Fredag

Fan då var jag tillbaka till detta problemet med rubriker.. Fett tråkigt det jag sysslade med alla datum men hej världens sämsta rubrikförfattare.. Ja alltså så sjukt idiotiskt med dessa rubriker.. Blää jag tycker inte om dom..

Iaf idag har jag gjort en såndär härlig grej man bara kan göra när man är vuxen. En ån grej man drömde om som barn och man längtade efter att bli vuxen just så att man kunde göra detta. Jeff jobbar och jag sitter ensam. Går ner till affären för att köpa frukost till imorgon + någon middag. Först kollar jag färdigrätter, nej hittade inget. Sen kollade jag efter frysta värdigrätte, nej hittade inget. Sen kollade jag på sånna pastarätter på påse, men den jag ville ha var slut. Tillslut köpte jag några paket nudlar. Men när jag kom hem var jag verkligen inte sugen på nudlar. Så jag åt choklad. Yes jag åt en halv chokladkaka (smash, fett god) till middag. Haha härligt att kunna göra precis som man vill. Dock börjar jag bli hungrig och jag är så mett på choklad just nu.
Funtar på att lägga mig snart. Har så sjukt tråkigt! Jeff slutar vid ett i natt, kul. Och jag ska upp och jobba imorgon. Härliga tider vi har som alltid går om varandra. Har jag stängningar så jobbar har på morgonen.. Alltså detta händer inte bara en gång utan alltid.
Sen har jag gått och blivit så sjukt känslig. Helt otroligt. Jag lyssnar på låtar och håller på att börja gråta. Jag satt och lyssnade på bussen, både idag & i förr går, och fan jag kunde nästan inte hålla mig. Samma när jag kollade på några gamla bilder (mig & charlotte + Tokio Hotel) fuck tårarna höll på att spruta, igen.. Haha jag vet inte vad det är med mig..
Nej nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig och sova. Har sjukt tråkigt och inget bättre för mig.. Ha dem



Hittade två gamla & fina bilder. Åååh jag har världens finaste tatuering! I LOVE IT!

New day

Visningen igår gick inge bra. Eller egentligen gjorde det väl det, hade säkert kunnat få den om vi ville. Men den var minimal & fanns inget uttag för tvättmaskin så det funkade ju inte..
Idag skall vi på en visning på en jätte fin lägenhet. Kommer säkert vara 100 pers där och såklart kommer någon annan få den.. Fan vad less jag är på detta. Innan har det ändå funkat men just nu spyr jag på detta. Jag orkar inte mer!!
Nu ska jag strax åka till jobbet.
Ja våran luftmadrass har gått sönder. Så en av oss sover på den tills luften helt gått ut, så runt 6 på morgonen börjar vi dela på en 90säng. Härligt. FUCK jag får sån panik här.. Ge mig en lägenhet nu!! Snälla gör så att jag får denna lägenheten som vi ska på idag!
Har egentligen inget att berätta.. Ska sminka mig nu och sen åka till jobbet. Ha dem

Boring



Jag har extremt tråkigt.. Vill att Jeff ska komma hem nununu!
Helt sjukt hur beroende jag är av den killen. Han är perfekt x 1000 & mer än jag någonsin kunnat drömma om.
Jag tror ingen förstår vilken fin pojkvän jag har.

Dock saknar jag min familj. Min syster, min mamma, min pappa. Fan jag är inte så bra på att berätta det men ni är det finaste som finns. Och så saknar jag självkart min mormor & farmor. Saknar deras mat, deras kliande och att de är världens finaste grandmothers, båda två. Och Charlotte hon är inte bara min familj utan världens bästa vän. Tänk vilken tur jag har att ha henne i min familj. Vad hade jag gjort utan henne? Tänk hon är min kusin, min bästan vän & varit min sambo. Vilken dröm va. Fan vad jag saknar henne här. Inget är detsamma utan henne. Just nu önskar jag en resa till Tyskland med henne & en konsert med TH. En lite minnes tripp, bara vi två & våra gamla män..
Sen saknar jag Sandra x2. Ja tänk vilken tur jag har som har två fina Sandror i mitt liv. Måste vara något speciellt med tjejer som heter Sandra. Och tänk att jag har träffat två, ja antagligen är just dessa dom två bästa men ändå. Miss you! Sthlm Sandra vi ses snaaaaaaaaart!! Jag kommer den 14e!
Sen saknar jag min Olle. Detta måste vara en flicka från ovan. För människor som dig växer inte på träd. Världens finaste Olivia. Världens roligaste Olivia. Shit vad jag är tacksam för dessa svartmålade Amrikanarna som förde oss samman. Okej kanske inte på riktigt egentligen men undra hur det hade blivit annars? Fan vill inte ens tänka på det. Hade anatgligen varit utan världens bästa vän.

