Lite skryt

Jag måste bara skryta lite! På grund av lite folk har metz dragit ner på personalen. Iprinsip har alla fått mindre tider, men inte jag! Jag har fått mer, YEAH! Från och med nu är vi bara en på rydd varje dag. Jag har dock fått tre lördagar i rad medan de andra tre killarna får dela på fredagarna. De får alltså en tid och jag får tre. FUCK YOU!!!! Jag är glad för detta betyder ju att roger tycker att jag sköter mig bäst? Och jag mår sååååååå bra över att Toni fick en tid. Robert och Ardian tycker jag dock lite synd om, för de är duktiga. Men suckers jag är bähäääst :)

Idag satt jag dock i garderoben för Roger hade glömt täcka Charlotte. Det va inte kul men jag fick otroligt bra med drick. Mellan 150-200 kronor. Räknade altid i slutet.. Räkan kom in och gav mig 80 kronor, för han va kung. Du blev fattig jag blev rik, tack! Nej nu ska jag äta upp min banan och sova. Hadem

Nohooo life yeyeee

Nu så, jag har tänkt. Detta är ingen rolig blogg.. Jag skriver nästan aldrig och när jag väl gör det så klagar jag på mitt liv. Visst det är kasst men så jälva kasst är det inte, egentligen.. Så jag tänkte att jag ska "pausa" lite. Nu skriver jag bara för att jag måste känns det som. Det är inget kul för mig och antagligen inte för er heller.. Men så nu kommer jag bara skriva om jag verkligen har något att berätta. För vad som hände på donken eller ah vad jag lyssnade på för musik på bussen ut till MOA är inget kul. Liksom allvar vem bryr sig? Ingen, inte ens jag.

Men ja nu när jag väl håller på så kan jag ändå tjöta på lite. Jag har ett nytt "projekt" på gång, det är hemligt så tjata inte. Vill jag berätta så gör jag, men det är inget faligt mamma så oroa dig inte. För övrigt går det rätt bra här utan Schlott, vesst det är inte kul men jag har inte självmordstankar. Det är nästan lite skönt. Idag har jag inte gjort ett skit. Eller aa jag la in en maskin, vek tvätt, hängde tvätt, diska lite, städade bänkarna i köket + spisen. Fixa ordning all smutstvätt som bara låg på golvet. Sen tog jag en dusch för jag luktade svett dock orkade jag inte tvätta håret, det ångrar jag nu. Men funderar på att rejser tvätta det nu. Jag har också ätit lite idag. Åt gröt med banan + kanel "imorse", fan vad det är gott! + ett ägg perfekt löskokt, jammi! Drack mitt jätte äckliga kaffe. Jag vet inte om det är fel på kaffet eller bryggaren. Den är iaf dum i huvet, den låter som om det vore bombdrama i halva ålesund. Men det sa jeff att den brukade så jag har vant mig. Första gången blev jag dock livrädd och smart kille så informerar han mig om det först efter jag berättat att jag använt den.. Jaja, sen åt jag iaf lite pasta sallad, storkok is the shit! Men imon kommer den vara slut. Tur att jag har 1 kg lasange som kan värmas i mikron. Och tur att mikron är GIGANTISK så hela får plats, ibland är det bra med medeltidsmikron..
Sen innan jag jobbar ska jag äta en banan. Fan jag älskar bananer nu! Jag hatade det innan, nu är det typ det enda jag tänker på.. Jammi. Tur är så jobbar Johan och Zenon ikväll så lite vett kommer det nog bli ändå. Eller med Zenon är det inget vett, det är tur att det finns någon annan på Metz som är iaf ungefär lika knäpp i huvet som jag och plotten. Johan han är vettig så någon normal konversation kanske men kan få ut också. Har jag tur så kanske Simon jobbar med, ibland går det att få ut något vett ur den killen med.. Jahopp har det hänt något mer? Nej fick veta att plotten tagit ett bubbelbad idag dock och pratat med ett medium. Kanske jag också skulle ta och göra, inte bubbelbadet då för det har jag inget.. Men ringa till nån spådam kan väll kanske vara lite spännande.

Men allvar ja här fick ni ett inlägg som hette duga. Nu får ni kanske inget på ett tag så var väll gött att få ett riktigt långt men otroligt onödigt inlägg om mitt otroliga liv.. Haha hadem!!

