta tills det inte finns några tårar kvar. Nu sitter jag bara och glor. Jag är nästan helt tom. Satan i gatan, denna känsla. Det går inte att beskriva. Ska försöka nu..
K-Ä-R-L-E-K


Oooh jag höll på att glömma..

Fan höstens party låt nummer ett! Tack Rinkeby för en behövd refresh!!! Lovely


The time here

Onsdagen började med att jag hoppade upp och gick ock mötte Juni vid åtta. Bussen var lite sen så jag höll på att komma försent till jobbet.. Jobbade till fyra och sen tog jag och Höje en sväng på staden. Satte oss på lille en stund och sedan gick vi till kiwi och handlade oss lite mat. Gick hem och spenderade kvällen liggandes i hallen och lyssnade på musik med Charlotte. På torsdagen åkte vi till MOA och gick runt där ett tag. Köpte mig en tröja och ett par örhängen som jag sedan sydde fast på tröjan. Jammi så fint det blev. På kvällen tog vi en sväng till Hoffman där det var quiz. Vi fuskade lite och gav killarna brevid oss något svar, vi var alltså inte med. Det slutade med att de kom tvåa, haha. Sen gick vi förbi Lille där det inte hände så mycket så vi gick hem.
På fredag tog jag och Juni en sväng bort till Hessa. Hon tyckte nog inte att det var så fint som jag tycker. Jag är fan helt kär i Hessa typ. Haha. Sen blev det utgång igen. Först Hoffman och sedan Lille. Hände en del på Hoffman, haha. Charlotte fick agera sjuksköterska och trillade sedan själv rätt på rumpan HAHA. Sen hängde vi ute ett tag och sen gick vi hem. Här hemma blev det en jälva mycket skratt men lite sura miner med. HAHAHA MEN DET VAR JÄLVIGT ROLIGT! Fyfan Charlotte är så jälva klockren ibland va. Haha "Etta tvåa trea bingo bingo"..
Igår sov vi mest hela dagen och jag fick den bästa idéen någonsin. VI KOLLAR PÅ SKRÄCKFILM HELA NATTEN EFTERSOM DET ÄR HALLOWEEN! Ja sagt och gjort. Första filmen sög. Andra kolla vi på i ca 5 min sög ännu mer än den första. Sen satte vi på The Grudge 3. Kan vara det dummaste någonsin. Hahah vi vågade kolla på halva sen fick vi sätta på Björn Gustavsson för vi inte vågade kolla mera. Sen gick vi och la oss.. Och ja nu sitter vi här. Höje skulle åkt hem imorse men gick inga bussar från Oslo ikväll så hon får åka hem med nattbussen istället. Inte gör det mig något precis :)! Nej nu ska vi ta en sväng ner till Joker och plottenami.







RSS 2.0