Mmm en lite känslomässig tripp här på kvällskvisten. NU ska jag kolla på filmen. Ha dem

Visning x2

YES!
Idag fick jag ett mail ang en visning imorgon. Tyvärr kan inte jag gå på den för jag jobbar. Men då får kärleken min allt ta och bege sig dit. Dock har jag mailat på säker 10 olika lägnheter så jag har ingen aning om vad just denna är för någon, haha..
Men sen tänkte jag att nej nu ger jag fan i min "telefonfobi" (hatar att prata i telefon med människor jag inte vet vilka de är. svarar nästan aldrig om det ringer ett konstigt nr). Så jag tog och ringde på några lägenheter. De flesta svarade inte men tillslut fick jag ett svar. Så visning nr 2 är bokad imorgon. Efter jobbet skall vi bege oss och kolla på en lägenhet! Dock skulle två andra kolla på den, men jag hoppas att vi hinner först med "jag tar den". Ja om den nu är fin, eller kan bli fin.. Dock låter den bra. Internet & ström är inkluderat och man får välja om man vill ha den möblerad eller inte. Fan vad jag verkligen hoppas nu! JAG VILL FLYTTA NU!
Snälla gode Gud gör så att vi får en egen lägenhet att bo i snart. Snälla gör så att om vi tycker om denna lägenheten och vill ha den att vi då får den! Jag ber Dig!
Ååh jag har liksom ett litet pirr i magen. Skall bli så spännande att få kolla på den imorgon :) Men innan det väntar en dag på jobbet. Har varit ledig idag och då längtar jag alltid lite mer till jobbet. Funtar på om man ska gå upp tidigt och dra med Leffe till MOA innan. Var inne på skopunkten och hittade ett par jätte fina skor som jag vill testa! Weii..
Hade tänkt att dra med Leffe dit idag och kollat en sväng men så självklart som alltid när jag är ledig, jobbar han.. Blääblä i blöja. Fast lika bra det så att om vi nu får en lägenhet att vi kan köpa massa fina möbler + resa snart!
Nej nu ska jag kolla klart på en movie som jag började kolla på när Jeff jobbade sist. Ha dem

Day off

Idag har jag varit ledig. Det har varit en dag i soffan.. Fett tråkigt egentligen.. Sen åt vi fisk, ris & brysselkål, göttans!
Det har varit så dåligt väder här idag, vi som hade en del planer för dagen. Men det är inte ens kul att gå utanför dörren när det tar ca 10 sec & sen är det som man stått i duschen i en timma. Och det blåser, så sjukt mycket..

Jag har en dålig dag idag. Vill bara så jävla gärna få ett eget hem. JAG BLIR GALEN! Åååh vad jag längtar efter att vara ensam. Sen vill jag börja äta ordentligt. Kan liksom inte köpa hur mycket som hellst här och ta upp all plats i deras kök. Ååååh och jag måste börja träna. Äta nyttigt, ha med mig matlådor till jobbet & träna. Faan. Ja idag är ingen bra dag.. Nu måste jag gå och hänga tvätt också. Ha dem

Weii I love listor

Namn: Anna Felicia Vilumsons
Piercingar: Tunga + tre ofungerade i öronen (eller de funkar men jag är allergisk)
Tatueringar: Världens finaste på foten <3
Längd: 170
Skostorlek: 40/41 hello storfot
Hårfärg: Just nu röd
Fräknar: På sommaren en del + en gigantisk mitt på nästtoppen, tycker den är så fin
Motto: Ööööh? Lev livet kanske..  Äh jag har inget
Kär? Oh ja
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej inte just nu, bytte nyss land för att jag ville.
Tycker du att du är attraktiv? Nej
Vilket schampo använder du? Byter nästan varje gång jag köper
Vilken parfym använder du? I love love (moschino) & Poisen Hypnotic (Dior)
Vad är du rädd för? Flyga
Gillar du att tvätta? Nej det gör jag väl inte
Gillar du berg- och dalbanor? Oooh yes I do!

Senaste…
Filmen du hyrde? Hyrde? Eeeh det var egentligen inte så länge sen.. Men minns fan inte, tror det var tre. Winter's bone var iaf en..
Filmen du köpte? Johan Falk boxen, bra köp!
Låten du hörde: JLS - One shot! Love that song
Låten du laddade ner? Så länge sen. Tror det var Bruno Mars album..
Personen du ringde? My love
Personen som ringde dig? My love
TV-program du såg? Kollar på någon film på tv nu..
Person du tänkte på? Min syster, tänkte på henne när jag skrev vilken låt jag senast lyssnade på. Hittade den på London resan.. Varje gång den låten kom blev vi (mest jag) helt crazy!!

Favorit…
Låt: Unendlichkeit <3
Sak att göra: Sova & vara med Jeff
Sport: hahah detta tänkte jag faktiskt på idag på väg till bussen. Kom fram till PW!
Kläder: Svart, typ leggings/byxor & en svart tröja. Min fina jacka från carlings eller min bombarjacka.
Film: Sucker Punch
Bil: BMW X5 ska ha en i framtiden!
Serie: Gossip Girl, DH & Dödlig Fångst

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Oooh ja för många gånger (mest för samma)
Gråtit över en flicka? Ja vänner
Ljugit för någon? Nej aldrig någonsin.. ;)
Varit i slagsmål? Nej eller jo typ :P på BLVD så hade jag visst trampat på en tjej på dansgolvet (hahah ärligt??) så hon hälde sin xider på mig. Då smällde jag till henne..
Blivit arresterad? Ja, även detta på BLVD. Haha där har det hänt mycket.. Minnen
Träffat någon från internet IRL? Japp

Antal…
Gånger du varit kär? Två, den ena är nu (eller fan Bill Kaulitz bör ju räknas, fan vad kär jag var i han, helt sinnes & ja jag var verkligen kär!!!!)
Gånger ditt hjärta brustit? En, eller egentlign säkert en miljon. Men av samma person
Hjärtan brustet på grund av dig? Ett, samma som ovan. Tror jag..
Tjejer du kysst?
Några
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Alltså lite svårt sådär, men en del. Fast kontakten varierar ju en del om man säger så..
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Öööh vet inte, ingen kanske?