Fantasy

Jag springer runt här i min ensamhet men jag har skapat mig en fantasivärld. Jag har hunnit med att vara det mesta redan. Just nu är jag stor modebloggare som jobbar inom styling. Det går bra och jag tror det kan vara nyttigt för mig. Jag kommer bort från verkligheten. Hoppas bara väggarna inte är för tunna så grannarna hör hur jag springer runt och pratar med mig själv ;) Hahaha nej nu kallar dock lite verklighet, disken.. Men det stoppar inte mig från att fortsätta min fantasivärld.. Sen blir det storkok av pasta/tonfisksalad som jag tänkte leva på det närmsta dagarna!



Här är en bild som gör mig glad. Tror denna pojke kommer ha en rätt stor roll i min fantasivärld de kommade dagrana.. Iaf Bill har blivit Desquerd2:s nya ansikte utot. Något jag glädjer mig otroligt för. D&D är otroliga designers som jag verkligen tycker om. Att det är dom som Bill kommer sammarbeta ihop med för att göra scenkläderna för humanoid city gör mig galen! Jag ser nästan lika mycket fram emot att se alla scenkläder. Eller aah kanske inte riktigt lika mkt som själva konserten men det är inte långt ifrån.. FAN DET ÄR BARA 42 DAGAR KVAR! I'M GOING CRAZY 

Why?

Jag vill bli som Katrin Zytomierska. Hon är den coolaste, ballaste, tuffaste kvinnan som finns. Vill hon något så gör hon det. Jag önskar att jag kunde vara som henne. Varför är jag en sån jälva tönt? Äh fuck this jag ska bli nya Katrin.

Sådan mor sådan dotter?

Idag gick jag upp två timmare tidigare än jag behöver för att städa! Jag är allt bra duktig. Jag började på meningen "imon ska jag gå upp tidigt för att städa" till Plotten igår. Men jag avslutade den illa kvickt för jag trode inte på det själv och inte hon heller. Men HA! Nu knep vi allt. När jag höll på att damsuga under sängen kom jag på det. Jag ska köpa förvaringslådor att ha under sängen istället för en garderob! Billigare och bättre. Jag som skrattat min mamma i ansiktet (ungefär) för hennes hyllning till detta förvaringssätt. Men nu har jag själv kommit på att det är bra. Jag tycker om det!!

Nu ska jag snart bege mig bort till jobbet. Jag tycker inte om det. För övrigt ringde chefen från Lipp i söndags och sa att jag skulle få fast varannan torsdag. Då blev jag glad!! Sen om jag får mer återstår att se. Jag står ju som första inring. Nej hadem

Oh yeah

Ja vad ska man säga..
Igår var vi ute, enda gången i januari. Det är otroligt bra för att vara oss. Från minst en gång i veckan till en gång i månaden.. Jo och så lär det väll blir. Vi jobbar varje helg. Eller Charlotte gör och det kan jag nog också få göra nu när jag har både Metz och Lipp. Men jag jobbar heldre och får pengar än att gå ut i Ålesund. Spendera pengar som verkligen inte är värt det. Det händer inget här, nyhet? Nej kanske inte men nu vill jag inte ens gå ut längre. Fan då är det verkligen något fel.. Spenderar heldre mina kvällar hemma med Charlotte och en rulle eller på jobbet. Det låter sjukt men det är sant.

Igår var vi iaf först på Hoffman, hängde lite med Anton och Kristian. Väntade på att Olle skulle komma så vi kunde få höra vårat "Hallååe gumman". Men hans lossning drog tydligen ut på tiden så han kom aldrig. Gick till Lille, inget kul. Gick till Lipp, inget kul bara massa små barn. Gick till Metz, inget folk men där hade vi rätt kul ändå. Sen tillbaka till Lille inget kul så tillbaka till Hoffman. Hängde en stund och fick sällskap av Anton som fick sluta eftersom det inte var något att göra. Till Lille, donken och sen till Smutten. Skulle träffa Stian som nu går under namnet Dregen istället. Tjöta lite med han men jag blev lite lack för de kalla mig Judas, men jag föråder inte Charlotte så tillslut fatta det att jag va Johannes. Disskutera lite musik men han tyckte Backyard babies va bättre än HC SS då blev jag lack. Han tyckte att Crashdiet va för mkt Sleeze? Hallå eller? Nää. Sen skröt han om att han kände Nikke Borg och Dregen. Då skröt jag om att jag får grattis kort av en viss Thomas Silver då blev han lite paff. Sen satt hans jälva groupis och lyssna på allt vi sa och flina och då va det inte kul längre. Jag och Plotten gick hem och satt i hallen och prata om våra problem.. Roligt slut på en rolig kväll? Hahah nää

Nu ska jag snart ta tag i disk och lite städ kanske? Schlotti vill ha varm sås så ska göra pasta, köpbullar och varmsås. Ha det

Hårproblem & inneboende

Nu är jag riktigt less på mitt hår. Det är inget alls nu, bara fult. Det är kontigt längd, ful färg, världens utväxt, slitet och allmänt jätte fult bara. Så det blir klippning och färg snart. Borde tunna ut det men palla lägga ner massa pengar på frissan när Plotten kan göra det.. Så blir att klippa av en bit och färga det. Ska försöka bli lite ljusare, typ mellan brun/ljusbrun och sedan gå vidare till ljusare för går inte att ta det i ett. Det lärde jag mig i sommras..


