TRAIN

Jag sitter på tåget med min kära pojkvän. Dock är han lite tråkig/tjatig. Jag vill kolla på alla bröllops bilder & disskutera allas klänningar. Kates klänning var fin, jag gillade den. Viktora (prinsessa) SÅ JÄVLA TRÅKIG! Victoria (beckham) var tuff, jag gillar henne så hon kan sätta på sig va fan som hellst & jag tycker det är fint. Så är det, sen tycker jag det är så sjukt snyggt när klänningarna är korta fram och längre bak.
Men Jeff han vill spela häst spel fast helst kolla på Mad men, jag vill blogga & disskutera klänningar.
Nej nu ska jag göra något vettigt av tiden. Ex pussa på min hästpojke.. Ha dem

Sucker Punch

Igår träffade jag Mickael efter jobbet, vi gick på bio och såg Sucker Punch. Jag ville egentligen inte den, hade sätt trailen innan och trodde den skulle vara ricktigt kass. Nån jävla B film som va manga inspirerad. Mikael var också lite negativ inför denna film men det fanns ingen annan så det fick bli den. Men oj vad fel vi hade. ALLTSÅ WOW! Jag är helt ställd det va fan en av dom bästa filmer jag sätt. Funtar fan på att se den på bio med Jeff igen, så sjukt jävla bra! Alltså nej jag vet inte vad jag ska säga!!

Och tjejerna i filmen WOW jag är fan kär i dem alla.. Nej men eller jo. Asså Babydoll, huvudrollen, är så sjukt söt/vacker i filmen så jag vet inte vad. Äh alla är fan det i filmen.. ASSÅ WOW + att musiken är sjukt bra. Sitter och lyssnar på soundtracket nu, så bra!



BUSTED

Igår råkade jag ut för "ballar av stål". Dom kom och spelade in på mitt jobb, men jag busted dom. De har spelat in på salongen brevid innan så jag kände igen hur film-teamet gjorde. Fast det var lite kul ändå, tod några min innan jag fattade. Fast jälva tråkig kille, han höll på och fråga om massa saker bara, inget speciellt kul.. Menmen orka vara korkad inför svenska folket. Haha

Efter jobbet kom Sandra så vi gick och fikade och kollade lite i affärer. Sandra har fått för sig att hon ska starta en egen firma och jag jobba för henne.. Hon är världens finaste och jag kommer sakna henne så! Fast som det ser ut nu blir det kanske Peace & love med henne + syster & våra män. Hon har även lovat att komma och hälsa på mig. Sen blir det nog en sväng till Thailand i vinter med henne och Andreas. FYFAN VAD SJUKT KUL DET HADE VARIT!!

Idag är jag sjuk, det suger fan. Min lediga dag.. Var sjuk i måndags och igår med men jobbade ändå. Men idag är det värre. Trots att jag drack ca 1 liter ingefära, citron & apeldsinjucie på jobbet igår. Fan jag vill ha lite sån nu. Göttans. Sen smällde jag i mig en linssoppa med rödcurry & ingefära i också till lunch igår. Ofta inget av det hjälpt?
Kul att vara sjuk utan TV. Och desperat housewifes får jag ju inte se utan jeff längre.. orka få sin kille in to that shit. Ha dem

Jammiiiiiiiiii




RSS 2.0