Senaste…
Boken du läste? Svensk Maffia, läser den nu. Fett bra! Bästa boken någonsin, LÄS!
Personen du fick e-mail av? Något jävla oviktigt reklam typ..
Personen du fick brev av? Skatteverket att jag inte längre är Svensk. Härligt
Personen du fick sms av? My love
Gången hela din familj åt middag tillsammans? När jag var i Götet, typ en månad sedan.
Saken du köpte? Ostbågar, cola + pankaks ingredienser yesterday.

Sötaste reklamen


Såg precis den här reklamen. HUR SÖT? Jag blir helt varm i kroppen. Fysatan vilka gulliga ungar.
Sötaste reklamen någonsin!

(Kolla ungen som typ "spelar trummor/headbangar" vill kidnappa!!!)

Is it my home?

Idag har vi varit och kollat på en lägenhet. En arbetskompis som ska flytta tillbaka till Sverige. Nice, 4500 i månaden, då ingår möbler, internet, tv & ström. Det är golvvärme och ni som bott i Norge vet att detta är inget som är billigt.. Så eeeh ja tack! Den är 26 kv, väldigt liten men vi behöver egentligen inte mer här. Just nu som den ser ut, big nono. möblerna skall väck, allt utan sängen, det skall målas (vitt eller beige) om vi inte får detta så vet jag inte vad jag tar mig till. Men här snackar vi möjligehter, denna lilla lägenhet skulle kunna bli sjukt fin.
Jag vill ha en skiljevägg vid sängen, en massa kuddar & filar på den då vi inte kommer få plats med någon soffa. Ett fint litet matbord. Sen skulle vi kunna få tag på en ganska låg men lång byrå som även skall fungera som tvbänk. Sen ännu en byrå, som är lite finare. Och om vi har tur kanske vi kan få in en fotölj kanske.
Sen har vi en sån helt sjukt bra sak med denna lägenhet (utan denna hade vi aldrig kunnat bo där). I hallen finns det en stor spegel. Men denna spegel är inte bara en spegel. Nej bakom dena döljer det sig ett förvarings rum som är ja nästan lika stort som lägenheten. Haha yes, sanning. Eftersom vi har sjukt mycket saker och lägenheten är mini så är detta utrymme mer än välkommet.
Jag hoppas verkligen att om vi får denna lägenhet, att vi får möjlighet att göra detta. Måla och hutta ut de möbler som finns där. Dock finns det en liten (gigantsik) hake. jag tror att lägenheten kan vara fuktskadad. Och hej jag heter Felicia och är extremt överkänslig för detta. Min allergi är inte nådig. Skulle detta vara fallet kan jag inte visstas där.. FUCK! Men jag hoppas att detta skall lösas på något sätt. Då jag så gärna vill ha denna lägenhet! Eller egentligen vill jag bara ha en lägenhet och denna är den som är närmast att bli våran. Ha dem


Dessa möbler hade gärna fått befinna sig i mitt nästa hem.

On my head



Vissa dagar älskar jag vekligen mitt jätte röda hår. Andra vill jag bli ljusbrun, andra ljus röd, andra blond.
Nu är det så att jag har världens utväxt (den är vit). Det är något väldigt konstigt med mitt hår & utväxten. När jag är mörkhårig är den verkligen vit. När jag är ljushårig är den jätte mörk..
Men saken är att jag måste göra något med mitt hår väldigt snart!
Så jag ber om hjälp!

Vad skall jag göra med mitt hår? Vilken färg?

110923

Hej!
Åh idag är det sånt jälv oväder här. Det började igår, när vi självklart precis hade gått ut, och har inte slutat än. Det är helt otroligt vad det blåser, hjälp!
Jag har iaf börjat dagen med frukost och en härlig dusch! Fan mitt hår var så skabbigt, bläää! Men nu luktar jag gott igen.
Idag skall jag jobba. Kul! Tänkte kanske dra in lite tidigare och se om jag kan hitta något fint. Har spanat in ett jätte fint sängsätt som är hur mysigt som helst och sänkt till halva priset, helt ny inkommet sortiment så kör dom förta veckorna med kom igång priser. Har varit och känt på dom lite innan men kunde inte bestämma mig.. Men känns som 400:- är så mycket bättre än 800:- och jag känner mig själv, jag kommer ångra mig om jag inte köper det.. Frågan är bara om jag ska ha grått eller beige, det lutar åt beige.. Fast kanske bara blir det ändå, ska ju till Sverige snart så tänkte spara lite på pengarna och shoppa lite där. Lite bättre och finare utbud + norska pengar som blir svenska = mer pengar. I like!
Jag har föresten kommit på vad jag (kanske) vill utbilda mig till. Eller ja iaf vad jag vill läsa. Just nu är det väldigt mycket tankar kring detta. Och när en arbetskolega berättat att hon läst detta blev jag sjukt sugen. Har kollat upp lite nu. Antingen så väntar jag och verkligen studerar senare när jag flyttar tillbaka till Sverige. Eller så tar jag en distanskurs. Har hittat en som är på 10 dagar (ja jag vet att man inte kan gämföra dessa två) så funderar lite på att ta den nu och sen vänta och plugga vidare mer senare. Det jag vill studera är handels/service. Jag skulle så gärna vilja jobba i butik så varför inte ta och plugga detta jobba lite och sedan studera lite mer igen. Så får jag ett arbete inom handels (alltså riktig butik) och arbetar några år så ska jag ta en chef/ledar kurs inom handels. Så på så sätt kan man bli butikschef på lite större företag, ex Gina, H&M, Lindex eller vad jag nu känner för senare. Kanske rent av starta en egen butik?
Ååh detta är så svårt. Känns verkligen som om jag bode veta nu vad jag vill göra. Men känns som jag hittat några olika vägar jag skulle kunna/vilja gå. Just denna känns faktiskt väldigt bra (just nu) som något jag verkligen skulle kunna göra. Jaja får läsa vidare lite så får vi se vad som händer. Ha dem