Något liknande detta tänker jag mig.. Dock lite mörkare tror jag. Lite kortare bak än fram men får se vad Schlotten kan göra.. Får bli något att ta tag i nästa vecka innan hon åker.

För övrigt mår jag riktigt bra just nu. Staren kommer i februari för att jobba ett tag :). Då får vi en inneboende någon vecka eller så. Men ett problem finns, kläderna. Ja dom kommer inte in i vårat hus så mycket är säkert! Åååh nu längtar jag till februari.
Och imon blir det 12-13 timmars jobb på rad. Först donken 16-24 sen Lipp från att jag slutat på donken till jag blir klar. Hoppas att det blir lite mer folk än förra torsdagen men inte för mycket. Sen på fredag blir det utgång och Kribbisen hänger med. Fun! :)


Sucker

Depritionen ligger som ett tjockt täcke här hos oss. Ingen mår bra men idag har vi försökt så gott det går. Tiden vi blir kvar här har dock förkortats. Vi ger oss av i juni och inte i höst. Men vart vet vi inte. Berlin får vänta är mycket som måste fixas innan dess. Men 6 månader är en lång tid. Men vi måste hitta saker som håller oss uppe. Som en klok man sa till mig igår, jag måste hitta saker att se fram emot. Och det har jag. Om mindre än två månader skall vi se våran stora kärlek, Tokio Hotel. Denna gången blir det Götet och inte Tyskland. Men det är häftigt att se dom i sin hemstad, blir något speciellt. Förra gången var det deras hemland nu är det på min hemmamark. Tio dagar efter är det planerat att jag skall fara till London. Ännu en sak att se fram emot, riktig shopping! Och jag älskar att se nya platser. Blir resan av kommer jag att spendera de tio dagarna mellan kvar i Götet. Då får man även finbesök från Stockholm eller om det blir en tripp för mig upp till huvudstaden. Inget bestämt än men det beror på om jag har pengar till trippen eller om inte. Hade jag haft det hade det varit underbart! Jag vill till Sthlm, har aldig riktigt varit där på riktigt. Eller jo men inte spenderat tiden som jag vill. Men lär behöva spara mina pengar till London och lär shoppa en del om jag skulle bege mig till Sthlm några dagar innan. Sen behöver jag jobba på mitt Rambergsvallen, saknar det! Så får nog bli för Staren att ta en road trip ner till Götet. Men det kanske nästan bli bättre! Behöver nog vara hemma ett tag och fin besöket är att se fram emot! Men ett annat problem jag har är hur tiden här i Ålesund skall fördrivas. Jag måste hitta ett nytt jobb för jag klarar inte av donken mer det går inte. Big horn kom jag på igår är inget för mig. Jag tycker mindre om det än donken och då är det illa. Resturangbranschen är inget för mig, tyvärr. Så frågan är bara vad jag skall göra. Som det känns nu sitter jag hellre i kassan på Kiwi.. Men den grönautstyrseln lockar inte. Jag vill jobba med något där jag får ha mina egna kläder, jag älskar mina kläder. Det gör dom inte rättvist att bara ligga i en låda. Kläder vill jag jobba med och jag hitta något igår på navshemsida. Får kolla in det nu.

Jag och Charlotte kom iaf på en sak vi skall göra. Vi ska ha en lista med dagens. Dagens bästa, dagens sämsta, dagens roligaste osv.. Mer än det har vi inte kommit på så blir att disskutera det nu någon dag. På fredag blir det iaf utgång, enda denna månaden. Pratade med Markus och dom skall nog ut så blir kul att träffa någon annan. Känns lite smått deprimerande att sitta själv..
Ja livet suger men jag får skylla mig sjläv och göra det bästa av det som det är..

Nu är det på allvar

Jag klarar inte detta längre! Jag kan inte vara kvar här, det går inte. Jag är så deprimerad och mår så jälva dåligt. Jag klarar inte av att bo här längre! JAG MÅSTE BORT SÅ FORT SOM MÖJLIGT! Jag mår allvarligt riktigt riktigt dåligt. Jag kan inte vara det jag vill här, det finns inget som håller mig uppe. Jag är på väg att förstöras. Jag har fått jobberbjudande men jag vill inte. Jag hatar det!

