En går en kommer

Snart åker min mamma hem. Det är både hemskt men skönt. Blev lite som ett barn igen men henne här. Känner lite samma känsla nu när hon åker hem som när jag flyttade. Att jag inte längre är beroende av mina föräldrar. Usch det är hemskt. Det är liksom en tid ur mitt liv, barndommen, som är gone nu. Jag kommer aldrig mer vara liten och jag kommer aldrig mer vara beroende av några andra på samma sätt. Nu har jag bara mig själv och jag bestämmer helt över mig själv. På ett sätt är det jätte skönt men på ett sätt får jag panik.
Jag och Charlotte har byggt upp vår vardag nu, våra liv så på ett sätt är det skönt att komma tillbaka till det. Vi kan göra vad vi vill, ha det hur vi vill och lägga våra saker var vi vill. Nu har jag mitt eget liv och jag tycer om det. Dock gillar jag kanske inte riktigt hur det ser ut. Jag vill ha ett annat jobb! Jag orkar inte jobb där men det får jag ta tag i nu snart.

Men det bästa av allt är kanske att min Höje kommer hit. Nu har jag sett fram emot att mamma ska komma oh när hon åker hem så behöver jag inte bara se något negativt av det. Utan nu har jag ca 1.5 vecka och sen får jag besök igen. YES! Fan vad kul vi ska ha, eller försöka iaf haha. Fan jag måste kolla upp så jag får någon lön nu annars vettefan hur jag kommer överleva. Nej nu ska jag socialisera mig det sista con mi madre, sen blir det nog en tripp ner till Schlott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0