110922

Hejhejhejhej!
Imorgon får vi lön, yes! Sista lönen från Sverige + semesterersättning så jag får 9000 något för typ en halv månadsjobb, känns jävligt skönt ska ni veta. Det beshövs alltid pengar!
Idag är jag och Jeff lediga tillsammans! Dock har vi fortfarande inte hört ett ljud om någon lägenhet, suck.. Men en sak ska jag lova er. När jag får en egen lägenhet ska det bli lite förbättringar här! Jag vet själv hur jävla tråkigt det är att läsa långa texter utan bilder. Skit tråkigt är det, I kow. Så lite ny start här får det bli. Förhoppningsvis lite mer uppdateringar & en massa bilder! Så nu har ni någonting att se fram emot ni också! Så håll tummarna för att vi snart får en lägenhet!
Idag ska vi nog ta en liten promenad tillsammans. Shit vad jag längtar efter att promenera. Helst skulle jag vilja ha träningskläder & skor på idag men får bli lite mer siviliserat nu när Jeff ska med, så jag inte skrämme iväg han. Får mjuka upp honom och stegvis sätta på mig andra kläder. Sen om ett tag så kommer han inte ens märka att jag har full tränings mondul på mig! Smart? Sen blir det la att äta något. Lär sluta på let's eat deli, så jävla gött! LOVE IT!
Ååh så sugen jag blev nu. Ska fixa mig och bege mig ut. Ha dem

I miss you

Idag saknar jag Stockholm. Jag saknar Stockholm jätte mycket! Det är inte så att jag inte vill vara här eller vill flytta tillbaka, hem. Nej det är bara det att jag saknar det något sjukt. Hela staden saknar jag. Jag vet egentligen inte varför men det bara kom en jätte stark känsla av saknad. Tillslut förstod jag att det var Stockholm jag saknade.
Jag saknar inte det liv jag hade där. Nej det gö jag verkligen inte. Jag saknar någonting annat. Någonting jag hoppas på att få uppleva, något som staden har att ge mig. I framtiden, om ett år kanske.
Jag har nog hittat hem i Stockholm. Bara om jag kunde få ett bättre liv där, men det kommer nog. Jag har tänkt på att jag nog kommer bli mer säker när jag blir äldre. Jag hörde att man kan känna sig vuxen tidigt fast man egentligen inte alls är vuxen. Jag tror det är det som är med mig. Jag är nog inte alls vuxen egentligen, jag är fortfarande bara ett barn. Men förhoppningsvis löser sig det mesta med åren.
Jag längtar efter Stockholm, snart skall vi dit. Det ska bli sjukt underbart, längtar verkligen så mycket! Ha dem

Önskan

Vissa dagar skiter jag i hur jag ser ut. Jag skiter i allt som har med mode/kläder att göra och jag förstår inte hur jag kunde bry mig så mycket innan?
Andra dagar, som just nu, vill jag ingenting annat än att ägna mitt liv åt det. Viga all min tid, alla mina dagar åt kläder, skor & smycken. Styling är helt fantastikt.
Jag är och har alltid varit en period människa. Det är faktikt jobbigt, väldigt jobbigt. När jag hittar något jag vill göra fokuserar jag ett par dagar, ibland bara timmar. Sen läpper det och all min lust försvinner.
Tillbaka till mode. Det har länge varit ett stort intresse som jag gärna skulle vilja bli mer än ett intresse. Men sen så är det dethär med vikt. För det spelar ingen roll vad någon säger. Kläder är så mycket snyggare om man inte är stor. Man kan ha så otroligt mycket mer, göra så mycket mer med det.
Det finns inga kläder som ser bra ut på mig. Det är sanningen och jag hatar den. För det är enbart mitt eget fel. Det är jag som ätit mig till min vikt själv. Det är jag som inte gör någonting åt att få den att försvinna. Här spelar den där periodmänniskan in så otroligt mycket. Vissa perioder älskar jag att träna medan jag vissa perioder verkligen inte klarar av att träna. Det spelar ingen roll om jag försöker, det går bara inte. Det är så sjukt jävla jobbigt. Det är därför jag behöver träna med någon som har konstant motivation.
Eller egentligen skulle jag behöva finna konstant motivation själv. Framför allt till träning & sedan mode.

Allvarligt vet jag inte vart jag vill komma med detta. Förutom att detta förhoppningsvis någon dag i framtiden kan peppa mig något. Haha. Ha dem