Jag tänker dra. Snart men jag vet inte vart..

Yeah no life

Ja vad ska man säga. Jag har jobbat varje dag, Igår var jag dock ledig på dagen så då passade jag på att storstäda hela lägenheten. Men hann inte med mitt rum så det skall jag ta idag. På kvällen jobbade jag/vi på Metz och det gick bra. Förutom att den andra rydden Toni är helt fucking dum in the head. Men det ska vi inte ta upp här för det blir för mycket för er att läsa för jag kommer aldrig kunna sluta. Har huuuuuuuuuuuuur mkt som hellst på denna pojken. Men vi prata iaf med Ooogher om detta så får se vad som händer..
Så nu idag skall jag städa mitt rum, diska från igår och sen vet jag inte. Laga mat till min sambo så ska vi väll glo på film. Ja en vanlig dag. Behöver inte blogga varje dag för händer samma skit här alltid. Tråååkigt!

Glöm detta

Måste bara skriva upp detta. HAHAH

Beige ger lugn och ro. F

ärgen är neutral och nollställande, utgångsläge. Allt eller inget men med en positiv betydelse.

TVÅ MÅNADER!

Idag är en speciell dag. Nu börjat nerräkningen på riktigt. Det är exakt två månader kvar, eller 59 dagar.
Det är sjukt i huvet! Vi kommer snart stå där, igen. Och Humanoid city också shit, fan detta kommer bli bra! Jag längtar så jag spricker, jag har ont i magen! Jag vill ha 5e mars nununu!!!


Hjälpa till

Jag läste precis en artikel på aftonbladet om fyra uteliggare i Stockholm. Det gick rätt in i hjärtat. Usch jag håller nästan på att börja gråta. Jag måste göra något för att hjälpa till. Jag vill kunna göra något så att de får det bättre. Vi har en uteliggare här i Ålesund, eller en som jag sett. Han brukar komma in på mitt jobb, jag vet inte vad jag ska göra. Jag blir alltid lika ledsen men jag ler alltid och får alltid ett leende tillbaka. Jag förstår inte hur de kan vara så starka. Jag har adrig gett honom pengar men jag skall nog börja med det. Fast det känns lite tråkigt för de köper ju bara öl för dem, eller många vet inte exakt om han gör det. Men jag vill köpa en macka till honom, eller något annat inte ge honom pengar.
Men det var inte det jag skulle prata om just nu. Jag vill göra något för hemlösa. Jag vill hjälpa till. Nu ska jag komma på något jag skall göra. Jag vill samla in pengar eller något, fast jag vill inte att pengarna skall gå till öl. Jag måste tänka vidare på detta.


Jag kom på en sak. Om man skulle kunna ge dom ett "arbete" kan vara ex fixa i parker eller något och till att börja med så får de husrum och mat som "betalning". Men för att få detta måste de gå på avgiftning. Att bli fri från beroendet. Det skulle antaglgen inte fungera men det skulle vara något att starta ifrån. Att sedan bygga vidare genom olika kontakter och kontaktpersoner. Att de är ute på "praktik" och samtidigt genomgår avgiftningen. Sen när de blir friska skall de ha såpas bra erfarenhet av ett arbete eller börjat ha kommit ut på arbetsmarknaden att det sedan kan få en anställning. Kanske inte heltid men iaf börjar få in en fot. Någon måste tro på dom och hjälpa dom. Jag vill. Jag måste tänka vidare på detta!


30 seconds to mars & städning

Ja då ska man bara sätta igång med allt som skall göras idag. Städa, lägga in en tvätt, vika tvätt, sedan hänga tvätt, städa lite till, diska, gå ut och gå en liten sväng, handla, laga mat och duscha. Ja nu tror jag att jag fick med det mesta iaf.. Men det svåra är ju att börja. Skulle börjat för längesen men nej jag sitter här och bara glor. Jag måste verkligen sätta igång nu. Så nu gör jag det med lite hjälp av 30 seconds to mars. Älskar det nya albumet!