Happiness

God dag friends!
Idag mår jag sjukt bra. Jag har sån otroligt härlig känsla i hela kroppen, lite som ett pirr. Inte sådär kärleks pirr men lyckopirr. Jag är faktiskt väldigt lycklig just nu. Förutom att jag vill ha en lägenhet, nu! Det är lite jobbigt fast inte så jobbigt som jag hade förväntat mig.. Det går bra det gör det.
Jag trivs sjukt bra på jobbet och efter två lediga dagar så längtar jag efter att få komma tillbaka. Det är sån härlig stämning och jag tycker om att jag börjar komma in i gänget. Okej alla är självklart inte överdrivet roliga men det finns en del, eller väldigt många som är sjukt snälla och så roliga. Börjar verkligen mjukna upp!
Jag är jätte kär i Jeff, jag saknar honom när jag inte är med honom. Men det är lite svårt att ta vara på varandra och hitta tid när vi bor med så många. Men känner mig så trygg med honom och vet att detta bara är en kort period då vi inte står i cenrum för varandra.
Haha jag måste bara säga en rolig sak. Jag har nästan börjat tänka på norska. Nej inte allt men vissa saker är norka i mitt huvud och vissa är svenska. Som nu när jag skulle skriva centrum, här stavas det sentrum och jag skrev det först innan jag kom på att det var fel. Haha
Just det en annan sak! Min öppna knapp på datorn har trillat av! Hur fan kan en inbyggd kanpp trilla av och gå sönder? Innan hade jag den fast den var lös men nu är den borta.. Fan, tänk om jag skulle stänga igen datorn. Just nu har jag alltid något emellan så att jag inte stänger den. Men Tommy gick och stängde den härom dagen, ja tänk om knappen hade varit borta då.. Shit jag måste verkligen hitta den. Sen ska jag köpa en ny dator tänkte jag. För det är inte bara knappen som trillat av utan en mängd skruvar under? Så på vissa ställen är den helt lös.. Sick. Och dessa skruvar är så små så chansen att hitta dom är typ minimal.. FUCK jag spillde precis kaffe över + i min internetbankdosa (som fungerar som stopskydd för datorn) shit tänk om den inte fungerar nu? Orka jag är så beroende av den nu, alltså det är min svenska.. På tal om detta måste jag skaffa mig en norsk än.. Måste till banken någon dag.. Kanske imorgon? Jaja nu tror jag det är dax att fixa sig lite. Tänkte skaffa ett busskort idag och då måste man ta en bild.. Bläää måste vara snygg på den!! Ha dem

Oooh yes i know now

Jag har kommit på en sak. Egentligen har jag haft tanken ett tag, kanske i år. Men just nu så känns det ganska bra, som om detta faktiskt ä något för mig.
Jag har länge haft lite panik över vad jag skall bli. Min dröm är som de flesta vet att bli polis. Jag tänker kämpa för att komma dit, men innerst inne så tror jag inte att jag kommer bli en polis. Det låter hårt, även för mig för det är en dröm jag haft så länge jag kan minnas. Jag säger inte att jag inte skall försöka, för det ska jag! Oj vad jag ska försöka. Men om jag inte skulle lyckas så har jag ett annat allternativ. Detta har väl mer varit min "om jag inte hittar något så är detta mig sista utväg" men just idag känns det otroligt bra. Som om jag kanske nästan vill detta lika mycket som att bli polis.
Jag vet att det inte är ett jätte bra jobb, att det är slitsamt och dåligt betalt. Jag vill bli rik, ha otroligt mycket pengar och kunna göra vad jag vill, exakt vad jag vill. Men jag vet också att detta inte är realistiskt. Jag vet att jag aldrig kommer bli den där lyxiga hemma frun som har ett perfekt liv. Nej det är inte jag. Jag ser mig själv i ett hus, lite utanför stan, gift, med barn hur många vet jag faktiskt inte. Kanske blir det bara ett, eller två eller tre. Antagligen inte fler än tre. Sen vill jag ha en hund, men det kommer nog aldrig gå, tyvärr det gör ont i mig att veta att jag kanske aldrig kommer få ha en hund. Jag vill verkligen ha en hund, alltså verkligen. Men det där med vad jag ska jobba med har liksom aldrig varit helt klart (förutom polis då..).
Men just precis nyss satt jag inne på en blogg, en mamma blogg. Detta bidrog till min tanke. Nej jag vill verkligen inte ha barn, ännu. Men jag vill jobba med dom. Jag älskar barn. Det finns inget underbarare än ungar. Min längtan efter att ha barn är stor men samtidigt vill jag inget hellre än vänta, länge. Så vad skulle inte vara bättre än att arbeta med dom? Jag har alltid fått höra hur bra jag är med barn, har en mamma som jobbar med barn och alltid sagt att det är ett jobb som hade passat mig. Jag tror verkligen att det hade passat mig.
Jag älskar att leka, jag vill inte växa upp helt men endå är jag väldigt vuxen. Jag tycker om att pyssla, är väldigt på hittig, gillar att gegga osv.. Ja ni förstår..
Jag vet att pengar inte alltid ger en lycka och för en gång skull så tror jag att jag verkligen har förstått detta. Jag tror att jag hade trivts så otroligt bra som dagisfröken (ja mamma jag vet att det heter förskolärare nu..) och jag vet att jag hade blivit en jävligt bra sådan. För lika mycket som jag tycker om barn så vet jag också att barn tycker väldigt mycket om mig. Jag vet inte vad det är men jag lyckas alltid. Det kan vara en unge som sitter och storlipar på ett café så börjar jag "bebba" mot den och tro mig, nästan varje gång så slutar ungen och lipa och börjar istället skratta.
Jag vet att mitt kall här i livet är att bli mamma. Men tills dess så tror jag att jag ska tjäna pengar på att leka med andras ungar. Ha dem

110918

Hejhej..
Idag (plus igår då) var min enda lediga dag.. Ska jobba varje dag nästa vecka + att jag jobbat varje dag förra veckan typ. Äntligen lite tid med Jeff, eller? Nej självklart inte.. Nej för då, enda dagen vi har tillsammans ska han jobba! Han har varit ledig typ varje dag och så enda dagen vi har tillsammans så ska han jobba. Okej två timmar, så det var väl inte så farligt.. Men såklart finns det en men, nu har det gått fem timmar och han har fortfarande inte kommit hem.. Och inte får jag tag på honom heller. FAN! Och så hungrig är jag.. Satan jag är lite irriterad just nu..
Att vi alltid ska ha otrur. Alltså det slår verkligen aldrig fel. Inte en enda gång slår det rätt. Världens oturmänniskor? Kul att dom två med mest otur hittade varandra, shit..
Jeff är iaf och jobbar på den hurtigrutten som brann. Och typ lutar hur mycket som helst. Fast nu lutar den iförsig inte lika mycket längre.. Men lite cool är det ändå. Värsta grejen om denna båten ju. Haha att det står en massa på aftonbladet, jaja härligt för lilla Åle att få någon uppmärksamhet. Även om den kanske inte är så jätte bra.

Jaha.. Vad ska jag hitta på då? Jag har skrivit ett nytt CV, kollat på twilight och Kendra. Snart kommer keeping up with the kardashians, I like. Eller egentligen gillar jag mest kourtney och khloe takes miami för khloe är bäst! Jag förstår inte varför kim fått all uppmärksamhet och att alla tycker att hon är så sjukt snygg? Hon är typ fulast av dom tre och så verkligen den tråkigaste. Kourtney är i försig fett jävla knäpp i huvudet och jag blir så sjukt irriterad på henne ibland, men hon är rolig. Men Khloe, shit denna kvinna. Jag tror jag är lite kär i henne. Hon är sjukt snygg. Verkligen en av mina top fem, kanske till och med top tre, snyggaste kändisar! Sen att hon är så jävla rolig försämrar ju inte det heller. Hon är så störd så skön & så snygg, perfekta kvinnan! Iaf igår var det K a K thakes miami maraton på E! hela dagen, haha gissa om jag hade en underbar bakisdag i soffan? Eeeeeeeeeeh ja! Med pizza (äcklig dock), smashchoklad och chips. Jamjam, tyvärr tror jag inte chipsen var riktigt klara. För dessa ska liksom vara jätte gjorda och nästan lite smått brända i kanterna och lite hårda typ, men de var jätte ljusa och tunna typ som vanliga chips.. Tråkigt som fan faktiskt.. Menmen allt kan ju inte alltid vara perfekt.
(Gissa om jag sitter och är sjukt sugen på fettomat och gotti nu eller???)
Jaja nu är det fem min tills KUWTK börjar och jag måste gå på toa innan.. Ha dem




Världens vackraste kvinna!

110915

God morgon kära!

Idag skulle jag egentligen varit ledig, hade varit behövligt, men jag ska jobba. Är ju ledig i helgen så jag kommer hinna vila upp/tråka ut mig tillräcklingt. Bättre med lite money i fickan. Sen kör Xaoiyan stängning på moa idag :) även om jag bara jobbar en timma med henne är det värt det! Hon måste vara en av dom snällaste och sötaste människorna som finns. Så det ska bli kul att träffa henne lite eftersom jag bara jobbar på moa nu.
Fast I like it a lot! Det är härliga folk som faen tidien går mycket fortare och det är mer att göra! Nice!
Det jobbiga är att bussen går en gång i timmen hem, och det är oftast fem min innan jag slutar. Haha orka. Men snackade lite med dom igår så man kan nog sticka en femton min tidigare vissa dagar, det är ju snällt iaf!
Idag tog jag lite sov morgon (på 30 min extra) så jag har lite bråttom nu.. Imorgon börjar jag kl 10 haha så tidigt, måste upp innan åtta. Snark! Jaja nu måste jag fixa mig. Ha dem

110913

Heej folkens!
Idag har jag varit ledig, var behövligt men tråkigt.. Har inte gjort ett skit. Ätit korv med bröd, mums & pyttipanna. Ja det är ungefär det jag har gjort faktiskt, kul dag? Nej shit blev en aning deppig tidigare ikväll men det har släppt. Nu känner jag mig ganska nöjd med livet.
Ska jobba imorgon och det känns bra. Jag trivs bra ute på moa, finns en del härliga personer där. I like! Längtade nästan lite till jobbet idag, hör och häpna..

Vi har ringt på lite lägenheter. En sak förstår jag inte. Varför lägger man upp en lägenhet om och om igen fast den är uthyrd? Eller varför svarar man inte på telefonen om man har två lägenheter ute på annons för tredje veckan? Hallå, dumma i huvudet eller? Men vi har iaf pratat med en man som har den lägenhete vi helst vill ha. Fullt mublerad i slutet av gågatan. Fan den hade varit perfekt! Hoppas hoppas verkligen på denna!
Jag är lite smått kär i Ålesund faktiskt. Det är något så speciellt med denna stad men jag kan inte sätta fingret på vad. Längtar tills vi får en egen lägenhet och verkligen kommer igång med vårat liv här.
Min plan är att jobba röven av mig själv. Nästa vecka jobbar jag varje dag, hej money & trött tjej men äsch vad gör det när jag ligger på en solig sandstrand om ett tag?
Sen längtar jag tills jag kommer igång med träningen. Jag har verkligen sån lust till att träna. Jag längtar till gymmet men jag måste vänta ett tag med att skaffa gymkort tyvärr. Men snart så!
Nej nu kom min kära pojkvän in på rummet för att sova. Har suttit här inne med mig själv medans det suttit fem (skrikande) pojkar utanför och kollat på fotboll.. Förstår inte vad som är så jävla kul med det? Jaja jag är ingen sporttjej så förstår mig la inte på det där.. Kanske dax att sova för mig med, så jag är utvilad imorgon när jag ska jobba! God natt & sov gott! Ha dem