2009

En sådan här årsresume måste jag ju nästan göra..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag flyttade hemifrån, jag blev sambo, tog studenten mm
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga vad jag minns
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Norge och Italien + alla länder vi körde igenom påväg ner till italien.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ett bra år
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 2 Juni, 18 September & 4 November
8. Vad var din största framgång 2009? Blev mer vuxen genom att flytta hemifrån tror jag..
9. Största misstaget? Tro att det någonsin skulle kunna bli bra med S igen. Att jag lagt ner tid på att ens tänka på honom.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej
11. Bästa köpet? De mesta av alla mina kläder jag köpt.. Haha men mest nöjd med..? Fan svårt nej jag vet inte kan inte sänga någo. Har så mycket. Eller min skinnjacka och nitarna jag satte på kanske..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Haha dummaste frågan, kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, min biljette till TH och Plotten har gjort mig rätt glad med.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? She wolf, den jläva sommarplåga barappapapapapa var ju studentlåten. Sen Cinema Bizarre och THs humanoid
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nog detsamma
16. Vad önskar du att du gjort mer? Städat lägenheten
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stoppat i mig allt det jag gjort
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? Ja alla jävla serier antar jag.. Orkar inte skriva
21. Bästa boken du läste i år? Haha jag har fan fortfarande inte tagit mig igenom "Att älska som en porrstjärna" men den är sjukt bra!
22. Största musikaliska upptäckten? CINEMA BIZARRE <3
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja! Mitt citronkakeljus!!!
25. Något du önskade dig men inte fick? Jag önskade min väll inget speciellt
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Shoppa på MOA!!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det mesta hade kunnat bli bättre..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Rockig
29. Vad fick dig att må bra? Charlotte, J, pengar & shoppingen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Samma som de senaste åren, och det här behöver nog ingen som ens känner mig lite läsa för tror nästan hela världen vet detta. Bill Kaulitz oooooooooh
31. Vem saknade du? J, Höje, Olivia och min familj
32. De bästa nya människorna du träffade? Ja mår ju säga Jeff, NTN och kribba och Filipe får man inte glömma han är snäll och Christine!! :)

2010

Igår var rätt tråkig. Eller vi hade trevligt hemma hos Filipe men var inte jätte kul på lille precis. Det roligaste hände dock hemma hos Filipe. Charlotte gick på toa så jag ställde mig bakom för att skrämma henne och lyckades få alla att vara tysta och vänta med späning på att hon skulle hoppa högt. Men hon kom aldrig ut. Hon vred och vred med nyckeln och vi trode hon drev. Men när hon hållt på så ett par minuter så fattade vi att så var inte fallet. Hon hade lyckats låsa in sig och fick inte upp dörren. Alla förökte med andra nycklar och att lugna ner Charlotte som nu fått panik. Tillslut säger Filipe att vi måste ringa brankåren så ja det fick vi göra. Roligatse var ju samtalet till dom. Kristian ringer och säger "Hej vi har en jenta här som låst in sig på do". De måste ju trott att vi hade världens fyllefest.. Men de fick bryta sönder dörrkarmen och sedan dörren. Men vi fick iaf ut henne och vi skrattade en rätt bra bit!! Det gjorde dom andra vi berätta det för med, haha. Väl på lille var jag mest sur för att jag inte fick lägga in mina saker för det va fullt. Så fick springa runt med mina påse i handen, inte jätte kul. Men hade det trevligt men fick höra en rätt sjuk sak. Jag och Markus träffa på en bög så berätta han att han och hans pojkvän (som är förlovade) brukade passa grannens katt. Men problemet var bara att grannen inte visste att de var ett par. Men när hon/han fick veta det fick dom inte längre passa katten. För den kunde bli homosexuell då. Asså det är så sjukt att folk kan tro så? Sen hade vi en ganska lång, intressant och trevlig pratstund med honom. Idag vaknade jag vid fyra och då begav vi oss till NTN och kribba för att äta pizza. Sen spenderade vi halva dagen/kvällen där innan jag och Schlottennjaminjami gick hem och satte på en rulle ;) haha.

Tänkte göra en liten lista på vad jag vill uppnå med 2010. Charlotte gjorde en så jag vill också.. Fast jag vet inte riktigt än så jag skriver det jag vet nu..

- Gå ner i vikt
- Hålla bättre ordning i min lägenhet
- Få ett annat roligt jobb
- Köpa en garderob så jag får plats med mina kläder + mina kommande kläder
- Jobba mer på Metz
- Spara pengar
- Shoppa sönder mig själv och min ekonomi i London
- Stå längst fram på Tokio Hotel och verkligen veta att de har sett mig!
- Lära mig tyska
- Flytta till tyskland
- Utbilda mig till bartender i Aya Napa
- Blogga mer och bättre
- Få upp min kondis, promenera + börja springa
- Laga mer middag till mig och min sambo
- Lära mig gå i klackar, eller bättre och gå i det oftare!

Detta är saker jag bara ska göra men sen har jag sjlävklart drömmar med som jag hoppas slår in 2010. Eller framför allt en. Få mig ett jobb som stylist eller börja på en utbildning till att bli det!


RSS 2.0