Dagens

Dagens humör: Glad & trött.
Dagens mående: Lite smått slutkörd fast det känns härligt och som att jag verkligen lever.
Dagens borde: Äta middag, jag/jeff/tommy lagar mat just nu.
Dagens frisyr: Smuttsigt hår som luktar McDonalds i en toffs.
Dagens smink: Försvunnen bas + mascara & eyeliner
Dagens klädsel: Jeansleggings (yes jag har köpt ett par blåjeans and I love them) + min fina militärgröna tröja jag hade på Ths göteborgs spelning <3
Dagens planer: Äta, glo på tv/datorn & sova
Dagens materiella vill ha: Hmm en extra mcdonalds skjorta? Mer blåjeans :P
Dagens fundering: Vad jag skall göra imorgon på min lediga dag mer än tvätta..
Dagens beroende: Jeff
Dagens tråkigaste: Min dag har faktiskt inte varit tråkig alls..
Dagens längtan: Egen lägenhet med min pojkvän
Dagens superlängtan: Gå ner i vikt & köpa en ny garerob till min nya kropp & resa utomlands!
Dagens tidning: Ingen, kanske lite chic senare.. Fast lär nog inte bli så..
Dagens låt: Åååh jo dom spela en norsk låt på radion som jag kopplar till min och charlottes tid här. Fuck i miss her here!! And that time, the best time ever!!



110910

God morgon!
Lördag morgon upp kl nio, härligt att vara tillbaka på jobbet.. Fast det är det faktiskt, jävligt skönt. Fast känner att det var ett tag sen jag jobbade, haha var helt slut när jag kom hem igår. Och då hade jag bara jobbat 6.5 timmar.. Kör lika många idag. Jobbar imorgon också, sen får vi se hur mycket tider jag får.. Dax att sätta igång att leta något nytt/mer nu.. Kul att jag ska sitta hemma och uggla ikväll när dom andra ska ut. Okej dom andra var ute igår med, fast inte Jeff.. Han var helt slut för att dom hade splat fotboll. Haha om min kille nekar utgång/öl drickande för att han är slut efter att ha spelat lite fotboll, då är han verklgen slut.. Haha gulle.. Hoppas han kör slut sig ännu mer idag så han håller mig sällskap ikväll med!

Ja vad händer annars? Inte mycket tyvärr.. Ingen lägenhet har vi hittat än heller. Fan vad hände med alla som fanns innan? Nu finns det inte en enda.. Gris! Jag vill flytta NU! Jag vill ha en lägenhet NU! Tack?
Äääh nu måste jag gå.. Ha dem

Ps. Ja det sker inte så mycket här, just nu bara jobbjobb så om jag är väldigt off här så är det för att det inte finns något alls att skriva om.. Ok? :)

110906

Hola!
Tänk vad kul det skulle vara att säge hej på olika språk varje gång? Fast jag kan inte så många & palla sitta & slå upp? Eller kanske, äh fan vad fjantig jag är..
Idag har jag iaf blivit norsk igen. Eller jag är inte officielt det än utan det lär ta si sådär nån vecka. Sen kollade vi lite möbler. Shit fanns så sjukt mycket fina på ett ställe! Skulle vilja ha det mesta! Shit allt var precis i den stilen som jag har tänkt mig. Åh vad jag önskar att jag/jeff hade pengar. Får se hur mcyket vi lägger ut. Beror ju lite på hur stor lägenhet vi får. En etta så kanske man kan lägga ut "lite mer" på en fin bäddsoffa + bord.. Får se vad som sker. Imorgon kommer det ut massa nya lägenheter/hyblar så får bli att ringa imorgon kanske? Snälla människor i Ålesund kan ingen vilja hyra ut en fin fin lägenhet som vi kan få?
Var inom jobbet också. Satan hade inte fått en enda tid, tack! Dock fixade snälla Suda ett pass till mig redan imorgon :). Blir en stägning tackar. Nu väntar jag svar från moa hoppas på många tider där! Lite mer folk som jobbar = lite roligare.
Innan jobbet imorgon skall jag träffa Christine! Fan vad jag har längtat! Finafina flicka. Ah hallå jag köpte ett par jeans idag! Haha har inte haft jeans på år. Ska bli spännande. Fett fina var dom dock. Ska ha dom på mig imorgon, hihi!
Nu sitter pojkarna här och gör, gissa vad?? Kollar fotboll så klart.. Blää inte det roligaste precis, fett pinsamt om dom förlorar. Satan i gatan vad Sverige är kassa egentligen, palla att dom tror sig så mycket? Lägg ner och lär er spela fotboll istället. Funtar på att dra en tonfisk pasta till grabsen snart, om dom vill ha. Fuck vad gött, var ett tag sedan det hamnade i min mage sist.. Ååh göttans det lät då. Min mage hörde det där och började kurra.. Dax att fixa käk. Ha dem

Världens viktigaste fakta, oh yes.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Oh ja alltid. Jag är väldigt duktig på det.


HAR DU BRA KONDITION:
Haha bra kondition? Lika bra som att jag är en hårig fet 45-årig man från latin amerikas djupaste djungel. Men den ska bli bättre, dock hållar jag


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

Förhoppningsvis ett bra tag sen.. När Jeffs pappa fyllde år rättare sagt. 


HUR KÄNNER DU DIG NU:
Lite hungrig, sen saknar jag min pojkvän en aning. Annars är jag glad.


VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Black is the shit!


KAN DU LAGA MAT:
Oh yes, är rätt bra på det också!


VAD PLUGGAR DU:
Nada.


BLIR DU BRA PÅ KORT:
Jag blir nog så dålig man kan bli. Min näsa lixom växer sig 5 gånger så stor.. Plus att resten av jag ser allmänt störd ut.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Härom veckan när jag skulle skänka pengar. Inne på "Min stora dag" kollade jag igenom deras galleri på barnens önskningar. Då sprutade det tårar kan jag säga. Satan vad fint! Jag skänkte en slant och jag tänker göra det igen.


VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Inte det minsta..


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Tacos, Jeff, Bond & Chips. Tror du kan svaret på den frågan nu?


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Kaffe


ÄR DU NYTTIG:
Haha jag nyttig? Nope men jag skall bli!

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Ja en del, åtta för att vara exakt. Shit har jag hunnit med så många? haha lyckat!


ÄR DU BLYG:
Ja när jag inte känner någon så är jag. Men sen haha då kan inget få tyst på mig, någonsin.


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Klockan 9


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Guitar hero så klart!


VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
GH & need for speed! Lätt de fetaste (och de enda jag kan).

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Inte mycket.. Billig i drift haha jobbigt bara att jag alltid är så törstig ingen bra kombo!


HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Haha nej det har jag inte lyckats med, än..


JAG SOVER:
Inte nu?


VAD SA DU SENAST?
"Hur gick det?" Till en av fisk pojkarna som nyss kom hem..

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej tyvärr


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Jeff eller Charlotte


VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Kissa


HAR DU SNYGGA SKOR:
Haha vilken fråga? Om jag har snygga skor? Eeeh nej jag har bara fula!


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
God morgon, nu tar jag sängen!


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Beror på hur man ser det, jag sov föst på en uppblåsbar madrass, men ja den är la min.. Fast mina päron har köpt den.. Sen sov jag i en säng som egentligen är husets men just nu är den väl också min och Jeffs.. Så ja kan man la säga..


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Beror på hur man ser det.. Om ni läser fråga över så sov Jeff först i sängen. Sen när han gick upp la jag mig där.. Så antar att man kan säga att ja det har någon..


HAR DU KÖRKORT:
Nope


ÄR DU ENSAM NU:
Nej en roomie av fyra är hemma..


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Träffa Christine imorgon, bli norsk igen, vara med Jeff och kanske hitta en lägenhet? Om vi gör detta så ser jag också fram emot att köpa möbler och prylar! Sen ska jag nog också börja jobba.. Det ska på något sätt bli skönt..

110905

Hej!
Idag har jag varit på moa med Vanessa & hennes ursöta lilla babygirl. Måste erkänna att jag blev lite smått sugen, så sött att ha en liten bebis! Men sen kom jag på mig själv att haha nej jag ska nog vänta några år, eller si sådär tio..
Jag lyckades inte få med min någonting hem.. Men hittade lite fina pylar till hemmet. Äntligen hittade jag en kudde i jeans, så sjukt fin! De har två helt perfekta inredningsbutiker här, som passar min stil helt perfekt! Åh vad jag längtar tills jag hittar ett hem!
Sen gick jag och köpte middag till alla pojkar som är och jobbar. Stackars Jeff som kör en heldag lossning för första gången på ett år. Men han skall nog klara det. Och stackars mig som strax kommer ha tre STINKANDE killar här. Alltså shit ni förstår inte hur äckligt en luktar, fyfan jag kan inte ens tänka mig hur tre luktar tillsammans. Dock är alla tre på olika ställen så jag hoppas att de droppar in en efter en, haha..
Imorgon blir det fix med att bli norsk igen, kolla schema, träffa Christine och kanske skaffa gymkort och köra en runda!? Fan vad jag ska bli smal nu, ni förstår inte! Eller smal och smal men jag ska gå ner en jävla massa kilon ska ni veta! Och kostomläggning, mm sallad! Så mycket enklare att vara smal, så mycket fina kläder man kan ha! Ååh vad jag längtar. Ska börja köra slut på mig själv, längtar så! Nej om jag skulle ta och köra mig en kopp kaffe till, mums. Ha dem

Norge

Yes då var vi framme. Resan gick bra, den var lång och fin på slutet. Leffe är och kör våran nya romie (en av dom) på något kalas. Han ska köpa pizza på vägen hem. Sen ska vi duscha och fixa oss så möter vi nog upp de andra senare..
Har inte så mycket att berätta egentligen.. Tänkte bara berätta att jag är framme och lever.. Ha dem

110902

Jag har haft en fin tid här i Göteborg. Om man bortser från min allergi, jag har konstant lipat i fem dagar. Det rinner och rinner och kliar som in i satan, har fått sår och grejer inte kul. Men bortsett från det har det varit fint. Har inte gjort så mycket dock, men det är ju lite av min grej..
Ikväll ska vi gotta med räkor & "smala-ost-pinnar" ett goda och de finns ju inte i Norge, får passa på. Imorgon bär det av, eller i natt rättare sagt. Så ska dra igång med att packa bilen igen här strax. Så sista bloggningen i detta land.. Hahah lite sinnes är det. Så länge som vi snackat om detta haha nu händer det ju verkligen. Har nog inte fattat det riktigt än, kanske gör det på vägen. Hoppas det blir en fin tid där nu. Längtar lite med att dra igång livet igen. Har mest gått och dratt nu i några veckor. Mest längtar jag ju efter lägenheten, jag vill hitta den finaste som finns där! Nu får jag nog sätta igång och packa lite smått och njuta av mina sista timmar i Sverige.. Ha dem

RSS 2.0